|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
3.3.2008 11:13:33   
arabela*
ojla punce.Danes pa nam vreme ni ravno najbolj naklonjeno.Še fajn da je bil vikend lep.No,pa saj bo.Danes imam dan za sebe.Tamala je šla z babico po mestu,tak da jo grem komaj popoldan iskat.Moj je na šihtu.Tako da res lahko v miru oddihamuser posted image .

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
3.3.2008 11:17:28   
*zoe*
Mi imamo srečo in je vreme ravno takšno kot včeraj. Sonce in vroče. Komaj čakam poletje. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
3.3.2008 11:26:17   
arabela*
ja halo,od kod pa si??mi na štajerskem pa imamo nad nami vellliko oblačkovuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
3.3.2008 11:30:54   
*zoe*
Gorenjska in res lahko rečem da imamo sonce že celo večnost, se sploh ne spomnim, kdaj je bilo nazadnje grdo vreme (pred 1 mesecom). Sem se prejšnji teden z jagodami ukvarjala in je vrtiček tako suh, da je groza. Jih moram prav zalivat, če ne bi že zdavnaj preč prišle.

Tako da kr ne morem verjet, da je na vidiku kakšen sneg.

Evo ti pošiljam veeliiikoooo sonca (ni nobenega smšeka v obliki sonca)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
3.3.2008 11:35:02   
arabela*
ja zoe,v sredo so temperature okol 0 napovedane,pa snegec.Upam,da ne bo.Je pa v soboto tukaj bilo pravo neurje z dežjem.user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
3.3.2008 12:28:15   
*bubi*
Pozdravljene!

Na hitro se vam javim, predem šibam dalje. user posted image user posted image user posted image  za pikico, upam, da je zvedela lepo novičko.

Saraya, tebe pa bi bilo fino prej spoznat, če bova konec avgusta/začetek septembra cimri v MB porodnišnici. user posted image user posted image user posted image  hodita s tamalo kaj pod Pohorje?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
3.3.2008 12:52:38   
emi*
Lep pozdrav vsem skupaj!

Danes je pa res bilo lepo vreme,kaj pa ko je že za jutri napovedano slabo.user posted image Opažam,da se že vse pogovarjate o oblačilih,zaenkrat se še ne mučim s tem. Čeprav je že 14 teden je trebušček le malo napet,ampak hlače pa lahko še vedno navlečem nase. user posted image Še kak teden,dva pa bo že treba zamenjat garderobo. Vsi mi pravijo,da nimam kaj skrbet in da se v prvi nosečnosti itak ne pozna tako hitro,bomo vidli kako bo pri meni.user posted image

Prav včeraj sem se pogovarjala z eno kolegico,ki je tudi noseča,to ji je že tretji otrok,v 18 tednu je pa ima trebuh kot,da bi bila v petem mesecu. Zanimivo kako mišice popustijo,ko si že imel porod.user posted image

Uživajte še naprej pa lepo skrbite zase!user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
3.3.2008 13:02:29   
arabela*
oi bubi.ja seveda hodiva pod pohorje.Tja kar dost zahajava račke fujtrat,pa sprehodki.user posted image
Glede mb porodnišnice pa,jaz ne bom rodila tam,grem najverjetneje na ptuj.Se pa lahko pridružišuser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
3.3.2008 13:04:34   
arabela*
emi,saj 18 tedn je nekje začetek petega mesecauser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
3.3.2008 13:18:51   
emi*
Saraya- ja no skoraj ,še dva tedna.user posted image  Ampak je res zanimivo kolko se že pozna full.Jaz pa ki sem mesec manj,prav me zanima če bo tolko zrastu.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
3.3.2008 13:44:59   
tasha23
Že celo jutro vas prebiram in se ne moram spravit kaj napisat. Utrujena sem za pop... Pikica36 SREČNO za danes, boš vidla, da bo vse OK. Ti nam kar poročaj lepe novice user posted image user posted image user posted image user posted image  (za srečo)

Varci  SREČNOOOOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
3.3.2008 14:13:24   
*zoe*
Jaz sem si pa sedaj privoščila en sladoled user posted image  prav paše.

Vsem danes srečo pri NS.

