|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Hvala vsem,...
26.2.2008 19:07:54   
limma
Nalin,
z Nežo misliva na vas in vam pošiljava dobre želje za čim prejšnjo ozdravitev! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 476
26.2.2008 19:18:08   
kekec in mojca
Nalin, vesela sem za Jonasa... super novice, kmalu bo vse vredu!

Žanu pa pošiljam eno user posted image , da bo lažje prebrodil pljučnico.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 477
26.2.2008 19:30:49   
altati
Nalin, čudovite novičkeuser posted image user posted image user posted image ! Le tako naprej, naj vam sije sončekuser posted image !

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 478
26.2.2008 19:31:46   
altati
ah, zdaj sem pa za Žana prebrala....user posted image  Tega vam pa res ni treba.....Naj se čimhitreje pozdravi!

Neposredna povezava do sporočila: 479
26.2.2008 20:25:39   
mehurčica
Ojej, zdaj pa še Žan s pljučnico.user posted image Eno user posted image za Žana in eno user posted image za Jonasa! Pa še user posted image user posted image za atija in mamico, da ostaneta zdrava.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 480
26.2.2008 21:45:00   
tatam
Joj,zaj sem tu prebrala kaj se je dogajalo.Ravno sem ti pri otrocih odgovarjala. Smo bli na istem,tudi moj je bil star mesec dni,ko je bil na respiratorju zaradi RSV virusa.Več si preberi tam.

Seveda pa močno držim pesti za malega borca!!Kaj preživljaš ti tudi vem,na žalost iz izkušenj!Bodi močna,s tem mu boš najbolj pomagala!!

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 481
26.2.2008 22:00:24   
Pi-kica 1
Ojoj, Nalin, pa to ni res. Upam, da tudi Žan to presneto pljučnico čimprej in čimlažje preboli. Mi pa bomo še naprej stiskali pesti in molili za tvojega sinkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 482
26.2.2008 22:01:29   
Anonimen
user posted image  Nalin, vse bo se dobro

Neposredna povezava do sporočila: 483
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 22:14:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 484
26.2.2008 22:17:09   
Anonimen
Joj, a zdaj je pa še Žan zbolel. No, samo če so mu pravi čas dali AB, potem upam, da se bo hitro pozdravil.

Sicer pa res upam, da gre Jonasu zdaj pa res na bolje. Dajmo, majčkeni palček. Drži se, nalin.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 485
26.2.2008 22:21:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
No sedaj popoldan, je celo en dr rekel možu, da izgleda kot da se je stanje začelo rahlo popravljati.

Tole se sicer sliši bolj tako, ampak po mojem zdravniki ne dajejo vzpodbudnih informacij kar tako. Vsaj kar berem tule znajo biti še preveč realni, če ne kar malo pesimistični z napovedim. Tako da če je zdravnik to rekel, potem po moje že mora biti res, da se stanje popravlja. Nalinuser posted image . Poskusi kaj pojesti, ali pa vsaj pij več.

Neposredna povezava do sporočila: 486
26.2.2008 22:24:13   
sandra85
user posted image vrjamem, da je boljše, ker zdravnik ne bi tega povedal, če nebi bilo tako!
js samo komaj čakam,  na lepe novičke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 487
26.2.2008 22:27:12   
manca
Mislim na celo tvojo družinico in držim pesti zelo zelo močnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da bo stanje iz dneva v dan boljše in da boste lahko kmalu uživali vsi skupaj

lp, manca

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 488
   [Brisano sporočilo]
26.2.2008 22:27:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 489
26.2.2008 23:12:35   
Rubin.
O Nalin, kaj naj rečem, pismo se je zgrnilo na tebe. Pošiljam ti angelčke, da vas čuvajo in da še ti ne zboliš user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 490
27.2.2008 8:01:24   
Maxica
Nalin, mislim na Jonasa, konkretno držim pesti za Žana in vama z možem pošiljam pozitivne misli. user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 491
27.2.2008 8:04:07   
emaa
Ja na KOOKIT ti raje povejo najhujši scenarij kot pa kaj pozitivnega, mora biti res že fino pozitivno, da kaj rečejo. To čakanje pa res ubija, Nalin drži se, pa kaj pojej. 

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 492
27.2.2008 8:22:59   
dodi
Še vedno smo z vami
user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 493
27.2.2008 8:53:19   
Nogavica
Tudi mi še vedno močno stiskamo pesti. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 494
27.2.2008 8:57:34   
Anonimen
zdravniki nikoli za brezveze ne zbujajo lažnega upanja, raje rečejo, da nič ne vejo, kot da bi rekli, da gre na boljše....tako da, če so to rekli bo že resuser posted image user posted image user posted image

še en user posted image  za Žana, da se bo hitro pozdravil....

držite se

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
27.2.2008 9:19:24   
TRIŠ
Nalin in Jonasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
27.2.2008 9:41:01   
Pikca
Pošiljam še eno user posted image za borca Jonasa, eno user posted image  za Žana in user posted image user posted image za vaju z možem!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 497
27.2.2008 9:56:41   
ElaM
Nalin, iz te bitke boste šli, kot zmagovalci. Ni dvoma.user posted image user posted image user posted image

:)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 498
27.2.2008 10:19:04   
nina166
Tudi jaz vsako jutro najprej pogledam, kako je z malim Jonasom. In vsak večer molim in prosim našega angelčka naj mu pomaga.

Sem vesela, da so novice dobre. Jonas je pravi borec in prepričana sem da bo kmalu doma in se cartal pri tebi.

Še naprej držim pesti in mislim na vas. Nalin drži se! Jonasu pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 499
27.2.2008 10:26:27   
taška30
Želim vam vse najboljše, malemu Jonasu pa čimveč moči in volje za premagovanje bolezni. Ob tako skrbni in ljubeči mamici ne dvomim, da mu bo uspelo.user posted image
Pa še user posted image za Žana.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?