|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Hvala vsem,...
25.2.2008 22:03:54   
Kimi6
Živjo,

tudi jaz sem včeraj molila za tvojega sina in tudi naprej bom. Vem, da boste zmagal!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 426
25.2.2008 22:34:14   
benika
Nalin, samo da so novičke malce bolj spodbudneuser posted image . Še vedno naša cela družinica stiska pesti za malega Jonasa, Jakob pa mu pošilja user posted image , da bedi nad malim borcem. Vidva z Matejem pa bodita pogumna in močna v teh težkih trenutkihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 427
25.2.2008 22:37:22   
mamuška
Nalin, okoli prognoz pa to:  samo ne poslušaj nikogar, prosim te, če ne, se ti bo zmešalo! Moj prvi (zdaj 5 l) je imel prvo pljučnico pri 6 tednih, vlekla se je in komplicirala do 4 mes, ko je končno dobil AB. Takrat so napovedovali astmo, pa okrnjeno pljučno funckijo - nič od tega nima. Res pa je, da ima vsako leto fejst pljučnico, da se mu ta vedno zakomplicira, 3 x do zdaj je rabil tudi kisik. Sicer pa nima nobenih drugih težav, niti astme ne, imel pa je kar nekaj hudih laringitisov in par bronhitisov ter en brinhiolitis. Vendar imajo to tudi otroci, ki nikoli niso imeli pljučnice.

Prijateljica ima sina s kronično obstruktivno pljučno boleznijo, ki na kratkoin zelo poenostavljeno pomeni, da je otrok zelo hud pljučni bolnik ind a mu z vsakim letom odmre delček pljuč. Po groznem prvem letu se je situacija umirila, dane sje povsem normalen, zdrav 5-letnik, brez vsakršnih omejitev, napovedovali pa so ji tudi že pogreb do 6. leta. Tako da - pusti zdaj, kaj bo, če bo - zdaj jevažno, da se reši trenutno stanje in nič drugega. Samo pogumno!!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 428
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 22:53:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mamuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 429
25.2.2008 23:12:41   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Jonas je star 1m in skoraj 2t, za natančno starost lahko spremljate v tickerju.

Mamuška hvala za nasvet.  Glede prognoz za vnaprej je tako, jih poslušam, da se lahko pripravim na nove situacije, da me ne bo kasneje ob kakšni taki stvari preveč prizadelo, se pa z njimi ne obremenjujem, samo molim da mi mali preživi in to je vse kar trenutno šteje.

niti ne dvomi v to! vrjemem, da ti je grozno hudo in da si že zelo na dnu, samo ne mislit negativno!
vedi, da ti vse na RR pošiljamo dosti pozitivnih misli in vrjamemo v to, da bo z Jonasom kmalu vse ok!!!!!!! res mi je ful hudo, ko vem da trpite vsi doma, moraš pa bit močna zaradi starejšega sinčka! drži se!!! en velik zdravilen user posted image za Jonasa!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 430
26.2.2008 0:39:46   
ljubljana
Nalin drži se in misli pozitivno. Res, da so se po tvojih besedah po soncu ulile plohe, vendar je tudi posijalo sonce. Mali se bori in je že prav krepak dečko. Naš je že več kot 2 meseca, pa ni velik 61 (bravo Jonas!!!). Tudi tvoje mleko je začel dobivati tako, da le pogumno naprej in ne dovoli, da te zdravniške napovedi potrejo. Moja sestra bi morala biti po napovedih zdravnikov že zdavnaj mrtva pa sedaj hodi okoli, igra 3 inštrumente, enormno veliko bere in je sploh zlata punca. Naš pater (frančiškan) Gostečnik Christian  bi moral biti že zdavnaj mrtev, pa še vedno živi in je pravi dokaz, da zdravnikom ne smemo vsega zagotovo verjet. Tako da jemlji "jasnovidnost" z rezervo in upaj na najboljše, brez slabih scenarijev. Drži se. Mi mislimo nate in ti vsak dan pošiljamo lepe misli in molimo za vse vas. Pobožaj Jonasa v našem imenu in mu povej, da ga imamo vsi zelo zelo radi in da smo na njegovi strani.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 431
26.2.2008 7:19:12   
Maxica
Dobro jutro, Nalin, komaj čakam novičk z vašega konca, pozitivnih seveda. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 432
26.2.2008 8:00:57   
mama06
Nalin hvala za odgovor. Je pa tvoj Jonas res pravi ded po velikosti in tudi pravi borec. Res, da po vsakem soncu pride ploha, vendar se kasneje vreme umiri in stabilizira in jaz verjamem, da bo tako tudi pri Jonasu. Kasnejše plohe bodo samo kakšni prehladi, viroze, skratka vse tisto, kar je normalno in običajno.

