|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
13.2.2008 19:15:35   
Antigona
Eca slik ood peciva daj pa ti kar gor, pa recept tud lahko,če bo pa katera rabila model se bomo pa nate prek ZSja obrnile, sploh ni panike...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
13.2.2008 20:23:22   
PBJ
Ja, tema je bila zaklenjena, ker se je ena izmed naših izpisala.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2439301

Mi smo zankrat zdravi. Ana ga nekaj s kožo fiksa in sem jaz zato na mlečni dieti.
Naslednji mesec pa začnemo z gosto hrano.

Jure je velik čvekač, čez dan brez plenic, ponoči pa mu jo zaenkrat še dam.
Ano ima zelo rad, je nežen do nje, jo boža pa ljubčka, tako da ji seveda že tečno postane.

Dodi, user posted image  za vašo družino....

Vidim, da jamrate zaradi hrbtenice. se vam kar pridružim.... Nikoli nisem imela takšne težave, sedaj pa bi včasih kar vse spustila iz rok in se sesedla. Komaj čakam, da Ana začne plaziti, ker bom takrat manj "gvihtala".

lp

< Sporočilo je popravil PBJ -- 13.2.2008 20:25:47 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
13.2.2008 20:31:39   
Antigona
Temo je odprla Sunqueen in kolkr sem gledala se je očitno izpisala ravno ona. Zakaj le? Res škoda user posted image  user posted image  user posted image .
Sicer vem da ima ona zdaj svoj forum oz. ga moderira, ampak itak že čist preveč časa tuki visim, da bi še onega vedno spremljala...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
13.2.2008 21:00:04   
anckabancka
Evo še naše današnje mere pri 13,5 mesecih: 75 cm in 9240 kg. user posted image Smo majhni kaj? Sploh proti Lukcu in Dorianu...

Najbolj je pomembno, da smo zdravi in živahni. Pa Gašper je postal zadnje čase neverjetno ješč. Kar naprej bi ama am... Ja, od šestega meseca do enega leta se je zredil komaj eno kilo, zdaj pa kar gredo gramčki gor...

Se pa strinjam s tabo Antigona, da je težko biti na več forumih hkrati, Jaz ostajam na RR, ker sem je tako fino navajena. Pa tukaj ste julijke, pa decembrčice pa zdaj še avgustovke...

Drugače pa trebušček že raste. So me že pogruntali tisti, ki jim še nisem povedala.user posted image

Pa želim vsem bolanim, da se pozdravite. Našega Aljaža se ravno spet nekaj loteva...user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
13.2.2008 21:29:45   
PBJ
Temo je odprla Sunqueen in kolkr sem gledala se je očitno izpisala ravno ona. Zakaj le? Res škoda .

Ja,meni je tudi škoda user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
14.2.2008 0:11:34   
Kristina_1
Anckabananca ste pa res majhni, je vsaj lažje nosit okrog.
Naša frajla je mela pr 7h mes. 72cm in 9kg.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
15.2.2008 14:29:17   
Eca
Evo mene z dolgom:

Recept:
Čokoladni trikotniki (za model 5,5 x5,5 x 46cm)  

Sestavine:
25 dag Albert keksov (mleti ali naribani) – jaz dam polnozrnate
2 jajci
13 dag sladkorja  - jaz dam rjavega
1 vanilin sladkor
70 g jedilne čokolade, narezane na majhne koščke
20 dag masla ali margarine
pest zdrobljenih orehov (jaz jih malo potolčem s kladivom)
Frondi keksi (polnjene palčke) - porabiš 3 palčke
Žele bonboni – morajo biti zelo mehki (jaz porabim 25 bonbonov, vsakega prerežem na pol)
Oblati   (v paketu jih je 5, porabiš pa 1,5 oblata)

Postopek: Sladkor in jajca miksaš nad paro, nato dodaš maslo in mešaš, nato narezano čokolado in mešaš, nato kekse in orehe. Dobiti moraš srednje trdo maso.   Oblate narežeš na dimenzije modela. Žele bonbone narežeš.   Ko je model obložen z oblati, daš na dno modela malo čokoladne mase in jo potlačiš. Nato položiš žele bonbone in pokriješ z nekaj mase, zopet potlačiš. V sredino daš Frondi rolico in nato spet masa, ki jo potlačiš. Nato ob robovih položiš 2 vrsti žele bonbonov, daš kremo potlačiš in pokriješ z oblatom.

user posted image

Dolg izpolnjen!

