|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
1.3.2008 12:38:57   
nektarina
Nena:  ne poslušaj nobenega, delaj po  tvoji pameti.  Vsi znajo solit pamet.
Če je zdaj za gugalnico še premajhna, kmalu  bo   Ok. Saj naši rastejo  tako  hitro, da samo  se obrneš in že vse je premajhno .  Mi imamo obljubljen nakup  trikolesnikov za poletni čas.  Hišica  in tobogan bi  tudi prav prišel.

Sem pa zdaj vesele, ker se moji ure in ure igrajo sami.  Je malce več dela s previjanjem, ker lulajo  in kakajo  ko veliki. Pa še vsake toliko  so   polulani do žabic in treba vse na novo  zamenjat in po 3x na dan. PA na previjalni mizi je cel kaos.  Nočejo  ležat tako,da morem jih obleč  ko sedijo.
Mela:  kakšne barve je Romer??? Nekja si pisala da D ni zadovoljen z barvo.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
1.3.2008 12:50:23   
solinar
Za vse tiste ki omahujete, kam postaviti otroški avtosedež...iz tega in iz samih avtosedežev ( AV ) sem naredil skoraj dizertacijo tako da  stojim za tem kar bom napisal:
Statistično gledano in po raziskavah je otrok najbolj varen , če stoji njegov AV na zadnji klopi, na sredini sedeža, če le-ta ima vgrajene standardne varnostne pasove.Če le teh nima, potem se ga daje za sovoznikov sedež. Če imate dva otroka, potem itak ni kaj izbirati.
Reklame za avtosedeže ne bom delal, sami veste katerega smo mi kupili,opažam pa in me ful čudi ,da zelo malo omenjate avtosedež Recaro...zelo kvaliteten, všečen, zelo varen, dvonaklonski nagib ipd.

Lepo se imejte in lep vikend....

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
1.3.2008 12:51:49   
solinar
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

NAjbolj varen položaj za sedež naj bi bil za sovoznikovim sedežem, ampak tudi pri nas je PAtrik nekaj časa užival na sredini in mu je bilo zelo všeč.Glede varnosti pa ne vem-mi smo ga potem vseeno prestavili in sedi za mano.user posted image

LP,
SIbil RR

Moj prejšnji post je bil odgovor na to in še nekaj kasnejših...

Op.p.

NAJINA NEŽA
Kdo ve...Blog moje ljubezni

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
1.3.2008 13:03:23   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: solinar

zelo malo omenjate avtosedež Recaro...zelo kvaliteten, všečen, zelo varen, dvonaklonski nagib ipd.

Pomoje zato, ker pri nas ni tako "znan" oz. ga nimajo v teh standardnih trgovinah BC, Ariel... meni je tudi ta všeč, če je res Recaro ta, ki sem gledala. Na obali mislim, da jih imajo v Audi salonu automobilov...

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu solinar)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
1.3.2008 13:39:19   
nektarina
Reklame za avtosedeže ne bom delal, sami veste katerega smo mi kupili,opažam pa in me ful čudi ,da zelo malo omenjate avtosedež Recaro...zelo kvaliteten, všečen, zelo varen, dvonaklonski nagib ipd.

Jaz sem imela v mislih prav tega, vendar ga na Obali nisem zasledila pa smo  vprašali  tudi  po AMZS-jih kjer bi jih morali prodajat. Itak tukaj  na Obali  smo  10 let za LJ, kjer jih  prodajajo v AMZs_jih . DObila sem jih le na netu, ampak  jaz moram stvar videt in sprovat ,da jo kupim. ŽAl. Kupili smo pa Tobije.   ZAradi varnosti pa smo mislili kupit  Kiddy-ja, ampak  moji otroci  so  težko sedeli tam notri in pol sem videla,da mi je lažje  zapenjanje pri Tobi-ju.
V glavnem tudi jaz  hvalim Recaro.
KAsno sem izvedela od Asso , da jih imajo v Audi salonih.

by

(odgovor članu solinar)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
1.3.2008 15:13:06   
dskubin
Statistično gledano in po raziskavah je otrok najbolj varen , če stoji njegov AV na zadnji klopi, na sredini sedeža, če le-ta ima vgrajene standardne varnostne pasove.Če le teh nima, potem se ga daje za sovoznikov sedež.

