|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
28.2.2008 13:15:16   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: majra
Sem pa razočarana nad shopingom. Sem hotela kupit kak komplet iz flisa za to prehodno obdobje in imajo že vse poletno user posted image    Pa da ne govorim o barvah, zgleda da obstajajo samo roza in modra.
Kje vi kupujete za svoje user posted image  ?

Jaz sem za Nejo veliko kupila v H&M-u, nekaj v C&A-ju, zdaj smo dobili veliko stvari št. 68, tako da za zdaj ne rabim veliko. Gre pa tudi meni na  user posted image    glede barv, za punce res vse roza tudi rdečega ni nič. Večina stvari, ki smo jih dobili po rojstvu so roza in bo zgledalo kot, da jo nič ne preoblečemo.user posted image
Jaz sem ji eno prehodno jaknico kupila v Mercatorju na Cikavi. Tam je ena otroška trgovina in sem najdla prehodno jaknico, ki je bila v roza ali pa bela in sem se na koncu odločila za belo, tudi če jo bo treba po vsaki uporabi oprat, samo da ni roza.

IZVIRNO SPOROČILO: katee
Mi smo imeli kar lepo noč. Je mali spal od 21.30 - 1:30, pa potem do 7:30. Sem se kar lepo spočila.

Bravo za malega pokovca.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
No morem še pohvali Lukovo spanje. Danes je spal od 22.30 do 6.45 v kosu.user posted image .

A mu ti daješ uspavalne tablete, da ga tako zmanjka? user posted image

Midve z Nejo sva že bili na sprehodu. Sonca ni in ga tudi ne bo, za drug teden baje spet napovedujejo sneg.user posted image  Ponoči je bila normalno pridna. Še vedno smo na dveh hranjenih, včeraj sva se še previjali, ker se je ful pokakala.

Vse, ki ste bile na user posted image upam, da ste se nauživale.

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 28.2.2008 13:19:41 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
28.2.2008 13:21:19   
Sunny Morning
Nalin RR kako je z Jonasom? Zdaj že diha sam? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
28.2.2008 15:06:46   
mml
sunny kava in čvek sta bila super, samo januarčic je bilo bolj malo, očitno jih je prestrašilo vreme user posted image . Me tri smo pa prav lepo počvekale, vsi trije fantiči so pridno spančkali, no Matic je proti koncu povedal, da je malo lačen in da je čas, da greva domov user posted image

Trenutno se pa pritožuje, ker je na postelji v spalnici, ga moram it "rešit" horizontalnega položaja, po tem bo pa tako ali tako že skoraj čas, da greva po Manco user posted image

Sicer pa se nama ne dogaja nič dramatične...dojenje, spanje, tu in tam napenjanje, no včasih mu uspe prebedeti skoraj celo rundo med enim in drugim dojenjem, samo večinoma pa proti koncu omaga in oddrema kakšno kitico user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
28.2.2008 16:26:42   
mala pikica
Štajerke smo se tudi uspele načvekati user posted image Nas je bilo 5, martinca, lusa, karatina, muzika in moja malenkost. Je bilo prav fajn. Naši sončki so tako lepo ajali, ko pa so se začeli zbujat, pa so se kar en za drugim user posted image Res sem vesela, da smo se dobile. Se že veselim kakšnega skupnega sprehoda po Mariboru.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
28.2.2008 16:39:06   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Ne ga samo mal zignoriram ponoči, pa nazaj zaspi. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1880
28.2.2008 16:39:37   
Lunca1
Aja pa da ne bi katera mislila, da ga pustim da se dere.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
28.2.2008 16:45:43   
mala pikica
karatina, lusa in muzika svoje maile pošljite kar martinci, moje slike so katastrofalne, ne vem, če je bila baterija kriva user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
28.2.2008 17:23:05   
obrigit
oj punce vidim da ste se mele lepo na user posted image . sem hotela prit ampak je špela včeraj dobila neko zdravilo pri p in ima danes take krče da jo imam že cel dan na rokah za znoret.
drugič pa sigurno. je pa bila pohvaljena zrasla je 2.5 cm in se zredila za 1040 g.user posted image  špela. zdaj ima 3640 g in je velika 51.5 cm.
se opravicujem za v zacetnice ampaj jo imam na rokah in pisem z eno roko

