|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
29.2.2008 10:25:28   
Joži79
Mogoče bo šlo na začetku težko, ampak moraš biti vztrajna in potrpežljiva.

Ja, vztrajna pa sem. Sam problem je, da nisem vajena skos težit... Narejen pa je vedno sam če težim. Ni tko, da težim parkrat, pol bi si pa počas že sam zrajtal. Je treba skoooos težit. Mislim, in pol se nam moški zarad tega smejijo - sej nas oni prsiljo v to da smo težke. Res je, da sem bla celo nosečnost na bolniški, ampak ne zato da bi mu lahk rit pucala... Drgač pa zaslužim več k on, mam bolj odgovorno in zelo stresno delo in nasploh delam že veliko dlje (on je zaposlen od junija lani, prej pa mogoče prek študenta 3 tedne/leto). Zanimivo je pa to, da je njegov fotr totaln gospodinjc (pomiva posodo, sesa in pomiva stanovanje...) - sam ni šlo naprej (se je jabolko mal dlje odkotalilo v tem primeru).

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
29.2.2008 10:44:43   
perp
No sej, da ne boste mislile, da ful v nulo zdrgnem kopalnico. Je čista, ni pa dezinfekcijsko čista user posted image

jaz imam ful srečo z mojim user posted image . Je prej sam živel oz. nekaj let z očetom in si je bil prisiljen sam kuhati in kolko tolk pospravljati. Zdej mi dostikrat skuha, pomaga pospravit stanovanje, v večini primerov on posteljnino zamenja - edino kar ne mara je likanje in pomivanja posode. V tem stanovanju nimava pomivalnega stroja, tko da je treba na roke pa mu lih to ne gre najbolje. Res je zlat. Edino jaz zdej malo napako delam, ker odkar sem na bolniški+dopust valda vse že dopoldne pospravim, pa ko pride domov ima skuhano in tko ... No sej ko bom rodila, bo spet bolj pomagal.

joži upam, da ti bo ratalo tvojega bolj zdresirat. Dej mu danes popoldne za prebrat naš pogovor o tej temi na RR. Mogoče ga bo kaj premaknilo (samo ne mu dati za prebrat samo od enega moškega, ampak od večih user posted image ). želim ti vso srečo.

Zofy ja krvavice, tko tko. Že pred user posted image  mi niso najbolj potegnile, zdej pa sploh ne. sem pa v user posted image  čist zaljubljena v repo in zelje, mnjam.

Sem že odtelovadila. 40 minut na sobnem kolesu in 25 minut na tleh streching. Super se zdej počutim. Zdej pa še masaža presredka in tuš. Potem pa počitek. Uživajte

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
29.2.2008 10:47:55   
Katy13
Ko se ravno pogovarjate o vaših user posted image  in volji do pospravljanja. No, moj je čisto nasprotje. Zadnjič sem rekla, da bom sama pospravila stanovanje, pa mi ni pustil, je on posesal in počistil kopalnico. user posted image  Sploh mu ni problem čistit in kuhat. Tako, da jaz s tem en bom imela težav po porodu. Smo se zadnjič v MŠ smejali, ko je babica rekla, da bodo po rojstvu morali user posted image  poprijeti za gospodinjska dela, še posebej kuhanje, ker jest pa le moraš, pa so vsi vzdihovali ( moj ni).

Vam moram povedat, sem prejle klicala na CSD, da sem povprašala glede priimka otroka in je rekla, da to uredim v porodnišnici, češ da prej ne morem. user posted image  Vsak CSD ima svoja pravila in možnosti.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
29.2.2008 10:50:10   
Katy13
marita - user posted image  za uspešen pregled.  Tudi jaz sem imela včeraj ravno črto za popadke, vendar imam jaz še čas, ti si pa res tik pred porodom, vendar ti želim, da današnji dan preživiš doma in ne v porodnišnici.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
29.2.2008 10:53:58   
Nasy
Dan punce! Joj, jst nimam želje danes rodit, mi ni všeč ta datum, čeprav mi vsi pravijo, da bo danes, da je ta datum nekaj posebnega. No, upam, da če je mali podaljšal toliko, naj počaka vsaj toliko, da bomo prvega!
Srečnice tiste, ki imate tako pridneuser posted image mojga je treba priganjat. Saj nardi, ko mu rečeš in če je prav treba a da bi se lotil sam..malokdajuser posted image se prav bojim, kaj bo, ko pridem iz P. Se bo sploh zrajtal, da sem zmatrana, da je treba vsaj na 2 dni pomest po tleh, kdaj pobrisatuser posted image ne verjamem. Pozna se, da mu doma nikoli ni bilo treba nič delat, še to, kar je dobil delovnih navad jih je dobil, kar je z mano. In pol tašča prbije, da kaj to dela..da doma mu pa ni bilo treba..ja, saj je videt, matruser posted image

Maritauser posted image še ena je bila na pregledu, ne vem več, katerauser posted image no samo, da gre vse super skozi.

Jaz danes nimam nobenih idej za kosilo in smo se odločili, da šibnemo kar na pico, pa še sestrica bo vesela. Ponavadi gremo vedno 1x na pico, ko je pri nama. Tko, za malo spremembe.

