|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
3.3.2008 23:36:36   
Anonimen
Danes pa je res zatišje. Ne da se mi več likat - bom jutri dalje.

LAHKO NOČ!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3201
4.3.2008 0:57:04   
sandra85
helena user posted image user posted image user posted image za šestice!

no, mi smo danes hvala bogu malo izkoristili še lepo vreme-če bo jutri (oziroma že danes ) grdo, pol me spet toka house arrestuser posted image

no, grem spatuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
4.3.2008 7:09:20   
Pikica pokica
Prva, prva  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Vreme je GROZNO!!! Dežuje in naj bi čez dan dež prešel v sneg. Joj, kako to sovražim. Pa še kengorujčka sem posodila naši Aljib, da se lahko potepa po Londonu. Upam, da ji dobro služi in da imajo lepše vreme user posted image . Tako bova z malo danes zgleda kar notri user posted image .

Škorpion, si se le javila user posted image . Sem mislila, da si se preselila v drugo državo user posted image user posted image user posted image .

Sandra, glede ritma se ne sekiraj. Tudi, ko boš že mislila, da ga imaš, se bo spet vse podrlo.Takšni so pač naši nagajivčki..

Nefretiti
, te kaj boli danes? Si kaj utrujena?user posted image No, v četrtek se tako vidimo, pa boš povedala user posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
4.3.2008 7:28:16   
helenav
trooooojuruser posted image user posted image user posted image user posted image ma kaj sem napisalauser posted image user posted image user posted image ?

No dobro jutro....pri nas še zaspano..Klara se je odločla da se bo znujala,med 6 in 6.30user posted image in jz se morem še navadit...

Grem popit kavico.....pol pa župnika klicat za Krstuser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
4.3.2008 7:46:50   
Pikica pokica
Babe, pri nas sneži :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Pa sem tako upala,da so se vremenarji zmotli user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
4.3.2008 7:52:29   
helenav
sem vidla preko kamer na cestahuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa sej to je zadnji ruk..pol pa ptički..pa pomlad....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

Neposredna povezava do sporočila: 3206
4.3.2008 8:25:37   
Rožica*
Jutro!

Jaz sem pa tako žalostna.user posted image
Včeraj sva bila v razvojni in naša zdravnic bo dlje časa odsotna, bila je super zdravnica. Dodelili so nam drugega zdravnika user posted image
naj vam poven kaj je naredil. user posted image  je potegnil kožico z lulčka dol, čeprav mi je prejšnja P rekla, da naj samo negujem, da je še čas, ker sem tudi sama takeg mnanja....sploh ni imel težav curek je bil normalen, kožica je tudi šla malo dol.
Jaz se pa zdaj tako obtožujem, ker sploh nisem utegnila videt, da mu je to storil, ko sem pogledala je imel čisto plavega lulčka, vsa sem iz sebe kaj naj storim.user posted image  Doma sva mu pogledala in ima ranjeno kožico, kar lepo pretrgano user posted image , lulček pa čisto rdeč in krvav ko mu potegnem kožico dol.
Nevem s čim bi mu lahko namazala, da se ne bo ognojilo, ali spet sprijelo, potem bomo imeli še večje težave, ker sem mnenja da bi kožica lepo odstopila sma, saj se je lepo raztegovala.
Kaj naj storim, si lahko v razvojni tudi sam izbiraš zdravnika?
POMOČ!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Duška sem kar vedela da bom jezna nase in predvsem na svoje grehe.user posted image
Pa vseeno user posted image  zate

Lina kaj pa jaz bi blla tudi v evidenci, čeprav sem že povedala da se ne merim, se bom samo po vodnem dnevu.
KDAJ JE VODNI DAN?

Mi pa smo pa danes stari 7 mesecev.
Sandra javim mere za seznamček jutri, ko ga bova zvečer stehtala.

Moram pa si vzet čas in naložit slikce, sem vam želela še pokazat kako naj bodo nogice pri sedenju, malo razširjene in stopala navzvan, navzgor, pa kaj jaz vsem kako naj napišem, bom prilepila.
Potem pa trenirajte, naš user posted image  se že lovi z rokami, ko sedi, tako da že zna malo bolje nadzorovat, da nebi padel, ko ga zanase nazaj se tudi ulovi in poravna. user posted image user posted image user posted image

Duška danes imamo OH, kaj boš pekla? s čim nam boš delala lušte.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
4.3.2008 8:30:21   
LINA31
dobro jutro,

kaj res sneži na celjskem?user posted image  Pri nas je precej mrzlo zunaj in dežuje kot h....
O, aljab se pa potepa...superuser posted image user posted image . Jaz bi tudi, čeprav bi pla raje v Barcelono, kot v Londonuser posted image user posted image

duskamb...res naključje glede najinih mer. No, zdaj pa še povej (če ni skrivnost) na koliko kg bi rada prišlauser posted image  Jaz na 60 kguser posted image

Žan je danes celo noč nekaj jambral in sem vstajala kot en zombi. Na koncu sem se kar pri njemu vlegla.
Uf...nekaj voham...je plenica polna. Grem zamenjat, pa se kasneje tipkamo

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
4.3.2008 8:34:09   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Jutro!

