|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
26.2.2008 21:28:22   
Srčekgirll
Evo, da se vam mal javim. Dns sm mela UZ in je vse OK. Dobila sm slikco, pa za porodniški dopust. Nasledni pregled mam 25.3.08. Tko da se še kej slišmo. Bodite v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 651
26.2.2008 22:13:01   
NaTaŠa*
26.02.

- simvir - GP + CTG
- Barb77 - GP + UZ
- Srčekgirll - UZ

27.02.

- sasy20 - GP
- Sky77 - GP
- modrookica -  GP +  CTG

28.02.

- violica_23 - UZ
- minicca - GP
- nana09 - GP

29.02.

- Nile  - GP
- trnuljčica - GP

02.03

- u04111976 - GP+UZ

03.03.

- barby78 - GP

04.03

- Jo@n - diabetolog

06.03.

- pikica030407 - GP
- Ketrin - GP
- Sirenetta - GP

07.03.

- big mamma -  CTG

10.03.

- scorpiogirl - GP
- tasyo - UZ
- lepa posadka - CTG

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP
- simvir - CTG

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP

17.03.

- SpeliG - GP

18.03.

-
Majček28 - GP

19.03.

- zokica - GP

25.03.

- Srčekgirll - GP

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 652
26.2.2008 23:50:47   
JABOLKO3
No, pa poskusimo še enkrat. Ko sem prišla od G, sem namreč že vse napisala, pa me je lepo zabrisalo ven in se je vse napisano izgubilo. Sem bila zaradi tega tako užaljena, da sem kar ugasnila računalnik. Sedaj pa ne morem spati, pa bom vsaj del prejšnjega posta še enkrat napisala.

Torej, na pregledu je G potrdila, da imam prav in je res v prečni legi in malo postrani, tako da je ritka usmerjena dol - sicer je rekla, da se bo najverjetneje še obrnil. Upam, da se bo res, sicer mi grozi planiran CR. Vse drugo je OK, imel naj bi 2,2,kg, za otrdevanje pa je svetovala, naj poskusim čez dan malo več počivat, da bom videla, če bo kaj pomagalo.

Pa še moje izkušnje glede umivanja ritke - se popolnoma strinjam z Big mamo, da nikar ne komplicirajte okrog tega - 'proizvod' v grobem obrišeš kar s čistim delom plenice za enkratno uporabo, nato pa z mokro vato (lahko jo namočiš v posodo z vodo ali pa kar pod pipo) obrišeš do čistega, umazano vato zaviješ v umazano plenico in odvržeš v koš, pa je. Meni se razne bombažne krpice v ta namen ne zdijo fajn, ker moraš potem drekce pekce spravljati z njih, tiste krpice za enkratno uporabo pa so se meni zdele preveč papirnate (grobe). Sicer si bo pa vsaka po svoje poenostavila zadevo, kakor ji bo pač najbolj odgovarjalo - onih tetk iz MŠ pa tako ne bo zraven in ne bojo vedele, če jih upoštevate ali ne.

Modrci za dojenje - dojke se močno povečajo po porodu, ko pride do navala mleka, jaz sem pri prejšnjih dveh kupila modrce nekaj tednov pred PDP in sicer tako, da sem ga pomerila, da mi je bil lepo komot (mogoče malo na veliko), nato pa kupila za številko večje košarice - pa je bilo potem ravno prav. Je namreč bolje, da je malo večji kot pa, da je premajhen, oporo mora pa le dajat.

Pa miren spanec vam želim.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 653
27.2.2008 7:49:58   
tasyo
Dobro jutro, punce!
Včeraj sem malo zatajila, zato pa sem danes spet tu s kavico...user posted image  Tista moja zgagasta noč je bila res obupna in sem vsega skupaj po delih spala okoli eno uro in pol, tako da sem bila že zjutraj čist povožena. Potem pa sta me klicala moja dva, da avto peljeta na serviss, ki je tu v bližini, pa smo šli skupaj na kavo in še malo v nabavo stvari za pucat hišo. In ker je mehanik poklical, da se zna cela stvar kar razvleči, smo se družno odločili za veliko spomladansko generalko. Še moj lubi je prišel prej iz službe, tako da smo res ogromno naredili. Terasa je pripravljena na kofetkarsko-martinčkaste podvige, se ploščice svetijo, da kar ne moreš verjet, od stvari,ki jih moram pa še postorit noter, pa je le še pranje zaves. Okna so spucana, kopalnica je dezinficirana od glave do pete. Skratka, zvečer sem padla v posteljo že ob devetih in spala kot ubita do 4 zjutraj. Potem pa me je spet zbudila zgaga...

