|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
3.3.2008 9:02:08   
felicia
A katera obvlada nemško?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
3.3.2008 9:14:50   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: felicia

A katera obvlada nemško?
Nein. Poznam eno prevajalko, če boš rabila.

A ne pride Petrinja pa Majchi? No, bova pa sami, saj se že dolgo nismo videli..

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
3.3.2008 9:17:25   
felicia
Mislim da petrinja pride je včeraj tako rekla kokr vem. Za Majchi pa ne vem kar naj sama pove sej je gor a ne Majchi?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
3.3.2008 9:41:03   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: felicia

A katera obvlada nemško?

Kaj pa rabiš. Glih ful obvladam ne, mogoče ti pa lahko kej pomagam.

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
3.3.2008 9:47:53   
petrinja
ma ve me pa res nič ne poslušate,no!!!!user posted image

jaz sigurno pridem, ker jutri praznujem rojstni dan, in danes začnem z enotedenskim praznovanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image . zakaj bi pa morala praznovati samo en dan, ne? in jaz ČASTIM!!!!!

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
3.3.2008 9:49:41   
petra a
suši-zdele so ga delal na hrvaški tv,mal sem zamudila,tko da ne vem kok je dal riža kuhat,zgledal je ko je bil kuhan,kot da ga je dal kuhati za eno šalco za kakava,tm cca.2,5 dcl (govorim o surovem rižu),pa videt je bil dolgozrnat,kuhal ga je 10 min.,nato pa ga je pustil še 20 min.stat v vodi,pol je odcedil in v vročega vlil rižev kis (upam da sem ga prov slišala),s tem da je v rižev kis dal žličko sladkorja in žličko soli in na ognju toliko časa grel,da se je oboje stopilo,vmešal ni obično tko,ko kaj vmešaš, ampak je rekel da samo delaš zareze v riž in da ga s tem tudi lepo hladiš,pol je pa delal tiste rolce,roladice al kakor koli že

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
3.3.2008 9:57:53   
Majchi
Jaz ne vem, če bi prišla, ker je Lana ful prehlajena. Ji nos pucam na vsakih 15 minut. Bova rajš kar doma, pa kakšen sprehod bova udarle.

Petrinja, želim ti vse najboljšeuser posted image ! Naj te družinica še naprej tako osrečuje in v dobro voljo spravljauser posted image .

Kaya, tale ruzak se men zdi v redu. Pa ful je pocen. Jaz vse kar sem najdla, je blo najmanj 140 euruser posted image . Zgleda sem bolj une profi ruzake gledala, ki jih mi tud ne rabimo. Jaz sem bla sicer včasih ogromno v hribih (še pred puberteto s starši), v puberteti bi se rajš burek pisala, kot pa po hribih lazla. Zdaj bi pa spet ful (ampak res ful) rada hodila, je pa moj tak lenuh kar se tega tiče, da mi je prov hudo. Tko da bo cenejši ruzak za na Šmarno kar v redu za nas.
Kaya, boš šla še kdaj? Bi šle kdaj skupaj? Katera druga? Sugar je tud iz tam.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
3.3.2008 10:00:53   
Majchi
Rogljiček, hvala za komplimentuser posted image . Čeprav saj veš, kako je s tem. V bistvu nikol nismo čist zadovoljni. Jaz še vedno mislim, da bi lahko še enih 5 kg dol stresla, pa nimam volje. Ko se spomnim, kok močna sem bla septembra in oktobra, ko sem jih 7 sesula, kar ne morem verjet od kje tista volja. Joj, naj me spet obiščeuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
3.3.2008 10:34:07   
BAMBINA_
user posted image Petrinja, vse najboljše za rojstni dan!!user posted image

user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
3.3.2008 10:34:38   
Eca
Majči - če mene vprašaš, si že oktobra na VMS prav dobro zgledala, tako da mi Monti pri tebi sploh ni jasenuser posted image . Če pa pogledam sebe, pa te razumem, jaz bi tudi ene 5 kil dol sesula, pa ne gre. Potem mi pa še vsak reče, saj si čisto ok, kaj boš hujšalauser posted image .

