|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
3.3.2008 8:35:10   
lilka
Dobro jutro!

Šibam pisat, smo vstali ob pol šestih, Tinka zdej dremlje....

Sem se včeraj odločila, da bom pred službo šla k frizerju in si naredila sveža pramena, pa nohte si bom dala naredit, ker imam take ko ena kmetica.....

Danes grem pa popoldne sama za Tinko v šoping, morem it po Milupine kašice za v flaško, pa kapico in kakšen body in majčko kupit, bom šla sama in si vzela čas, če Tinko vzamem s sabo ne morem nič v miru pogledat, je babi obljubila da jo bo pazila, dokler mož ne pride iz službe.

Jaz sem danes že posesala(smo meli včeraj obiske je blo tako....), pa dala prat, pa lase sem si oprala in viklarje zmontirala, joj sem bla že pridna, rana ura, zlata urauser posted image ...reče naša Tinka.

Kosilo:malo koščkov je šlo, potem pa ne več, dokler je bla ful lačna je jedla, pol je pa hitro začela ven pluvat, pa sej bo, vsak dan več pa bo šlo, upam no, ker premalo poje, če je kose in pol je takoj spet lačna....

Mojčca: držim pesti, da Maticu ne bo kaj hujšega.....

thumbelina: ja punca dej pazi nase, izbori si malo počitka, sej si ga zaslužiš

taška30: kaj naj ti rečem, moški pač, jaz prav komaj čakam, da grem v službo in bo on sam 14 dni s Tinko, pa še hišna opravila naj dela zraven, pol bo pa videl....

Lara, Tilen in Patrik: s Tinko vam želiva vse najboljše in vam pošiljava vsakemu 3 poljubčke....user posted image

Zdej pa šibam enga pržgat, če bo šlo......

Imejet krasen dan!

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu 1vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
3.3.2008 9:06:23   
tejkag
Helov user posted image
Naša bejba spi,jaz pa valda sem gor user posted image .
lonib-tale tvoja dieta pri vseh ne deluje-preverjeno user posted image . Če bi blo to res,bi se jaz že posušilauser posted image .
Ej kaj delata ta dva,me že dolgo zanima,če je to to? user posted image
Moja frizura pa je čisto kratka,sem razmišljla,če bi si pustila dolge lase spet,pa sem se odločla za kratke.
user posted image vsem ki praznujete

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
3.3.2008 9:51:59   
thumbelina
Joj punce hvala za skrb. Še vedno se mi na momente ful vrti. Če se do konca tedna nebo izboljšalo grem k dohtarju. Zdajle si bom privoščila izdaten zajtrak...

aja
PORODNIŠKA JE PODALJŠANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

v službo grem 1.9., ker se mi podaljšanje izteče 24.6. ko je pri nas kones pouka in potem lahko koristim dopust imam pa lanskega in letošnjega, tako da bomo našega mulčka menda že spravili v red do takrat...

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
3.3.2008 10:13:03   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: tejkag

KDOR NE SKAČE NI SLOVENC, HEJ, HEJ, HEJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
3.3.2008 10:13:29   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: thumbelina

aja
PORODNIŠKA JE PODALJŠANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
3.3.2008 10:14:37   
smotka lonib
LARA, TILEN, PATRIK!
vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
3.3.2008 10:16:52   
taška30
Thumbelina, user posted image  za porodniško!!!!!

Midve bova pa danes šli malo do varuške (upam, ker prejšnji teden sva že hotele, pa je bila varuška malo prehlajena), me prav zanima kak jok bo.user posted image  Pa izkoristit tale sonček seveda, ker jutri bo baje sneg.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek*
. Glede tvojga si pa tudi mene nasmejala - vem da tebi ni bilo do smeha, ampak vseeno - ja, enkrat se bo tudi on mogu navadit, da bo imel obe naenkrat.

Ej, želim si bit muha na steni naslednji mesec, ko bo moral sam obe zrihtat zjutraj in ju razvoziti naokoli.user posted image  Po moje se mu bo utrgalo prvi teden oz. dokler se ne bo navadil. Sploh mi ni jasno kako bo to izvedel, ker je navajen zjutraj na svoj mir (15 minut meditacije na wc-ju, potem v miru tuširanje, oblačenje...tačas pa jaz Manco oblečem). Ampak šta se mora, nije težko, pravjo!user posted image  Mislim, da bo dobil vse vrnjeno, ker te jutranje scene si pa tudi jaz ne želim doživljat vsakodnevno, sploh ko pridejo na vrsto še Julijini izbruhi trme.user posted image

Srečanje: sem za četrtek ali petek.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
3.3.2008 10:17:53   
taška30

IZVIRNO SPOROČILO: tejkag

Tazgornji dela sklece, taspodnji ga pa spodbuja.user posted image
user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2858
3.3.2008 10:24:10   
tejkag

KDOR NE SKAČE NI SLOVENC, HEJ, HEJ, HEJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sem predvidevala,samo nisem bla ziher,ker  tadva nista bla v smeških- liebe.
Da ne bi mimo pihnila,sem skoz rajši uporabljala tista dva v postelji,sicer pa se itak vidi da telovaditauser posted image user posted image user posted image saj vseeno kak,važno je da migatauser posted image .