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
28.2.2008 18:10:39   
baby_08
Pozdravljene mamice in sončki,

Po dolgem času se vam spet oglašam. Kot sem že napisala sem imala zelo, zelo težek porod, ki se je po 13 urah končal po z vakumom zaradi slabšega utripa moje punčke. Z Lano je nasrečo vse vredi, sem pa jaz imela velike poporodne težave. Takoj po porodu se mi je krvna slika full poslabšala, pritisk pa full znižal. Dva dni po porodu sem imela abrazijo,  stanje se je potem izboljšalo, zato sma lahko čez dva dni šli domov.  Osmi dan po porodu sem pa dobila 40 stopinj vročine. Tako da sem spet bila sprejeta v P, tam so me zdravili z antibiotiki, ter so ugotovili da je še nekaj ostalo v maternici, pa da imam bakterijo. Skratka včeraj sma prišle domov, upam da je zdaj vse vredi. Sem pa zelo zelo razočarana nad Mb porodnišnico.user posted image user posted image

Lp

(odgovor članu obrigit)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
28.2.2008 18:33:32   
mala pikica
baby upam, da bo zdaj vse vredu user posted image

obrigit upam, da sepri Špeli tudi težave umirijo user posted image Naslednjič pa se vidimo, kajne user posted image

(odgovor članu baby_08)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
28.2.2008 19:44:42   
nana35
Izpit sem naredila,sem se dopoldan učila,dedek in babica sta pa okoli 10h Klemena odpeljala ven in potem sta ga imela še pri sebi,mami pa se je učila. Sicer ocena ni vrhunska,je pa mimo!!

mala pikica,jaz sem kupila oranžno jaknico za Klemena,sem pa v Aladinu v Mercator centru videla danes da imajo nekaj jaknic,takih prehodnih,ampak res v bolj žalostnih barvah,očitno je moderno...

Upam,da ste se fino imele na user posted image ,sem se večkrat spomnila na vas.

Moj Klemen ima že kak teden takšne krče,vedno ob večerih ob istih urah,da je kar grozno!In prav nobena stvar ne pomaga,nobene kapljice,noben čaj,noben pojšter iz češnjevih koščic,tudi zizika zaleže čisto kratko...ali je še katera,ki ima podobne težave?

babyuser posted image user posted image

:))

Neposredna povezava do sporočila: 1886
28.2.2008 19:45:49   
vaney
čer.

mi smo imeli danes prvič posvetovalnico. Anže se je zredil za 1410g in zrastel za 3,5 cm. Smo bili pridni, drugo vse ok. moramo na slikanje kolkov, pa mislim, da bomo tudi mi šli kar v Brežice, da ne bomo čakali 4 mesece.
dobili smo AD3 kapljice in že zdaj me je strah, kaj bouser posted image user posted image user posted image  pediatrinja je rekla, naj mu dam 7 kaplic pred obrokom zjutraj in da lahko povzročajo krče. Je pa Anže še vedno zaprt in mi je strogo prepovedala, da mu pomagam s toplomerom, palčko, namočeno volje ali s čim drugim. samo čaj lahko in če po 10 dneh(!!!user posted image user posted image ) ne bo kakal, bo dobil svečko. Mislim, halo, še odrasli smo bogi, če ne gremo 10 dni na blato, kaj šele 1 mesec star otrok.

jaz v šopingu še nisem bila, tako da ne vem kaj dosti o ponudbi oblačil

sem prebrala, da gre Jonasu na bolje...bravo user posted image user posted image user posted image
še Matic mora čez krizo, pa bouser posted image user posted image

moram it, danes je Anže zelo naporen, nekaj ga zvija, rad bi kakal, pa ne more in joka v zelo pogostih intervalih že od 8h zjutraj.

lepo spite.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 1887
28.2.2008 19:47:05   
vaney
nana, čestitamuser posted image user posted image user posted image

baby, drži se in tudi od mene en velikuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
28.2.2008 20:17:06   
katee
Da se še jaz oglasim!

