|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Hvala vsem,...
28.2.2008 9:01:36   
Anya22
Bravo Jonas, sedaj si pokazal, da si pravi mali borec, kar tako naprej. Nalin, ti pa si pokazala, da si prava mamica, kajti tudi ti si vložila mnogo volje ter potrpljenja.

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 626
28.2.2008 9:10:05   
L & L
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 627
28.2.2008 9:15:47   
ElaM
Nalin spet jokam!!!! Bravo, resnično sem vesela za vas!user posted image user posted image user posted image

:)

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 628
28.2.2008 9:25:38   
NRMM
JOOOOOOOOOOOONAS suuuuuuuper user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa si res dokazal,da si veeliki borec in tako je pravuser posted image .

Nalin,očka in Žan super ste se držali,zdaj pa bo vse le še boljše user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 629
28.2.2008 9:28:40   
mehurčica
Jonas, bravooooo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 630
28.2.2008 9:28:46   
mama06
BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 631
28.2.2008 9:39:21   
jasna
Bravo mali borec!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 632
28.2.2008 9:39:27   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  JONAS! Vidiš Nalin, pa je le posijalo močno sončece. Čestitke in le pogumno naprej.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 633
28.2.2008 9:40:37   
marcela
Tale vest mi je pa polepšala dan. Bravo Jonas!user posted image user posted image user posted image  Ti pa še naprej poročaj kako napreduje mali borec .

Počni kar ti je volja, le poskrbi , da s svojimi dejanji ne prizadaneš drugih

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 634
28.2.2008 9:43:19   
jooly
So stvari, ko je človek enostavno presrečen, da bi karkoli lahko rekel. Itak pa že celo jutro jokam z vami user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 635
28.2.2008 9:48:57   
mayy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti to kar smo in postati to kar smo zmožni, to je edini cilj življenja!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 636
28.2.2008 9:51:25   
*zvezdica*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image HURAAAA!!!!
BRAVO JONASuser posted image user posted image user posted image user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu mayy)
Neposredna povezava do sporočila: 637
28.2.2008 9:54:10   
Oranža
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Jonas, bravo mami, bravo celaq družinica....pa vse naj naj naj......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 638
28.2.2008 9:55:06   
lutiropan
Bravo Jonas!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 639
28.2.2008 10:00:36   
Janeja
user posted image   Bravo Jonas, sploh nisem dvomila, da ti bo uspelo!  user posted image

Nalin, zdaj pa le pogumno naprej, sta že z eno nogo na poti proti domu. Samo da si še malo opomore od te bolezni, da začne lepo jest in bosta doma!
Bodi še naprej tako močna! Pa verjemi, da za soncem ne pride vedno dež, velikokrat sonce sije in sije,... Tako bo tudi pri vas.

Še naprej sem v mislih z vami! user posted image

< Sporočilo je popravil Janeja -- 28.2.2008 10:01:04 >

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 640
28.2.2008 10:07:03   
Anonimen
Ooo, hvala bogu, Nalin, da se je tako izteklo.user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše za ponoven rojstni dan. Imaš pa res enega močnega fantka. No, dva, seveda.user posted image  
Bravo, bratca in vsa čast, mamica. Kaj takega preživet ... uf.

(odgovor članu Janeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
28.2.2008 10:07:27   
lumpa6
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Jonas

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 642
28.2.2008 10:10:13   
emaa
Superuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 643
28.2.2008 10:13:30   
Anonimen
Joj sem solzna.Bravo Jonasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 644
28.2.2008 10:31:46   
petra a
user posted image tale novica mi je pa danes polepšala danuser posted image BRAVO,JONASuser posted image le tako naprej...nalin,želim vam,da čim prej pride domov in da zaživite mirnouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
28.2.2008 10:32:45   
katee
user posted image user posted image user posted image  Jonas!!!! Le tako naprej

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 646
28.2.2008 10:38:04   
vaney
mene tudi vaša zgodba vedno znova spravi v jokuser posted image  od zdaj naprej se bomo pa smejali, ne?user posted image  BRAVO JONAS (in seveda mamica ter cela družina)user posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 647
28.2.2008 11:03:37   
tatam
Bravo mali borec!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 648
28.2.2008 11:04:56   
pikicaa
user posted image user posted image user posted image  BRAVOOOOO JONAS user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nalin user posted image user posted image user posted image  tudi tebi, d si vse to prenesla s takim pogumom. Solze sreče mi tečejo po licu. Še bolj mi gre pa na jok, ko pogledam mojo Klaro, ki je štiri dni mlajša od Jonasa.

ŠE ENKRAT BRAVO!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 649
28.2.2008 11:06:24   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

JONAS DIHA SAM, danes je njegov novi rojstni dan.

Hvala vsem, ki ste mi stali ob strani.

super, bravo JONAS!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......