|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
28.2.2008 21:13:06   
Pikica5
Nisem si mogla kaj da vam nebi malo zagnjavla. user posted image

Sama sem rojena v maju in sem vam želela zaželet, da vse rodite zdrave in nasmejane user posted image   

Papa user posted image

Upsi malo sem se zmotla sem marec zamenjala z majem user posted image  ampak vseeno želim vam zdrave in nasmejane user posted image  

se opravičujem

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 28.2.2008 21:15:10 >

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
28.2.2008 21:13:14   
Katy13
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08: 
user posted image Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ribnica, user posted image , (OT:115, +13 kg)

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2. user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted imageuser posted image  

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted image ,user posted image  
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2. user posted image , 30 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice,user posted image   - Nejc user posted image , ( OT:119 cm, +17 kg)

3.3.08:
user posted image anyas , 1. user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)
user posted image anlu 3.user posted image , user posted image - Bine user posted image

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1. user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image

5.3.08:
user posted image Vitaena, ?user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image Petrca123, 1.user posted image ,27 let, Ljubljana, user posted image - Tian user posted image (OT:?, +15 kg)

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje,user posted image   , (OT: 102 cm, +13 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted image user posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška,  user posted image
user posted image lencyka, ?user posted image , Ljubljana, user posted image

9.3.08:
user posted image dezurna, 2.user posted image , SG , user posted image

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj,  user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 116 cm, + 9 kg)
user posted image nika_z , 1.user posted image , user posted image

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted image ,user posted image   -Luka user posted image , (OT: ?, +16 kg) 
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice,user posted image
user posted image Pingvinčica , 2. user posted image , 25 let, Celje,  user posted image
user posted image noe 2.user posted image , Celje, user posted image (OT:??, +5 kg)
user posted image Joži79 1.user posted image , 29 let, Ljubljana,user posted image , (OT:101 cm, +13 kg)

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana,  user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2. user posted image ,Maribor, user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted image , user posted image
user posted image štručka
, 2user posted image . , user posted image
user posted image majchika , 1. user posted image , 30 let, Celje, user posted image
user posted image paola 1.user posted image , MB, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image regrat , 1.user posted image , Postojna,  user posted image

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let,  user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2. user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image + user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 119 cm,  + 15kg)
user posted image nye , 1.user posted image ,Ljubljana, user posted image
user posted image orhideja, 2.user posted image , user posted image
user posted image Anay, 2.user posted image , user posted image , (OT:?, +10 kg)

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image , user posted image - Maks ali Filip  user posted image
user posted image max81 , 2. user posted image , 26 let, Jesenice,user posted image   ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 104 cm, +10 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2.user posted imageuser posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, + kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana,user posted image   ( OT: 103 cm, +12 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana,  user posted image
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let,  user posted image
user posted image Taaja 1. user posted image , 27 let , Jesenice,user posted image  
user posted image Sanca, ?user posted image , user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana,user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +11,5 kg)
user posted image Zofy , 1user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image - Julijauser posted image ,  (OT: 97 cm, + 14 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 107 cm, +11,5 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let,user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)
user posted image pomlad08 ?user posted image , user posted image

26.3.08:
user posted image Stigmata
, 1. user posted imageuser posted image
user posted image Katiandi , 1. user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +6kg)
user posted image florc
, 1.user posted image , 26 let, Kranj,user posted image   , (OT:94 cm, + 9kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:110, +13 kg)
user posted image nina_r  1.user posted image , 23 let, Ravne na Koroškem user posted image - Matevž  user posted image , (OT:94 cm, +9 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, Slovenj Gradec, user posted image , (OT:106, +14,5 kg)

28.3.08:
user posted image Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:106 cm, +12 kg)
user posted image Dinki , 1. user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:103 cm, +11kg)
user posted image ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image Vilma , 2.user posted image , 35 let,user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image Katy13 , 1.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image ( OT: 107 cm, +12 kg) 
user posted image Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image tejca14 , 1.user posted image , Murska Sobota, user posted image
user posted image KRISSY, ?user posted image , Kranj, user posted image
user posted image jasnicko, ?user posted image , Šempeter pri Novi Gorici, user posted image

30.3.08: 
user posted image hope77
, 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 let, user posted image - Matic user posted image , (OT:101 cm, +9 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana,  user posted image
user posted image avak, 1.user posted image , 22 let, user posted image   , (OT: ? cm, +19 kg)

83 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 28
user posted image : 20

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustile user posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