Se popolnoma strinjam s tabo (tudi čista logika, s kerekoli strani pride trk je na sredini najmanj možnosti za direkten stik), s povdarkom na pasovih. K če imaš samo pas odspodaj (se mi zdi, da ma še vedno veliko avtov tawkega, pol pa stolček sigurno naprej zleti). Sej sem neki takega tudi napisala.

Reklame za avtosedeže ne bom delal, sami veste katerega smo mi kupili,opažam pa in me ful čudi ,da zelo malo omenjate avtosedež Recaro...zelo kvaliteten, všečen, zelo varen, dvonaklonski nagib ipd..

Meni se pa ne zdi tako zelo varen ta Recaro (saj govoriva o 9-18, celo z iso fixom je rezultat povprečen, lupinica je veliko boljše šla skozi na lanskih testih), ja, narejen je dobro, tle ima super ocene, pri trkih pa malo manj dobre user posted image . Drugače smo pa mi tudi kolebali med nakupom tega, ki imamo in takega, ki ga imate vi - slednjega nismo izbrali, ker se mi mulc zelo zelo zelo poti kn si ga enostavno nisem mogla predstavljat tam notri sredi poletja. Sej mogoče smo naredili napako, samo cena ni glih taka, da bi ga lahko po pol leta zaradi tega menjala. Mi pa gre na živce pr testih to, da so notri samo nekateri sedeži (eni z iso fixsom, drugi brez, pa čeprav jih podjetje izdeluje tudi z,...) in pol ne moreš čisto realno primerjat.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 1.3.2008 15:18:15 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu solinar)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
1.3.2008 15:32:13   
Sibil_
Ko sem jaz še spremljala te raziskave je bilo rečeno, da je najbolj varen otrok za sovoznikovim sedežem.Na sredi pa je definitivno otroku najlepše, vidi lepo ven naprej, pa še sonce mu ne sije.Ampak meni osebno ni bilo glih ne vem kako komot ga not in ven iz sedeža dajat.Sicer pa zdaj itak nimam kaj, imam za sabo enega in za sovoznikom enega.user posted image

Pa Recaro se na testih ne obnese glih najboljše, v kiddya smo pa mi poskusila dat ta drugega in je skoraj živčni zlom dobil noter, tako da odpade.PA tudi meni osebno se zdi otrok noter vkleščen.Verjamem pa, da je varen.Zato je zelo primeren za otroke, ki jih utesnjenost ne moti.user posted image

Pa btw-kje naj dobim kake lepe senčnike za v avto?Ve ste ziher bolj informirane, jih rabim nujno ker nimam nobenega senčnika.

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
1.3.2008 19:18:31   
majrim
dskubin....solinar je mislil na kategorijo od 9 - 36 kg...in sicer  recaro young sport...user posted image
...kaj zdej,ne boste nič povedale kako je blo na žurki???user posted image user posted image ...pa kako slikco bi tudi lahko prilepleuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
1.3.2008 19:25:24   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR
Ko sem jaz še spremljala te raziskave je bilo rečeno, da je najbolj varen otrok za sovoznikovim sedežem

To velja za primer, da sedeža ne moreš dovolj varno (beri: nima 3-točkovnega pasu) pritrditi na sredini zadnje klopi. Pa leta nazaj itak odzadaj na sredini takih pasov ni bilo, je bil samo 2-točkovni. Drgač pa midve itak ne moreva več zbirat user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
1.3.2008 19:28:56   
helenav
majrim kako si? je kaj bolje? Neža, seni nalezla? Spančka....?

