|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
20.2.2008 14:46:41   
lara light
Lejlaaaa!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   samo, da vse ok, tudi jaz zanemarjam...gužva, lepo se imejte tudi vse ostale!
user posted image

Kje je pa Mijavček???

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 326
20.2.2008 19:19:27   
spelka12
lejla po tvojih navodilih sem čisto relax in....... user posted image  je še kar tu v vsej svoji veličini. user posted image
Madonca Reško me bo ubuuser posted image . Že zadnjič je bil šokiran, da imam sploh še menstro. Pomoje bo šel postopek po vodi. user posted image user posted image user posted image  
aaaaaaaaaaaaaaaa sama sebi grem na živce, ker se tolk sekiram ampak res ne morem več. Vse mi gre narobe.
Bom jutri boljše obljubim (če ne me boste mogle pa cel dan tolažituser posted image )

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 327
20.2.2008 21:09:32   
lara light
Spelka, vdih...izdih! vse bo ok, nič ne bo šlo po vodi...še lepše bo zrastlo, ker bo daljši postopek, ne skrbi! Reška pa kar potolaži, da si ti en poseben primer, da naj se kar lepo ukvarja s tabo, ker si special girl!!!user posted image
Drži se!user posted image

Kako pa mbd? Si dobro?user posted image
Ostale? Lpuser posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 328
20.2.2008 21:41:44   
ledenka
spelci, a je treba tejle tvoji user posted image  se s kako metlo zagrozit? packa grda, do jutri mora nehat!

user posted image

ce to ne bo pomagalo, pa res ne vem user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 329
21.2.2008 6:46:02   
mbd0411
Spelka12,tale tvoja user posted image je pa res sitna.Saj bo-šic,šic....
Lara... kako si? Polno zasedena opažam.Saj je prav,da se človek zamoti,potem pa v nove boje. Z mano je zaenkrat vse ok.Pregled imam šele 11.3. Tako se mi vleče.Malo je slabosti in do hrane mi ni ravno.
Kje ste ostale? Milamay,Mijavček.,Lejla......????????

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 330
21.2.2008 6:49:11   
mbd0411
Ledenka,pošlji vsaki eno metlo,da pometemo vse negativne misli,vse kar gre narobe in sploh vse kar ni lepo.Dajmo malo pospravit-eno skupinsko  spomladansko čiščenje.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 331
21.2.2008 7:15:38   
spelka12
user posted image user posted image user posted image  sem se vam mogla tolk nasmejat, da je šla user posted image  danes res pa, pa. user posted image user posted image
ajasikaaaaa moja danke, danke, danke za tvoje metle - te pa niso leifheit a neuser posted image .
lara in savinjka hvala za tolažbo. lara včerej sem cel dan vadila vdih - izdih, vdih - izdih, pa mi je šlo kr dobrouser posted image .
savinjka jupiiiiii, sem ful vesela, da je vse o.k. s tabo. A šele 11.3.? Ta je pa res dolga. Ma jest bi šla sigurno že prej kam privat - sem prevelik firbecuser posted image . Če bo kdaj kaj narobe ti samo ledenki reči, ona ma za vsako tegobo svojo metlouser posted image .
lejla ti maš pa 29 tvoj srečni dan. Ne bom držala pesti ker jih ne rabiš, ker je itak vse uredu s tvojo pikico.user posted image
Sem že zdavnaj od Reškota. Nekaj lepih foliklov je že, samo malo majhni so. V nedeljo spet UZ.

Aja no da razložim svojo depresijo včerej. Trebuh me je bolel ko hudič, s fantom imela mejčkena "nesoglasja" pa še kuhinjo so mi zašuštral in moram še 1 mesec čakat na nov pult. Orkalapipila sem bla besna k hrček. Ampak danes sem ko rožica in če kira rabi objem, lupčka al pa milko (tud gorenjko bi se dal zrihtat) naj me samo pocuka.
Pa mal smeha - kaj je razlika med sojo in vibratorjem? JE NI! Oba sta nadomestek za meso.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 332
21.2.2008 8:12:41   
lejla007
TTOOOOOOOOO, Špelka!

Kako lepo je brati tvoje poste, polne veselja in dobre volje!!! Kr tko naprej punca! Vidm, da ste user posted image pregnale user posted image user posted image user posted image , berem, da foliklčki že so (se spomniš moje reakcije iz 1.UZ? - no, vidš! user posted image ), zdej pa malo popivat, malo relax-at, pa bo!
Kdaj imaš zdej?

Lara! Vesela sem, da si ql! Kej se mi javi, če boš imela čas...