Jaz sem pa tako žalostna.user posted image
Včeraj sva bila v razvojni in naša zdravnic bo dlje časa odsotna, bila je super zdravnica. Dodelili so nam drugega zdravnika user posted image
naj vam poven kaj je naredil. user posted image  je potegnil kožico z lulčka dol, čeprav mi je prejšnja P rekla, da naj samo negujem, da je še čas, ker sem tudi sama takeg mnanja....sploh ni imel težav curek je bil normalen, kožica je tudi šla malo dol.
Jaz se pa zdaj tako obtožujem, ker sploh nisem utegnila videt, da mu je to storil, ko sem pogledala je imel čisto plavega lulčka, vsa sem iz sebe kaj naj storim.user posted image  Doma sva mu pogledala in ima ranjeno kožico, kar lepo pretrgano user posted image , lulček pa čisto rdeč in krvav ko mu potegnem kožico dol.
Nevem s čim bi mu lahko namazala, da se ne bo ognojilo, ali spet sprijelo, potem bomo imeli še večje težave, ker sem mnenja da bi kožica lepo odstopila sma, saj se je lepo raztegovala.
Kaj naj storim, si lahko v razvojni tudi sam izbiraš zdravnika?
POMOČ!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Duška sem kar vedela da bom jezna nase in predvsem na svoje grehe.user posted image
Pa vseeno user posted image  zate

Lina kaj pa jaz bi blla tudi v evidenci, čeprav sem že povedala da se ne merim, se bom samo po vodnem dnevu.
KDAJ JE VODNI DAN?

Mi pa smo pa danes stari 7 mesecev.
Sandra javim mere za seznamček jutri, ko ga bova zvečer stehtala.

Moram pa si vzet čas in naložit slikce, sem vam želela še pokazat kako naj bodo nogice pri sedenju, malo razširjene in stopala navzvan, navzgor, pa kaj jaz vsem kako naj napišem, bom prilepila.
Potem pa trenirajte, naš user posted image  se že lovi z rokami, ko sedi, tako da že zna malo bolje nadzorovat, da nebi padel, ko ga zanase nazaj se tudi ulovi in poravna. user posted image user posted image user posted image

lp

Mah ta je zdravnik pa je res malo noruser posted image user posted image . Na začetku vem, da lahko zberaš RA, NEVEM PA kako je , če gre le za nadomeščanje. Jaz bi tud zamenjala, če bi blo kej tazga. Pojma nimam kako negovat lulčka. Tudi naš Žan ima včasih mal krvavo, ko ga umivam. Meni je moja P rekla, da gre full lepo kožca dol in da se do 9 m vse uredi.

Seveda te dam na seznam...kolk minusa imaš - 4kg?

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
4.3.2008 8:42:15   
NalLa
Rožica, kar se kožice tiče se ne sekirat, baje da to nič ne boli. Pri nas so navodila od pediatrinje in patronažne že od vsega začetka, naj mu kožico navzdol včelemo in to tud delam. Ga nikoli nič ne boli. Ko smo bili na pregledu, pa mu je tudi zdravnica ful kožco dol povlekla. Enkrat se je meni zgodilo, da mu kožica počla, ko sem dol vlekla in je potem zdravnica rekla, da to ni nič hudega, da včasih pride tudi kakšna kaplja krvi in da jih to nič ne boli, da pa moraš nadaljevat s tem, da mu kožico vlečeš dol, ker drugače se zaraste in je spet manj raztegljiva. In, ker jest takrat ko mu je počila nisem dol vlekla, se je res nazaj zarasla in je spet manj raztegljiva. Vem, da nekateri dajejo drugačna navodila (tako kot pri uvajanju gh in drugih stvareh), ampak če je meni tako svetovala zdravnica tako tud delam

