Alina_alin
|
Lane31, ujej ujej, nič kaj ti ne zavidam te situacije. Ful neugodno. Pa kaj jo ljubosumnost daje? Upam, da najdete kakšno modro rešitev. Saj ti ne vem dati nobenega nasveta, samo te razumem da te jezi ko , če ti to kaj pomaga. Mehurčica, sem se nasmejala vaši dogodivščini z vodo. Koliko pa je star David? Tudi naša ful rada kuha in sploh je "in" kuhanje v bideju in v bani, ko se kopa. Vsake tolko pa se spomni, da tudi ona nosi "čaje", "Juhe" in "kavice" (beri vodo) iz kopalnice po stanovanaju, ampak, dobro ve, da ne sme, in takrat se ponavadi konča z jokom: se sama mal pokaplja in začne jokat: mami, mokra majčka, novo majčko... se kar hitro izda. Tekat hodiš vsak dan, pridna. Tudi jaz se bom mogla počasi disciplinirat in nekaj naredit tudi zase. mama06,tvoja tašča pa kar pobegne kot najstnica, ta je pa dobra... valči, tudi naša starejša se je namazala enkrat s kremo - amapak Babyval: bila je v starosti, ko je obvladala plazenje in dvig ob opori. jaz se grem tuširat in prat lase. vzamem jo zraven v kopalnico, namestim v ležalnik, dam igrače. čez par minutk ni bilo nobenega zvoka - sumljiva tišina - odprem vrata tuša: presenečenje. ta mala se je morala vstat ob previjalni mizi iz katere je visela bombažna plenica, na kateri je bila krema. povlečti je morala za plenico, da je padla na tla krema. in kar polovico si je je privoščila. jaz pa sama doma, našamponirana. jo primem za roke, da še ne naredi večje pacarije po kopalnici in jo držim v počepu ob tušu in hočem ji oprat roke. pa kaj, če ta mastna krema zlahka ne gre dol. začne se jok, ker ji ni bilo več tam bit v počepu, jaz nisem pa mogla ven, če sem bila našamponirana. se potem hočem na brzino stuširat, sprat lase, pa si ta "balzam proti vneti ritki" še nazadnje namažem na lase (spozabila sem se, da ga imam še na rokah). Pa da si ne boste sedaj mislile, da imamo takšne prigode skozi na sporedu. Ta je poleg zaklepanja zadnjič najboljša. Aja še ena je : poleti, ko smo prišli z morja domov, sem šla na brzino nekaj skuhat, moj je šel pokosit travo ven. Malčica pa se je lepo zamotila, dokler me ni z jokom poklicala v kopalnico: "mami, mokre lase imam". Letim gledat kaj se dogaja: svoj šampon za lase (polovico šampona) si je namazala na lase. Pa itak smo že prej in še vedno lase prali z jokom, samo da omenimo pranje je že drtje. In nič - jo pod tuš, da ji sperem. Bolj odpiram vodo, da bo topla, bolj je mrzla. Skapkiram: tople ni, ker še črpalka ni vklopljena, saj smo bili zdoma. Šta se mora, se mora: z ledeno mrzlo vodo sem jo celo stuširala, pa še trajalo je, saj je bila lepo našamponirana. Mi je bilo tako hudo,a kaj bi naj. In šola je bila: od takrat naprej je šampon lahko na dosegu njenih rok in je ne mika več, medtem, ko vse ostale kreme, šamponi so zelo zanimivi.... Pa sem vam še enkrat napisala naše prigode. Če se kateri da brat, če pa ne, pa ne zamerim. Ta mali dve spita, jaz si privoščim viset za računalnikom, saj moj nekaj dela za službo. oblačanje za zunaj - kako jih oblačite sedaj, ko je tako toplo? jutri gremo ven, če bomo ok in sploh ne vem, kak naj oblečem našo dojenčico....pa ko sedaj hočem res pazit, da se ne pregreje,da spet ne zakuha... Imamo bolezni za en cajt dovolj. še je kdo, ki ni bil še niti enkrat cepljen? Mi imamo 3.posvetovalnico nasl. teden (zamik je, in bo v bistvu stara skor 4 m) in dvomim, da bo cepljena, če je bila sedaj bolna. Pa še niti 1.cepljenja nismo dali skozi. Sedaj sem tak napisala cel roman ponovno, bom naredila CTRL c, da ne bo spet Moj je ravno prišel do mene in se križal, kolk sem napisala in dodal, da je bil 2 uri za računalnikom in ni tolk sprogramiral, kolko sem jaz napisala. pa sem rekla, z nekom se moram menit. Nocka,
|