|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
2.3.2008 11:10:02   
*bubi*
Jaz se vam tudi že nekaj časa nisem oglasila, tudi brat vas ne utegnem user posted image  Preveč imam vsega, enostavno ne zmorem več. Zato sem še toliko bolj vesela, da sem končno povedala šefu. Saj itak ne pričakujem, da bi me zato kaj šparal, ampak mi je vseeno lažje user posted image

Ja, v tem tednu sem imela 3 preglede, rednega pri svoji G (nič posebnega), NS - to sem vam že sporočila, da je rezultat čisto OK - in pa dodaten UZ v porodnišnici. Spadam namreč v rizično skupino zaradi smole v prejšnji nosečnosti user posted image  Tudi zdaj še kar nekaj časa ne bom vedela, če je vse OK, ampak sem optimistična in bi resnično bila velika velika nesreča, če bi se vse to ponovilo.

Evo, sem se odločila, da ne bom več A. septembrka, ampak popravljam svoje podatke na
*bubi*, 3. user posted image , 3P 26.3., PDP 3.9.

Spola pa nismo uspeli izvedet user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
2.3.2008 12:33:45   
meta21
user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya                -2. ,PDP 1.9/31.8user posted image user posted image
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , PDP 1.9.
user posted image   pf                       - user posted image , 3P 12.3., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image P 21.3., PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*              - 3. user posted image , 3P 26.3., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                  - 2. user posted image , 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka     -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , 2P 13.3., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                  - user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                     -1.user posted image , 3P 12.3., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem        - user posted image , PDP 5.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image , PDP 6.9., user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , 3P 14.3.,PDP 8. 9.,user posted image user posted image  
user posted image  petrax               -1.user posted image , NS 3.3., PDP 9.9. user posted image

user posted image  Anonimna A       -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , 2P 11.3., PDP 10.9 user posted image
user posted image  anchy82          -1. user posted image , 3
P 25.3., PDP 9.9.user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 3P 27.3., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 2P 5.3., PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 2P 6.3.,NS 6.3., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image   3P 11.2., NS 6.3., PDP 11.9.user posted image
user posted image   tasha23             -2. user posted image , 3P 26. 3., PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image 1P 29. 1., NS 3.3., PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -1.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                 -  user posted image , PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image P6.3, PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , 2P 14.1., PDP 14.9.
user posted image  nynna               -2. user posted image , PDP 14.9. ????? 2x isti nick
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.

user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,P 26.3., NS 6.3., PDP 15.9. user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image  2P 25.2,NS 4.3.,PDP 15.9.user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image 3P 20.3, NS 6.3.,PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina               -2. user posted image , 2P 18.2., PDP 17.9. user posted image
user posted image  nosecka08       -1. user posted image 1P 12.2.,PDP 18.9. user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image 2P 1.4., NS 7.3., PDP 18.9 user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. , 2P 28.3.,NS 12.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 2P 10.3., NS 11.3., PDP 19.9. user posted image
user posted image  taja1235         -1. user posted image
, 2P 19.3., NS 18.3., PDP 19.9 user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image ,NS 12.3, PDP 20.9. user posted image user posted image
user posted image  amor real         -1. user posted image ,P 11.3., PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image , NS 11.3., PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , NS 17.3, PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image1P 1.2., PDP 23.9.

user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 2P 6.3., NS 13.3., PDP 25.9.user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image , 3P 3.3., NS 18.3., PDP 25.9.user posted image
user posted image  anonimna L       -2. user posted image  2P 7.3., NS 4.3., PDP 26.9.user posted image
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image 2P10.3., PDP 28.9.
user posted image  pikica36           -3. user posted image , 2P 3.3., PDP 30.9. user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image , 1P 11.2., PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  majaS80          - 2. user posted image , 1P 20.2.
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image   morango          -?. user posted image , 1P 6.2.,  
user posted image  jolly123           - user posted image
user posted image  metuljčica27     -2.user posted image , 1P 12.2. 
user posted image  najcom             -user posted image
user posted image  tejči28             -user posted image ,NS 5.3.,

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image

z nami so začele:
C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
2.3.2008 12:38:23   
meta21
Ja lana17 tele kostke so res hudičuser posted image , ampak kak že pravjo: Pusti babam govort in psom lajat. Take pač smo. Rade mal počvekamo in kaj predvidevamo in smo ful srečne, če mamo na koncu še prav.
Jaz res ne vem kako bom tega našga mulčka skrivala še 4 dni, ker se mi zdi da je čez vikend konkretno prenavljal stanovanje in je ene dve sobi dozidaluser posted image .

Bubi pozdravljena med neanonimnimi. Držim pesti, da bo ve ok.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
2.3.2008 16:26:59   
Olivija*
Pozdravljene, souser posted image !