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2859
3.3.2008 11:10:25   
smotka lonib
a veste, da sem prejle dobila vozičekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . samo še sestaviti ga moram oziroma ga bova z mojim popoldne, ko pride iz službe. Sem ful vesela. Pa še od baby centra sem dobila bon za 8,34 EUR. Sem dbila tistih 2 % od vrednosti nakupa. Super, ni veliko, ampak za mene je dost, ker imam sušo v denarniciuser posted image

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
3.3.2008 11:11:24   
smotka lonib
Mojčca se še ni nič oglasilauser posted image . Upam, da ni šla v bolnico, pa še njen oče im operacijo v čertek. Mojčca samo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2861
3.3.2008 11:19:06   
mojčca
OJ

Se na hitro javljam. Manca je doma, ponoči je bruhala samo 1x, je pa ful boga. Zjutraj je vstala okoli 9, kao jedla (bolj poskušala piti), potem pa je šla takoj nazaj v posteljo in spi. Je pa bleda kot stena, čisto zelena je v obraz.

Matic še malo driska, ampak je boljše. Sedajle ga je moja mami peljala ven, da bo vsaj malo na svežem zraku. Moj ati se nas mora pa izogniti na daleč, da ne bi kaj dobil od otrok, ker potem operacija v četrtek odpade. KOmaj čakam, da bo sreda in bo sprejet v bolnico, ker me je res ful strah, da ne bi sedaj dobil kakšne viroze, ker se mu potem spet vse prestavi.

Babi v Kranju (kjer se pazi Manca) je iz sobote na nedeljo dežurala na WC-ju (driska) in je tudi vsa boga, no, daneš pa je še moj jamral, da ima tudi drisko.

Tako da sem edino jaz še zdrava in moram tudi ostati, da spedenam ostale. Bomo videli, kako bo z mojim, ko pride iz službe.

Thumbelina, superca, da si dobila podaljašno. Si pa ful privoščiš, da greš v službo šele 1.9. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 2862
3.3.2008 11:27:56   
thumbelina
MOjčca - vsako uro rukni en viski, da se prekužiš pa bouser posted image . Moja mami vem da je ko je kdo doma začel driskat je začela viski pit, no tko kakšen šlunkec na dan in ni nikoli zbolela. Jaz tega še ne prakticiram. POjem pa enormne količine propolisa in medu in trkam za1x nisem kaj konkretnega od tamalih dveh fasala.
Zdajle sem še ravnateljico poklicala,d a ji povem, da ne pridem v službo marca, je bila ful vesela in mi obljubila da se 1x oglasi na obisk.... Faca ženska ni kaj...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
3.3.2008 11:34:16   
Anonimen
hojla!
sem dala laro spat. in je začuda tišina... sem jo zmantrala do koncauser posted image . sma ble tudi že v trgovini - sem hodla v Lidla - sem tam za poiskušnjo kupila njihve plenice. se mi zdijo ful poceni - 50 kom je v paketu in stanejo samo 7,99€. moram malo zaloge naredit, še za babico, ki jo bo naslednji teden začela čuvat.
potem pa sem še malo skoknila gledat v kik-a. in sem lari za naslednjo zimo kupila eno bundo (ker za evo sem glih za tak čas imela bundo izposojeno in sem jo morala vrniti) in sem dala za njo - ker je bla znižana samo 3,19€user posted image

mojčca- no, še dobro da ti manca hoče piti. saj sedaj so že toliko veliki, da jim lahko dopovešuser posted image . želim vam, da se vam vse dobro izteče - to je da ti ne boš zbolela, in da tudi tvoj oče ne faše kakega virusauser posted image

thumbelina - user posted image user posted image user posted image  super , bravo!!!!! ti privoščim, da si dobila podaljšano. sedaj pa samo matevža še porihtaš, da bo z njim vse OK.