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
15.2.2008 14:35:24   
Eca
Nekaj še manjka od receptauser posted image

Model obtežiš in daš v hladilnik čez noč. Pred serviranjem trikotnike vzameš iz modela in razrežeš z zelo ostrim nožem.

Jaz včasih naredim na zalogo in razrezane zamrznem. Če je kak obisk potem samo po potrebi vzamem ven in dam na mizo. Se v par minutah odtali.

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
15.2.2008 21:26:29   
mayci
Njami, Eca!user posted image
Hvala še z moje strani za tale recept.user posted image

Meceno, mi se nismo nič kopali, na Debelem rtiču ni pokritega bazena. Žal.... Smo se samo po sončku sprehajali, ampak je tudi to pasalo!user posted image  Gremo čez en teden spet, komaj čakam!

Jaz bom tudi kar tukaj na RR ostala, tam na novem forumu sploh ne sledim....

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
16.2.2008 22:29:37   
bobek05
Izgubljena se pokorno javlja na raport user posted image

Punce, komajda še zaznavam, da živim... Zadnje 3 tedne je bila v službi uber norišnica - milijon stvari je bilo treba porihtat, pa 2 mednarodna projekta skupaj spravit, pa vsak dan se je še zraven nabiralo... Ta teden sem delala vsak dan doma še do polnoči... in zdaj zgledam kot da bi me povozil zug.

Dnevi letijo tako hitro, da sploh ne vem, kdaj se en teden konča in drugi začne... saj še komaj dohajam mesece... Pri nas je vse po starem...
Z zdravjem se dobro držimo - Anej sicer zadnji teden malo občasno kašlja, ampak zaenkrat še nič resnega, jaz pa si že od prejšnjega tedna zdravim bakterijsko vnetje oči - ampak sem že ful ok. Vsak dan trkam na les in kar ne morem verjeti, da se mali letos tako dobro drži z zdravjem (če se še spomnite lanskoletno kalvarijo user posted image  user posted image )... Pa da ne bom klicala hudiča k hiši... user posted image

Anej v rasti in razvoju vidno napreduje (sori, poklicna deformacija user posted image ), OGROMNO poje in zdaj čakam, ko bomo šli spet v nabavo novih cot in čevljev... Včasih, ko naredi ali reče kaj (pozitivno) nepričakovanega (za kar še nisem vedela, da je npr. sposoben), se ustavim in ga pogledam in kar ne morem verjeti, da je to moj otrok in da je že tako velik user posted image  Le kje je že junij 2005???

Punce, DAJMO SE ZMENIT, določit en termin, pa gremo na čvek (in šoping) v Celje, kot smo to počele do sedaj... Pa javimo še naši T., ki je šla na svoj forum (imam kar slabo vest, ker me tam tudi ni kaj za brat user posted image ), ampak če vam po resnici povem - ni časa. Pojma nimam kaj se dogaja po svetu ali doma, ker ne spremljam TV, sploh se ne spomnim kdaj sem nazadnje gledala kak film v celem kosu...

user posted image  je še vedno v planu letos! in upam, da bom vsaj takrat malo bolj zadihala...

Drage moje julke, čimprej se pozdravite, lepo rastite, predvsem pa se cartajte..

Kako bi vam za srečanje ustrezal datum: 8.3. - dan žena???

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
16.2.2008 22:31:11   
bobek05
Zdaj sem pogledala zgoraj datum: VAU - mi bomo čez natanko 4. MESECE že dopolnili 3. leta!!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
17.2.2008 14:42:17   
mayci
Lep pozdravček!

