|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
28.2.2008 21:55:49   
DaisyE
Hvala abri. No zdaj se mi pa še bolj dopade.

Blanči, nehi no! Bo goldy še pir nehala pit. user posted image user posted image user posted image

Daj povej, a si se že kaj iz septembra prestavila, al še vedno vztrajaš.

Kje je mismis, men se taroka lušta user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 28.2.2008 22:00:25 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
28.2.2008 21:59:29   
DaisyE
Aha, pa so šli vsi na Kraju zločina gledat! No pol grem pa še jaz.

Če že taroka ni...

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
28.2.2008 22:00:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Čvekulje moje!
Jaz bi tut že kej pila, pa me kašelj še tko zajebava, nič ni pravega okusa user posted image Čaj mi gre pa tut že čez ušesa. Dakec, dej mi ti smajlije lep, ker se meni ne da user posted image
Dejzi - prijem = pridem
Tko je fino, ko je spet dobra volja tu!

Abra moja, jupi, juhuhu, trililali, lumpapam user posted image , ti kr probi pol enga kratkega, zdravilni so jegermajster pa untenberg, pa še kak bi se najdu user posted image .

Smajlije ti bom pa kr jst limala. A prav?

Daisye, ena mal strokovna. A misliš, da je kej narobe ker jst user posted image  zdle pijem pir, jutri zjutri mam pa osebnega zdravnika. Veš mam ene probleme s kožo user posted image . So same rdeče jdhfihvjixhvidh user posted image pikice na moji koži. Sem ziher kaj alergična. Misliš, da se bo na krvi vidu pir. user posted image

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
28.2.2008 22:00:25   
pikovit
Ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

jst sem tle.Sem šla po pivo

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
28.2.2008 22:01:43   
pikovit
Dakec če boš spila enega ne bo nič

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
28.2.2008 22:02:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Aha, pa so šli vsi na Kraju zločina gledat! No pol grem pa še jaz.

Če že taroka ni...

Neeeee me zdej pustit na cedilu. Jst mal več časa rabim, da kej napišem, zdej ko mam en pir v riti. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 2956
28.2.2008 22:02:06   
Goldy
Res ne bom zelenjavnega soka Blanč, pol se bom pa tako matrala. Ha, ha...

Glede kil me pa res zanima, ker se med prvim postopkom nisem nič tehtala in sem precej shujšala. In od lani oktobra do sedaj sem dala ene 8 kg dol. V tem postupku sem pa prvi teden za kakšno kilo poskočila, zdaj pa sem padla lepo nazaj. S kilogrami mislim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
28.2.2008 22:04:07   
blanč
Dayzi, čisto vsak dan si želim da bi kar takoj šla v postopek. Ja, moja največja želja je postopek.
Vendar so mi neuspeli poskusi pokazali, da je treba živeti, živeti pa čeprav brez otrok. Zaenkrat sem se posvetila službi v kateri se res dobro počutim in prvič v življenju tja tudi z veseljem grem (no, skoraj vedno) in končno mi je uspelo, da sem nekako prišla iz depre in se zopet veselim in sem celo srečna.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
28.2.2008 22:04:10   
Anonimen
Dobr je Pikovit, ti si tu. Ufff sem si oddahnila. user posted image

Ja pa Blanč nam tud sledi, pa Goldy, punca naša.

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2959
28.2.2008 22:05:02   
DaisyE
No pol se vama pa ne morem upret.user posted image

Bom pa samo en uč na kraj zločina vrgla...

Dakec, kaj pa vem. Na krvi se po moje lahko pozna. Če ma kako vezo pa ne vem, razen če si, bohnedaj, na pir alergična. user posted image user posted image user posted image  Ne zdaj na to mislit. Probleme rešujemo takrat, ko nastopijo, se pravi takrat, ko dohterca reče: Eeehhh guspa, vi ste ga pa malo srknili včeraj????

user posted image user posted image user posted image  No ja, bo vsaj pestro.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
28.2.2008 22:08:11   
Abra
Jaz pa na hrt2 Housa gledam, soriiii. Čez deset min pa zmešane nosečke na Aju

Dakec, ma mene še neki želodec zadnje dni matra, da ne si ne upam alkohola pit. Jegra pa pr nas že par let nimamo več, je presladek. Sem bl zbirčne sorte ... cognac pa najbrž ne pomaga user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
28.2.2008 22:09:27   
Abra
Dakec, pa saj ti ne bojo alkotesta delal? user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
28.2.2008 22:09:46   
blanč
Ups, moj dec je reku.
Aloooooooooo, a ti ne misliš it spat!!!!
Punce želim vam lepo in mirno noč.