MARČEVKE - MARČEVCI 2008:

user posted image  Kabija (PDP 11.3.2008) rodila 26.1.2008 ob ? uri user posted image   Mai
user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 uri user posted image Kristjan

user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ??  uriuser posted image user posted image Luka (1690g) in Miha (1255g)

user posted image rebeca (PDP 4.3.2008) rodila 02.02.2008 ob ?? uri user posted image Taja (2015 g; 46 cm)

user posted image sonca (PDP 8.3.2008) rodila 20.2.2008 ob 15.11 uri user posted image Manja (2670 g; 46 cm)

user posted image Azzura (PDP 2.3.2008) rodila 21.02.2008 ob 15.08 uri user posted image Daša (3430g, 53 cm)

user posted image Wahoo RR (PDP 9.3.2008) rodila 22.02.2008 ob 1.02 uri user posted image   Nejc (2885g, 49 cm)

user posted image  eva78 (PDP 11.3.2008) rodila 22.2.2008 ob ? uri user posted image  Neli (3150 g, 47 cm)

user posted image DIANA 5 (PDP 17.3.2008) rodila 23.02.2008 ob 2.45 uri user posted image Neja

user posted image fržolček 
(PDP 5.3.2008) rodila 24.02.2008 ob 17.28 uri user posted image Vita (3590g, 51 cm)

user posted image
Arabela (PDP 4.3.2008) rodila 25.02.2008 ob ?? uri user posted image Sergej (3740 g, 51 cm)

user posted image  Aleži (PDP 9.3.20008) rodila 27.2.2008 ob 14.15 uri user posted image  Sara
(3500 g, 50 cm)

user posted image : 6
user posted image : 7

V vodstvu so user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
28.2.2008 21:16:33   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Nisem si mogla kaj da vam nebi malo zagnjavla. user posted image

Sama sem rojena v maju in sem vam želela zaželet, da vse rodite zdrave in nasmejane user posted image   

Papa user posted image

Upsi malo sem se zmotla sem marec zamenjala z majem user posted image  ampak vseeno želim vam zdrave in nasmejane user posted image  

se opravičujem

user posted image user posted image user posted image

Sem anjprej prebrala tvoj post in mi ni bilo najbolj jasno, potem pa sem ga še enkrat in ti si ga že spremenila. Motiti se je človeško. user posted image

Hvala vseeno za lepe želje.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
28.2.2008 21:18:17   
Pikica5
Malo sem na hitro pogledla pa kr kliknila sem vidla ma..., talent v glavnem.

Še enkrat se opravičujem user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
28.2.2008 21:27:46   
marita
Mene pa resno zanima kje je naša Ursi84? A se je že kaj javila?

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
28.2.2008 21:43:59   
max81
čer bejbe, danes pa kr počivam, se valjam že cel dan po kavču, da že komi vstanem iz njegauser posted image ..pa non stop visim v hladilniku, pa durh na durh neki sladkega tiščim v ustauser posted image .........moj je še na šiht, mala spi, po tv-ju nič pametnega, bom glih kat tipke na daljincu znucalauser posted image

ne vem če ne bom šla kr pod tuš pa glavo umit, sam kaj ko se mi nič ne da

a je še katera za čvek

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
28.2.2008 21:44:04   
Naša črtica koraka
Današnji dan se končno končuje. Zame je bil kar naporen, so moji hormoni prvič odkar sem user posted image  spregovorili in sem se cmerila ko dež. In sem se izjokala, zdaj sem pa kar ok.

Je pa user posted image  vse čutil in me že cel dan pridno brca, tako da si s tem ne morem (spet) delati skrbi.user posted image

Kar nekaj zanimivih debat ste načele, mene pa je resnično razveselilo tole:

Dinki
...danes bomo jedli rižoto s šparglji in motovilec...jamiiiiiii.....

user posted image user posted image  Kaj je že čas špargljev??user posted image user posted image  

Z upanjem, da je že čas svežih, njami, divjih, njami špargljev,
vam želim lepe sanje,

NČK

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
28.2.2008 21:59:24   
Zofy
NČK, sej so šparglji ponavadi marca, a ne? Se spomnem, ker sem 3 leta nazaj celo klopa dobila, ko sem jih nabirala in se mi je čudno zdelo, da so klopi že tako zgodaj... Ma to pomeni, da grem lahko naslednji vikend na šparglje, če bom še v enem kosu?? Yeeeeuser posted image user posted image user posted image Moj mož že 9 let hodi z mano na Primorsko in revež še zdaj ni uspel špargljev jest. Upam, da mu rata tokratuser posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
28.2.2008 22:01:36   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: marita

Mene pa resno zanima kje je naša Ursi84? A se je že kaj javila?