NiLe, je super, ko je ena taka velika pospravljalna akcija za tabo, kajne? PA hvala za nasvet s kislo smetano, bom poskusila, že takoj za zajtrk, pa bomo videli... Upam da bo zaleglo.

Barby, super, da sta oba ok in še vstrajaš z nami!

Simvir, ti pa le počivaj, pa boš videla, da te bo pikolino ubogal in ostal v svojem app do aprila...

Katka - super, da tako lepo napredujete in da imaš dovolj mleka... Sem izredno vesela, da se nam javljaš in vedno so tvoja sporočila tako optimistična in prijetna!user posted image user posted image user posted image  Bravo za vse tri!

Hmmm, kaj sem hotela še komentirat - aja, bojim se, da se kultura vožnje pri nas z prihajajočimi generacijami voznikov še samo slabša. Tako so vsi nestrpni in vidijo le sebe! Majček, še dobro, da se je vse srečno končalo! Sicer pa mislim tudi sama vstrajat za volanom, dokler se bo dalo. Zaenkrat me buško pri tem še nič ne ovira. Pa tudi vozim rada, tko da ni panike.

Big mama in ostale mamice - super je, da lahko iz prve roke daste nasvete, kaj je bolj prijazno dojenčku in kaj se je najbolj obneslo pri umivanju. Se pa strinjam z vsemi vami, da manj kot kompliciraš, boljše je... Saj vem, da je najlažje rečt, še preden sploh točno veš, kaj te čaka, ampak če bom že zdaj stvari zakomplicirala, se mi lahko po porodu zmeša - da ne omenjam, kaj se v tem primeru zgodi možu user posted image . Vidim, da smo vse že bolj ali manj nestrpne in bi rade spoznale tele naše brcačke. Po drugi strani se pa meni zdi, da je porod še tako daleč, da imam še za vse toliko časa... Zdaj, ko se je moje počutje res bistveno popravilo, bi lahko bila noseča še tri leta - mi je prav luštno. Buši ni prevelik in me ne ovira pretirano, služi pa kot dober mehanizem, če je treba koga pripravit, da kaj bolj hitro postori...

Ketrin, a si že kupila koš za plenice - in če ti je misija uspela, mi lahko poveš kje?

Tako, zdaj grem pa zajtrkovat. Sem bila itak spet predolga...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 654
27.2.2008 7:51:09   
tasyo
Ha ha! Mene je pa že izučilo, sem si najprej kopirala sporočilo, šele potem poslala - še dobro, sicer bi bila v tvoji koži, Jabolko, pa se mi res ne da vsega še enkrat tipkat...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 655
27.2.2008 8:12:15   
sasy20
Dobro jutro!

Kavica je že postrežena, hvala Tasyo, naj vam vsem tekne. Danes pa ni sončka user posted image  zdej nas je te dni kar razvajalo a ne?
Jaz sem že pozajtrkovala in sedaj se šibam zrihtat ker imam G pregled, potem pa moram še po bolniški list pa ga odnest v službo.
Tako da grem sedaj po 4 dneh spet malo ven user posted image , drugače se samo na balkonu mrtinčkam.

No po pregledu se javim in potem malo po komentiram, sedaj pa se mi že mudi.
Lep dan vsem.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 656
27.2.2008 8:12:50   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG

No, jaz sem danes končno dobila odgovor na mojo službeno težavo; glede regresa in dopusta. Seveda je tako, kot sem si mislila - Zakon se je malo spreminjal ampak nič takega, kar se tiče nas. Nedvomno nam pripada cel dopust in regres, od dopusta moramo izkoristiti 10 delovnih dni, če ne nam pač propade, ostalo pa se prenese v naslednje leto.