Tudi jaz čakam na NS (še 9 dni!), potem pa bom povedala v službi, čeprav se mi zdi, da me imajo že malo na sumu... zadnjič, ko sem se pogovarjala s šefom, se mi je zdelo, da mu je ene 2x pogled zdrsnil navzdol...

Včeraj sem bila v Avstriji in sporočam vam, da imajo v C&A pestro izbiro nosečniških hlač. Ene take malo bolj športne,  ki se lahko nosijo kot dolge hlače ali pa pripete pod kolenom kot 3/4 hlače, so celo znižane na 9,90 EUR. Jaz žal za službo rabim manj športne, zato sem vzela ene čist klasične črne za 34.90 EUR. Večinoma pa so cene nosečniških hlač pod 30 EUR in imajo tudi že poletne, lanene, kratke...

Včeraj smo prvič peljali našo pikico na izlet "čez mejo", zato smo naredili par slikc za spomin, pa eno odejico smo ji kupili. Drugega nisem še nič nabavila za pikico, čeprav že komaj čakam. Imam pa to smolo, da si od sestre ne bom mogla nič sposodit, ker tudi ona pričakuje drugega otročička 2 meseca pred mano. Ampak bo pa potem toliko boljše, ko se bosta najina bejbija lahko skupaj igrala. Upam, da bosta istega spola.

Končno se tudi jaz dobro počutim, glede hrane še malo pazim, slabosti ni več. No, zvečer bi pa najraje po risanki šla spat user posted image - tak tempo mi naša pikica diktira.

Lepo se imejte!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
2.3.2008 17:09:00   
jakoLUlana
zivjo

Kako lep dan je danes, kar ne morem se nehat smejat user posted image ... Obozujem sonce!

Jutri imam nuhalno in sem kar malo cudna glede pregleda. Najbrz zato, ker grem sama. Moz ne more in mi je kar malo bedno...
Upam, da bo vse ok..

Se vam javim jutri zvecer.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
2.3.2008 18:16:24   
ključek
ojla!!!!!!!
tok cajt že nism bla tle gor.................. predolgo!!!!!!!!!!!!!!!!! žal sem (imam) imela probleme s slabostjo in predvsem z bruhanjem, saj sem zdle 2 meseca skoraj vsak dan bruhala. upam in močno si želim, da se je sedaj umirilo. je še katera tuki, ki ji je slabo???? drgač sm pa že mela nuhalno, dr. je rekla da je ok. me pa neki zanima.....kok je največja številka pr nuhalni? ker 1:300 je kao najslabše, kok je pa najbolš??

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
2.3.2008 18:32:21   
morango
JakoLUlana, kar pogumno, že držim pesti zate. Jaz imam NS v soboto, pa bom tudi morala sama, ker je moj dragi še v tujini, in bo verjetno razen mesečnih vikendov tam še do junija.

Drugače pa sem prav uživala v današnjem sončku, na dolgem sprehodu. Slabosti, upam, trkam na les, so v glavnem mimo. user posted image user posted image user posted image  Hrana mi že diši, zadnja dva/tri tedne sem se morala prav prisiliti, da sem kaj pojedla.
In včeraj sem šla s prijateljem malo nakupovat. Pa moram zdaj to navdušenje še z vami delit. V Promodu imajo celo pomladno/poletno kolekcijo, ki je kot nalašč za nas, nosečke. Polno oblekic, ki se jih lahko nosi zdaj še čez hlače, potem pa že brez, in plaščkov A linije. In cene so bolj normalne kot v trgovinah za user posted image . Pa barve, materiali, skratka vse zgleda lepše. Razen po hlače se bo treba kam drugam odpravit. In seveda sem lepša za oblekco in pomladni plašček. Prostora pa v obeh dovolj.
V službi še nisem povedala. Je pa res, da imam tako delo, da bodo vsako spremembo zelo hitro opazili, tako sodelavci kot moji dijaki. Verjetno bom povedala drug teden, po nuhalni.

Tako, da končam s svojim čvekanjem. Lepo se imejte vse, skupaj s svojimiuser posted image

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
2.3.2008 19:25:59   
Anonimen
dajte mi malo pomagat.. rada bi si kupila krila- do kolen ali malo cez na elastiko, da jih bom lahko nosila pod trebuhom - cena ni problem, zato pride v postev vsaka trgovina ki jo poznate in ste kaj takega videle. hvala

(odgovor članu morango)
  Neposredna povezava do sporočila: 1458
2.3.2008 20:33:53   
ključek
jz sm jih vidla v quelle in neckermanu. tko po štacunih pa še nisem bla, mogoče v kepici, la vie??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
2.3.2008 21:15:18   
Anonimen
ni nujno da so krila nosecniska

