|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas ( 302.nadaljevanje )
1.3.2008 20:38:34   
emaa
koala ja v članku o prisotnosti očka pri porodu smo tudi mi. 

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 426
2.3.2008 1:01:18   
Anitka
Pika ni še novih fotkuser posted image user posted image Upam, da mu uspe jutri.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 427
2.3.2008 13:02:04   
anadejka
Zdravo.Hvala vsem za dobre misli in lepe želje.So pomagale user posted image  včeraj sem v svoj buši dobila dve lepi blastocisti user posted image .Joooj kok sm bla vesela, še dobr da imam ušesa, drugače bi se smejala okoli oglave user posted image
In sicer je ena moja celica stara že dve leti, ena pa je od zdaj.Zanimivo ane.
Zdej samo upam da se me kakšna oprime in ostane pri meni na toplem.

Kako je šlo pa pri tebi Pika?Zdej imaš pingvinčka sigurno že notri user posted image

Lepe pozdravčke vsem user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 428
2.3.2008 13:07:33   
Anitka
Anadejka jaz stiskam pestke in to res močno in z vsemi štirimi, da se lepo primeta obeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika74 in če še katero zanima uspelo mi je narediti nov album s slikicami mojega že kar precejšnjega bušijauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 429
2.3.2008 13:14:06   
pika74
jih že grejem user posted image user posted image user posted image  - oba sta preživela odmrzovanje user posted image

user posted image

grem na sončk - da jih še mal ogrejem...

lp
pika74

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 430
2.3.2008 13:18:46   
pika74
Anitka ful  maš lepga bušija user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 431
2.3.2008 13:24:12   
GITA14
anitka kak maš lepga bušija user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 432
2.3.2008 14:26:09   
Anitka
Hvalauser posted image user posted image user posted image

Pika ti ju pa le pridno grejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 433
2.3.2008 15:02:04   
emaa
Lep buši, pika in anadejka lepo grejta vajine otročke

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 434
2.3.2008 16:14:03   
Sulfinija
Pika74 in Anadejka lepo grejte svoje user posted image user posted image .

Anitka imaš resnično lep buši.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 435
2.3.2008 19:46:02   
lana38
Pika74 in anadejka le pridno grejta pingvinčke, da bodo čez 9 mesecev pravi pingvini.user posted image

Anitka, buši pa res raste.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 436
2.3.2008 20:39:03   
anadejka
Vauu Anitka res imaš lepega bušija, pa tko lepo ga je videt user posted image user posted image user posted image

Pika bravo user posted image  super novica da sta oba preživela odmrzovanje, to pomeni da sta borca in če sta zdržala na takem mrazu, potem jima bo pr teb tok lepo, da ne bosta hotela oditi user posted image  Sem full vesela res user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 437
3.3.2008 7:45:02   
Bety upa
jaz imam pluseeeekk,,, tralallaaa...user posted image user posted image user posted image user posted image ..

jessssssssssssssssss

In upa Bety še naprej...Bog nam pomagaj!!!

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 438
3.3.2008 7:54:47   
GoYa
Najprej čestitke Bety upa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Močno, močno stiskam pesti, da bo leto 2008 pravo.

IZVIRNO SPOROČILO: pika74
Goya - a si pol kupla cokle al ne? user posted image  - če si - dej kšno fotko prpopej tle gor user posted image

Ne še. V LJ več ne morem, v PO jih pa nisem še nikjer videla (res je tudi, da nisem še kaj dosti gledala). Lahko bi jih kvečjemu prek neta naročila (v Vrhniko), ampak ponaredke. Pa pravijo punce, da so lih tako dobri. Zdaj pa ne vem, kaj naj. Ampak razlika v ceni je pa tudi 4-kratna user posted image . Verjetno jih bom nabavla pol, ko se preselimo.

Anadejka, pridno grej blastocisti. Jaz ti napoveduemo user posted image  čez 2 tedna. Boš videla user posted image .
Isto velja zate Pika74. Uau, in celo oba sta preživela odmrznitev user posted image user posted image . Se vidi, da sta borca. Ni kaj user posted image .

Ja, SAFIRA, kako si kaj? A si že imela UZ? Oglasi se.

Drugače pa mi v petek pričnemo s selitvijo in bom malce odrezana od vas, dokler nam T2 ne priklopi neta. To pa bi znalo kar nekaj časa potrajati, glede na to, kako hiter je Telekom (že več kot en mesec jih čakamo, da pridejo opravit priklop) user posted image . T2 pa lahko dela naprej, šele ko Telekom opravi svoje. In se bojim, da tudi vajinih novičk Pika in anadejka ne bom mogla prebratiuser posted image . No, me bosta Pika ali neni že obvestili.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 439
3.3.2008 8:28:17   
lana38
Bety upa!user posted image user posted image user posted image

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 440
3.3.2008 9:13:50   
tinkamiška
Bety, čestitke še stukaj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika, tebi pa tudi in malauser posted image user posted image naj pridno rastetauser posted image , pestke!

Anadejka, zate tudi!user posted image

Anitka pobožaj svoj lep baušiuser posted image

GoYa, hitro se preseli in jati hitro omogočijo povezavo. A imaš ta čas kakšno možnost se golasit od kod drugod?

Mi gremo spet v nov mesec...

Lep dan!user posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 441
3.3.2008 9:30:45   
pika74
Čist na hit iz službe

bety čestitkeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

men je pa že slabo... a mislte, da od user posted image ? Sej nism nobenih inekcij dobivala te dni... ampak tok hitr...user posted image

držte se !!!

Lpuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 442
3.3.2008 10:35:19   
SAFIRA
Pozdravljene!

Goya, nič kaj se ne oglašam, ker mi je taaaaaaak slabo, da se komaj premikam.
Sedaj sem v 9. tednu in zaenkrat je vse vredu. 1. UZ sem imela žred dvema tednoma, 14.2 in sem že videla kako srček bije, dobila sem slikico in poslušala bitje srčka po zvočniku user posted image .  Naslednji UZ imam 12.3.... še 11 dni.  Moram pa povedati, da se sploh ne morem sprostit in sem skoz živčna, glede na to kar se mi je zgodilo prvič in drugič. Seveda sem pa zelo  vesela, da se je prijel pingvinček. Joj, tudi to sem pozabila omenit, Eden pingvinček od dveh se je prijel -  juhuuuu, tako da ni tako rizično, kot je bilo prvič.

Goya, kak pa kaj ti.... nič ne vem kaj se dogaja z vami, ker sem res minimalnona kompjutoru, saj mi je skoz slabo.

Anadejka, Pika74 in Bety upa ..... user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka.... lepega bušija imaš in sem zelo sem vesela, da je tudi nam fosilkam uspelo ....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 443
3.3.2008 11:32:35   
Sulfinija
Bety upa,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  naj bo tokrat srečno do konca.Se resnično veselim zate in za vajino user posted image .

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu SAFIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 444
3.3.2008 12:01:34   
emaa
bety upa super user posted image user posted image user posted image user posted image
Safira držala bom pesti do koncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 445
3.3.2008 12:58:41   
GoYa
SAFIRA, me veseli, da je vse v redu user posted image . Odmisli prvo in drugo slabo izkušnjo. Tokrat bo vse tako kot mora biti.  Tudi jaz imam 12.3. pregled, tako da bova obe hkrati videli svoje sončke user posted image . Drugače pa pri nas nič posebnega. Vsak večer molim, da zdržimo čim dlje. Danes sem dopolnila 29t. Rada bi prišla vsaj do 36t.

Pika74, a tebi je pa že slabo user posted image  Hm, tudi meni se zdi zgodaj, ampak upam, da je to touser posted image .

Tinkamiška, mogoče se kaj s taščinega računalnika javim. Ne vem, če bom dolgo zdržala brez vasuser posted image . Sicer pa smo lih danes dobili info, da s Telekomom še kak teden ne bo nič user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem že sita vseh izvajalcev in majstrov. Vse je treba preganjat. Komaj čakam, da se vse skupaj konča in lepo zadiham v novem domeku.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 446
3.3.2008 13:07:22   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa

jaz imam pluseeeekk,,, tralallaaa...user posted image user posted image user posted image user posted image ..

jessssssssssssssssss

In upa Bety še naprej...Bog nam pomagaj!!!

Bety, čestitke user posted image user posted image user posted image . Tokrat pa držim pesti na rokah in nogah, da  čez 8 mesecev stisneš k sebi malo štručko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 447
3.3.2008 14:14:43   
tinkamiška
Safira tud zate pestkeuser posted image in srečno!user posted image

GoYa, potem pa se le kaj oglasi iz taščinega računalnikauser posted image , da bomo na tekočemuser posted image Vem kako je z izvajalciuser posted image user posted image user posted image

Pikica, upam, da je to touser posted image

Držite se babuške

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 448
3.3.2008 17:36:13   
pika74
Bety carica - še tuki čestitke - prej sm te čist na hitr obdelala... k sm iz službe planla na RR user posted image .

Želim ti srečno, zdravo nosečnost in potem enga fejst poba al pa punčko - karkol bo, sam da bo zdravo aneuser posted image . Tole pa mora bit OK. Tok neuspehov si že doživela, da je zdej enostavno dovolj in zdaj bo OK!

Drž se!

Jst mam pa že vse znake user posted image - razn zamujanja M pa test, k ga še nism nardila... user posted image .

- mrzle roke
- slabo mi je
- mal me kuha
- zaspanost
- neki vsake tok časa pošraufa spod

... tko kot takrat, k sm bla nosečka... user posted image

eto user posted image user posted image .

sam to je čist nenormaln za tok hitr. Pa še posebi zato, ker sem tokrat čist brez inekcij in hormonov. A je kej v zrakuuser posted image ?

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 449
3.3.2008 19:30:08   
Anitka
Ojlaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj je danes en srečen dan in vem, da se bodo takšni dnevi v marcu še vrstili. A ne Pika in Anadejkauser posted image user posted image ?

Torej še enkrat bom tudi v ZA NAS čestitala našima novopečenima srečkama user posted image user posted image

Bety upa in Mijavček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pluseke Iz srca vama jih privoščim in vama želim lepo, zdravo in mirno nosečnost vse tja do novembra, ko bosta tudi v naročju držali vajine otročičke.

PIka74 mislim, da je v zraku pojav plusekov, ki ga je čutiti tudi v tvoji bližini. Držim pestke, da nas z Anadejko z lepimi novičkami presenetita tudi vidve,

SAFIRA tudi tebi želim še naprej vse lepo in poskušaj odmisliti pretekle slabe izkušnje.

GoYa tudi jaz upam, da mi še ne bo treba iti tako hitro v Rim. Podobno kot ti si želim zdržati vsaj do 36. tedna. Mi smo pa danes dopolnili 28 tednov.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?