|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas ( 302.nadaljevanje )
28.2.2008 8:15:59   
Sulfinija
Pika74,prepusti sem jim.Po mojem mnenju tudi vejo kaj delajo.Pa srečno!

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 401
28.2.2008 9:36:21   
GITA14
buškica
res je ta svet nepravičen
občudujem te da si tako močna, želim ti veliko zdravja

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 402
28.2.2008 10:13:42   
lana38
pika 74!user posted image

lana38

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 403
28.2.2008 20:32:18   
Anonimen
Pozdravček!

Danes ko sem prebirala tole temo http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2498701 sem se spomnila, da sem neki časa (pred leeeti ;-) ) čvekala z vami.

SEj zdej že dolgo nisem nič vohljala tu naokorg pa vidim, da vas je velik novih.

No kakorkoli, sam pozdravit sem vas hotla.
Itak pa ves čas držim pesti da vam rata.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
28.2.2008 20:33:00   
Anonimen
Eh sem smotana... namest uredi sem stisnila citirajuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil matovilcica -- 28.2.2008 20:34:52 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
28.2.2008 20:56:35   
tinkamiška
Hojla motovilčicauser posted image in hvala za link, res nam je blo fino in veliko bolj domače...

Pikica, pestke!!!!

Pozdravček vsem

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 406
29.2.2008 8:11:17   
emaa
Buškica midve se morava enkrat spet dobit, ko bo čas dovoljeval. Mogoče naslednji teden. 

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 407
29.2.2008 13:42:53   
pika74
Ojla,

danes je petek... dan za zadetek user posted image user posted image user posted image

drgač?
kaj kej počnete?
Jaz sem odkrila novo strast user posted image ... par dni nazaj sem kupila zemljo, posejala rukolo, baziliko, rožice in paradajz... in zdaj vsak dan gledam te lončke, kdaj bo kaj pokukalo ven iz zemlje... in danes so že prvi pokukali ven user posted image user posted image user posted image . Vam rečem - tiste, ki še niste zanosile, to je prav ena terapija... ko vidiš, da se nekaj "prime" in vzklije... ko vidiš, da če neguješ, zalivaš in skrbiš za eno stvar... da potem tudi zraste...

sej mogoče se bo komu to zdel mal čudn... ampak mene prav pomirja...user posted image

no - lep vikend vsem skupaj

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 408
29.2.2008 19:43:42   
anadejka
Ja Pika user posted image   vem kaj misliš, jest sm tut pred dnevi posadila rastlince v mojem novem akvariju in naselila že prvo ribico.Tut mene pomirja ko se zvečer namesto pred TV usedem pred akvarij in opazujem svet pod vodo.
Naj ti rožice in zelenjavca lepo rastejo Pika, pa ne pozabi še kakšnih jagod posaditi, da bom lohk poleti pršla robutat user posted image

Jest pa grem jutri zjutraj na GK pogledat, če nam je ratal kakšen pridelek.Upam vsaj na en zarodek user posted image  in da ni bil ves trud zastonj.Upam da ne bom imela spet kakšnih mor danes ponoči user posted image  predučerej sem sanjala da sem imela štirojče!!!user posted image  in sploh nisem vedla kako naj jih podojim in pol sem jih metala na joške enga za drugim user posted image

Lepo se imejte vse bodoče mamice in mamice ki že imate svoje srčkote doma!

pa pa

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 409
29.2.2008 19:55:17   
pika74
anadejka držim pesti zate!!!!

user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 410
29.2.2008 20:29:46   
tinkamiška
jst tudiuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 411
1.3.2008 9:01:47   
lana38
pika74 in anadejka!user posted image user posted image user posted image
LP

lana38

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 412
1.3.2008 11:39:16   
emaa
pika74 in anadejka držim pesti

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 413
1.3.2008 14:06:06   
pika74
Hvala vam punce... user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 414
1.3.2008 14:19:11   
Sulfinija
Anadejka in Pika74 držim vama tudi jaz zelo,zelo močne pesti.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 415
1.3.2008 15:49:44   
Anitka
 user posted image Pika 74, user posted image anadejka in user posted image Bety upa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 416
1.3.2008 17:38:46   
Bety upa
Hvala!!!user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 417
1.3.2008 17:56:38   
emaa
bety upa tudi zate jih držim

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 418
1.3.2008 18:10:07   
pika74
Jst tud bety user posted image user posted image  