A se še kateri ponoči ful sanja? Men se non stop in to ful žive sanje - seveda kr neki. Da ja potem človek še bolj zmatran vstane kot je šel spat.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
3.3.2008 14:35:19   
bučkabb
ej zoe a veš da se men tud to dogaja, sam pol zjutri ne znam skor nobenih sanj obnovid oz. ne vem točno kaj se je zgodilo, se mi kr neki dogaja in je vse zmešano.
se mi pa tudi dogaja da moram na WC lulat sigurn enih 3-4 na noč. tak na dve uri se zbujam in morem spit mal vode.

tud jaz sem otrujena in se nikakor ne morem spočiti.

joj zdaj si mi pa naredila lušte z sladoledom, si ga bom šla kr kupit ko grem iz službe.

no drgač pa zgleda, da ste se vse ustrašle snežne napovedi in ste danes ko je tak lep dan vse zunaj, da ni nobene tuki gor.
vi kr uživajte, pa še za mene zraven, ko jaz sem v službi in ko bom prišla domov, bo pomladanske idile konec.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
3.3.2008 14:49:02   
*zoe*
Jaz si pa vse sanje zapomnim (ko mi to prej ni nikoli ratalo) ker so tako žive, kot da bi se zares dogajalo. Se ponoči zbudim in gledam okoli sebe in poslušam če je to res. No pol k se pomirim, mi celo rata nazaj zaspat.

Hvala bogu mi pa ni treba ponoči vstajat zaradi WC. Imam (morm potrkat) zgleda dober mehur ali pa je pikica pridna. Tako da mi sploh ni potrebno vstajat in tudi podnevi sploh ne opazim, da bi mogla skoz hodit lulat. Je isto kot prej. Mi je to kr mal čudn, ampak se ne sekiram.

Uživajte, jaz grem počasi iz službe. Naštimat lopato za kidat user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
3.3.2008 14:55:37   
tasha23
Jaz tudi veliko sanjam, in še kar živo, že nekajkrat sem se zbudila v joku. Sicer pa kar se tiče WC-ja ponoči, če se zbudim in moram zaradi sineka kaj vstat, potem pa moram tudi na Wc user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
3.3.2008 15:10:19   
KAHLO
Jaz tud full sanjam zadnje čase, ampak o sošolcih in sošolkah iz osnovne šole in pokojni babici in dedku, skratka o ljudeh k že full dolgo nisem mela stika z njimiuser posted image  ampak so full dobre sanje, ker se kar naprej z vsemi zabavamouser posted image  tako da nimam nič protiuser posted image  no zadnič se mi je sicer sanjalo, da je bivša od mojga, mojemu poslala slike od njune bebe............tist je pa bla kar huda nočna morauser posted image

Kar se pa tiče lulanja, pa moram jaz od kar sem noseča, vsako noč ob 3.40 lulat.....k da bi mela uro nastavleno.....pa upam da bo to nočno lulanje minilouser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
3.3.2008 15:20:34   
pf
Zdravo punce. Pikica veš da bo danes vse vredu na ultrazvoku. Glede lulanja sem tudi jaz enkrat do dvakrat na noč na WC-ju, pa čez dan se mi zdi pa "stokrat". Kak ste kaj s kilogrami? A gredo hitro gor? Jaz imam že ful trebušček, pa bom jutri komaj 14/1-7. Saj bo kar hitro minilo se mi zdi. Jaz imam dobro kilco več, pa sem že pravi debelinko pri trebuščku. A ste videle kje kake kopalke primerne za trebušček? Drug konec tedna greva v Umag za tri dni, pa ne bi rada imela bikini kopalk več, ki jih imam doma, so mi malo premale, pa smešno izgleda.

Sploh ne morem verjeti, da je sneg napovedan. Upam, da ga ne bo.

Vsem, ki imate ta teden NS ali preglede pri G želim veliko sreče.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
3.3.2008 15:25:30   
pikica36
žal punceuser posted image user posted image user posted image  jaz se od vas poslavljam! jutri moram na čiščeje, ker danes je bila samo še prazna vrečka- plodeka ni bilo več.user posted image user posted image user posted image
vsem vam želim srečn in zdravo user posted image ter še bolj zrave user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
3.3.2008 15:33:16   
Tejchy
Pikica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... z optimizmom naprej.

Drugače pa tud js moram vsako noč 1 krat na WC.. obvezno. Ampak sem se že kr navadla user posted image  

Še tri dni do NS user posted image  user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
3.3.2008 15:42:22   
petra1978
user posted image Pikica36 user posted image user posted image user posted image user posted image . Samo pogumno naprej.