Ma po moje je res šla v Rim. Rekla je, da nas samo bere in da ji ne uspe nič napisat od utrujenosti. Ampak, če bi nas še vedno brala, bi vidla, da jo pogrešamo in sprašujemo po njej in bi se nam ziher vsaj z 1 stavkom javila.
Tako da držimo pesti in navijajmo za Urši84user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
28.2.2008 22:07:23   
Katy13
Ja, Ursi84 pa res ni na spregled. Tudi pod prisotne je ni videt, ker če bi brala, potem bi jo lahko opazile.

Sem ravno izpod tuša, sedaj pa masaža, potem pa grem v posteljo brat literaturo.

Lepo spite,....

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
29.2.2008 0:21:13   
Nasy
Ja, kje je naša Ursi? Po moje že carta..
Jaz sem danes bolj ležečki, me boli noga, meča na levi nogi, prav mišica, ma ne vem zakajuser posted image pa noge so mi danes tako otekle kot še nikoli..prsti so ko čevapčičiuser posted image
Ena je spraševala, kako se pospeši porod..punce, veste, kaj je nama porodničar rekel? Kr v akcijouser posted image V spermi so-baje dokazano-snovi, ki pospešijo porod. No, nama to ne paše..drugače pa pri odpiranju pomaga hoja..

Tudi moji cikli niso bili na 28 dni nikoli, tako da je prav možno, da bi PDP ne šel prav zaradi tega. No, pa saj tega ne morejo točno določit, ene rodijo prej, druge pa čez rok.

Lepo nočko vam želim, se jutri kaj javim, če bom še doma.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
29.2.2008 0:31:34   
gaya24
Sem pa res čist pozabla na urši. Hm...mogoče pa res že carta.

Js sem pa zdaj en fajn film gledla-Juno (o eni 16 letnici, ko zanosi). Luškan film, ga priporočam.
Zdaj pa grem pod tuš in spat, jutri se mi je kolegica že ob 9h najavla na kavico, ob 11h mam pa prvi CTG. Sploh ne vem kako to zgleda....

Lepo spite! Noč

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
29.2.2008 5:12:50   
lucalu
Dobro jutro srečke nosečke! Danes smo spet vstali malo bolj zgodaj, ampak smo pa kar solidno spali... no ja, 4 obiski WC-ja, ampak sem za vsako takoj uspela zaspati nazaj. user posted image
No, v glavnem, danes grem k frizerju in sem full vesela user posted image !!! Se bo treba malo pobarvat in ostrižit, da se me detece ne ustraši! user posted image
Zdaj pa kavica in nato sprehod!
Pridne bodite, božajte bejbije in javljajte se!!!

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
29.2.2008 5:14:02   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

V glavnem jutri moram na tešče v laboratorij dat kri in potem domov na zajtrk in čez 2 uri spet dat kri. In v ponedeljek naj bi bili rezultati. Če ne bojo ok, me bo k diabetologu poslala. Ni mi pa hotela sploh nič več povedati o nosečniški sladkorni, pa sem jo spraševala. Je prav smotana. Najbolj me muči kake so lahko posledice na user posted image in če sem sama kriva, da sem (če sem) to fasala. Zdej grem malo brat po netu, da se izobrazim...

Nikakor nisi sama kriva!!! Posledice na otroka so, da je zaradi tega lahko pretežek, ali pa zahiranček... ampak, če se držiš diete, se najverjetneje nič od tega ne zgodi. Nas je pa med marčevkami kar nekaj, ki imamo ND.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
29.2.2008 6:28:48   
san
dobro jutro, jaz sem danes super spala do ene 4-ih, pol sem se pa le še premetavala.

pikica 5, hvala za lepe željeuser posted image

zofy, kot je že lucalu napisala, za nd res ne moreš sebe krivit, ampak hormone. ampak, če bi bilo res kaj hudo narobe v tej smeri, bi g verjetno že prej ukrepala.

nčk, včasih je tudi to potrebno, da človek potem malo k sebi pride in lažje zadihauser posted image

ursi pomoje tudi že k sebi stiska svojo srečouser posted image . upam, da se počuti uredu.

ja, v istri je čisto možno, da so že prvi šparglji. ampak prava sezona se bo pa začela konec meseca marca. na trgu v lj sem zasledila samo gojene, pa v trgovinah tudi. jst jih tudi obožujem - oboje. sploh beli v rižoti z različnimi siri so mi njami, drugače jih pa ni čez okus divjih. po moje bomo to danes jedli, ste mi zdej lušte naredileuser posted image .