Mbd... - uživaj v user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ostale - mislim na vas!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 333
21.2.2008 10:55:00   
mbd0411
Spelka12,super,da smo jo pregnale to tečko.
Ja do 11.3 je res dolga sam saj je to moja privat G in tak sistem ima.10 teden naroči,razen če je prej kaj narobe pač pokličeš in te vzamejo.Joj,jaz sem tako potrpežliv človek,da mi mora že voda v grlo tečt,da jaz naredim paniko.Včasih je to dobro,včasih pa tudi ne.
Spelka ,saj nesoglasja pridejo in grejo.Punce smo bolj občutljive sorte in potem same trpimo,ker so moški pač drugačni.Saj bo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa ven na zrak in žarke lovit.A jeste kaj regrat? Ima veliko železa,zato regrat nabirat al pa na tržnico po njega.
Lep sončen dan vsem

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 334
21.2.2008 13:23:26   
spelka12
Jao a sem tak grozno napisala? Sej midva se ponavadi ne kregava, samo nesoglasja rešujeva. Moj je itak tak, da se ne da skregat z njim.
regrat - bi ga, pa se mi ga ne da nabrat. Bom rajš počakala, da še tašči zapaše.user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 335
21.2.2008 16:16:24   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Ledenka,pošlji vsaki eno metlo,da pometemo vse negativne misli,vse kar gre narobe in sploh vse kar ni lepo.Dajmo malo pospravit-eno skupinsko  spomladansko čiščenje.user posted image user posted image user posted image

takole, za vsako nekaj user posted image

user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 336
21.2.2008 17:33:40   
spelka12
Jest mam že svojo rezervirano. BR-HTH25-NA. Tace stran user posted image user posted image .
za spomladansko čiščenje sem, samo nebi pa pucala, že preveč doma user posted image user posted image  pucam.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 337
21.2.2008 20:28:08   
lara light
Ma ste faceuser posted image ....jaz bi tudi uno k špelkauser posted image  ...a je še katera na zalogi???

Lejla, mbd, vedve pa nič pucat!! Metle ne damo!Obljubljamo, da bomo vse me porihtale,  samo bušija božatuser posted image   ....ne vem, če bo kej kruha iz te mokeuser posted image , saj vesta, ko bo za delat, nas ne bo nikjeruser posted image ! Mogoče pa...poskusta nas prepričat!user posted image

Držte se, pa pauser posted image

Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 338
21.2.2008 21:11:35   
mbd0411
Ha,ha,hauser posted image user posted image user posted image user posted image ,Ledenka ti si pa takoj za stvar.Lepo,da se nasmejemouser posted image user posted image .Malo bi tudi jaz pometala,da počistim dvome in sploh,da zdržim do 11.3. ko imam pregled in moja G pove svoje.Komaj čakam.Jutri pa grem na en razgovor za službo.Lani enkrat sem poslala prošnjo zdaj so se pa name spomnal.Bomo videli.Hec,da mi rata,jaz pauser posted image .Kako bo pa to zgledalo?user posted image user posted image user posted image
Lepo noč vsem

Neposredna povezava do sporočila: 339
22.2.2008 11:42:25   
Detece
Pozdrav vsem E-zmagovalkam!

Da se Vam pridružim še jaz. Še ena z diagnozo endometrioza (sum na močno enometriozo).
In da na kratko povem svojo zgodbo.
Od kar pomnim sem imela blazno boleče menstruacije in tudi zelo močne, na to sem pri 20ti začela opozarjat mojo ginekologinjo, kateri se pač to ni zdelo nič neobičajnega (ene imajo bolj in druge manj boleče je vedno rekla). Nakar so postali boleči tudi spolni odnosi, libido je drastično padel. Ampak še vedno nisem posvečala pozornosti temu (zaupala sem strokovnim delavcem - ginekologinji). Pri mojih 22-letih me je začela boleti hrptenica, in to neverjetno intenzivno, ker sem kot otrok imela težave tudi z njo s5 nisem šla takoj k zdravniku. dokler nisem vsako jutro jemala protibolečinsko tableto. In zdravnica me pošlje na slikanje hrptenice. Slike pokažejo napako, nekakšne izrastke. In smo "kao" našli problem. Ampak mojih bolečinam ni in ni bilo konca, sploh nisem več normalno funcionirala. Nisem mogla ležat, ne stat, ne sedet... ponovno sem šla k svoji zdravnici, ker se mi ni zdelo to normalno. In me je napotila  "za vsak slučaj" k ginekoloinji. Takrat sem pri 23 tih bila prvič na ultrazvoku-žalostno. Groza...10x12 cm velika cista na levem jajčniku. Napotila me je v bolnico. No tam se je ponovno odvijala čudna zgodba, ker je bil poletni čas in me niso hoteli vzeti niti na pregled. Veze delajo čuda....No in sem bila operirana, cista je bila tako velika, da ni imela več prostora in se je prilepila na medeično kost (zato takšne bolečina v križu), izgubila sem levi jajčnik.
No ginekologinjo sem menjala in trenutno hodim samo na samoplačniške in podrobne preglede.