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
4.3.2008 8:54:35   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Rožica, kar se kožice tiče se ne sekirat, baje da to nič ne boli. Pri nas so navodila od pediatrinje in patronažne že od vsega začetka, naj mu kožico navzdol včelemo in to tud delam. Ga nikoli nič ne boli. Ko smo bili na pregledu, pa mu je tudi zdravnica ful kožco dol povlekla. Enkrat se je meni zgodilo, da mu kožica počla, ko sem dol vlekla in je potem zdravnica rekla, da to ni nič hudega, da včasih pride tudi kakšna kaplja krvi in da jih to nič ne boli, da pa moraš nadaljevat s tem, da mu kožico vlečeš dol, ker drugače se zaraste in je spet manj raztegljiva. In, ker jest takrat ko mu je počila nisem dol vlekla, se je res nazaj zarasla in je spet manj raztegljiva. Vem, da nekateri dajejo drugačna navodila (tako kot pri uvajanju gh in drugih stvareh), ampak če je meni tako svetovala zdravnica tako tud delam

Res so navodila različna. Eni pravijo, da kožico dol vlečt le toliko, da ustrezno očistiš ta predel, med tem ko drugi pravijo, da čim bolj dol vlečt. Ko sva bla midva v bolnici so mu sestre full dol vlekle.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
4.3.2008 9:07:33   
nana 27
Jutro! Rožica, bogi mišek user posted image user posted image user posted image  Jaz bi umivala s fiziološko, če bi pa rdečina vztrajala in bi jokal ob lulanju, bi pa šla nazaj do zdravnika. Verjetno bi dobili na recept kortikosteroidno mazilo - Garamycin ali pa Diprogenta in v tem primeru bi se vnetje tudi hitro pozdravilo. Nam ga je P predpisala, ko je Mihu ob pregledu nerodno potegnila kožico. Navodila so zelo različna. Še sama nimam pojma, ampak pravijo, da vlečenje ni fajn, ker če tega ne delaš vsak dan oz nekaj časa, se kožica zaraste nazaj. Si bo treba še pameti kupiti user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
4.3.2008 9:22:22   
Rožica*
ma ja. meni so tudi dali navodila da naj ne vlečem, samo kolikor gre in očistim sirček.
Pa tudi na Monu je dr. Tanč enakega mnenja. http://med.over.net/forum5/read.php?46,4089802
So pa strai zdravniki, ki delajo po "starem", včasih naj bi menda dajali taka navodila.
jaz sem čist out!
Vendar zakaj bi narava naredila nekaj tako, da je treba na silo vlečt ....  Sama sem drugačnega mnenja in mislim da je bilo za tak ukrep še dovolj časa
Sem ga sprevila in še vedno je lulček krvav, malo sem očistila z vodo, da nebi slučajno s kakšnim čistilnim robčkom naredila še več škode (povzročila še kakšno infekcijo).
Njabolj skrbi pa me da se bi mu kožica sprimla, ker se rado naredi sploh zdaj ko je tam rana. user posted image  

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
4.3.2008 9:30:24   
NalLa
Ma moja pediatrinja je ful mlada (mal čez 30) in ma taka navodila. Mah ti se ravnej po tem, kar ti misliš, da je najboljše za tvojga otroka. Sem pa že od dveh mamic slišala, da nista vlekli dol in imata ful težave. Na podlagi tega sem se pa jest tud odločila, da mu dol vlečem. Itak pa pri Lanu izgleda ko to delam, kot da sploh nič ne čuti.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
4.3.2008 9:41:47   
Rožica*
Naila pa saj jaz sem mu vlekla dol, pri vsakem sprevijanju sem očistila lulčka,  saj vem da je to potrebno, drugače potem obrežejo kožico, vendar ne nasilo, kolikor je šlo, saj se kožica sma počasi lušči stran.
In s časom je šlo vedno več in več, vendar še  ni pogledala cela glavica ven, kar je po mnenji pediatrinje v tem času še čisto normalno.
Bom klicala v ZD, kako naj negujem.
Samo user posted image , ko nimamo dovolj zdravnikov in je vedno drugi dežuren, pediatra pa v našem okolišu sploh ni. Potem pa te vsi bolj na hitro pregledajo in navadno ocenijo da ni kaj takega. Kot okoli novega leta, ko sva hodila k zdravniku, zaradi vročine, hropenja in napadov kašlja, pa sem po mnenju zdravnikov bila samo jaz panična mamica ob prehlajenem otroku.
In po 14 dneh in večkratnih obiskih ZD je ena zdravnica ( slučajno je bila v našem Zd dežurna pediatrinja) postavila diagnozo bronhiolitis, mali je pri dihanju piskal, kratko je dihal in močno kašljal.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
4.3.2008 10:24:56   
NalLa
Ma sej te zdravniki... Eni so res super, eni pa .. brez komentarja. Jest imam trenutno brata v bolnici in sta se včeri dva zdravnika iz različnih oddelkov podajala kdo mu bo vzel neke vzorce za pregled če ima slučajno raka, ker že toliko časa nič ne najdejo. Mislim,.. groza. Ko mi je mami to govorila (ker je bila ravno zdraven) je bila tako jezna in razočarana. Mah, zdravstvo.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
4.3.2008 10:29:21   
Anonimen
Dobro jutro.

