tasyo
|
Dobro jutro, punce! Včeraj sem malo zatajila, zato pa sem danes spet tu s kavico... Tista moja zgagasta noč je bila res obupna in sem vsega skupaj po delih spala okoli eno uro in pol, tako da sem bila že zjutraj čist povožena. Potem pa sta me klicala moja dva, da avto peljeta na serviss, ki je tu v bližini, pa smo šli skupaj na kavo in še malo v nabavo stvari za pucat hišo. In ker je mehanik poklical, da se zna cela stvar kar razvleči, smo se družno odločili za veliko spomladansko generalko. Še moj lubi je prišel prej iz službe, tako da smo res ogromno naredili. Terasa je pripravljena na kofetkarsko-martinčkaste podvige, se ploščice svetijo, da kar ne moreš verjet, od stvari,ki jih moram pa še postorit noter, pa je le še pranje zaves. Okna so spucana, kopalnica je dezinficirana od glave do pete. Skratka, zvečer sem padla v posteljo že ob devetih in spala kot ubita do 4 zjutraj. Potem pa me je spet zbudila zgaga... NiLe, je super, ko je ena taka velika pospravljalna akcija za tabo, kajne? PA hvala za nasvet s kislo smetano, bom poskusila, že takoj za zajtrk, pa bomo videli... Upam da bo zaleglo. Barby, super, da sta oba ok in še vstrajaš z nami! Simvir, ti pa le počivaj, pa boš videla, da te bo pikolino ubogal in ostal v svojem app do aprila... Katka - super, da tako lepo napredujete in da imaš dovolj mleka... Sem izredno vesela, da se nam javljaš in vedno so tvoja sporočila tako optimistična in prijetna! Bravo za vse tri! Hmmm, kaj sem hotela še komentirat - aja, bojim se, da se kultura vožnje pri nas z prihajajočimi generacijami voznikov še samo slabša. Tako so vsi nestrpni in vidijo le sebe! Majček, še dobro, da se je vse srečno končalo! Sicer pa mislim tudi sama vstrajat za volanom, dokler se bo dalo. Zaenkrat me buško pri tem še nič ne ovira. Pa tudi vozim rada, tko da ni panike. Big mama in ostale mamice - super je, da lahko iz prve roke daste nasvete, kaj je bolj prijazno dojenčku in kaj se je najbolj obneslo pri umivanju. Se pa strinjam z vsemi vami, da manj kot kompliciraš, boljše je... Saj vem, da je najlažje rečt, še preden sploh točno veš, kaj te čaka, ampak če bom že zdaj stvari zakomplicirala, se mi lahko po porodu zmeša - da ne omenjam, kaj se v tem primeru zgodi možu . Vidim, da smo vse že bolj ali manj nestrpne in bi rade spoznale tele naše brcačke. Po drugi strani se pa meni zdi, da je porod še tako daleč, da imam še za vse toliko časa... Zdaj, ko se je moje počutje res bistveno popravilo, bi lahko bila noseča še tri leta - mi je prav luštno. Buši ni prevelik in me ne ovira pretirano, služi pa kot dober mehanizem, če je treba koga pripravit, da kaj bolj hitro postori... Ketrin, a si že kupila koš za plenice - in če ti je misija uspela, mi lahko poveš kje? Tako, zdaj grem pa zajtrkovat. Sem bila itak spet predolga...
|