Anitka
|
Oj čveke moje! Kako kaj? Upam, da ste vse v redu, zdrave in čile. Jaz sem malce na bolniški, ker me že skoraj en mesec boli v grlu, pa zadnje dni sem še skoraj brez glasu ostala. Je rekla zdravnica, da naj bom kar doma glede na to, kje delam, saj zdravil ne smem vzeti, otroci pa so prenašalci najrazličnejših virusev. Tako, da bom sedaj kak teden bolj v osami (še dobro, da imam ) pri sebu), pa šparala bom glasilke, potem pa še malce delat pa bo hitro prišel čas za porodniško. Že komaj čakam. Sicer pa naj vam povem, da je naše detece zelooooooooooooooooooo živahno in brca na vse pretege, ne gkede na to, če mami leži, sedi, hodi, spi... To bo pravi razbojnik Lana in S.D. upam, da bomo tudi mi imeli fajn porihtano spanje z GoYa mene tudi občasno daje nespečnnost, ampak bomo že nekako, a ne? Mene pa začuda že kar nekaj časa križ ne boli več. A ne bom se prehitro hvalila SE mi zdi, da mi ta blazina, ki si jo namestim med noge kar malce pomaga. Jančika ti se še kar kaj uštuli k nam. Smo te vesele. Neni jaz vem, da bo boljše še pred 18. letom Bety upa in Pika74 jaz vem, da bomo z vajine strani prav kmalu slišale dobre novičke in vesta kaj - takrat bom pa nazdravila z 2 deci pira pa če bom tik pred porodom Tia kako pa kaj tvoje slabosti? Upam, da res čimprej minejo. A delaš? In kje se kaj potika naša Pia73? Upam, da si v redu. Koala kako pa kaj vi pančkate? Pa Bibo in Bambi pogrešam... Ku ku, kje pa ste? Nič bom počasi zaključila. Me danes še čaka GP in obvezno tehtanje Preživite lep dan in se beremo.