(odgovor članu ključek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1460
2.3.2008 21:16:41   
jakoLUlana
meni so vsec stvari od LiuJo - niso nosecniske, so pa take dolge tunike, majice, oblekice za poleti - fine stvari pa se trebuh lahko noter raste user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
2.3.2008 21:39:04   
*bubi*
drgač sm pa že mela nuhalno, dr. je rekla da je ok. me pa neki zanima.....kok je največja številka pr nuhalni? ker 1:300 je kao najslabše, kok je pa najbolš??

hm..... tukaj ni najboljšega in najslabšega rezultata. Najslabše je verjetno 1:2, najboljšega pa enostavno ni. Možne so vse številke 1:xxxxx, tudi čez 1:10.000. No, tak rezultat je že izjemno dober.

1:300 je postavljena meja, če je rezultat slabši, ti pripadajo dodatne preiskave, če je boljše, pa ne. Če je razultat nekje do 1:1000 vedno svetujejo še dodaten DHT, ki lahko stvar spremeni (v obe strani). Zakaj ta meja.... hm.... umetno postavljena, nekje pač mora bit.

S tem da pazi..... če si imela merjenje NS brez licence, potem nisi dobila izvida v taki obliki, da bi imela izračunano tveganje. Potem si samo izvedela, koliko je velika ta NS, to pa se meri v mm. Recimo 1,5 mm.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
3.3.2008 7:31:56   
maruškaŠ
Dobro ponedeljkovo jutro vsem. Čestitke vsem, ki ste že opravile NS in druge preglede.

Pri meni lahko dopišete NS 14.3.

Se pa nikakor ne morem odločite ali me zanima spol ali ne user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
3.3.2008 7:49:07   
onina
maruškaŠ - seveda te zanima spol! user posted image  Dva dni po pregledu si boš rekla: Zakaj nisem vprašala??! Ne, saj se hecam. Jaz sem bolj firbčne sorte in hočem vse takoj vedeti user posted image .

Tudi jaz imam ta teden NS, ampak šele v soboto in to v Dravljah. Buši kar raste, počutje BP, skratka vse OK.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
3.3.2008 8:00:55   
*zoe*
Jutro vsem,

vikend je kot ponavadi prehitro minil in spet smo na položajih. Ta teden bo pa kar pester z vidika NS. Jaz že komaj čakam četrtek.

Kahlo a si kaj nabavila v Avstriji?

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
3.3.2008 8:32:55   
KAHLO
Ojla moje pupe!!!!

evo me nazaj, full mi je všeč , k ste se od četrtka pa do danes tako načvekale da sem zdaj pol ure brala samo vaše posteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dotika zate mi je zelo žal, sem pa vsesela da si polna optimizma in le pogumno naprej, drugiče bo vse vredu boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja meta in nynna tu pa je zdaj pravi zos, kako se je zakuhal pa pojma nimam bi blo treba vse strani prečekirat, ampak tudi jaz mislim da imamo samo eno nynna...in da se ji je verjetno spremenil PDP...tako da jaz bi predlagala da napačno nynno zbrižemo....oz. PUNCE MALO POGLEJTE SEZNAM ČE SO VSI PODATKI OB VAŠIH NICKIH O.K, da se ne bomo preveč lovile zdajuser posted image user posted image  saj ni čudno če seznamček nastaja v prvem trimesečju ....k se hormoni igrajo s nosečkami, no pa so mi fino zagodli!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz se opravičujem.....zdaj pa mi pomagajta iz te godljeuser posted image

Dobrodošle nove septemberke še posebaj pa tiste ki ste stopile iz anonimnosti - (zdaj pa res lahko počasi brez skrbi zadihamo)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po seznamčku vidim da mamo že kar nekaj punčk (no če jim ne bo kaj zdraslo čez nekaj tednov)user posted image user posted image user posted image  pa enega pobičauser posted image user posted image user posted image user posted image

Drgače je pa bil moj vikend fantastičen, zoe, nisem šla v Graz, tja bom šla 21.3, sem pa šla vseeno malo čez mejo bl blizu......pa naju je s sestro presenetlo tako neurje, da sva mogle pobegnit v trgovino.......
To je blo noro....šle sva v par na sprehod z nečakom, pa mi tako šetamo, pa začne sam tak naenkrat full kaplat dež, pol pa je začelo tako pokat (jaz sem prvo pomislila da grmi, sam me je malo motilo ker se ni nič zabiliskalo), pol pa vidim sestro k je čist prebledela in se obrnem na drugo stran in so full visoka drevesa padala k domine.....takšne pospeške sva dobile kot še nikoli v življenju!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čist sva ble paf, mali je pa full jokal se je ustrašil, tako da sva ga komaj pomirile.....ampak pol k je pa neurje minilo, sva se pa mogle od srca nasmejat, k sva se spominjale kakšne face sva nardile v parku.....mali pa je kar naprej ponavljal.....ne vetrcek, ne vetrcek!!!mislim.....zadost sva mele avstrije in sva takoj šibnile domov, na varnouser posted image

