|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
4.3.2008 13:53:56   
lex
bastjan kako pa misliš, da je najin tretjiuser posted image nastal? Ker sva med user posted image  malo sva pa pol nadoknadilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in pol pač se ti ne da kaj gor dat je pa beba tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo se mi že vidi, da sem razpoložena, mojega pa ni blizuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 951
4.3.2008 13:56:51   
bastian111
Če bo pri meni tako potem....? nič super bo se čisto nič ne sekiram.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 952
4.3.2008 14:01:05   
glugluglu
lex, to je bilo itak tako namenjeno, če ne zdaj, pa bi bilo kasneje, ful dobr.

Jaz pa refresh - osvežitev nimam na zelenih puščicah, ampak na modri okrogli puščici - to je, če si na Firefox-u. Pa predno mi je potegnil, kje je to, sem nekaj dni iskala te zelene puščice dokler nisem ugotovila, da je tu malo drugače.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 953
4.3.2008 14:02:34   
lex
v glavnem da si trofla, ostalo so nijanseuser posted image
ja nič grem še ene DVD pečt za mojo mami, ko majo v petek fešto za 8.marc, pa bojo gledale kak so plesale na fotrovem abrahamu

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 954
4.3.2008 14:03:14   
tims
Bastian, nisi edina. Pri nas že od same zanositve ni nič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se pa oba tolaživa da bo namesto tega user posted image . Se je še moj hecal in reku, da zdaj ko pa delava na user posted image , se nama ni treba nič sekirat. Pa je uspelo v prvem mesecu in takoj nato grozeči splav, mirovanje, vzdržati se sexa.... Pa je spet žalosten user posted image user posted image user posted image , jest pa tud. Ampak.... sej smo dal že malo več kot polovico čez user posted image user posted image user posted image , bo potem pa potres, sam tok da boste pripravljene in za vsak slučaj zavarujte svoje hiše.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 955
4.3.2008 14:07:08   
glugluglu
jaz drugač komi zdržim, pa zdej so hormoni na višku, grozn...

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 956
4.3.2008 14:11:47   
tims
jeeeee, ratal mi je najdt te puščice, in mi ni več treba klikat po straneh user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 957
4.3.2008 14:45:23   
tita13
Maja - rezultatov še ni. Ti sporočim, ko dobim.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 958
4.3.2008 15:14:37   
neboglasnica
Hvala, bom poskusila naslednjič z modro puščico. Pri meni je pa ravno obratno - sploh mi ni do seksa, joj, čisto mi je odveč. Moj mož pa user posted image . Punce, adijo, peljem starejšo dečvo na plavanje, potem imam pa en sestanek. Vas berem po 22.00 uri.user posted image

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 959
4.3.2008 15:16:01   
nanka
Prihajam z morfologije, vse je ok, dete je težko 450g, spol ostaja presenečenje, ker ni in ni bilo možno videti kaj skriva med nogicami. Ostale mere so ok, srček je videti ok.
Nov pregled imam 8.4., ta bo hitri, 13.5. pa sem naročena na samoplačniški UZ ( 35 Eur) v 30t in upam da se bo videlo kaj čakamo.

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 960
   Julijke II. - 2008
4.3.2008 15:20:04   
dzanika
tedy, nekako nisem našla na leclercovi strani tistega vozička... A mi lahko poveš katere znamke je da pogledam drugje na internetu?
Ja jaz sem tut vsa presrečna k sem iz morfologije dones. Moj user posted image pa tut. Je biu z mano in je ves navdušen k je vidu lulčka. user posted image Pri meni tut najprej ni hotu pokazat kaj ima med nogami pol se je pa lih zbudu in je začel nogice premikat in smo vidli user posted image .

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 961
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 15:28:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tita13)
  Neposredna povezava do sporočila: 962
   Julijke II. - 2008
4.3.2008 15:33:00   
dzanika
Joj tele vage pri ginekologih so res mal čudne. user posted image Men se tut zdi kot da bi bla pokvarjena. Js se pa doma sploh nočem vagat in se sam enkrat mesečno na pregledu. In sem že lepo pridno pridelala +5 kg. Joj če bi pa skus kr neki jedla. user posted image Naslednji pregled imam pa 1.4. in upam da brez prvoaprilskih šal. user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 963
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 15:49:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 964
4.3.2008 16:05:55   
tims
Zimska, po moje da ta kolesa za po makedamu glih niso. Ti bo pa sigurno povedala katera, ki ima tak voziček, oz. vsaj podobnega, kako se kaj obnese po takoh poteh. Drugače je pa lep, pa ful stvari ima, ja cena pa tudi lepa user posted image , no sam je pa res veliko stvari.

Neposredna povezava do sporočila: 965
4.3.2008 16:12:24   
netki
no evo, sem dala še jst par slikic trebuščka v album....da boste vsaj vedle kako zgleda trebuh pri 22. tednih user posted image user posted image user posted image

po moje sem vse premagala in imam največjega user posted image user posted image

so pa slike iz 10. tedna zelo podobne, ampak takrat sem bila tako napihnjena da je blo groza....kot da bom glih zdej rodila.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 966
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 16:23:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 967
4.3.2008 16:34:49   
netki
ja, še mere rabim....pol me bo pa res dol vrglo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 968
   [Brisano sporočilo]
4.3.2008 16:40:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 969
4.3.2008 16:49:22   
netki
user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja, sam je lepo pokazat da si noseč, a ne?

jst sm kr par centimetrov višja...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 970
4.3.2008 17:39:43   
maja24
Netki lep trebuščekuser posted image

Zimska kar se tiče vozka je ful lep,sam kolesa mi niso všeč ker so majhna,je res da za makedam glih niso dobra ker te bo celo zrukalouser posted image .

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 971
4.3.2008 17:44:48   
Inigo
sm dodala še jst fotko za 23 teden. drgač sm se pa merla jst ja... 100cm mam okol vampeka user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 972
4.3.2008 17:47:37   
maja24
Inigo tut ti maš lepga bušijauser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 973
4.3.2008 17:51:17   
Inigo
pa saj mamo pa vse lepe buše! user posted image to bodo sami luštni julji in julije user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 974
4.3.2008 17:52:53   
maja24
Se strinjam s tabo,julija bojo sami sladkorčki na svet prijokaliuser posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?