Goya - a si pol kupla cokle al ne? user posted image  - če si - dej kšno fotko prpopej tle gor user posted image
neni - kako kej Luka?
včer se je neki Pia73 oglasila na kofetku... upam, da bo tud na tale konc še kej pršla user posted image
anadejka - pomoje zdele že greje otročke user posted image
emamair - tvoja dva tud hitro rasteta... user posted image user posted image
moje rožce so že skor vse zunaj... je blo pa par dni nazaj prou hecn v Lj v eni štacuni... moj se je čist zagledou v eno kosilnico user posted image ... jest pa ne, pa ne še... sej trava še ni ven iz zemlje pokukala user posted image user posted image ... in sm ga prepričvala, da ne zdej kosilnice... da dejva rajš vozičk za user posted image  kupt user posted image user posted image user posted image ... no na konc je njegova obveljala user posted image  eh kaj čmo...bo pa travca lepo pokošena user posted image
tinkamiška - kako kej mala? maš zmer tako fejst slikco v avatarju user posted image
anitka - a maš že nove fotke v albumu? se mi zdi, da si neki obljubljala da boš v album nove fotke dala user posted image
koala - kako kej? je dete pridno? itaq user posted image
lana38 - kaj bo dobrga?
Sulfinija - kakšno je kaj počutje po laparoskopiji? Zdaj pa bo... ponavadi se pol prime, ko pošlihtajo. Držim pesti!
Kje je pa naša SAFIRA? Se mi zdi, da se že neki cajta ni oglasila tle gor...user posted image

biba77 - tud tebe pogrešamo tle gor user posted image

Ktero sm pa dons spustla... upam, da ne boste hude.... že vem, eno mamico z dvojčicama Viktorijo in ... hmmm sm pozabla... ne me tepst... aja soncek.djukelica user posted image . No, lep pozdravček vsem skup.
pa Mucamaca - kako kej vej vej vej... sem glih zadnč gledala en oglas za službo... pa so zahteval da znaš "Dutch"... sm se tkoj nate spomnla user posted image

Pa mislte name - sm že čist živčna... kr neki se s hrano bašem dons... user posted image

LP
user posted image

< Sporočilo je popravil pika74 -- 1.3.2008 18:20:23 >

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 419
1.3.2008 18:13:44   
koala
pika, anadejka in bety, moje pesti so močno močnos tisnjene za vas vse skupaj in vsako posebaj.

Sulfinija, daj bodi prijazna in mi pošlji tvoj email na ZS, ga ne najdem več med kontakti. Pa lepo okrevaj.

Ena, a ste ti in tvoja sončka v novi mami med zgodbicami o prisotnostui partnerja pri porodu? Al sem jaz kaj zbrčkala?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 420
1.3.2008 18:15:29   
pika74
koala - ja emamair je v mami - nč nisi zabrčkala user posted image

lej: http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=2476001 

< Sporočilo je popravil pika74 -- 1.3.2008 18:22:49 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 421
1.3.2008 18:31:08   
Sulfinija
Koala,imaš sedaj ZS z mojim emailom in uživaj z svojim,vajinim sinekom.

Bety upam,tudi jaz milsim nate in vama držim ogromne pesti.

Pika74,jaz sem mirovala po lapari le dva dni sedaj pa sem kar se da že aktivna.Ko vidim,da mi je dovolj pa si hitro  uležem ali usedem.Do včeraj me je sekalo v spodnjih treh luknjah vendar sem bila cel dan na terenu nogahm,pa še pri zobarju in včeraj je še bilo na dotik boleče dane spa nič več sem pa danes bolj počivala priznam.Drugi petek in soboto pa se mi začnejo promocije tkole,da bom pol že ziher vsa na mestu kar se le da.V torek grem k osebni kazat šive,če so za ven ali kak tole gre.Drugače sedaj imam user posted image  po prenehanju nato okrog 26.3 čakam svojo prvo user posted image  po lapari nato pa veselo na delo hi,hi ja ni kaj plan je da bom na moževi fešti že srečka user posted image ,če ne na njegovi pa ziher junija na svoji tole leto bo v glavnem najino pa naj bo pomladi,poleti ali jeseni ali celo zimi....

In kako kaj ostale moje prijateljice?Sedaj pa šibam pod tuš nato pa v posteljo se k mojemu cartat tale vikend ga kar kupiram z objemi in poljubčki....

LP user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 422
1.3.2008 19:04:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

pa Mucamaca - kako kej vej vej vej... sem glih zadnč gledala en oglas za službo... pa so zahteval da znaš "Dutch"... sm se tkoj nate spomnla user posted image

Resno? Kje pa? Jaz namreč iščem službo, že kar nekaj časa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste v postopkih.

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
1.3.2008 19:18:59   
pika74
Ma men se zdi, da se je šlo za eno službo, ki ima sedež v Belgiji... bom probala zbrskat, pa ti pošljem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
1.3.2008 19:45:14   
tinkamiška
Pestke, pestke, pestke!user posted image

Pika, Iza je super hvala, ravno se z možekom kopata in je slišati iz kopalnice eno samo vreščanje, špricanje in smehuser posted image

Držite se babike, vse!

pa še enkrat

pestke, pestke, pestke!user posted image

Tinka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?