S temi avtosedežipa je res ja..cela štala.....jaz še sedaj ne vem katerega bi vzela...
thaiss danes sem popizdala z bebe confortom...jebe**** patenta od k**** pri zapenjanju....ko sem jo končno zapela,jeimela cel trak zvit, mi jo je bilo prav škifo gledat...ona je sicer notri uživala ( seveda, ko sem jo končno pripela)..ampak jaz sem vsakič  znorela....zdej se mi je zameril in ga ne kupim večuser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
1.3.2008 19:32:06   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
dskubin....solinar je mislil na kategorijo od 9 - 36 kg...in sicer recaro young sport...user posted image

Ups, tega nisem razbrala med vrsticami user posted image . Drugače sem jaz zagovornik 9-18 za tako male. Pri tadrugem vprašanju pa ti ne morem pomagat, jaz nič ne vem.

sibil - ti pa se moreš izjasnit kaj je za tebe lep senčnik. Jaz iščem predvsem neodstranjljive in neuničljive, ne glede na zunanjo lepoto. Pa ne najdem in ne najdem. Sem že mislila bingo, bom dala folijo na šipe, pa so me obvestili, da lahko plačam kazen.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 1.3.2008 19:33:17 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
1.3.2008 20:04:54   
Sibil_
Dskubin-uporaben, pa da ima dobre une za pritrdit (kako se jim že reče???)-beri da se ne odlima kar tko.PA seveda s kakšnim otroškim motivom-une variante zavarovalnic itd me ne mikajo.No, veš kje bi dobila kaj tazga?user posted image

Ja, medve z dskubin imava itak bolj malo pozicij za zbirat pri sedežih-mogoče edino kateri bo levo in kateri desno, hehe.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
1.3.2008 20:34:48   
majrim
zakaj kazen???...a ne smeš met al kaj??user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
1.3.2008 20:37:03   
majrim
helenav...je dobro jauser posted image ...jaz se ne dam tako hitrouser posted image ...ne,se ni nalezla...ima srečo,da pije domače mleko, ki je polnomastno in vsebuje antiviruseuser posted image user posted image user posted image user posted image ...spi, spi...zdej dva dni spet hodi spat po njenouser posted image ...danes sem ju poslala z dragim v sobo spat,pa jih ni 2 uri ven,pa prideta itak je spal samo edenuser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
1.3.2008 22:14:19   
tejčica
Hejla!

Pri nas je zadnje dni bolj malo časa za RR. Taja je danes brez vročine, tako da bo šla jutri lahko že ven.user posted image  Boga pupa, se ji trga notri. Danes sem ji dovolila da gre ven na teraso vsaj Kepico (muco) malo pocartat in je bila čist hepi.

Drugače pa imam jutri prvi delovni dan. Aaaaaaaaa!!!user posted image  Sicer ne bo ne vem kako naprono ker grem na eno predavanje - delavnice, ampak začetek je. No, nadaljevanje se mi bolj dopade, ker sem potem v ponedeljek fraj.user posted image

Sibil, te obične sečnike z unimi prisesači za na šipo in z otroškimi motivi sem jaz vzela v BC. Ampak mali ga takoj dol spravi, pol pa njuri ker ga sonce moti. Kadar tu na Obali sploh je.user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
1.3.2008 22:15:08   
melaverde
ejla pupe ciaooo,

končno doma user posted image  smo šli do Famile po rifornimento alimentari...

zrak, ne je** žive sile, smo dali sok v stekleničko in tudi tega ne pije user posted image  ma kaj bomo mi delali poleti ne vem....sploh mi ni jasno s čim zmoči plenice ker pije ne nič user posted image

sedež, Val izgleda s svojim dokaj zadovoljen...midva pa malo manj user posted image  
dskubin in nena26, vedve imate tudi romerja king plus ne ... ma kako dajate otroka noter in ven ???????? jaz skoraj izpustim dušo ker zaradi stranskih zaščit in sprednjega sedeža mi ostane ful malo prostora user posted image  in se bojim, da če ga dam na sredino, bo še huje user posted image

nektarina, je temno moder in rdeč(D obe sovraži user posted image )...hotela pa sva kaj zelenega ali oranžnega user posted image  ampak je v redu, Valu paše...
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177290
ampak v živo je lepši...user posted image

solinar, očitno se že preveč let barvam in sem pozabla kaj sem po naravi user posted image
berem in berem, besede so mi znane...ma nikakor nisem povezala, da te poznam....jutri bomo sprobali še sredino klopi user posted image

mirjam, juhu...si prišla k sebi?! te je ful pobralo??
thaiss je očitno izmučena ker je ni in ni user posted image , pa slikic tudi ne....

