thaiss
|
Tinaaja in ostale vam kar zavidam sonček Pri nas še vedno megla... spet nisva kej dosti pohajala. Matia je prejšnjo noč prespal kot se spodobi V vrtcu je bil itak tanajtabolj priden, jaz sem pa imela zjutraj na zavodu predavanje kako se išče službo ... mah kr neki... Biskvit za tortico se že peče pikca lepe fotke draja za nov avatar, lepa lepa Živa ANJA (sej veš zakaj ti ploskam ) Gio upam da se Ela izogne noricam za našo babi, ki zabava Živo bravo babi Do prenehanja je samo še un klik v moji glavi. No, hotla sem povedat, da te zelo zelo OBČUDUJEM (pa Amy tudi spada v to kategorijo), ker si sploh toooooooooooolk veliiiiiiiiiko časa vztrajala in se trudila z dojenjem, sploh zaradi vseh težav, diete,... Mislim, da si svoji hčerki v največji meri nudila to, kar je potrebovala in samo upaš lahko, da bo to nekoč znala ceniti. Sicer nas je še kar nekaj, ki še vedno vztrajamo in dojimo, samo mislim, da smo vseeno bolj med redkimi, ki vztrajamo toliko časa. Večina jih prej odneha, obupa, ali kar koli že, pa čeprav nima nobenih težav. dskubin zelo lepo napisano še eno vprašanjce ... dopoldanska in popoldanska malica ... v kakšnem časovnem razmiku od zajtrka/kosila in kako obilni sta ... nam včasih dopoldne ne uspe malicat ... včasih jogurt, včasih 200 ml sadja, včasih samo sok pomaranče ... nisem pametna ... ker v vrtcu je za dop malico rezina (no, da ne pretiravam v minus ... košček) sadja ... popoldne pa jogurt, kos peciva, ... Matia ima zjutraj ob 8h zajtrk v vrtcu, ko greva domov (okoli 10.30) mu dam sadje/jogurt/kruh... ob 13h kosilo; popoldan puding/sadje/biškot/sadna rezina... ob 19.30 večerja čokolino/rižolino/gris.... Dajadada super za žurko in dobro počutje!!!!
< Sporočilo je popravil thaiss -- 26.2.2008 15:32:30 >
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|