Bobek, to bi bilo res super, če bi se uspele zmenit za srečanje. Jaz sem za 8.3., bo ravno po plači, pa bom lahko šla v šoping!user posted image  Kaj pa ostale? Dejmo punce, prav super bi vas bilo malo videt in počvekat!user posted image

Ja, to je noro, kako rastejo teli naši julijčki. Tudi jaz našega fanta včasih kar gledam in komaj verjamem, da je to moj "mali fantek".user posted image  Ja, še malo, pa bomo že pihali tretjo svečko..user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
18.2.2008 23:19:43   
pravljica
IZVIRNO SPOROČILO: bobek05

Kako bi vam za srečanje ustrezal datum: 8.3. - dan žena???

...jaz takrat ne morem user posted image  bi pa rada bla zraven user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
19.2.2008 11:50:46   
lonapo
Živjo, po tisoč letih!

Mi smo zdravi, mami je vredu vsak dan širša, sladkarije kar požiram. Zaenkrat nimam nobenih problemov. Na katerem forumu pa je zdaj Sunquenn!Iz firbca bi šla mal pogledat!

Ja naši otroci rastejo s svetlobno hitrostjo.

Lepo bodite!
Lona

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
19.2.2008 21:31:25   
Antigona
Klikni [url=http://sunqueen.mojforum.si/]tukaj...[/url]

< Sporočilo je popravil Antigona -- 19.2.2008 21:32:30 >

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
19.2.2008 22:24:45   
PBJ
Mi smo zdravi, mami je vredu vsak dan širša,

Vidim, da si že v 24. tednu...haloooooo ... kaj čas res tako hitro beži?????
Ostanite zdravi še naprej, vsi po vrstiuser posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
20.2.2008 0:14:44   
Meceno
user posted image Punce se opravičujem, jaz tudi od prejšnega tedna štop RR, me ni bilo v MB, Eca se slišiva drugi tedenuser posted image ,Bobek pozdravljenauser posted image

In ja, mi gremo na morje...itak znano kam user posted image  a ne ? 

Pozdravljamuser posted image tudi ostale, da nebo pomote, tut sunqueenuser posted image  

< Sporočilo je popravil Meceno -- 20.2.2008 0:15:01 >

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
21.2.2008 22:29:47   
mayci
En lep pozdravček, julčice!

Pa čeprav se bolj malo javljate...
Juhuhu, mi imamo pa že morje rezervirano!user posted image  Saj vem, da je do takrat še doolga, ampak jaz se že veselim Djerbe konec junija. Naš mali pa itak najbolj poleta z letalom.user posted image

A sem že napisala, da smo se tri dni nazaj uspešno rešili dude?user posted image user posted image Ja, zdaj so še plenice na vrsti, pa smo zmagali!user posted image

Uživajte, vse user posted image  in neuser posted image  in tiste, ki bomo to letos (upaaam).

Lahko nočko!

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
22.2.2008 9:17:12   
Antigona
Mayci user posted image  user posted image  user posted image  za Djerbo!!!
Mi gremo tud ta teden plačat dopust, letos gremo pa v Turčijo, vendar šele zadnji teden v septembru in prvi v oktobru. Za dva tedna. Jst tud komi čakam, sam veš kje je šele to user posted image  user posted image  user posted image .

Danes smo imeli pestro noč. Žan je brez dude že cca 3 mesece, pa vendar ga je danes ponoči nekaj pičilo in je sredi noči začel tulit da hoče dudo in da naj mu poišččemo dudo. Zgleda da je bil vpliv lune. Prejšnji mesec ob luni je bla ista zgodba...

