Sulfinija
|
Jutro! Sem danes zgodnja,obenem ponoči je padal dež danes pa ne bo ziher nič iz sonca.Včeraj in predvčeraj pa sem prav uživala po metsu,ko sem se malček naokoli sprehajala. No punce kot veste sem danes teden bila sprejeta v LJ za operacija laparo in histero,ki sem jo hitro dala skozi.V soboto pa sem že opoldne bila doma je moj pohitel po mene... In dolgo so rabili,da so mi odkrili vzrok skoraj pet let v čem je vic,da vedno ko zanosim tudi ss. Histero je bila pri meni bp,laparo pa mi je della dobro dve uri.In ugotovil,da sem imela grozne zarastline vse priresteno k črevesju tkole,da temu ni kaj dodati kjer je bil vzrok in sedaj tega več ni. No danes čakam,da se mi oreng vlije po stedirilu,nato čakam 28.dni na pravo po operacijah nato pa grema z movim novim zmagam nasproti in tokart še perd poletjem zmagama temu ni kaj za dodati.Tokrat bo šlo srečno do konca. Kontrolo v LJ po operaciji imam pa 12.6 en dan pred moji 30.letom in,če bo vse po sreči bom takrat že vesela srečka in se vam bom veselo pridružila v debatah o naših . Moji šivi še ze lepo celijo trije tam spodaj so že lepo črni in upam,da bodo smai odpadli.V torek bom šla lepo do svoje osebne zdravnice malo pokazat,če bi mi jih slučajno pobralao malo na kontrolo,da vidimo kako je kaj stanje.Ko se vendo stuširam si dam nanje lepo nove flajštre sterilne in je vse ok.Tu in tam me še kaj spodaj zaboli vendar takrat si jaz hitro uležem in je vse ponovno ok.Delam pa nič mam pravo bolniško hi,hi...Drugi teden za vikend pa začnem delati in to vska vikend,da ne pozabim,... Jutri pa čakam domov svojega in spet bo veselo,ker bo imel tokrat en teden delo doma.Jutri mam tudi za opraviti zobozdravnika za tale moj modrostnik,anto pa z šefom šibama na kavico in kratki sestanek in mi bo čas hitreje minil dokler se moj ne vrne. Punce vesela sem za vse vaše ,ki pridno rastejo. Koala tebe pa prosim lepo,da mi na mail pošlješ kako slikico vajine malega princa bi ga zelo rada videla. In kako kaj Tia srečka in njene slabosti? Naša Tantra se nam že dolgo in oglasila tako da nismo nič na tekočem kako njen Lukce raste? Anitka kako kaj tvoj buši? Biba77,navijam da bo tokratni IUI pravi in da vaš bauc kmalu dobi družbo. Vse,ki vas nisem omenila vas prav lepo pozdravljam... Se beremo punce moje!!! LP