In tako je in pika in konec, jutri itak nesem papirje v službo, pa bom še malo do naše drage kadrovnice stopila...

Točno tako, kot je Joan skoz govorila....user posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 657
27.2.2008 8:16:35   
JABOLKO3
Dobro jutro!

Sporočam le to, da sem sinoči preizkusila nasvet glede kisle smetane - in DELUJE! Po dolgem času prva noč, da me ni zbudila zgaga in sem jo preživela brez Rupuruta.

Moram sedaj pripravit zajtrk za moja dva.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 658
27.2.2008 8:53:25   
katka28
Dobro jutro!

Punce kar lepo pocasi  se zacnite pripravljati na april, ko bo pestro. V ljubljanski porodnisnici so v dveh mesecih naredili vec kot 1000 porodov, se pravi cez 1000 otrok ( ce se dvojcke stejemo). Aprila bo res pestro drzim pesti, da bodo vasi porodi potekali tako hitro in brez zapletov kot je moj......

Meni je zacelo mleko odtekati po kapljicah v 29 tednu ampak po porodu je mlecek vseeno tekel kot mora mleka pa imam res v izobilju ( hvala bogu saj sta moja dva prava pozeruscka) na dan ga pridelam malo vec kot liter user posted image . Zgoraj je ena sprasevala kako moja zabona pijeta mleko: za enkrat dobivata mleko po sondicah ampak vceraj je ze en malo cucljal iz flaske so se mi kr ucke zasvetile.
Kar se pa optimizma tice, ko si enkrat postavljen v taksno situacijo je bolje gledati na vse s svetlim pogledom in sigurno vsak dan najdes nekaj lepega.

pa pa
posiljam vam en velik soncek, ce ga ze zunaj ni mislim na vas user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 659
27.2.2008 8:59:53   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Ketrin, a si že kupila koš za plenice - in če ti je misija uspela, mi lahko poveš kje?

Joj, Tasyo, sploh nisem še nič gledala.... Pa po pravici povedano, sploh ne vem kakega bi rada user posted image user posted image user posted image  Po moje bi znali biti lepi v kaki Lesnini user posted image  Sporočim če kaj najdem...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 660
27.2.2008 9:05:07   
Ketrin
Dobro jutro....

Joj, men se pa tooook ne da več v službo hodit.... Jaz bom kr znorela še teh 14 dni.... Pa še tole usklajevanje računovodskih stanj imamo zdej in sem čist hin k domov pridem..... No, pa bo že!

Sem vesela, da vam pomaga kisla smetanca proti zgagiuser posted image

Glede modrčkov - jaz ne bom nič kupovala...Dva imam (enega črnega in enega belega), bosta že zdržala do prvega obiska trgovine po porodu.... Saj ne bomo pol leta odrezane od sveta user posted image user posted image

Glede umivanja ritke: v naši MŠ niso čisto nič komplicirali.... So govorile tovarišice iz izkušenj in praktičnosti, tko da.... Jaz se sploh ne obremenjujem, tisto ritko bom že spucala. Sproti pa se itak navadiš in sam sebi prilagodiš zadeve....
Se pa moram pohvaliti, da grem čez pol urice po voziček user posted image user posted image user posted image  Sploh ne morem verjet.... Prov voziček bomo že imeli....user posted image  Potem pa me možek pelje na izletek z novim avtočkom....user posted image user posted image

Uživajte in pridne bodite.....user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 661
27.2.2008 9:22:38   
Roberta69
Na eni drugi temi sem brala, da se je v Interšparu kao začela akcija nosečniških modrcev (črnih in belih) itd.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 662
27.2.2008 9:24:11   
Tejcha
Daaan!

Malo čez 7. uro sem že spisala cel roman, pa mi je vse skupaj fliknilo ven... In sem tudi sama izklopila mašino, tolk me je razkurilo.

Katka, res ste frajerji!!! user posted image user posted image user posted image , da boste čimprej doma. A ti ju že pustijo kej cartat? Sta si lumpka fejst podobna? Ju ločiš brez problema al si boš pomagala z različnimi barvami?

