|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Hvala vsem,...
25.2.2008 14:22:57   
_andreja_
user posted image  groza, kaj moraš prestajat,šele sedaj sem prebrala...držim pesti zate in za Jonasa, da se bo vse uredilo, in da boste kmalu doma z njim in on v toplem varnem maminem objemčku user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 14:28:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
25.2.2008 14:30:50   
Felicity
Nalin user posted image , saj ne vem več kaj naj ti rečem, kot da bo kmalu boljše.
Drži se, bodi močna zate in za Jonasa. Kmalu bo bolje!
Še en user posted image za Žana!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 403
25.2.2008 14:39:10   
mojca 32
NALIN hudo,hudo,hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JONASU IN TEBI PA ČIMVEČuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo
SICER PA ZA DEŽJEM VEDNO POSIJE SONCE in to vama želim iz dna srca

še malo pa bomo pihali 1 svečko

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 404
25.2.2008 15:22:17   
paris
Zelo sem vesela, da je Jonas stabilen, zdaj gre lahko samo še na bolje, še vedno močno stiskam pesti in mislim na vse vas!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu mojca 32)
Neposredna povezava do sporočila: 405
25.2.2008 15:37:31   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Jonas je bil ponoči stabilen.

Ena je spraševala kje se je okužil, okužil se je kjerkoli in kadarkoli, vsak je lahko prenašalec, četudi ne kaže znakov obolenja.

Splišni prognoze še ne morejo dat ker še vedno hodi po robu.

Hvala za informacijo o tem raspiratorju, bom vprašala, če je na tem raspiratorju.

Nalin, dobro vam gre! user posted image

Če mogoče veš katero zdravilo je dobil? Me ful zanima za kakšno zdravilo to gre, ker je očitno specifika.

Glede astme ipd., pa ne verjami preveč. Mariskaj povedo, pa ni nujno res.. Pa tudi glede vrtca. Moji Emi so tudi marsikaj napovedali. Ti se zdaj s takimi zadevami sploh ne ukvarjaj.

Gospa sem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 406
25.2.2008 15:46:09   
solatja
ne bodi tako črnogleda. res za vsakim dežjem posije sonce in tudi pri vas bo kmalu prišlo do tega, da bo šlo samo navgor, boš videla. user posted image user posted image verjetno so pa zdravila prijela in je zato boljše. user posted image

držim pesti in mislim na vas. user posted image user posted image user posted image user posted image

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 407
25.2.2008 16:28:57   
mala maja
nalin ne bit tako slabe volje in čnogleda. Jonasu gre na bolje in veš res za vsakim dežekom posije sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede astme, pa tud jaz pravim, da počakaj kako bo. Moj je lansko leto dobil tud hud asmatičen napad in smo se tudi bali za življenje. Precej smo paničarili okoli tega. Sedaj pa smo ugotovili, da astma sploh ni tak bav, bav, čaprav priznam da je teđko če je otrok mahjen in ne zna povedati kako se počuti amapk prebrodeš tudi take dneve. Res pa je da smo ga mi vzeli ven iz vrtca ker je bil kar naprej prehlajen in je bil zato skoz na pumpcah, sedaj je pa ok.

Amapk veš vsak otrok je drugačen borec. Poglej Jonasa kako se boriuser posted image user posted image , pa mu gre na boljše, je stabilno njegovo stanje. In če bo res imel astmo je to res taka mala malenkost, da se trenutno res ni treba še s tem obremenjevat.user posted image  Raje misli nase in čuvaj moči za takrat ko boste spet vsi srečni domauser posted image user posted image

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 408
25.2.2008 16:54:08   
Golobček
Nalin tudi mi še vedno držimo pesti in vama pošiljamo user posted image user posted image user posted image . Glede astme pa si res ne jemlji preveč k srcu ker ni nujno da je to res. Tudi za moja dva otrka so mi to govorili ker imata pogosto bronhitis, pa še njun ati ima seneni nahod- pa ni nič od astme ki so nam jo tako napovedovali.