Kakšno vreme. Sem spala drugo rundo z malčkom. Malček sicer še spi, jaz pa sem vstala, a si skuham kavo, pa še moj user posted image  je prišel domov, ker ga muči grozen prehlad.

Pohorsko gibanico - VABLJENE!!!

Za kosilo pa pico, ki se je moji že zelo veselijo.

Rožica jaz mislim, da mu lahko lulčka namažeš z ognjičevim mazilom. Je dobro za rane.

duskamb...res naključje glede najinih mer. No, zdaj pa še povej (če ni skrivnost) na koliko kg bi rada prišla Jaz na 60 kg

Prvi cilj mi je bil 63, me pa zdaj že mika, da bi imela manj.

Grem gledat film.

< Sporočilo je popravil duskamb -- 4.3.2008 10:33:35 >

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3217
4.3.2008 10:34:21   
bodoča
dobro jutro, ja vem, sva zgodnja user posted image .

se javim samo na hitro, mali je vredu, nič bolan, zobkov še kar ni user posted image , dlesni pa napete tako da bojo počile, veliko sma zunaj danes pa zgleda ne nič. blesavo vreme.

sandra za 5. mesecev sem ti napisala napačne podatke, kaj lahko prosim popraviš, ko boš posodabljala seznam.
mere:
5. mesecev - 7200 g in 65,5 cm
6. mesecev - 7500 g in 68 cm.

vsi, ki ste bubani se hitro pozdravite, mene prav čudi in veseli, da matjaž ni bil bolan, takrat ko smo bili vsi ostali v hiši bolani.

hujšarice, bravo, tako naprej user posted image .

meni je ena rekla, da mi bo spal celo noč, če ga bom navadila podnevi samo 1x spat, samo meni se zdi to premalo, da bi že zdaj samo 1x spal, zdaj spi 3x po pol ure, največ 1 uro. ne vem, no. ful si želim, da bi spet začel spat ponoči, pa tako lepo nam je šlo.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
4.3.2008 11:13:13   
jst86
ojla
mali spi prvo rundo jst sem si pa mal časa vzela za rr in si skuhala drugo kavico,ki je lahko sladkauser posted image .

duska kakšno pico narediš?ma jst niti ne vem kaj bi gor dala,ker ne sme bit sira in mi je ful čudn.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
4.3.2008 11:18:13   
Anonimen
Na pico dam pasiran paradižnik, pa čebulo, bučke, olive,..(če imam doma pa še koruzo, papriko, lahko sveži paradižnik). Juretu naredim Margarito, Žani in user posted image  pa s salamo.

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 3220
4.3.2008 11:30:37   
lemavrica
Meni se bo pa danes zmešalo. Jaka noče spat, noče se igrat, nič noče, samo cvili in se buni. Mene že zdaj glava boli, kje je šele ura ko mož pride. Pa še PMS imam in to tak močen, rač. me zaj******, ven ne morva zaradi tega user posted image  vremena, ko se pogledam v ogledalo me skor kap, ker imam popolnoma uničene lase,....ma ni da bi govorila user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
4.3.2008 11:46:36   
guppy
Mi smo imeli obupno noč, mislim, da sem najmanj 15x ustala, ko se je kateri zbudil
user posted image

Danes tudi cvilita kar pogosto, prej sta odspala eno uro, da sem se malo spočila, zdaj pa že veselo nazaj na delo :)

Mene pa sneg res veseli, upam, da ga zapade pol metra
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
4.3.2008 11:47:51   
Pikica pokica
Ja, vreme da te kap.. Pri nas takoooo sneži, da groza.
Na srečo pa Zoja že 2 urci spi na balkonu. Samo da je na svežem zraku, pa spi kot polhek  user posted image .

Duska, ti nam pa samo lušte delaš. Gibanica, pa še pica... MMMMMMMMMMMMMMM

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
4.3.2008 11:49:17   
Pikica pokica
Guppy, pa ne se hecat.. Sneg user posted image ... Zdaj bi raje imela 20 stopinj, da lahko kofetkamo in se sprehajamo...user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3224
4.3.2008 11:50:44   
lemavrica
Pomoje tale sprememba vremena vpliva na user posted image . Meni pa tudi slučajno ni do kakega snega Ker če ne vozičkava vsak dan sva kar oba tečna. Upam da bo zdele zaspal,da si skuham kosilo in še kaj za fax naredim.
Guppy tole je pa zate s temi tvojimi željami po pol metra snega user posted image  user posted image  user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?