Kavico in čvek moramo kmalu ponoviti, pa upam, da nas bo več. Čeprav smo se imele me prav super.
Žan Luka tudi že 4 dni zapored joka popoldne (ob 18 se začne in traja kako uro in pol). Potem pa kar zaspi. Sem bila pri starših, ko je začel jokat, pa sva šla domov. V avtu je spal kot polhek, ko pa sem prišla domov, sem ga pa kar v lupinici pustila in še sedaj spi. Sem se vmes uspela stuširat, sedaj grem še nekaj pojest, potem ga grem pa zbudit.

Lep večer vsem!

P.S: Sani, kako je bilo pri P? Mala Manja lepo napreduje?

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
28.2.2008 20:20:20   
sani1
Ko se naslednjič dobite na kavi se vam pridružim. Danes bi imela moja pupa kaj izbirat. O sej še bo... Mogoče čez kakšnih 14 dni?

Sva bili pri pediatrinji in lepo napreduje. Od rojstva do zdej je zrastla 12cm in se zredila 2500g torej je zdej prava baba. Ima 4430g in 54 cm. Naredila ji je tudi Uz kolkov in še niso dozoreli in še kar nočno široko povijanje sledi. Čeprav se mi zdi to kar malo smešno. V porodnišnici je imela kolke 1A in so rekli da naj ne povijam široko, ta pravi tako. No vsakega malo pa bo...

Drugače je naša pupa pridna in pred vsem radovedna...
Trenutno spi. So jo izmučili danes. Zdej pa še flaško in potem v svet sanj...

Lepo se imejte!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
28.2.2008 20:22:58   
sani1
vanej- koliko pa je imel ob rojstvu. Moraš mal bolj podrobno napisat, ker si ne zapomnim za vse otroke...

katee- ja povej kdaj bi se dobile za naslednjo kavico?

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
28.2.2008 20:25:33   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
Anže se je zredil za 1410g in zrastel za 3,5 cm.

user posted image

moramo na slikanje kolkov, pa mislim, da bomo tudi mi šli kar v Brežice, da ne bomo čakali 4 mesece.

Zakaj pa ne greste v Črnomelj? Je le veliko bližje, ravno tako samoplačniško, no razen, če želiš na izlet v Brežice.user posted image Mi smo bili pri tem dr., ker ima ordinacijo tudi v Straži in sva morali samo čez progo. Je pa dr. ful prijazen. Če se slučajno odločiš za Črnomelj ti posredujem podatke. Dr. Zlatko Borič, Zadružna c. 16, tel. 07/356-77-80

dobili smo AD3 kapljice in že zdaj me je strah, kaj bouser posted image user posted image user posted image  pediatrinja je
rekla, naj mu dam 7 kaplic pred obrokom zjutraj in da lahko povzročajo krče.

Probaj mu jih dajat postopoma, začni z eno kapljico in postopoma pridi do sedem. Če bo prehudo raje počakaj, da v Lekarni Arnika pridejo z dopusta in naroči Oleovit. Z Anžetom zaradi tega, če bo malo počakal, ne bo nič narobe. Se mi zdi, da bo bolj bogi, če bo imel ful krčke. Probaj in sporoči kako je sprejel kapljice. Mi Neji dajemo Oleovit (hvala "teti", ki nam jih je poslala user posted image ) in nimamo nobenih posebnih težav. Včeraj jo je mogoče nekaj matralo ampak nisem čisto prepričana, da zaradi kapljic.

Lepo, da ste uživale na user posted image . mml čez čas (mesec ali dva) se vam bova mogoče z Nejo pridružili na user posted image . Bova šli na izlet v Lj.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
28.2.2008 20:29:35   
Sunny Morning
baby_08 upam, da so se težave končale in se boste zdaj samo cartkali.user posted image

nana35 user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Ne ga samo mal zignoriram ponoči, pa nazaj zaspi. user posted image   

Jaz jo tudi probam ignorirat, pa mi ne rata vedno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1893
28.2.2008 21:03:12   
vaney
sani, Anže je imel ob rojstvu 52 cm in 3160g (odpustna 3090), sva pa na ad mleku (večinoma), ker tudi moje mlekarne počasi zapirajo vrata. pa mi ni pediatrinja nič rekla razen, naj se še naprej trudim, če bo kaj, če ne, pač ne.

sunny, kdaj pa pride ta lekarna iz dopusta?