Držita se mi pa bomo še naprej mislili na vaju.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 409
25.2.2008 17:11:39   
glen
Tudi jaz spremljam vašo zgodbo in vsak dan stiskam pestke za malega sončka in za vse vas.
Nalin res si občudovanja vredna kako si močna in prosim ostani še tako naprej,zaradi tvojih dveh sončkov ki te potrebujeta.
Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 410
25.2.2008 17:19:51   
mamuška
Nalin, te razumem, da si zdaj samo vtunelu brez konca in kraja, ampak verjemi, da je zunaj rES sonce. verjemi, da bo Jonas zmagal, čeprav se treseš zanj. En velik objem!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
25.2.2008 18:04:34   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR

Če mogoče veš katero zdravilo je dobil? Me ful zanima za kakšno zdravilo to gre, ker je očitno specifika.

Kolikor se jaz spoznam na zadeve je Jonas dobil cidofovir

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 412
25.2.2008 19:00:58   
TRIŠ
HVALA ANGELČKI HVALA ZA ZDRAVJE MALEGA JONASAuser posted image
NALIN RADI VAS IMAMOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 413
25.2.2008 19:57:20   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

ja njegovo stanje je res trenutno stabilno, ampak sama se tega ne veselim, me je že izučilo, da za vsakim soncem se ulije ploha.

Ja pa za vsako ploho spet posije sonce....bodi močna čeprav je težko....držimo pesti za vas in Jonasauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 414
25.2.2008 19:58:11   
Anonimen
Nalin, vse bo dobro user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 415
25.2.2008 20:03:23   
FLASK_A
Vsi mi držimo pesti za vas in za malega Jonasa, da se izvleče iz te godlje in da bo kmalu nasmejan in zdrav mali dojenčekuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
25.2.2008 20:32:52   
Udb
Joj, Nalin! Z vso močjo držim pesti, da se čim prej pozdravite!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 417
25.2.2008 20:34:53   
nicolina
Nalin, pošiljam ti veliko pozitivne energije, malemu Jonasu pa ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo, da bo čimhitreje ozdravel. Boš vidla, še vse bo dobro.user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   [Brisano sporočilo]
25.2.2008 20:35:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
25.2.2008 21:04:51   
Pi-kica 1
Nalin, drži se. Poskušaj pomisliti tudi nase... če gre...saj boš samo močna lahko Jonasu v oporo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 420
25.2.2008 21:04:56   
atanja
Držimo pesti za vas, še posebej pa za vašega sončka!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 421
25.2.2008 21:06:07   
bibyzan
Draga Nalin in Jonas!
Oba sta pogumna! Naj vama poguma ne zmanjka!
Naši otroci so veliki borci, tudi Jonas je eden izmed njih!
Jonas in mamica držita se!
Držimo pesti za Vas!

Neposredna povezava do sporočila: 422
25.2.2008 21:10:11   
mayci
Šele danes sem izvedela, kaj se vam dogajauser posted image . Ubogi mali škratek!user posted image
Tudi naša družinica drži pestke za vas user posted image , da bo z Jonasom čimprej vse v redu!!!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 423
25.2.2008 21:41:46   
mama06
Draga Nalin, Jonas in celotna družina!

Držim pesti, fige,....da se stanje izboljša, popravi za 100% in da takšno tudi ostane. Ne vem, kako hudo je to, vendar je že meni, ki vaju ne poznam, user posted image hudo.

user posted image user posted image user posted image za srečen konec.

Nalin, nikjer nisem zasledila, koliko je star Jonas? In tudi mene zanima, katero zdravilo je dobil?

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 424
25.2.2008 21:45:03   
DEBELUŠKA30
Nalin, najprej hvala, ker nam poročaš za svojega sina. Sinoči, sem prav čakala še tvoje novice za sina oz. kako je z njim, nato sem šla pa spat.
S starejšo hčerko pa sva molili zanj, in Boga prosili, da mu pomaga:

user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?