|
RE: septembrke 2007, 2.krog 4.3.2008 8:34:09
|
|
|
|
LINA31
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica* Jutro! Jaz sem pa tako žalostna. Včeraj sva bila v razvojni in naša zdravnic bo dlje časa odsotna, bila je super zdravnica. Dodelili so nam drugega zdravnika naj vam poven kaj je naredil. je potegnil kožico z lulčka dol, čeprav mi je prejšnja P rekla, da naj samo negujem, da je še čas, ker sem tudi sama takeg mnanja....sploh ni imel težav curek je bil normalen, kožica je tudi šla malo dol. Jaz se pa zdaj tako obtožujem, ker sploh nisem utegnila videt, da mu je to storil, ko sem pogledala je imel čisto plavega lulčka, vsa sem iz sebe kaj naj storim. Doma sva mu pogledala in ima ranjeno kožico, kar lepo pretrgano , lulček pa čisto rdeč in krvav ko mu potegnem kožico dol. Nevem s čim bi mu lahko namazala, da se ne bo ognojilo, ali spet sprijelo, potem bomo imeli še večje težave, ker sem mnenja da bi kožica lepo odstopila sma, saj se je lepo raztegovala. Kaj naj storim, si lahko v razvojni tudi sam izbiraš zdravnika? POMOČ!!!!!! Duška sem kar vedela da bom jezna nase in predvsem na svoje grehe. Pa vseeno zate Lina kaj pa jaz bi blla tudi v evidenci, čeprav sem že povedala da se ne merim, se bom samo po vodnem dnevu. KDAJ JE VODNI DAN? Mi pa smo pa danes stari 7 mesecev. Sandra javim mere za seznamček jutri, ko ga bova zvečer stehtala. Moram pa si vzet čas in naložit slikce, sem vam želela še pokazat kako naj bodo nogice pri sedenju, malo razširjene in stopala navzvan, navzgor, pa kaj jaz vsem kako naj napišem, bom prilepila. Potem pa trenirajte, naš se že lovi z rokami, ko sedi, tako da že zna malo bolje nadzorovat, da nebi padel, ko ga zanase nazaj se tudi ulovi in poravna. Duška danes imamo OH, kaj boš pekla? s čim nam boš delala lušte. lp Mah ta je zdravnik pa je res malo nor . Na začetku vem, da lahko zberaš RA, NEVEM PA kako je , če gre le za nadomeščanje. Jaz bi tud zamenjala, če bi blo kej tazga. Pojma nimam kako negovat lulčka. Tudi naš Žan ima včasih mal krvavo, ko ga umivam. Meni je moja P rekla, da gre full lepo kožca dol in da se do 9 m vse uredi. Seveda te dam na seznam...kolk minusa imaš - 4kg?
|
|
|