|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Hvala vsem,...
27.2.2008 22:09:11   
Anonimen
Bravo Jonasuser posted image user posted image user posted image Srček mali drži seuser posted image user posted image Nalin ti pa tudiuser posted image

(odgovor članu nena80)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
27.2.2008 22:10:27   
oka
Jeeeeeeej, kaka lepa novica!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Boš videla, zdaj bo šlo samo še navzgor!  Želim ti, da bi bil mali borec kmalu doma v varnem objemu družineuser posted image .

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 577
27.2.2008 22:41:51   
Janeja
Nalin, šele zdaj sem prebrala, kaj vse ste prestajali v teh zadnjih dneh. Najprej sem jokala s tabo, zdaj mi tečejo solze sreče, ker je tvoj borec Jonas bolezen tako lepo in hitro premagal. Če se že bori proti respiratorju, je sigurno pripravljen na samostojno dihanje. user posted image

Res sem vesela, da je najhujše obdobje za vami. Čeprav je naša Lea stara že 3 leta, še vedno živo podoživljam prve tedne (3 mesece), ko se je borila za svoje življenje. 5 tednov je bila odvisna od respiratorja in vseh mogočih aparatur na intenzivni. Več kot 2 meseca nam nihče ni hotel dati upanja, da se bo izvlekla,... Pa se je, ker je borka, tako kot tudi tvoj Jonas. Danes naša navihanka nima nobenih posledic, kljub groznim napovedim in neštetim zdravilom, ki jih je dobivala prve tri mesece svojega življenja. Verjamem, da bo tudi z Jonasom tako.

Pošiljam ti pozitivno energijo in upanje. Nikoli ne ostani brez tega. Verjemi v svojega sina! Kmalu boste srečni vsi skupaj doma! Mislim in molim za vas vse.

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 578
27.2.2008 22:43:02   
jooly
user posted image  Dejmo fanta user posted image  da bo mami lahko čimprej spet bolj mirno zadihala user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 579
   [Brisano sporočilo]
27.2.2008 22:46:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Janeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
27.2.2008 22:47:18   
Anonimen
Hvala Bogu, da mu gre na bolje! user posted image

(odgovor članu tejč)
  Neposredna povezava do sporočila: 581
27.2.2008 22:57:04   
Janey
Dobila sem kurjo kožo...in solze v oči..smejim se z vami in stiskam pestke, da boste čimprej doma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 582
27.2.2008 22:58:07   
mama06
Nalin in Jonas BRAVO!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 583
27.2.2008 23:01:30   
gruška
user posted image
BRAVOOOOOOOO.....

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 584
27.2.2008 23:11:18   
baja*
jupiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 585
27.2.2008 23:12:15   
Anonimen
Super !!!!

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 586
   [Brisano sporočilo]
27.2.2008 23:20:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 587
28.2.2008 0:03:39   
* Mateja *
Joj ubogi Jonas, škoda ker sem šele zdej videla in prebrala vajino zgodbo.
Moj sin je bil tudi na intenzivni v Kc, tam kjer je JOnas. Tam dela enkratna ekipa, ki ji lahko 100% zaupaš in si njihove besede tudi za vnaprej vzameš k srcu. Moj se je rodil v 29.tednu, na rspiratorju je bil 2 meseca in pol, prebolel je spso, RSV, pa glivice, take in brugačne bekterije, pa kaj jaz vem kajše vse, Imel je kanalčke po rokah, nogah, glavi, same cevke so ga bile, ampak vse zato da je preživel. In ravno tako je pri JOnasu, naredili so vse kar je bilo v njihovi moči, da preživi najhujše in da se stanje stabilizira in ga odklopijo od pomoči. vendar gre počasi, ampak važno je, da napreduje.  za Nejca so ravno tako imeli slabe napovedi za prva leta, ampak smo jih krasno zvozili, trkam,...
Tudi naš ne hodi v vrtec, to so nam priporočili najprej na intenzivnoi na to pa še pulmolog na ped.k.. NIma ne astme, ne nobene alergije, nima nobenih težav drugače  glede dihal, čeprav je imel tudi kisik doma. zato ti polagam na srce, da mu stoj ob strani, ga sama neguj če ti dovolijo, pogovarjaj se z njim, mu poj, kar koli, važno je da čuti da si z njim. Čimveč bodi ob njem, pa ne jokat zraven njega, ker to ni dobro, ker tudi to čuti.

jaz vem, da je vajin sine na dobri poti, da se je najhujše že končalo, čeprav bo tudi prihodnjost morala biti prilagojena kot je pri nas in našem nejcu, ampak nič zato, važno da Jonas ozdravi!!

Poglej na hodniku na intenzivni, tam visi slika od našga ko je bil še majhen, Nejc se kliče.

Držim pesti in mislim na malega junaka, tebi pa veliko moči in poguma...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 588
28.2.2008 0:15:06   
mika
user posted image user posted image user posted image Jonas, kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu * Mateja *)
Neposredna povezava do sporočila: 589
   [Brisano sporočilo]
28.2.2008 0:44:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 590
28.2.2008 6:11:29   
vava
user posted image  naj tebe in vse nas, ki spremljamo tvojo zgodbo zbudijo lepe novice!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 591
28.2.2008 6:33:44   
erna14
joj nalin,super sem tko vesela za vas,prav ena lepa,lepa novica zame za dobro jutro.user posted image user posted image user posted image user posted image .BRAVOOOOO JONASuser posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 592
28.2.2008 7:08:24   
zanka
Super nalin se tako naprej. Brvo za jonasa user posted image user posted image user posted image user posted image  samo, da gre nabolje.

"tat twam asi"

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 593
28.2.2008 7:28:22   
Maxica
Juhuhu, bravo Jonas, le tako naprej in naprej in naprej.user posted image user posted image user posted image
Nalin, kako je danes? Kaj pa Žan?user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu zanka)
Neposredna povezava do sporočila: 594
28.2.2008 7:35:32   
Jumpy
Super! Bravo, Jonas!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 595
28.2.2008 7:35:53   
altati
čakam dobre novičke....Nalin, jih že imaš?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 596
28.2.2008 7:45:03   
Anonimen
Kako sem vesela, resničnouser posted image user posted image user posted image Bravo mali Jonas....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 597
28.2.2008 7:53:23   
dodi
Kako je z Jonasom-že kake novičke?

Upam da že diha sam.......objem

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 598
28.2.2008 8:04:24   
pina-1
nalin super novičke. Upam,d a je JOnas uspešo prestal noč..user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 599
28.2.2008 8:08:44   
barika
Bravo Jonas, bravo Nalin, pa tudi za Žana držim pesti, da bo čim prej zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Zimske počitnice
lola85 RR

Kje se boste potepali med zimskimi počitnicami?

Nikjer, bomo doma (73%)

Gremo smučat/se sankat (14%)

V termah (3%)

Se bomo pustili razvajati pri babicah (5%)

Na morju (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!