2 leti za tem želim zanositi, danes teče že 8 mesec. Kar groza me je ponovnega pregleda (pa vem da moram it). No v ponedeljek bom poklicala in se naročila (danes ne delajo).

Upam, da nisem bila predolga. Rada bi se borila z Vami in držala pesti, da bomo vse kmaluuser posted image .

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 340
22.2.2008 14:12:44   
spelka12
detece   user posted image  user posted image  user posted image  ker vidim, da si res prava borka, user posted image  user posted image  za vse kar si morala do sedaj prestati in user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  tvoji bivši ginekologinji. Upam, da sedanja boljše ravna s teboj.
Ja kaj naj ti rečem - dobrodošla med nami E-borkami user posted image user posted image .
Skupaj se bomo borile za user posted image  in skupaj bomo vesele, ko bo kateri izmed nas uspelo. Kot si že lahko prebrala nas večina od nas hodi na umetno oploditev in si pomagamo tudi na tem področju.
A pa še levi jajčnik si izgubila user posted image , kaj so ti pa rekli o zanositvi? A lahko normalno zanosiš? H kateremu ginekologu/inji pa hodiš in kam? Napisala si, da so ti odstranili cisto in jajčnik, kaj pa žarišča endometrioze a jih imaš glede na to, da sumijo na to bolezen?
Upam, da dobiš čimhitreje datum in da bo vse o.k. s teboj.
savinjka oz.mbd0411 user posted image  a pa si želiš službe sedaj, ko si user posted image ? Če si jo pol upam, da jo dobiš. Pa sej je fino s trebuhom hodit v službo a ni!
lara ja prav no, če bi pa mojo metlo pol ti jo pa odstopim. Samo za tebe user posted image .
Upam, da moji jajčki pridno rastejo in da bo naslednji teden že punkcija.

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 341
22.2.2008 15:09:15   
Barachiel
detece tudi mene zanima kam si hodila h G in kam hodiš sedaj, ker sem se tud jst kr najdla med nekaterimi vrsticami (no meni so k sreči "pravočasno" rešili življenje in desni jajčnik, ker sem imela zaradi številnih zarastlin skupaj zaraščen jajčnik, črevo in maternico - posledica: počeno ovulirano jajčece med spolnim odnosom ter notranje krvavitve in prerezan trebuh). Tud jst sm potem zamenjala G in v bistvu tudi porodnišnico (v Kranjski mene več ne bo - potrkam na les). Glede na to, da si napisala da ti bolezen sumijo boš šla verjetno še na kakšno operacijo ali kako?
želim ti veliko sreče in uspeha pri premagovanju oviruser posted image user posted image user posted image

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 342
22.2.2008 15:57:20   
Mijavček
Oja,

evo mene, spet on-line user posted image   ma, sem bla tok odrezana od sveta brez neta, ma kaj od sveta, 4 dni sploh nisem vedla kaj se na RR dogaja... pa če to ni katastrofa user posted image

No najprej bi pozdravila Detece in Barachiel, me veseli, da  naša družina E-zmagovalk raste. Skupaj bomo premagale še tok zoprne stvari!

ja detece tud jaz sem žrtev G, ki se jim zdijo grozno boleče M " nobena težava", šele pri 29-tih , ko sem zamenjala G, so mi blagovolili prvič v življenju narest UZ.... Dva meseca po tem pa sem bila že pod nožem ...  Mojo prvo G bi najraj kar zadavla, ne morem, da se ne bi spraševala, kaj bi bilo, če bi recimo ugotovili mojo E že pri 20-tih ali 22-tih, ko so bolečine postale že res neznosne...., ampak jaz sem njej verjela,..., ona je pač G in če ona reče, da je to normalno,....

No pa pustmo zdej to, se bom spet preveč razburila.

Aha, sem vidla, da sta si spelka pa lara zbrale najmanjšo metlo, tc, tc, tc, sta mislile, da bosta tako lahko skoz prišli, ne ne, bosta morali pa bolj mahat zato user posted image

En pozdravček vsem !