tole pa, da boste še vedele kolk je urauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
28.2.2008 22:10:00   
Goldy
Sem še tu, vmes pa gledam Kost na Kanalu A, a sem tu! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
28.2.2008 22:10:20   
Anonimen
Pa DaisyE, ti ga take pokaš, da sem jst skoz na tleh user posted image . Dobr no sej si grem po še en pir.  Taprvega več ni. Tolk piva pa razen na pivo in cvetju še nisem spila. Pa sama doma. Jao jao. Kdo me bo dal spat? Pikovit al ti?user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 2965
28.2.2008 22:12:25   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Neeeee me zdej pustit na cedilu. Jst mal več časa rabim, da kej napišem, zdej ko mam en pir v riti. user posted image

V riti al v roki? Če je v roki, pol ga morš prej odložit. user posted image user posted image user posted image  Saj mi je itak že šel zločin v maloro. Nič, si bom še en pir odprla.user posted image

Blanči, kaj da rečem. Če ti je uspelo, da si hepi brez tega, pol imaš po moje vse. Jaz tud upam, da bom enkrat do tja prilezla. Pa saj mislim, da sem kar na dobri poti. Pa kaj, a so tile postopki kot ena droga, ko ga spet zaštartaš si na istem? Menda ja ne. Čepra, se jaz med postopki tud vedno mela več časa kot tri mesece in najboljš je blo vedno takrat, ko še nisem štartala. Ker mi ni bilo treba o tem razmišljat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
28.2.2008 22:13:28   
pikovit
Blanč pa kje jih ti pobiraš?Ful so dobri.Katera mi je prej dala tako lepo poročno slikico.Hvala ji.
Zdele sem eksnla kozarc piva pa se mi že kar mal meša.Ampak ko se enkrat navadiš pit Heinikena je vse ostalo bljak.dej sm sicer na unionu ampak resno premišljujem,da bi prešaltala na heinikena.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
28.2.2008 22:14:22   
blanč
Dakec kr k nam pridi, sej če se ne motim sma v istem neighbourhood-u

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
28.2.2008 22:15:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Dakec, pa saj ti ne bojo alkotesta delal? user posted image

user posted image

user posted image vsaj ena da študira namesto moje glavce. 

(odgovor članu Abra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2969
28.2.2008 22:15:23   
žirafca
čau, sem že nazaj!

Gosti so šli, jaz pa spet tipkam.user posted image

Ja jutri bom poklicala na GK v Lj., samo nimam tel. št.

Tko da, katera jo ima naj proooosiiiiiiiiiiiiiiiiiim pošlje po z.s. al pa kr natipka, sej je itak ob pivu.
Tud jaz gledam CSI, ampak zraven še maile berem pa predem pridem pri vas na tekoče...user posted image

Me je 2,5 letni sin trepljal po prsih in spraševal: Mamica a mas tuki dojencka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
28.2.2008 22:16:56   
DaisyE
Mater dakec, a misliš, da je čas za zamislit se? Jaz sem tud sama doma. Tole ja kar malo sumljivo? Da naju zdaj ker dohter za alkoholike dobi, sma frdamani. user posted image user posted image user posted image  Pohorje po kratkem postopku.

No ja, ampak saj zato, ker dedcev ni doma, si pa privoščimo.

Blanči, lahko noč. U ti mater, a je že čez deset! Bo treba počasi nehat. user posted image user posted image  Če verjamem. Jaz sem tud fraj juter. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
28.2.2008 22:17:25   
pikovit
Zdej si gledam roke in sem ugotovila,da sem očitno nekaj shujšala,ker mi je prstan čisto prav.Prej je prav grdo stal.So tisti buhteljči kar čez gledali.user posted image
Sem pa rekla,da zdej,ko grem mal na dopust,bom pa hodila laufat.Je tam ful lepo.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
28.2.2008 22:17:51   
Abra
Jaz se grem user posted image posvečat, pa še baterije zmanjkuje.
Dejte si še kak pir odpret, da bomo jutri imeli kaj brat. user posted image user posted image
Nočko!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
28.2.2008 22:18:25   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: dakec
Jao jao. Kdo me bo dal spat? Pikovit al ti?user posted image

Pikovit je bolj odgovorne sorte. Jaz še sebe komaj dam spat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
28.2.2008 22:19:21   
pikovit
O Dejzi,pol se pa lahko jutri dobiva na kakšni kavi?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?