Glede napovedi in diagnoz za prihodnost. Zdravniki se zelo trudijo in dajo vse od sebe, da bi malega rešili in mu omogočili najlepše življenje za vnaprej. Niso pa vsevedi in njihove prognoze vzami za rezervo. Tudi sama poznam dva primera, kjer sta bila človeka obsojena na par mesecev, pa je tega minilo že lepo število let in brez težav kljubujeta temu svetu. Ostani pozitivna in verjemi v svojega otroka, saj je pravi borec, tako kot ti!user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 433
26.2.2008 8:13:47   
honey
Nalin ,Jonas in vsi skupaj, držite se user posted image  !!!!! Včeraj mi je Tinatona poslala link tele teme in moram priznati, da so mi solze kar lile. Tudi tegale posta nisem bila zmožna napisat. Zato ti pa zdaj pišem in želim vsem skupaj čimprejšen konec te more!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 434
26.2.2008 8:42:30   
Anonimen
tudi mi še zmeraj stiskamo pesti in nismo pozabili na vasuser posted image
Jonas je pravi mali borec in bo vse vredu!

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
26.2.2008 10:22:38   
sandra85
vsakič ko pridem na RR, moram sem pokukat! je kej novega!? sem sigurna, da bodo danes še lepše novičke!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 436
26.2.2008 10:22:45   
sonchek
Nalin...vsako jutro ko se zbudim pomislim najprej na vas...grem dojit in prišepnem naši princeski, da bova zdaj mislile na malega Jonasa in njegovo ozdravitev...da se bo lahko čim prej stisnil k svoji mamici..

Naj vam da bog moči, da to skupaj prenesete in da se čim prej vrnete zdravi domov, da boste končno lahko začeli uživati v skupni družini...
Močno, močno držim pesti za vas...

Pa SREČNO!!!!user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
26.2.2008 11:04:07   
zanka
Ko prbiram to stran se mi solze nabirajo v oceh. Zelim Jonasu vse najboljse jaz in moja druzina.

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zanka -- 26.2.2008 11:05:09 >

"tat twam asi"

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 438
26.2.2008 11:48:35   
Mat3ja22
Šele sedaj sem videla, kaj se dogaja. Upam, da bo z Jonasom čim prej vse OK. Pošiljam vam kup .

(odgovor članu zanka)
Neposredna povezava do sporočila: 439
26.2.2008 11:49:09   
Mat3ja22
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 440
26.2.2008 12:07:01   
Olivija
Draga Nalin, sem šele danes prebrala ... držimo pesti!

user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 441
26.2.2008 12:51:14   
_andreja_
kakose pa kaj danes počutite, kako je kaj z Jonasom?

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 442
26.2.2008 13:06:59   
K_a_t_j_a
Imam kar solzne oči user posted image . Drži se Nalinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Močno držim pesti, da se Jonas pozdravi.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 443
26.2.2008 13:29:14   
Lejči
Upam na dobre novice!!! še naprej držim pesti,da se stanje kmalu čim bolj popravi.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 444
26.2.2008 13:38:50   
cuma
Pridružujem se vsem, ki mislijo na Jonasa in držim pesti, da bi se čimprej ta agonija končala!
Drži se nalin in verjemi v to, da bo z malim še vse dobro! En močen user posted image  zate!

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 445
26.2.2008 13:41:43   
Katrin
Nalin, kaj novega?

Še vedno smo v mislih z vami user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 446
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 13:53:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 447
26.2.2008 13:59:49   
honey
Nalin, še vedno držim user posted image  za malega borca in vam vsem skupaj pošiljam en velik user posted image . Jonas, mali borec, drži se!

Neposredna povezava do sporočila: 448
26.2.2008 14:18:14   
Daschi
Joj, Nalin, super novice! Vidiš, iz dneva v dan je bolje! Bravo, mali!user posted image

In seveda, verjemi, da te čuti ob sebi in dobro ve, da verjameš vanj.

Meni so rekli, ko je bila Asha prepeljana na Vrazov trg, ko je bila stara 8 dni: "Gospa, kar domov pojdite, saj ne ve, da ste tukaj!" Teh besed ne bom pozabila: Ker je Asha točno vedela, kdaj sem jo pobožala, kdaj sem ji govorila in šepetala, kdaj sem jo JAZ držala v naročju. Čeprav je bila stara 8 dni, je točno vedela, kdaj sem bila ob njej.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 449
26.2.2008 14:18:27   
vava
Nalin, to so super novice. user posted image  Obrok mleka sta podvojila. Kar naprej kukam za lepimi novicami in mislim na vas. Še naprej držimo pesti.user posted image

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?