Ritka: za štart: vata, voda in olje (previjalno imam v kopalnici, tak da bom močila kar v umivalniku); naslednja faza pa: robci za enkratno uporabo ter majhne krpice, ki sem jih "pridelala" iz plenic. Pri Tilnu sem porabila eno dozo Bubchenovega mazila za ritko (samo z vodo se zelo težko spravi dol, zato olje), potem pa sem prešaltala na bepanthen, pa še to le takrat, ko se pokaka - ful je odvisno od občutljivosti kože, pri nas je bila ritka do sedaj malo vneta le enkrat, pa še to je bil vzrok izraščanje zobkov.
Boste pa same videle tudi glede plenic. Tudi tokrat bomo štartaliz enim paketom pampersk, potem pa mislim, da bo nadaljevanje kar iz muellerja. Izmed vsega, kar smo poskusili, so se te poleg Libero pri nas še najbolje obnesle.

Majček, mi je kar zavrelo, ko sem prebrala o  skorajšnji nesreči. V takšnih situacijah bi streljala...HB, da se je ok izteklo...

Pa še na seznam bi se pofočkala, če lahko. Naslednji GP s CTGjem je 19.3.

Zdej bom pa tole  najprej skopirala... šele potem poslala....

Drgač sem pa zjutraj spravila moja dva od doma (Tilen je šel "služit" k babi in dediju) ker sem sama zakopana v zapiske, članke, uredbe, konvencije.. fujjjj... Naslednji teden me čaka še en izpit in... upam, da se ga rešim... Pa še potem enega... pa mogoče še enega... in se grem zment za diplomsko... Potem pa bo že tako Maša tukaj... :)

In med pavzami se prav paše priklopit na net...

Čau

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 663
27.2.2008 9:30:27   
pikica030407
Dobro jutro punce.
Hvala za kavo, voda se je ze segrela samo skupaj jo se moram pripravit, mi vec ne pase prava kava ker me potem zacne zgaga zgat. Zdaj pa sem prebrala, za kislo smetano moram probat upam, da bo pomagalo. Ker ko me zacne pect zgag postanem  cela rdeca v obraz.

Kaj se je kateri ze to zgodilo? veraj sem uporabila zadnjo tableto Canesten, danes pa sem opazila spet roza izcedek, ki je pomesan z raztopljeno tableto. Ceprav sem ze to mela septembra lani, ni bilo nic kaj hujsega, zdaj pa me je ze malo strah nato da je ze 31.teden pa po malem me od spodaj boli.

Posiljam, vam soncka, i se je pokazal skozi okno upam, da ne bo dezja.

Lepo bodite
Papa

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 664
27.2.2008 9:31:18   
katka28
Ne nic se se ne cartamo samo dotikam se ju lahko. Slikice bom dala gor takoj ko pridemo domov, ker je moj moz samo snemal dogajanje in bomo slikali potem, ce pa ima katera zeljo naj mi poslje zs pa ji posljem MMS s slikico.

Mi bomo imeli previjalno v kopalnici in v spalnici kar se pa ciscenja ritke tice vam pa sporocim, ko bom enkrat imela skrata v sobi zraven mene in bomo zaceli prakticirati previjanje.

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 665
27.2.2008 9:40:17   
NaTaŠa*
27.02.

- sasy20 - GP
- Sky77 - GP

28.02.

- violica_23 - UZ
- minicca - GP
- nana09 - GP

29.02.

- Nile  - GP
- trnuljčica - GP

02.03

- u04111976 - GP+UZ

03.03.

- barby78 - GP

04.03

- Jo@n - diabetolog

06.03.

- pikica030407 - GP
- Ketrin - GP
- Sirenetta - GP

07.03.

- big mamma -  CTG

10.03.

- scorpiogirl - GP
- tasyo - UZ
- lepa posadka - CTG

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP
- simvir - CTG

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP

17.03.

- SpeliG - GP

18.03.

-
Majček28 - GP

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 666
27.2.2008 9:46:25   
NaTaŠa*
Dobro jutro.

Tasyo hvala za kavo je že v želodčku.  No jaz sem spala kot ubita je zgaga včeraj nehala preden sem šla spat tako da sem lahko spala. Spala sem do 6h zjutraj pa pol en obisk WC in nazaj v posteljo do 8.30, uf mi je pasal.

katka lepo da se nam javljaš in da ste vsi trije OK.