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2864
3.3.2008 11:49:36   
hariba
Punce Zoja je v vrtcu!!!!!!! Ne morem verjet, da bo kmalu 1 leto stara. No od 8-11h sem bila poleg nje v vrtcu, nato sem jo pa pustila vzunaj na dvorišču in jo grem ob 13.30 iskat. Takrat jo je vzgojiteljica zamotila in ni jokala pol sem jo pa čulauser posted image na parkiršče, je ugotovila, da me ni več. Za  zajtrk so dobili kru z maslom in medom ter kakav. Najprej je bila vsan očarana, ko je videla 13 otrok okrog nje sedet za mizico in jest. Najprej je kar strmela z odprtimi usti v otroke, pol je pa še ona par koščkov kruha pojedla, čeprav je to prvič jedla. Na moje presenečenje je spila še skoraj polovico kakava iz navadne skodelice, čeprav sicer ne mara mleka, ne skodelice,pa še podojila sem jo ob 6h. Če sem ji doma lonček ponudila, ga je vrgla na tla in vpit začela. Tu pa je drugače, ker je vidla vse ostale to počet. Za malico so jim pa ven na terso prinesli olupljen kivi in je naša celga pojedla. Tako, da vidite, da v vrtcu dajejo vse za jest.
Jaz si bom pa zdaj le solato naredila predno grem po njo. Za mularijo mi ni treba več kuhat, ker od danes dalje kosilo spet jedo v šoli. Za mojga bom pa pol, ko pride na hitro spekla 1 zrezek, sem ga včeraj pri kosilu prišparala zanj. Juha je ap še od včeraj ostala, je bo dosti, tudi če bo še kdo od mafije lačen.
thumbelina super za podaljšanje.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
3.3.2008 12:16:39   
hariba
Moram pa rečt, da tamalega kar porajtata, ga tudi popazita, če jaz kaj takega delam, edino tavelika je takoj ljubosumna, če ima Nejc kaj novega - so vedno vprašanja: A to ima pa novo? Kdo pa mu je kupil? A to tudi rabi? Zakaj? Ja, saj vem da je grozno če ima kdo kaj novega - ti pa ne - samo jaz pač ne morem pomagat, če ga pa moja mami tako rada razvaja

Ah ja, to ljubosumje je pa rpi nas tudi prisotno v veliki meri. Tudi je bilo slišat, ko je Zoja dobila v Italji novo igračo "a meni boš ti zdaj kupila pc igrico"? pa ko sem ji kupila čevlje, je tavelikega zanimalo koliiko so stali in zakaj ne kupim še njmu novih Merrellk. Pa večkrat si mafija med sabo računa kloko je za koga kaj stalo in bog ne daj, da kdo za par € kako stvar dražje dobi. ato gledava, da dobijo sploh darila v približno enaki vrednosti, pa tuid ostale osnovne stvari(obutev, šolske potrebščine, oblačila,športne pripomočke,sladkarije,gsm...) kolikor je pač to izvedljivo. Žepnino dobijo pa vsi enako. Pa seveda imamo razgovore na temo, da so potrebe, pa tudi interesi drugačni, zato pride kdaj tuid do kake razlike. je tamal namreč enkrat rekel, ker si dalo toliko za Žigata za v šolo v naravi kupi meni novi mp3, no pa sva hitro zaključila, da on bo pa šel tja ko bo toliko star kot Žiga in zagotovo ne bo dobil, pa tudi ne.
Dajte me malo razsvetlit sejm gledala Zojin jedilnik za ta teden, za jutri piše za zajtrkkoruzni kosmiči, za v petek pa čokoladni, a koruzni to je corn flakes? Čokoladni pa korglice ali kaki musli? Ja butasto sprašujem saj vem, ampak me pa zanima.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
3.3.2008 12:52:37   
zalbi
thumbelina -  user posted image evo super zate, zdej pa čakava samo še midve z Zoom zoom (če se ne motim)

jaz pa danes čakam na klic, upam, da me danes pokličejo, se menim za eno službo - pa da vidim al bo kej al ne....držte pesti da rata.

jupi, men tut ni treba kuhat danes - sam krompir, meso in juha od včeraj, pa jst in moja mami bova itak jedle regrat... tko da...mnjam...