še eno vpr. tiste, ki ste kupovale avtomobile nedolgo nazaj. a ste kupovale nove ali rabljene. mogoče katera ve kako je z vračilom davka za velike družine? pa še mogoče katera ve kje najbolj ugodno dobiš nov avto - v oči nam je padel novi fiat scudo, ker ima res dovolj prostora za vso našo kramo, ki jo prevažamo nonstop naokoli.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
29.2.2008 6:36:37   
lina10
Katy13 meni na izjavi piše , da se bo otrok pisal po očetu in piše priimek samo ,da se bo ime še sporočilo naknadno.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
29.2.2008 7:04:25   
Pingvinčica
Pozdravček zopet od mene.
Noč je bila grozna tako kot vse v zadnjih nekaj mesecih. Če vstanem samo 2x sem lahko vesela, potem pa ne morem zaspat nazaj in se premetavam iz enega boka na drugega. Pravijo, da se vidi kakšen bo otrok že v trebuhu? user posted image Potem mi ne bomo spali nič, ker je user posted image dejavna podnevi in ponoči. Tia je bila že v trebuhu zelo miren otrok in je tudi potem prve mesece dobesedno prespala.
Včeraj sem šla še po zadnjih nakupih zase in za user posted image . Zdaj morem pa samo še torbo spakirat. Včeraj sem imela pregled in UZ. Maternični vrat je še zaprt, glavica še visoko imamo pa okoli 3kg. Nasednji pregled imam v sredo.

Mi2 bova papirje o očetovstvu urejala po porodu.

Glede vložkov jaz sem zdaj kr vir80 nabavla tako kot pri prvem, a potem so ti Vir Nature boljši?

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
29.2.2008 7:06:06   
Pingvinčica
Tudi meni se zdi, da Ursi že carta svojo štručko.user posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
29.2.2008 7:08:06   
Pingvinčica
Jaz sam upam, da še danes ne grem rodit mi je marec boljš všeč.

A katera kaj ve, kako je sedaj glede obiskov v CE porodnišnici?

Neposredna povezava do sporočila: 2569
29.2.2008 7:46:53   
perp
dobro jutro nosečke user posted image

Ja še danes zdržimo in smo zmagale. In potem .... joj, vstopimo v naš mesec in to pomeni, da bo potrebno roditi. Jaz se kar večkrat ustrašim tega, z vidika tega, da bom dobila eno novo živo bitjece. Glede na to, da sem 1. noseča, mi je najbrž ta strah oproščen.

Punce, ko ste dobile previjalno, ali ste takoj vanjo zložile cunjce ali ste počakale par dni, da se je malo razluftalo?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2570
29.2.2008 7:53:02   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: perp

Glede PDP-ja ga imam že enakega od začetka. No čeprav mi RR izračuna 23.03., mi ga je G postavla 24.03. Je pa res, da mi je na nuhalni po velikosti izračunala 23.03., na  3D ultrazvoku v 26. tednu pa 22.03. Vendar mi G ni nič spreminjala. Upam, da bom po teh podatkih malo pred rokom rodila.

Tudi jaz imam PDP že od samega začetka enak, torej 28.3. Na nuhalni mi ga je na izvid napisala 27.3., no pa tista G, ki mi je delala 3D UZ v Postojni je glede na mere user posted image  rekla, da bi znala bit tud kakšen teden več user posted image  in da bo lahko kej prej ven prišel user posted image . Je pa datum v materinski že ves čas zapisan 28.3.08. 

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
29.2.2008 8:08:38   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

Kar nekaj zanimivih debat ste načele, mene pa je resnično razveselilo tole:

Dinki
...danes bomo jedli rižoto s šparglji in motovilec...jamiiiiiii.....

user posted image user posted image  Kaj je že čas špargljev??user posted image user posted image  

Z upanjem, da je že čas svežih, njami, divjih, njami špargljev,
vam želim lepe sanje,

NČK

NČK user posted image ....njami, a ne? Jaz jih tudi obožujem!!!! Jih ima tudi moja "tašča" celo gredo, sam za domače je še prezgodaj, te so bolj aprila, maja zunaj. S šparglji je pa tako: jaz sem jih že nekaj časa nazaj videla v Mercatorju, kjer kg stane 13 € user posted image ...sej niso normalni, pa čist oleseneli šparglji. Zadnjič ko sva bila v Avstriji, sva šla tudi v Spara pri njih in sem dala za cel šopek lepih špargljev 3 €. Predvčerajšnjem jih je pa še moj na tržnici v Kosezah zvohal za 5 €, tko da se jih že dobi, sam mal na ceno poglej....sem pa včeraj razmišljala, da če jih bom jedla takrat ko bom dojila, jih bo user posted image  sigurno čutil???user posted image  ne vem kolk mu bo to kaj dobro, ker imajo tak močen učinek na telo..... 