Glede modrcev tudi jaz mislim da se pol šele po porodu joške napihnejo. Tako da je treba kupit modrc eno ali dve številki večjega.

Umivanje ritke- hvala mamice, se strinjam z vami. Drgač pa vsaka dela pol po svoje tako k ji najbolj odgovarja.

pikica- merkaj se pa počivaj, mislim pa da obisk G ne bo nič škodil.

Želim vam lep dan še naprej pa pošiljam vam mal sončka če ga nimate, prinas se nekaj malega kaže tako da upam da ne bo padal dež.

Pa-pa

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 667
27.2.2008 9:53:25   
malamalinca
Ojla, čvekle,
najprej naj vas vprašam, pa kaj hudiča je s Tosjo-vidim, da se nič ne javlja.Je pa skrbno njeno delo prevzela violica, pohvalno, pohvalno.Za info, moj naslednji GP je 17.3.

Včeraj sem bila na tajski masaži za nosečnice, mogoče je bila ženska malce pregroba, vseeno pa je bilo fenomenalno, sem skoraj zaspala.Masaža je trajala 50 min, potem pa se zaspala k angelček.
Danes pa spet na refleksoterapijo k svakinji.
Zadnje čase se kar razvajam, tudi doma nič več toliko ne pospravljam, to čast kar prepuščam možeku in ta večjemu sinu.

Ketrin, vidim da se tudi ti še matraš v računovodstvu, no, z mano je isto in vem kakšne čase preživljaš.

Prvorodke, meni je pa prov simpatično, kako že zdaj študirate o tem kako boste ritke umivale, vas čisto razumem, nenazadnje sem bila tudi jaz nekoč prvorodka.Jaz mislim, da enostavno moraš it čez ta obdobje.

No, sedaj v tretje, priznam, nimam še popolnoma nič pripravljeno.Nič od niča.In kar ne morem se spravit štimat.Je pa res, da je tamal star dve in pol in da od opreme vse že imam.Nimam pa dudk, cucljev za flaške, alkohola, povijalnih,....
Tudi pri ta drugem sem vse pripravila komaj kak teden pred porodom.

NiLe, sedaj sem v boljšem počutju in se bom najbrž večkrat oglasila.
Vam pa povem, da sem se na trenutke ustrašila, da me hvata predporodna depresija.Pa sem se izognila temu , vsaj upam, da sem se.

Še malo....

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 668
27.2.2008 9:55:17   
malamalinca
aja, še tole, za zgago menda pomagajo tudi banane in pa seveda mleko

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 669
27.2.2008 10:01:46   
NaTaŠa*
27.02.

- sasy20 - GP
- Sky77 - GP

28.02.

- violica_23 - UZ
- minicca - GP
- nana09 - GP

29.02.

- Nile  - GP
- trnuljčica - GP

02.03

- u04111976 - GP+UZ

03.03.

- barby78 - GP

04.03

- Jo@n - diabetolog

06.03.

- pikica030407 - GP
- Ketrin - GP
- Sirenetta - GP

07.03.

- big mamma -  CTG

10.03.

- scorpiogirl - GP
- tasyo - UZ
- lepa posadka - CTG

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP
- simvir - CTG

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP

18.03.

-
Majček28 - GP

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 670
27.2.2008 10:19:38   
Krista28
Evo, čvekanjez big mammo uspelo na velikouser posted image user posted image . Prav luštni so vsi.....pa itak je že big mamma taka, da to tako poštimauser posted image .

Nakup v tosami uspel. Sem poleg vseh gazic, flajštrov, mrežastih hlačk, vložkov kupila če take cort kapice, pa hklačke za malo...valjda spet zapravla. Potem sem šla še v H&Ma po nogavičke, in nabavim še za ta velzga....madonna,....zdaj moram bit pa do konca tedna sam doma....če ne....bo lukna na računu...

