|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Hvala vsem,...
27.2.2008 11:54:15   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Tako se je med mojim obiskom že kar konkretno premikal, na moje prigovarjanje se je še bolj premikal, ko sem utihnila in ga samo božala, se je pa umiril, mislim da me sliši in čuti, tako da sem 1 uro ob njemu pela in mu razlagala, da se mora boriti, da bo zmagal, da bo vse življenje zmagovalec, da se bosta z bratcom na vrtu skupaj igrala, da bosta počela 1000 in eno vragolijo,... POvedala sem mu da vsi mislimo nanjm, da ga imamo vsi radi,...

Nalin, vsakič znova mi zvabiš solze na oči. Ne bojim se za vaju, ker čutim, da sta v tem trenutku močnejša kot kdorkoli. Vsi skupaj dobro in pozitivno mislimo, čutimo z vama in verjamem, da nam vsem skupaj uspe. Preveč ljubezni je vložene, da se ne bi obrestovalo! Cela moja družinica je z vami!!

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 501
27.2.2008 12:12:35   
neja24062007
Nalin user posted image user posted image user posted image

Držimo pesti in vam pošiljamo veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zdravje obeh tvojih malčkov.

Jonas in Žan držita se in se hitro pozdravita.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 502
27.2.2008 14:56:54   
Pikabu
Držimo pesti še naprej in mislimo na vas. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 503
27.2.2008 15:07:31   
ljubljana
user posted image   
Veliko sončka za vse vas in pozitivnega upanja na najboljši možni razplet.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 27.2.2008 15:08:03 >

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 504
27.2.2008 15:08:34   
Lusa
Nalin-tudi jaz mislim na vas4.Naj se fantka čimprej pozdravita!user posted image user posted image

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 505
27.2.2008 15:26:44   
Anonimen
Držim močne pestke še naprej. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
27.2.2008 16:01:42   
*anč*
stiskam pesti,da boste čimprej vsi zdravi! user posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 507
27.2.2008 16:07:09   
oktoberka
Nalin in Jonas, držim pesti za vaju in sej veš, skoz mislim na vas! Držite se!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   [Brisano sporočilo]
27.2.2008 16:08:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
27.2.2008 16:11:59   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image Trikrat hura za borca Jonasa, bratca  in pogumna starsa...
Joj kok sem vesela za vas user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 510
27.2.2008 16:12:54   
atanja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepe novice in tudi v naprej bojo lepe....

Neposredna povezava do sporočila: 511
27.2.2008 16:14:01   
ZARA

Jonas zmaguje, odvzeli so mu uspavalo, ko se bo dokončno prebudil, ga bodo odklopili, takrat bomo vsi stiskalipesti da bodo njegova pljučka sama uspešno dihala.

Ko bo odklopljen bo Jonas imel zapisan novi rojstni danuser posted image

Vedno mu pojem pesmico o gosenici in o metuljčku cenkinčku, on je moja mala gosenica in kmalu bo postal prelepi metuljček.

JEEEEEJ!!!! SUPER. user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

Neposredna povezava do sporočila: 512
27.2.2008 16:16:27   
Anonimen
bravo Jonasuser posted image user posted image user posted image

pogumno naprej!!!

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
27.2.2008 16:20:46   
zirafa76

Nalin, tocno vem, kaj prezivljate, kako ti je..Jaz sem ob moji puncki presedela celih 19 dni, prosila in molila...zal ni pomagalo, ampak nakako so nam dali vedeti ze prej.Postala je angelcek tocno po 19 dnevih.Tega je 3 mesece. Vem kako se pocutis, kako ti razjeda telo, ko bi naredil vse kar lahko.Odvisen si od zdravnikov, vsaka beseda ti pomeni ogromno..Nihce tega ne more vedet dokler ne obcuti sam.Si izjemno mocna in to moc cuti tudi Jonas, probaj ne jokat ali kako drugace.Vse cutijo, bodi pozitivna in vse bo dobro.
So pa mali neverjetni borci in sem zelo vesela, da se je izslo dobro, da se popravlja. Ce je to prezivel, sem sigurna da bo ostalo...

Posiljam ti ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..drzi se in da cimprej pridete domov.

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 514
27.2.2008 16:22:23   
šnucika
superuser posted image !
Nalin,zdrži še malo...pa bo.Boš videla,da bo vse O.K. in bo Jonas dihal sam.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 515
27.2.2008 16:22:45   
Anonimen

Jonas zmaguje, odvzeli so mu uspavalo, ko se bo dokončno prebudil, ga bodo odklopili, takrat bomo vsi stiskalipesti da bodo njegova pljučka sama uspešno dihala.

Vedno mu pojem pesmico o gosenici in o metuljčku cenkinčku, on je moja mala gosenica in kmalu bo postal prelepi metuljček.

Jeeeeee, bravo, malček!!! Tooo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 516
27.2.2008 16:23:15   
Pi-kica 1
user posted image user posted image user posted image bravo Jonas, kar tako naprej. Prepričana sem, da bo še vse dobro in boste iz te težke preiskušnje vsi prišli močnejši in kot zmagovalci.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 517
27.2.2008 16:43:01   
krfjolca
Juhuuuuuu! Bravo Jonas!!! user posted image user posted image user posted image
Sem bila od nedelje do torka v toplicah - pa sem šla vsak dan v avlo na internet, ker me je zanimalo, kako vam gre. Ful sem vesela, da se stanje izboljšuje!!! user posted image

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 27.2.2008 16:44:10 >

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 518
   [Brisano sporočilo]
27.2.2008 16:47:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zirafa76)
  Neposredna povezava do sporočila: 519
27.2.2008 17:30:42   
altati

uvau!!! Bravouser posted image user posted image user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 520
27.2.2008 17:52:11   
pikapikica
Juhuhu... Z Božjo pomočjo se vse da!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 521
27.2.2008 17:55:10   
mala maja
user posted image user posted image user posted image  priznam, da jokam. Tale superuser posted image user posted image user posted image novička me je spravila v jok.

user posted image user posted image user posted image  da bodo Jonasu pomagale samemu zadihati. Držimo pesti.

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 522
27.2.2008 17:56:15   
cv105
user posted image  Jonas in družina ... le tako naprej user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 523
27.2.2008 18:03:33   
ElaM
OOOO, to pa je lepa novička. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo, mali zmagovalec in mami, res sem vesela za vas.

:)

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 524
27.2.2008 18:08:57   
tejč
Bravo, bravo, bravo!!!! Vsi smo z vami!

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?