Pri nas pa danes ni nekaj dosti sončka, je pa toplo, tako da sem bila prej na kavici s sestrično in sma si jo kar na terasi privoščle. Kar ne morem verjet, da bi naj bil sneg.

Zdaj grem pa nekaj pojest, sem že tako lačna, da mi je kar malo slabo.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
3.3.2008 15:57:46   
bučkabb
pikica user posted image user posted image user posted image  in z optimizmom naprej, pa user posted image user posted image user posted image  za čimprejšno ponovno nosečnost.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
3.3.2008 16:24:48   
lana17
Zoe, tud men se ponoč sanja, tako živo, da se zbudim in potem ne morem zaspat. je pa tu res, da zadnje čase bolj slabo spim, se večkrart na noč zbudim in rabim kr nekaj časa, da user posted image zaspim

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
3.3.2008 16:26:58   
nynna
Kahlo! Mislim da eno Nynno komot zbrišeš.user posted image   Pravi podatki so pa taki:
2 nosečnost, PDP 12.9. , 2. pregled 13.3.
Hvala lepa

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
3.3.2008 16:35:39   
lana17

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya                -2. ,PDP 1.9/31.8user posted image user posted image
user posted image   maybebaby        -1. user posted image , PDP 1.9.
user posted image   pf                       - user posted image , 3P 12.3., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image P 21.3., PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*              - 3. user posted image , 3P 26.3., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                  - 2. user posted image , 2P 15.2., PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka     -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , 2P 13.3., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                  - user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                     -1.user posted image , 3P 12.3., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem        - user posted image , PDP 5.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image , PDP 6.9., user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , 3P 14.3.,PDP 8. 9.,user posted image user posted image  
user posted image  petrax               -1.user posted image , NS 3.3., PDP 9.9. user posted image

user posted image  Anonimna A       -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , 2P 11.3., PDP 10.9 user posted image
user posted image  anchy82          -1. user posted image , 3
P 25.3., PDP 9.9.user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 3P 27.3., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 2P 5.3., PDP 9.9.user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 2P 6.3.,NS 6.3., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image   3P 11.2., NS 6.3., PDP 11.9.user posted image
user posted image   tasha23             -2. user posted image , 3P 26. 3., PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image 1P 29. 1., NS 3.3., PDP 12.9.user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                 -  user posted image , PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image P6.3, PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , 2P 14.1., PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,P 26.3., NS 6.3., PDP 15.9. user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image  2P 25.2,NS 4.3.,PDP 15.9.user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , 1P 6.2., PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image ,1P 4.2., PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image 3P 20.3, NS 6.3.,PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina               -2. user posted image , 2P 18.2., PDP 17.9. user posted image
user posted image  nosecka08       -1. user posted image 1P 12.2.,PDP 18.9. user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image 2P 1.4., NS 7.3., PDP 18.9 user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. , 2P 28.3.,NS 12.3., PDP 18.9. user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 2P 10.3., NS 11.3., PDP 19.9. user posted image
user posted image  taja1235         -1. user posted image
, 2P 19.3., NS 18.3., PDP 19.9 user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image ,NS 12.3, PDP 20.9. user posted image user posted image
user posted image  amor real         -1. user posted image ,P 11.3., PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image , NS 11.3., PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , NS 17.3, PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image1P 1.2., PDP 23.9.

user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 2P 6.3., NS 13.3., PDP 25.9.user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image , 3P 3.3., NS 18.3., PDP 25.9.user posted image
user posted image  anonimna L       -2. user posted image  2P 7.3., NS 4.3., PDP 26.9.user posted image
user posted image Čarli08             -    user posted image , 1P 6.2., PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image 2P10.3., PDP 28.9.
user posted image  ajcom1              -?. user posted image , 1P 11.2., PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image ,
user posted image  majaS80          - 2. user posted image , 1P 20.2.
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image   morango          -?. user posted image , 1P 6.2.,  
user posted image  jolly123           - user posted image
user posted image  metuljčica27     -2.user posted image , 1P 12.2. 
user posted image  najcom             -user posted image
user posted image  tejči28             -user posted image ,NS 5.3.,

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image

z nami so začele:
C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS
Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

[/quote]

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
3.3.2008 16:38:01   
lana17
Pikica36user posted image in z  optimizmom naprej.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.