< Sporočilo je popravil Nasy -- 29.2.2008 10:56:36 >

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
29.2.2008 10:59:26   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Pozna se, da mu doma nikoli ni bilo treba nič delat, še to, kar je dobil delovnih navad jih je dobil, kar je z mano. In pol tašča prbije, da kaj to dela..da doma mu pa ni bilo treba..ja, saj je videt, matruser posted image

Joj, jaz bi tako taščo sovražila v dno dušeuser posted image user posted image user posted image . Kako si upa kaj tazga rečt??? Naj že enkrat prereže to popkovino..joj. Moja se tudi vtika in se z njim obnaša kot bi jih imel 10 in ne 38. Mu sorodniki ponudijo kozarec vina ob kosilu in ona "ne, on tega ne sme, ker vozi." Mislim, a te je kdo kaj vprašal? Če bo kdo kaj rekel na to temo, sem jaz in ne več onauser posted image . Poleg tega pa je že zdavnaj dovolj star, da misli s svojo glavo.

Joj, sem zlobna. Sigurno se mi bo to maščevalo, ko bom jaz taščauser posted image .

< Sporočilo je popravil Zofy -- 29.2.2008 11:00:14 >

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
29.2.2008 11:03:15   
Zofy
Naj še to todam na temo mam: sem brala zadnjič v Oni, da je prav tale sodobna mama iz 80-ih taka, ki ne zna oz. noče spustiti otrok iz gnezda. Jaz res ne razumem kako si katera mama želi, da živi z njo 40 ali 50 letni sin ali pa hči. Jaz bom delala intenzivno na tem, da bojo otroci šli od doma takrat, ko se to spodobi. Bi še rada kaj živela preden umrem in to v dvoje z mojim možekom user posted image user posted image .

Spet neki idealiziram, a ne. Boh ve kako bo, ko bom jaz imela 20-letne otroke...a bom še vedno isto razmišljala?

Joj, se mi danes neki filozofira...a je kak poseben dan danes ali kaj? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
29.2.2008 11:04:41   
Joži79
Na CSD sva tud midva urejala očetovstvo pred porodom in takrat sem tudi jaz morala povedat priimek, ime pa piše da bo določeno naknadno. Izgleda da je res od centra do centra drugače - če že v porodnišnicah v vsakmu kraju drgač delajo, zakaj ne bi še v CSD-jih. Sej po moje bo potem matičar vse uredil. Glavno je da imaš priznanje očetovstva, da ne bo treba pol to naknadno urejat. Pa mislim, da se pol tud neki plača, tole je pa zastonj.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
29.2.2008 11:09:24   
perp
zdej bom malo pametna ...  na tematiko fantje in pospravljaje.

Res je ful pomembno, kako jih vzgojijo mamice in s kakšnimi navadami pridejo od doma. Tako da tiste, ki pričakujete sinove, navadte svoje otroke že doma, da bodo pridni in pospravljali, da ne bode naše punce, ko bodo zrastle, mogle za njimi pucati in se tkole na forumih pritoževati .... user posted image user posted image user posted image  
Upam, da nisem s tem katero užalila. Malce humorja pa mora biti ....

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
29.2.2008 11:14:32   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: perp

zdej bom malo pametna ...  na tematiko fantje in pospravljaje.

Res je ful pomembno, kako jih vzgojijo mamice in s kakšnimi navadami pridejo od doma. Tako da tiste, ki pričakujete sinove, navadte svoje otroke že doma, da bodo pridni in pospravljali, da ne bode naše punce, ko bodo zrastle, mogle za njimi pucati in se tkole na forumih pritoževati .... user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
29.2.2008 11:51:30   
Joži79
user posted image user posted image user posted image Se čisto strinjam.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
29.2.2008 12:15:57   
Nasy
user posted image user posted image user posted image jst se tudi strinjam s tem in to čist resno, da tudi fantje lahko znajo marsikatero hišno opravilo! Sej zato po eni strani upam, da bo punca, ker bo vsaj kaj znala, če bo fant, bo pri nas bolj malo znal kar se opravil tiče, moj ga že ne bo naučil kaj dostiuser posted image no, bo pa definitivno znal pomit posodo, pomest po tleh, tudi likat. Jaz pravim, da nobeno delo ni sramotno. Nikoli ne veš, kdaj ti kaj prav pride. Včasih si mislim, da kako je bilo včasih bolje, ko so fantje odhajali v vojsko, tam je bila disciplina in so se morali marsičesa naučiti, sploh taki mamini sineki. No, moj itak ni služil vojske, ker ima že tako službo..bi mu pa nič ne škodilo, če bi jo, da bi mal zlagal postlo z geotrikotnikom pa glancal s krpicami tla. Joj, punce, si zamislite, kako so včasih morali fantje to delat? Prav rada bi to videla kje s kašno skrito kamero. Enkrat so rekli, moški imajo življensko preiskušnjo vojsko, ženske pa porod. In itak, nam je vse ostalo..
Ja, tašča ja..a misliš, da jo imam rada?! Ko pridemo k njim, tast ne dvigne riti izza mize, prinesi to, dej mi onoi..matr, bi ga vžgalauser posted image pa kaj si invalid ali kaj?! Ampak, si je sama kriva. Že ko smo tam, moj prime in odnese kaj z mize, pa je že narobe, da ni treba pospravljat, da bo ona..sem ji rekla že enkrat, da sej ni bnepokreten, da bi ne mogel mal zamigat..in seveda sem pol jst žlehtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
29.2.2008 12:28:41   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Joj, se mi danes neki filozofira...a je kak poseben dan danes ali kaj? user posted image user posted image user posted image