Popoldne smo bili še na enem obisku in zvečer me je tako zvijalo pa bolelo, da sem komaj domov peljala, v pojstlo me je pa itak moj zvleku, ker nism mogla hodituser posted image

Joj Nana, nisem si mislila da je preeklamsija tako huda. Tudi pri meni so imeli sum nanjo v prvi nosečnosti, zato zdaj tako vodo gledajo pa pritisk, pa počivat moram....Samo na zadnjem GP pa pri UZ sploh ni vpisala podatkov v materinsko knjižico. Jo moram naslednjič spomnit.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 671
27.2.2008 11:06:41   
modrookica
živjo!
Toliko, da se malo javim. Danes sem imela GP - moja nespečnost in podobne težave (bolečine v križu, hrbtu, kolkih...) so vse pod normalno - na nespečnost menda predvsem vpliva luna :), tudi ostalo normalno, CTG mi niso naredili, ker so ugotovili, da je še malo prekmalu (sem 35t2/7), tako da naslednjič pa zagotovo. Ugotovila je da se mi je MV skrajšal in mi zato naredila UZ - dolg je 15mm in menda sem odprta za en prst - je rekla, da en teden naj še malo z ročno pazimo in pijem naj magnesol, potem pa ne smem več magnesola in buscopana ker lahko rodim kadar se malemu zahoče pridt na svet. Mi je naredila še UZ trebuha in tako sem lahko še enkrat videla svojega junačka v trebuhu, predno ga bom imela v naročju. Zdaj se vse vidi bolj slabo, ker je otroček tok velik, ima že 2600g in očitno kar pridno je, čeprav sem jaz na dieti user posted image . Tako da to je to, vse ok, rodim pa lahko že jutri ali pa čez en mesec - odvisno kako hitro se bo krajšanje MV in odpiranje nadaljevalo. Priznam pa, da me je poroda na smrt strah, istočasno pa komaj čakam, da dobim svojega otročka v naročje.

Punce imejte se lepo in uživajte 500/h.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 672
27.2.2008 11:09:15   
modrookica
aja, joj moj spominuser posted image . Naslednji GP imam 12.3., tudi CTG, 11.3. pa imam diabetologa (če je tudi to za evidenco).

Zdaj pa res, Uživajte

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 673
27.2.2008 11:38:31   
Majček28
Jutro čvekice,
vidim, da se vsem motajo po glavi enake misli, kako bomo ritke umivale user posted image  Se mi zdi prav zanimiv, da se vsem dogajajo 'iste' stvari glede priprav, da imamo enake strahove, pomisleke, vprašanja,.... Ja, očitno je 'mati narava' za vse poskrbela, a ne?? user posted image user posted image user posted image

Da je za mano neprespana noč mi sploh ni treba posebaj povdarjat!!!! Šok se je sicer polegel (vsaj zdi se mi ), no sanje pa očitno odražajo mojo psiho- celo noč so se mi motali po glavi razni scenariji kaj bi vse lahko blo....Pa še vročino sem dobila- možno da od šoka? user posted image
No, zdej pa črne misli stran- šč šč.

Katka, supe super super ste!!!

Punce se slišmo mal kasnej, grem še mal delat- dons sem spet cel dan user posted image

(odgovor članu modrookica)
Neposredna povezava do sporočila: 674
27.2.2008 12:12:32   
NaTaŠa*
27.02.

- sasy20 - GP
- Sky77 - GP

28.02.

- violica_23 - UZ
- minicca - GP
- nana09 - GP

29.02.

- Nile  - GP
- trnuljčica - GP

02.03

- u04111976 - GP+UZ

03.03.

- barby78 - GP

04.03

- Jo@n - diabetolog

06.03.

- pikica030407 - GP
- Ketrin - GP
- Sirenetta - GP

07.03.

- big mamma -  CTG

10.03.

- scorpiogirl - GP
- tasyo - UZ
- lepa posadka - CTG

11.03.

- petty82 - GP
- Jo@n - GP
- simvir - CTG
- modrookica - diabetolog

12.03.

- modrookica - GP + CTG

13.03.

- Katja271 - GP
- resnično srečna - GP

17.03.

- SpeliG - GP
- malamalinica - GP

18.03.

-
Majček28 - GP

19.03.

- zokica - GP
- Tejcha - GP + CTG

25.03.

- Srčekgirll - GP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?