helenav, ma kupi Tobija !!! samo pohiti, dokler je še na akciji... meni so vse prodajalke svetovale al Romerja ali Tobija in sem izbrala prvega ker je večji...

sibil, ma jaz imam tiste obične senčnike iz BC in iz Prenatala, mislim da so identični le druga znamka in sem ful zadovoljna...se ne odlimajo pa še gor in dol jih dajem z lahkoto...so pa sedaj neki na akciji iz vinila ?! ma nisem sigurna...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
1.3.2008 22:20:58   
melaverde
hiške, ma ste vidle danes v Vrtiljaku (verjetno ste dobili že včeraj) kakšna lepa hiška ?? prav takšno bi....user posted image

http://www.pikapolonica.com/shop/index1.php?code_no=310037

ma da moj user posted image  vidi ceno..... user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
1.3.2008 22:27:17   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
sedež, Val izgleda s svojim dokaj zadovoljen...midva pa malo manj user posted image   

???????

a ta hiška?? lepa, lepa

user posted image

PODEŽELSKA HIŠA

Čudovita in velika hiša z veliko dodatki, bo zagotovo privabila vaše malčke in jim nudila veliko zanimive igre. Hiši so dodani: 2 stolčka, tri velike posode za rože, 3 lončki za rožem zalivalka in telefon. Hiša je izredno velika, njene mere so: 150 x 160 x 160 cm.

< Sporočilo je popravil thaiss -- 1.3.2008 22:29:41 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 4668
1.3.2008 22:39:26   
melaverde
ou, si tu?!

sej sem dala stranico hiške user posted image , bi jo tudi ti imela ne ?!? user posted image

sedež, dajanje Vala not in ven ubija !!!!!!!! prejšnji - primitiven sedež ni bil tako širok in ni imel stranskih zaščit - beri je videl skozi okno user posted image user posted image  sedaj pa je kot konj, vidi samo naprej, ko pa je zaspal...je bil kot angelček!!

kod ste hodli???

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
1.3.2008 22:41:46   
thaiss

sej sem dala stranico hiške user posted image , bi jo tudi ti imela ne ?!? user posted image

ne nisi, kr klikni gor user posted image

kot ste vi hodili..???????

Neposredna povezava do sporočila: 4670
1.3.2008 22:48:24   
tejčica
Nik in Alex, user posted image  za 9 mesecev.

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
1.3.2008 22:59:22   
melaverde
Joj tejčica, kako si ti pridna in dosledna....user posted image

NIK in ALEX vse najboljšeeee !!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
1.3.2008 23:00:58   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ne nisi, kr klikni gor user posted image

kot ste vi hodili..???????

ma če imajo glupo stranico !!!

Val je spal do 12h !!!! Pol dokler smo se oblekli, previli in pojedli sadje...je bila ura kosila user posted image  kje ste pohajali???

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
1.3.2008 23:05:15   
thaiss
ma mi smo šli na tržnico po špinačo in potem do Okaidija, sem šla menjat uno oranžno majčko.
Popoldan smo šli samo en giro do Sansimona.

Kaj majo kej pametnega v Famili?

Tejčica super da je Taja boljša in srečno za prvi delovni dn jutri user posted image

ALEX in NIK vse naj naj za mini RD

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4674
1.3.2008 23:19:25   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ma mi smo šli na tržnico po špinačo in potem do Okaidija, sem šla menjat uno oranžno majčko.
Popoldan smo šli samo en giro do Sansimona.

Kaj majo kej pametnega v Famili?

ma si vidla novo kolekcijo za fantke???? vse je na rožice ?! user posted image

ma smo šli do Bate pogledat za supergice za Vala in ni bilo št. 19, pa take lepe NIke-ice so imeli user posted image , spomladanskih čevljev skoraj nič - vse je ful težko in okorno...mislim, da bom šla v Geox user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?