Vsekakor je danes nek poseben dan, saj je el vsake 4 lete.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
29.2.2008 12:32:09   
Katy13
perp - se popolnoma strinjam. Sicer v naši družini pomagata tako ata kot brat in nisem imela nikoli delitev dela moški/ženska.  user posted image user posted image

Mogoče se pa bosta res katera dva naša user posted image  poparčkala user posted image  Nikoli ne veš.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
29.2.2008 12:42:02   
Nasy
ja, danes je res tak dan..meni za ne it rodituser posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
29.2.2008 12:50:56   
Vilma
zdej bom malo pametna ... na tematiko fantje in pospravljaje.

Res je ful pomembno, kako jih vzgojijo mamice in s kakšnimi navadami pridejo od doma. Tako da tiste, ki pričakujete sinove, navadte svoje otroke že doma, da bodo pridni in pospravljali, da ne bode naše punce, ko bodo zrastle, mogle za njimi pucati in se tkole na forumih pritoževati ....

Perp se absolutno in popolnoma strinjam s tabo! user posted image
A lahko samo še nekaj dodam. user posted image  Bom sicer mal več o sebi povedala, pa kaj pol. user posted image  Moja mama je bla pa taka, da nama s sestro ni bilo treba nič delati. Ona je vse sama. Kuhala, pospravljala, likala,... Sej mi ni treba razlagat, da nama je pasal ane user posted image  No potem sem šla na svoje živet in sem se vsega naučila, ma bi mi bilo lažje, če bi doma kaj več postorila.
Tako da drage bodoče mamice. Tako puncam kot tudi fantom je treba privzgojiti delovne navade. Med njimi pa so tudi gospodinjska opravila. Otroke je treba čimprej osamosvojit, to je naše poslanstvo. Ne pa, da se nas še pri 30 za kiklo držijo.

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
29.2.2008 12:57:41   
florc
punce evo mene po dolgem času. Sem polna novic- rodila sem že in sicer 5t prekmalu - 22.2 malo Zaro veliko 47cm in težko 2430. Včeraj smo prišli domov iz porodnišnice in sva ok. Mala je pridna kot princeska, mamica pa je tudi vredu le šivi mi nagajajo. Vidim da še vedno pridno čvekate. Vsem želim tako lahek porod kot sem ga imela jaz v eni uri sem se odprla iz 3 na 8 cm in Zara se je rodila. Važna je samo psihična pripravljenost.

LP

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
29.2.2008 13:07:44   
lucalu
Pingvinčica user posted image user posted image user posted image  čestitke za pregled!!!

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
29.2.2008 13:09:55   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: perp

Punce, ko ste dobile previjalno, ali ste takoj vanjo zložile cunjce ali ste počakale par dni, da se je malo razluftalo?user posted image

perp jaz sem jo najprej dobro umila z viledo, potem pa sem dva dni pustila predale odprte, da se je "zluftalo".

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
29.2.2008 13:19:32   
max81
florc, čestitke za malo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image

jest sem v previjalno zložila isti dan ko sva jo sestavla, samo umila sem jo in obrisala

čestitke vsem za pregledeuser posted image

mi2 z malo sva danes že izkoristili sončno dopoldne, zdejle je pa kr začelo nekaj spet pihat, tko da bova kr doma..itak morm jest počivatuser posted image , ja itak kar lahko, sem prejle zaspala za urco, da sem si nafilala baterije, medtem se je pa tud mala že zbudila
za kosilo smo danes imeli kr torteline in omako, ker je šel moj spet bolj zgodaj na šiht  in mi kosilo na brzino čist odgovarjauser posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
29.2.2008 13:23:36   
lucalu
vilma, sem vesela, da je Dominik končno bolje!!!  user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
29.2.2008 13:30:22   
janet
Florc - ste pa res pohitele!!!!!!!! Iskrene čestitke in veliko cartanja!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
29.2.2008 13:39:23   
janet
Pa še na isti dan sma mele PDP, ma pa res kar neki prehitevamo.

Tud js pogrešam Urši.user posted image

No mene pa urin zabava, zaj na koncu, sem že dvakrat mela slabšega, no danes sem šla ponovno dat vodo, sam še ne vem kak je rezultat, upam da ok.user posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
29.2.2008 13:42:21   
lucalu
marita user posted image user posted image user posted image  čestitke za pregled!!!

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
29.2.2008 13:44:12   
Pingvinčica
Lucalu - hvalauser posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.