Luka je imel v sredo pregled pri 6ih mesecih, vendar cepljen ni bil ker je prehlajen, ušesa pa še zmeraj niso čist ok. Po pediatrovih besedah so na meji user posted image
Je pa res že cel korenjak, se mi zdi da bo kmal Gašpreja od Ančkebančke šišal user posted image . No velik je 75 cm in ima 9630 g. Ups, sem vidla da ga je že šišal. Se nisem mogla spomnit tistih mer ki si jih napisala, tako da sem šla za nazaj firbcat...
No ja, upam, da bo moja hrbtenica preživela ta napor in da bo čimprej začel puzat pa hodit. Da mi ga ne bo treba preveč nosit naokoli user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
23.2.2008 19:59:57   
Eca
user posted image user posted image user posted image user posted image smo spet na drugo stran padle.

Eno vprašanje.... a zbirate kakšne sličice z vašimi sončki?
Pri nas je Fifi čisto obnorela celo familijo... še dedke in babiceuser posted image . Potem pa Mark določi, kdo ima tisto čast, da bo zalepil v album kakšno nalepko.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
23.2.2008 21:35:18   
Antigona
Ja, mi zbiramo smrkce. Jih vsak večer nekaj nalima (oz. nalimam jih jaz, on jih da pa narazen z mojo pomočjo user posted image ) za nagrado, če je bil čez dan priden user posted image  user posted image  user posted image
Pa vsak dan bi gledal Gargamela user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
23.2.2008 23:08:22   
anckabancka
Antigona, res Luka že pošteno šiša Gašperja. user posted image Meni je pa naš knedl tok luštkan, ko je tako majhen. Glih za crkljat - se ful rad stiska.

Jaz sem začela hodit v službo in delala cele tri dni, pa še to sem imela doma Gašperja z vročino. Ko pa je zbolel še Aljaž sem ostala na bolniški. Zdaj pa ima  že od srede 39 vročine ali še več.user posted image   Ma nimamo sreče z zdravjem.

Za dopust pa še ne vemo kam bomo šli. Imamo toliko dela poleti, da bomo verjetno kakšno krajšo varianto udarili. Pa še ne vem kao se bom takrat počutila...

Naš Aljaž je pa čisto nor na Medvedka Uhca - tisto staro risanko iz moje mladosti. Smo jih potegnili z neta kakih 50. Še meni so ful luštkane.

Zdaj grem pa hitro spat, ker tamaladva že zgodaj vstaneta - okrog sedmih.user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
24.2.2008 20:01:35   
bobek05
Glede na to, da večim (vključno sunqueen) 8.3. ne odgovarja, predlagam, da prestavimo na 22.3. - kako vam odgovarja ta datum??? Če bomo še kaj bolj vlekli, bodo že skoraj majski prazniki in spet vas bo pol odšlo na dopuste...

Dajte no, kaj se res ne morem zmenit za en datum?? user posted image  user posted image  Zaradi mene je lahko tudi nedelja, ampak potem verjetno ne bo nič s šopingom, če je katera imela namen it kaj pogledat...

Ajde, javte se: PBJ, Meceno, Anči, pravljica, kakšen nick (če sploh kateri) ima zdaj Barbara_Tomo?, Antigona, Eca, mayci, ................................................

Mogoče katera ve, kako je zdaj s Cipreso... Mislim, da se tukaj že nekaj časa ni javla...

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
25.2.2008 8:31:19   
Meceno
Hojla mene nazaj in ko bo čas vam pošljem slikce, vključno mene v morju user posted image  ( je blo mrzlo ja ) in Taro na osličku.

22.3. je dober datum je kar daleč...
Jaz pridemuser posted image  22.3. predlagam popoldne po 13h ( moja takrat spi ). V glavnem, name računajte vedno neglede na datum, je pa res da moram vedet teden dni prej.
Bobkova a dobro ?

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
25.2.2008 9:15:58   
Antigona
Evo, jst sem tud za, in se bom potrudila d anič ne pride vmes. Ampak ker je moj mali Luka vestno ves čas na zizi, se zna zgodit, da ga bom mela s sabo. Kej konkretnega namreč kar noče in noče user posted image ...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?