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 343
22.2.2008 15:57:31   
mbd0411
Detece!
Res kako so ti rekli o zanositvi? Tudi jaz sem imela endometrioze 5cm in 10 cm,pa nobenih bolečin nikoli,tudi rodila sem že in zdaj nam je menda uspelo,je testuser posted image ,ker prej smo se pa trudli in zaradi endometrioz ni uspela zanositev.Veliko si dala skozi.Dobrodošla med nami.Ali so ti obljubili laparoskopijo?
Spelka 12,želim si službo samo zdaj je malo nerodno.Razgovor je potekal super,in izvem po  počitnicah.user posted image user posted image user posted image
Saj res MI IMAMO POČITNICE zjutraj ne bo treba v šolo peljat našega razgrajača.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 344
22.2.2008 16:20:04   
Detece
Za zanositev so mi rekli, da načeloma nebi smelo biti problema (itak ne smejo v štartu zbiti upanja), ampak da je priporočljivo čim prej. Tabletke sem nehala jest lani avgusta (te sem imela predpisane zaradi endometrioze), rečeni mi je bilo da lahko poskušam nekje do 8 mesecev po naravni poti, potem pa verjetno na umetno. No 8. mesec je pred mano...Ko sva začela z dragim pridnouser posted image , s ZDe full nisem želela obremenjevati in o tem veliko razmišljati, povem vam, da mi je teh 8 mesecev minilo brzinsko. Zdaj pa mi že malo delajo živčki. Med tem časom sem bila 2krat na odvzemu krvi, krvna slika je bila ok. Imam pa slabo vest, ker nisem bila na nobenem ultrazvoku, no to bom zdaj hitro uredila. In predvideva, da me bodo napotili v ambulanto za neplodnost.

Bivša ginekologija je iz ZD Maribor, trenutno pa imam izbranega ginekologa dr. Turkoto v UKC Maribor, ampak kot sem že napisala, hodim samo še na privat preglede (dr.But, dr.Božič, zdaj bom šla pa k dr. Miglarju, sem slišala pohvale).

špelka12 - pri operaciji so mi odsranili tudi žarišča, tista ki so ostala na črevesju in jih niso mogli odstaniti pri operaciji, so mi jih pa s hormonsko terapijo (3 mesece injekcij)..ne vem ali je katera od vas to imela, ampak to je pa katastrofa. No v tem času sem bila tempirana hormonska bomba, počutje čisto adijo, žalostna, depresiva,....nisem imela menzira, v bistvu umetno povzročena mena. Tako, da jaz sem že pri 23 tih vedela kaj pomeni biti v meniuser posted image user posted image user posted image

Upam, da sem vsem odgovorila.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 345
22.2.2008 16:39:51   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Napisala si, da so ti odstranili cisto in jajčnik, kaj pa žarišča endometrioze a jih imaš glede na to, da sumijo na to bolezen?

Ne sumijo bolezni endometrioza, ta diagnoza je potrjena. ko sem bila nekaj mesecev po operaciji ponovno na pregledu, se je videlo na ultrazvoku nekaj na črevesju, lahko da je bila ponovno zarastlina. In glede na to, da je bilo to samo 4 mesece po operaciji je inekolog posumil na močno endometriozo. Endomertioza se namreč pojavlja v različnih oblikah....so blage, takšne, ki ne povzročajo težav, so takšne ki povzročajo težave in so tudi hude oblike te bolezni....nekako jo to zdravniki stopnjujejo....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 346
23.2.2008 19:48:12   
mbd0411
Kje pa ste danes? Kako ste?user posted image Verjamem,da ste bile popoldan zunaj,ker je bilo tako prijetno toplo,zdaj se pa crkljate,moj je pa šeluser posted image nekam.Mali je na počitnicah,jaz pa visim tuuser posted image .Grem tv gledat.user posted image Lep sobotni večer.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 347
24.2.2008 11:30:24   
mbd0411
Spelka12user posted image Lejla...user posted image Lara...user posted image Detece..user posted image Mijavček....user posted image Ledenka...user posted image
Kje se skrivate???user posted image user posted image user posted image user posted image Kako ste?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Verjetno kaj takega počnete.user posted image user posted image Lepo nedeljo vsem.

Našla smeške...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 348
24.2.2008 11:33:11   
ledenka
mbd, za na metlo je se prezgodaj user posted image  to pocnem sele po kosilu user posted image  moja user posted image  se pocasi poslavlja, tako da bo spet cas za akcijo user posted image  sicer pa razmisljam, kaj naredit na kosilo, kaj pretirano se mi ne da kuhat user posted image  

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 349
25.2.2008 10:59:13   
spelka12
savinjka vidim, da si našla smeškote user posted image . Res so cute.
No evo raport. Jutri grem na punkcijo oddat moje otroke in upam, da mi jih pol reško v nedeljo vrne nazaj že mal večje.
lejla še 4 dnevi - cuntdown. Vsak dan bom odštevala namesto tebe.
ajsika pr nas bo porova juha ala tašča in štruklji od pečjaka.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.