Sva bili s Saro zunaj, no ja, luštno ko je sonce, drgač pa piha, pa k se pooblači ni nč kej fajn....

mojčca - drži se

lonib - zdej pa nimaš opravičila za naše srečanje, le prid se považit z novim vozičkom.

nč, se grem učit... še en teden do izpita..brrr...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
3.3.2008 13:21:07   
zoom zoom
Zalbi: ja jaz še vedno čakam. Mi gre že pošteno na živce to, da ne vem kako bo. A mogoče katera ve, če velikim zavrnejo. Glede na stanje aprilčic do sedaj niso še nobeni, kaj pa za ostale kaj veste? Sicer privoščim čist vsem to da so dobile podaljšano in še vedno močno upam, da bom jaz tudi med temi srečnicami. UPAM. Ker res ne bi šla rada že v službo. Če se ne motim je JAnca77 danes že 1. dan v službi.
Pa držim pesti glede službe. Sem tudi jaz napisala prošnjo za eno, vsaj upam da bolj normalno službo, pa bomo videli kaj bo.

Hariba: ja v vrtcu ponavadi vsi vse jejo in vsi tudi brez problemov zaspijo. Se mi pa zdi čudno, da so ti rekli da jo prideš iskat ob 13.30. Pri starejpem so takrat vsi spali. Tam do malo čez 14.
A smem vprašat, koliko žepnine daješ otrokom? Jaz je nikoli nesem dobivala, ker so mi vedno dali ko sem rabila .

Srečanje: kaj pa če bi se dobile v ZOO-ju če bo lepo vreme? Če me spomin ne vara ima poleg naju z Veternico letno karto tudi Taška, Zalbi je tudi rekla, da bi jo imela, kaj pa  katera druga? Kranj ali Zbilje me nekako ne vlečeta, je potem že predaleč, ker imam že do Lj 15-20 (ali več) minut vožnje.

Moram  končat, ker je ful tečka.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
3.3.2008 13:34:37   
zalbi
jst sicer še nimam karte zoo - ja ampak mogoče pa si jo bom res kupla - se mi zdi da pol bom res hodila... Kar se mene tiče - men je vseeno kje!

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
3.3.2008 13:41:54   
juniorka
Na brzino...
mojčca- drži se, pa le kakšnega kratkega zvrni
hariba- jaz še dojim ponoči in zjutraj, samo sam pa ne bi porajtal, mu jaz ponudim, pa pol še normalno zajtrkuje, bi rada še tolk dojila, da spremembo okolja omilimuser posted image
thumbelina- čestitke za podaljšanje, saj nismo dvomile v to, samo tiuser posted image
zalbi, jz še tudi čakam...so rekli v petek..ja, seveda, še dans ni...
nadaljevanje sledi...

Neposredna povezava do sporočila: 2870
3.3.2008 13:47:40   
smotka lonib
zoom zoom!
Veš, da ti vse privoščimo, da bi dobila podaljšano in mislim, da tud boš dobila.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
3.3.2008 14:02:00   
zoom zoom
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

zoom zoom!
Veš, da ti vse privoščimo, da bi dobila podaljšano in mislim, da tud boš dobila.user posted image user posted image user posted image

upam, da res dobim.

Neposredna povezava do sporočila: 2872
3.3.2008 14:03:04   
zoom zoom
Mi je pa tale smotka lonib tako hecna. Mislim nick, da ne bo pomote. Prav lepo miglja.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2873
3.3.2008 14:22:59   
taška30
Midve nisva šli danes k varuški, ker sva bili prepozni, pa nisem hotela uletet tja v času kosila/spravljanja spat. greva jutri ko bo itak kislo vreme.

Me je pa kar streslo, ko sem prebrala, da je Zoja že v vrtcu. Pišuka, a smo že tolk daleč?user posted image  no, vem, da je Zoja najstarejša ampak vseeno. zdaj bo šlo pri vseh počasi zares.user posted image  Hariba, čimbolj uspešno uvajanje vam želim.user posted image
V bistvu sem ful vesela, da gre Julija k varuški, ker si res ne predstavljam da bi jo dala v vrtec - tako malo dojenčico.

Zoom zoom, saj boš dobila podaljšano.user posted image Sem prepričana. Samo je pa res čudno, da moraš to izvedet tik pred zdajci. Marsikje v službi že takole računajo na tvoj prihod, potem pa tik pred zdajci rečeš, da te še ne bo.user posted image

Pri nas je čist črno in piha, ne duha ne sluha o napovedanem sončku. Upam, da se do vrtca ne bo uscalo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2874
3.3.2008 15:11:52   
hariba
Lara, Patrik in Tilen vse najboljše za 11 mesecev.user posted image Sem prej pozabila voščit.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Ste danes svojemu otroku že povedali to?
To so besede in stavki, ki bi jih moral slišati vsak otrok, večkrat.

izbira imena
nataly33

katero ime vam je ljubše?

Nastja (10%)

Natalija (15%)

Nina (42%)

Neja (33%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!