Neposredna povezava do sporočila: 1894
28.2.2008 21:27:14   
ljubljana
Ojla mamice. 
Danes je spet en čudovit tih večer. Vsi trije fantje spijo, mož je na treningu, jaz imam pa čas za ringarajanje.
Jakob spi brez težav tudi do 6 ur ampak samo na trebuhu. Tako mu paše ta lega, da ga redno dajem tako spat.
Te dni sem šibala samo post od Nalin gledat, ker me ja teko skrbelo za Jonasa pa sem danes zjutraj jokala kot dež od sreče. Kako srečna je šele nalin. 
Piškamiška tudi za vašega Matička nenehno držim pesti in upam na najboljše.
Ko spremljam ti dve zgodbici sem vsakič ko pogledam svoje tri sončke neznansko srečna, ko vidik kako zdravi, veseli, nasmejani in živahni so. Starejpša dva sta se zadnjič ruvala kot dva majhna psička ter se zraven krohotala in cvilila. Res lep občutek, ko vidiš kako se imajo lahko otroci lahko radi. Tudi okoli malega Jakoba nenehno skačeta. Tekmujeta, kdo mu bo prvi dal dudico, če joka, tečeta po mene, če se žačne Jakob jokati, mu brišeta usta če poliva, spustita stvari iz rok in stečeta v kopalnico, ko ga kopam in se pogovarjata z njim in mi hočeta pomagati...
Jakob se je te dni zelo spremenil, začel je uporabljati roke, tolče po igrački, ki mu jo nastavim pred obraz, veselo gruli, vriska in spušča ostale smešne glasove ter izgleda kot, da se pogovarja. Vsakemu ki pride mimo in mu nameni 5 minut časa se tako reži, da kar usta odpira, včasih še kakšen glas spusti. Do sedaj je tudi ves čas spal v vozičku, sedaj je pa že kar nekaj časa buden in veselo kuka ven. Še posebno navdušen je nad vejami nad sabo.
Po glavi se mu je pojavilo kar nekaj temens in smo jih uspešno odstranili s kremo od Mustele, ki res deluje. Z oljem je bilo samo še slabše.

Zadnjič sem gledala CNN9 in ne boste verjele, v Shanghai-u (Kitajska) bodo zgradili  600 novih vrtcev. Pri nas pa za enega rabijo toliko časa in toliko papirjev, da grejo dojenčki že na faks preden se kaj premakne.

Jutri imam tudi jaz ginekologinjo in po moje bo vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 1895
28.2.2008 21:47:08   
Lunca1
Nana čestitke za izpit. user posted image

Baby samo da je za tabo. user posted image
Smo danes vse tri ugotovile da imamo pridne fantke. so celo srečanje prespali. user posted image

Vaney jaz ti priporočam oleovit namesto AD3 ali pa vsaj Plivit D3.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
28.2.2008 21:56:37   
nana35

Anže se je zredil za 1410g in zrastel za 3,5 cm.

Kar lepo se je vaš fantič poredil!!

Neposredna povezava do sporočila: 1897
28.2.2008 21:57:14   
nana35
Hvala za čestitke!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
28.2.2008 22:06:48   
zofija nr.2
Ljubljana, sem bila vesela, ko sem prebrala, da daješ Jakoba spat na trebušček. Kot sem že napisala, tudi moj najraje spi tako in imam kar slabo vest zaradi tega, ker to odsvetujejo tako fizioterapevtka kot razne web strani o nenadni smrti v zibki.... a že dlje časa to prakticirate? a ga potem obrneš na bok, al pustiš?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
28.2.2008 22:08:39   
martinca
user posted image user posted image čestitke nana
hvala bogu mi zaenkrat še takih težav nimamo, našega samo šraufa ker se ne morew prdnt la pa pokakat. še zdaj tak poredko aka. mu moram vedno palčko za uho v olje pomočit potem pa v ritko potisnat. to nama zdaj zaenkrat pomaga. ampak se še vseeno zraven zvija ko aka.
mala pikica, lusa, karatina in muzika, lepo vas je bilo še v živo spoznat. no sicer sva se z muziko že spoznale v MŠ. upam da se čimprej spet kaj vidimo. pa da se nam še ti nana pridružiš s Klemenom.
mi smo se zdaj skopali in najedli, zdaj pa upam da v pančkovo deželo

lahko in mirno noč vsem

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?