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
3.3.2008 10:36:38   
Eca
Petrinjauser posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image   za tvoj roj. dan. A imaš okroglega, da boš celi teden praznovala?user posted image

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
3.3.2008 10:38:57   
petrinja
a ne neuser posted image . nimam še sweet 30. ampak bom pa vseeno cel teden praznovala. uradno sicer jutri, a danes odpiram sezonouser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
3.3.2008 11:14:48   
BAMBINA_
Moj ima ta teden dopust user posted image user posted image , ampak je šel prat avtomobila user posted image jaz bi moral pa malo likati, pa se mi taaakoo ne da...
Majchi kako si rihtala pri zdravniku? Se opravičujem, če sem spregledala.

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
3.3.2008 11:58:02   
kaya2007
majchi, itak da bom še kaj šla na ŠG..čeprav sama s tamalo še nisem sposobna user posted image  

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
3.3.2008 12:07:02   
petra a
za jutr pa ketne za vozičk prpravte,bo sneguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
3.3.2008 12:21:34   
Majchi
Petra a, jaz bom kar mojmu rekla naj štirikolesnika ven zvleče, pa se bomo rajš s tem voziluser posted image . Če bi še plug dokupil, bi dejansko zraven lahko še kaj pametnega naredil.

Bambina, ravno prejle sem klicala za izvide. EKG je brez posebnosti (ker mi ful srce razbija, na momente mi pulz podivja, hitro se zadiham v mirovanju, medtem ko napore normalno prenašam), kri je tudi v redu, noseča ziher nisem. Torej nič mi ni. Edino rezultate ščitnice moram še do konca tedna počakat. Pa je rekla zdravnica, da to glih niso znaki za ščitnico, ampak da jo po porodu vedno preveri.
V soboto sem bla tok gnila, da se mi tut stat ni dal. Sem po ne vem kolkih letih cel dan preležala in skor dobila kvadratno glavo od televizije. Ful sem se slabo počutla. V nedeljo in danes pa kot prerojena. Tud vrtet se mi je nehalo.

Kaya, jaz bom pa kar šla, pa do kamor pridem, pridem. Verjetno bom šla še dons ta ruzak v štacuno sprobat, potem pa, takoj ko bo lep vreme, na Šmarno. Drugač sem pa jaz tud čist iz forme, aerobika mi smrdi, v bistvu se mi nič kaj dost ne da. Zunaj mi je pa fajn.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
3.3.2008 12:30:43   
rogljicek
A tolk so dragi teli ruzaki user posted image  SEm pa mislila, da je tisti, ki ga je Kaya prilepla drag user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
3.3.2008 12:54:38   
petra a
ne morem verjet,me je klicala šefinja,če bi prišla prej delat,pa da bi pol koristla dopust...ja kdaj pol,če ga mormo ponucat do junija,pa še uvajanje imavauser posted image

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
3.3.2008 13:02:13   
Majchi
Oh Petra a, šit no! Upam, da rešite tko, da bo za vaju s Tjaško najboljš.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
3.3.2008 13:03:05   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Majči - če mene vprašaš, si že oktobra na VMS prav dobro zgledala, tako da mi Monti pri tebi sploh ni jasenuser posted image . Če pa pogledam sebe, pa te razumem, jaz bi tudi ene 5 kil dol sesula, pa ne gre. Potem mi pa še vsak reče, saj si čisto ok, kaj boš hujšalauser posted image .

No, sam da me razumešuser posted image . Smo babe zahtevne, ne?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
3.3.2008 13:16:40   
petra a
majchi-me sploh ne skrbi,jst ne odstopam od dopusta...pa še vredu šefico mam...čeprav se mi je ponoč sanjalo,da sva se skregaliuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
3.3.2008 14:12:32   
lex
Petrinja vse najboljše za teeeeeeeeeeeeeeeeeeee

user posted image

user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
3.3.2008 14:15:03   
Majchi
Mmmm Lex, kakšno dobro torto si speklauser posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
3.3.2008 17:41:45   
kaya2007
Petrinjaaaaaaa, VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
3.3.2008 17:43:33   
kaya2007
sem že malo zvlekla ven obleke za poletje...večina mi jih je kar prav, ampak bi res morala še malo na fitness. pa se mi toooook ne da, že 1 mesec odlašam! kako naj se spravim, lenoba lena??!!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......