|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 18:05:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 976
   RE: Julijke II. - 2008
4.3.2008 18:07:39   
neboglasnica
zimska, te še boli trebušček?

No, medtem ko sem čakala hčero na plavanju, mi ena gospa "dobronamerno" pove, le kaj še delam v službi (delam v šoli, 1.r), saj lahko dete dobi preko mene peto bolezen in plod bo odmrl. Joj, kot da nimam dovolj skrbi in se zdaj še bolj sekiram user posted image . Sem pa res smotana: kaj pa tiste user posted image , ki imajo doma več otrok in čakajo še enega? Se te kar izolirajo?

Mož me kliče, šibam jest.. Uživajte!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 977
4.3.2008 18:09:00   
maja24
Hruška men je G rekla da imam nizko ležečo pojstlco,torej ga nosim nizko,to se pa vid na UZ.
Vrjetno te bo poleg morfe. še tko pregledala saj pr men je tko,pa tut trebuh mi vedno otipa.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 978
4.3.2008 18:10:30   
maja24
Neboglasnica sori ker sprašujerm-kaj pa je to peta bolezenuser posted image
Upam da nism izpadla glupouser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 979
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 18:13:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
4.3.2008 18:15:48   
neboglasnica
Peta otroška bolezen: vročina, izpuščaji, kao neka viroza. Nekaj takega..

hruška debeluška: z mano so bili vsi trije: mož in obe hčeri. Navaden pregled z UZ.

Zdaj grempa user posted image jest. Vrnem se malce kasneje!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 981
4.3.2008 18:16:34   
Inigo
pr meni piše v materinski posteljica: spredaj! (s klicajem). a to pol pomen tut nizko? kr mi pa ni nič prepovedala kakih stvari... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 982
4.3.2008 18:20:34   
maja24
Ne vem Inigo,najbol da vprašaš G,men v knižci piše da je pojstlca zelo nizko pa tut klicaj zraven.Ne piše mi pa nič da bi bla spredaja al pa zadej.

< Sporočilo je popravil maja24 -- 4.3.2008 18:21:35 >

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 983
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 18:21:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 984
4.3.2008 18:35:07   
neboglasnica
Zimska, kje pa delaš? V LJ?

Hruška D. žal mi to ni govorila stara gospa, ampak mlada ženska, to se je pa zgodilo njeni prijateljici. Najbolje, da jo kar podurham nekam na varno.

Neposredna povezava do sporočila: 985
4.3.2008 18:37:03   
tims
Jaz imam v četrtek poleg morfologije tudi pregled. Ne vem pa kakšnega, a bo to notranji, al bo sam bušija zmerla user posted image .....Bom povedala v četrtek, kaj bo delala. Pa vprašala bom tud to, kako nosim user posted image . Spredaj, zadaj, na sredin.....user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 986
   Julijke II. - 2008
4.3.2008 18:37:27   
dzanika
Hruška, men je delala sam morfologijo danes. Sem se tut slekla tko kokr ponavad ker sem tut misla da bo še navaden pregled zraven pa ga ni blo...

Neposredna povezava do sporočila: 987
4.3.2008 18:48:13   
tims
Neboglasnica, zaradi pete bolezni resnično lahko user posted image  v maternici odmre. Kolikor vem, naj bi bilo nevarno če se  user posted image okuži v prvi polovici nosečnosti. Peta bolezen sama po sebi ni problematična (če se okuži z njo otrok), ni zelo nalezljiva, prenaša se pa preko kapljic s kašljem, kihanjem in krvjo. Najbolje je, da ostaneš doma, če veš da pri vas razhaja ta bolezen.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 988
4.3.2008 18:49:56   
bastian111
Pmeni je takole; posteljica je zelo niziko,otrok je v medenični legi obrnjen navzdol! Pravi G. namreč ,da sem potecionalna kandidatka za predčasen porod.Skratka sama se držim navodil in skušam upoštevati marsikateri napotek na tem forumu. Nap. do zdaj nisem slišala za Magnesol.Tu gor sem prebrala ,poklicala G. ,ki mi je seveda zeloo priporočil ,da ga pijem.Mož ga je šel takoj kupit. Smešno pa je da do zdaj tega nikoli G. ni omenil. Tako ,da sem srečna če katera opiše svoje težave ali kaj podobnega in morebiti stem tudi komu pomaga.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 989
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 19:15:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 990
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 19:16:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 991
   Julijke II. - 2008
4.3.2008 19:32:57   
dzanika
hruška ja moj je bil z mano. Pa lulčka smo vidl tko da mamo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 992
4.3.2008 19:55:46   
glugluglu
peta bolezen - ravnokar  - prejšnji teden jo je prebolela sosedova dojenčica in vsi smo bili v stiku z njo. Meni sicer ni nič ampak, za to bolezen še nisem slišala, da bi bila med tistimi, ki ogrožajo plod. Ali je možno, da jwe jaz ne dobim in jo samo prenesem?

Glede morf. UZ, jaz sem imela samo to, se pravi slečeš se samo okoli trebuha.

Napisano v materinski knjižici posteljica: zadaj, spredaj, je vse ok. Ni ravno ok, če piše nizko, pri meni piše: na zadnji steni delno čez MU. To je najbrž bolj opisana def. kaj pomeni pri meni nizko. In ko je res problem G. ziher opozori in pove kaj se sme početi in kaj ne.

Zato, če G ne priporoča: nič dvigovanja in če ne prepove seksa, potem brez skrbi - res je vse ok.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 993
4.3.2008 20:04:13   
Inigo
punce, a ste opazle, da mamo skoraj vse fantke? samo ene par punčk je... user posted image julij bo moder user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 994
4.3.2008 20:51:25   
neboglasnica
Hruška, saj vem, ampak vsake toliko časa me popade taka panika. Kaj čmo, take smo. Res bo najbolje, da se ne oziram na otroke (šolske mislim), ne na ravnateljico, ne na priznanje točk za krožke, vodenje aktiva... in jo ucvrem na bolniško. Vsaj toliko časa, da se tale vreme malce umiri. Moje user posted image me brca, očitno ne želi, da mami spet visi za računalnikom.

Se pišemo kasneje...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 995
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 20:59:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 996
4.3.2008 21:01:16   
lindy
Ja mi bomo mel punčko, so dones še enkrat potrdili, čeprav so si pri meni doma vsi želeli fantka, nama pa je čist fajn, da bova imela princesko!user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

Neposredna povezava do sporočila: 997
4.3.2008 21:11:56   
neboglasnica
user posted image  user posted image in user posted image  user posted image . Mi pa nismo želeli vedeti. Se bomo pustili presenetiti. Tudi mi komaj čakamo julij ali mogoče ujamemo še junij, saj sta obe dekelti rojeni junija. user posted image

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 998
4.3.2008 21:21:47   
netki
vidim da vas je še kar nekaj tukaj...men je pa tko dolgčas.

malega sem pravkar dala spat....se je končno vdal.

moj user posted image  pa dela, zato ker ful sneži in ima pač tako službo da mora bit zdej na terenu. Bog ve kolk časa bom še sama, pa tko nerada sem. Spat sploh ne bom mogla.

Neposredna povezava do sporočila: 999
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 21:48:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?