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
29.2.2008 8:15:00   
marita
jaz se rihtam za ctg, pa sem prov neki počasna, prov počas se obračam. Moram se it stuširat, pa lase oprat, to je že cel proces zdj s temu trebuhom. Kar je novega, da mi je trebuh začel otrdevat, sicer ne boli, je pa rahlo neugoden občutek. Samo zdaj sem spočita in je trebuh ok, tko da na ctg ju gotov ne bo nič pokazalo.

No, se javim, ko pridem nazaj.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
29.2.2008 8:16:01   
Vilma
Dobro jutro sonosečke user posted image
Evo nas, končno boljše, Dominik nima več vročine, sem tako zelo vesela. Ga je matala celih sedem dni, bo rabil še ene dva dni da pride k sebi. Je čisto shiran (malo je jedel), veliko še spi, očitno si nabira nove moči.
Zdaj pa upam, da ne bo več bolan do mojega poroda. Se mi zdi, da bi v predporodno depresijo padla, če bi imel samo še en dan tako visoko vročino. Res je bilo naporno.

Ta vikend moram nujno pripeljat košek, oprat stvari, pa zložit cunce v previjalno. Je ogromna, samo me vseeno skrbi, kako bom zložila notri oblekice za dva. user posted image
Perp jaz sem zračila previjalno ene dva dni, ko je bila nova, preden sem dala cunce notri. Meni nove stvari ful smrdijo in se mi zdi, da se oblačila navzamejo tega vonja.

Glede PDPjev imam jaz sigurno največjo zmedo. Tu na RR sem prijavila 29.3. v materinski pa imam dva datuma: en glede na zadnjo menstruacijo 27.3., en pa glede na velikost ploda po UZ na začetku nosečnosti. Ta pa je šele 7.4. Ja dobro ste prebrale, skoraj sred aprila user posted image  Sicer je ginekolog rekel, da je malčica potem nadoknadila v rasti in je zdaj bližje marčevskemu PDPju, on celo pravi, da bo še pred 27.3. Sva pa se z zdravnikom zmenila, da mi na papirjih piše pdp 7.4. Mi bo prav prišlo drugo leto, ko bom lahko dlje doma. user posted image  Tako da uradno začnem s porodniško 9.3. - verjetno čisto zadnja med marčevkami.

Meni se tudi zdi, da Ursi že carta svojo štručko. user posted image  Pa vidim, da je Nasy že z mani. Ti držim pesti, da bo kmalu in da bo porod čim lažji. user posted image

< Sporočilo je popravil Vilma -- 29.2.2008 8:17:20 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
29.2.2008 8:23:51   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: perp

Ja še danes zdržimo in smo zmagale. In potem .... joj, vstopimo v naš mesec in to pomeni, da bo potrebno roditi. Jaz se kar večkrat ustrašim tega, z vidika tega, da bom dobila eno novo živo bitjece. Glede na to, da sem 1. noseča, mi je najbrž ta strah oproščen.

Punce, ko ste dobile previjalno, ali ste takoj vanjo zložile cunjce ali ste počakale par dni, da se je malo razluftalo?user posted image

Perp, najprej čestitke za previjalno, se spomnim kolk sem bila jaz vesela ko je bila sestavljena user posted image . Jaz mojo nisem takoj napolnila, ampak tudi zato ker nisem imela takrat še nič oprano. Če ima kakšen malo moteč vonj, jo magar pusti kakšen dan malce odprto, da se zlufta. Jaz sem jo pred uporabo tudi orng prebrisala.
ja, jutri pa že marec, mesec naših user posted image  user posted image , mislim da si bimo marec 08 vse vtisnile v globok spomin.

No, jaz sem danes tudi bolj zgodna, ampak za to je kriva moja budilka, ki me je zbudila po naročilu, ker imam čez dobro uro G pregled, tko da sem ob kavi mal vas prečekirala, zdej pa pod tuš in gasa v Lj.

San, jaz glede avtomobilov tega žal nič ne vem. Velika izbira rabljenih avtomobilov je na spletni strani www.avto.net. Scudov imajo le nekaj, sem šla pogledat user posted image  http://www.avto.net/2004/osebna/zadetki_index.asp. Kako je pa glede več članske družine, pa žal jaz ne vem.  

No, zdaj pa res letim, sem že pozna, tko k zmer user posted image
lp

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.