Me to you.....fino da si spet z nami, upam da ti slabosti minejo in boš lahko še več časa z namiuser posted image

Meta............fino da si doma in si se imela super v Parizu, ampak veš da je prav zanimivo, da po teh velikih mestih ne znajo poksrbet za čistočo, k sva bla midva na irskem, pa na sardiniji ali pa v grčiji, sva bla zmeraj k sva se vrnila v slovenijo srečna da sva doma, meni se zdi da je pri nas full bl čisto k pa drugje!!

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
3.3.2008 9:21:50   
*zoe*
Jaz pa planiram to soboto (za 8. marec) it v Graz. Imam že toliko stvari iz IKEE za privlečt, da grema kr s kombijem.

Seveda če bo vse ok na NS.

Drugače je bil pa vikend kar delaven. Sploh petek in sobota, v nedeljo sem pa mojega dragega komaj prepričala, da sva šla raje malo ven na sončka, ko je blo tako toplo.

Ja ne vem, če bo pa sneg in tile viharji, pol bo pa treba s shoppingom še mal počakat. Sploh ne vem kva se dogaja z vremenom.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
3.3.2008 9:22:55   
pikica36
danes ob 12 imam ponovni Uz. sem full živčna, čeprav sem se psihično pripravila na najhujšeuser posted image
vseeno punce držite pestke zame, mogoče pa le bo vse vreduuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
3.3.2008 9:25:56   
*zoe*
Sem mal na hiter pogledala seznamček, pa sta res 2x nynna in 2x morango, pri meni manjka samo pri pregledu št. 3, da je to tretji pregled, ampak to ni take panike.

Se zgodi, je pa res da nas je kar nekaj in vse se ful hitro spreminja tako da je veliko podatkov in se težko sledi. Kmalu bo bolje, ko bo standarden seznam. Zdej so se že novemberke odprle in noter je naš user posted image  varci.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
3.3.2008 9:26:13   
KAHLO
pikica36....brez strahu, me smo s tabo in vse držimo pestke....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti pa nam kar hitro sporoči...da nas ne bo razneslo!

zoe....ja tole vreme je res čudno, sploh si ne moram predstavlati da bi lahko pojutrišnjem snežilo, po tako toplih vikendih....vse je skregano s to  našo naravo!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
3.3.2008 9:27:27   
*zoe*
Pikica36 ekstra držimo pesti, da je tvoj user posted image  bil priden in je mal zrastu, tako da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
3.3.2008 9:28:15   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

danes ob 12 imam ponovni Uz. sem full živčna, čeprav sem se psihično pripravila na najhujšeuser posted image
vseeno punce držite pestke zame, mogoče pa le bo vse vreduuser posted image

Držimo, držimo.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
3.3.2008 9:28:34   
KAHLO
Punce naša Varci je spet nosečka in se je vpisala v novembrčke.....jipiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
3.3.2008 9:28:53   
bučkabb
lep pozdrav vsem!

ponovno je ponedeljek in smo spet v službi, vidim, da ste ble kr pridne tle gor čez vikend, sem mogla kr neki časa brat.
Dotikauser posted image user posted image kot so rekle že druge lepo z optimizmom naprej pa bo.

Kahlo dober da si jo odnesla s celo kožo, ko sem slišala kaj se je dogajalo gor čez mejo me je kr preletelo. sej za nakupe še bo dovolj časa a ne..
no se mi zdi da bomo mogle še kakšno zimsko cotko na sebe stlačit, kolker napovedujejo, da še bo zelo hladno in celo sneg nam napovedujejo. ampak jaz mislim, da ne bo prehudo, ko je pa bilo že včeraj tako lepo spomladansko vreme.

no končno pa je ta teden ko mam jaz pregled, komi čakam v četrtek, ko bom lahka vidla kaj se dogaja z mojo pikico. sem pa mela včeraj spet podvige za WC školko, tak da mi je mama že kr napovedala da bo fantek ko me tolk matra in ko tolk bruham. je rekla da je ona pri mojem bratu tud ful bruhala. ampak jaz bom mogoče to šele zvedela čez 10 dni. joj joj je še daleč....

morem pa vsem čestitat za uspešne preglede in NSuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
3.3.2008 9:54:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ
Se pa nikakor ne morem odločite ali me zanima spol ali ne user posted image .

na NS ti spola ne morejo povedat - lahko le ugibajo -majo 50% moznosti user posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.