|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
22.2.2008 14:40:51   
Dajica
Sva bile zdej malo vec kot 2 uri na sprehodu, sem jo pa se pustila zunaj na soncku, je v lezalniku na balkonu, pa jo nasa mami merka, ce bo kaj zajokala. Se mi zdi skoda, da bi jo zdej notri mela, ko je tako vreme, samo da bi sla pa se na sprehod, se mi pa ne da vec.user posted image

mama11-ja, tud jaz sem ze to slisala o dobrem izkoristku. Zdej kolk mi poje, ne morem rect, ker jo dojim, pa tud vage nimam, da bi jo vagala. Sva kupila elektronsko vago za naju, ki ti pokaze tudi grame, ravno zaradi Kaje, da bi jo vagala, samo se mi zdi, da vsakic drugace pokaze (se moj zvaga, potem pa se Kajo da v narocje in skalkulirava koliko naj bi imela Kaja). Drugace veliko prdi, je pa res dobrovoljcek, tudi s spanjem nima tezav, tako da mogoce je ona res tista, ki izkoristi vso mleko in ji ga je skoda kej predelat pa pokakat. user posted image Sej imamo v zacetku marca pregled, pa jo bojo tam zvagali in bom videla, koliko ima tocno kg in g. HVALA ti za informacije! Jo pa cez dan dojim kar na 3 ure, tudi ce se ne joka, pa vedno zagrabi in pije, en obrok iz ene dojke.

nicolina-jaz sem imela v sš sosolko iz semica (maja), zdej pa se je ena sodelavka porocila (no ze kksno leto, dve nazaj) in preselila k svojemu v semic (andreja). Kaj poznanega? Imam pa zlahto v BK, ampak kr malo naprej od tvojega kraja, metlika.

Nc, grem pogledat, ce se je ze zbudila, je cas za hranjenje in previjanje

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
22.2.2008 14:46:09   
barika
ja pa no, če se pa v šifrah meniteuser posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
22.2.2008 14:48:40   
nicolina
Ja, vanja oprosti, ti si zadnjič res razlagala o bučah, kok si jih iskala po Beli krajini. user posted image  No, ti le pridi. user posted image
Dajica, moraš mi mal več povedat o njiju, kako se pišeta oz. se je Andreja prej.
A je A. morda učiteljica?

No, zdej pa šibam, grem v šoping.... se javim zvečer pa pa

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
22.2.2008 14:50:26   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Srecanje danes - mene verjetno ne bo, sem narobe Grusko prebrala, ker sem zmenjena naslednji teden z RRjevkami. Mogoce pa uletim, samo ni mi jasno, kam se boste(bomo) dale v santani, ko ni nic placa, pa vednoje zasedeno. Jst dtam se 1x nisme mogla it na kavo, ker ni blo nikol nic fraj...Pa v Santani mi majo drugac najboljse kave user posted image user posted image Aja, ce pridem, bom prisla s kolegico.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ninočka, tole pa nič ne drži..... Si bila pridna in si prišla, nas je blo 6 mamic pa 6 vozičkov, pa še moja Pika, pa smo se mele kam dat user posted image user posted image user posted image ..... Sem pol ure prej čakala tam, da sem mizo rezervirala user posted image user posted image  ......Pa tud s kolegico nisi prišla.... Edino kar je res je to: DA IMAJO V SANTANI NAJBOLJŠO KAVO user posted image user posted image user posted image
Matr, sem prava laznivka user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa, da vam še to povem: če nisem s kavo polita, je pa kaj drugega, kadar se dobimo... user posted image  Sej ne vem a naj se smejim al naj me bo sram... A ve veste zakaj men danes ni delal mobi... Zato, ker bi danes, ko so mi zamenjal operaterja, mogla jaz sama zamenjat sim kartico (ki sem jo nosila s sabo v torbi), pa tega nism vedla, ker mi pač una na Tušu tega ni povedala, jaz sama pa pač nism vedla (kako naj pa to vem, če sem že 10 let na mobitelu z isto sim kartico....user posted image ).....
Kako nisi vedla? Pa sem te to najprej vprasala in si mi rekla Ja user posted image user posted image user posted image No ves za drugic user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver
Nana Liza in Vanja zelo sem vesela da smo se spoznali. Krasni sta . Upam, da se kmalu spet vidimo.

Jst tudi

Gruška, ti pa si ena faca . No ja, sej vprašanje če bi se jaz spomnila da moram zamenjati SIM kartico . ME je pa tvoj še enkrat klical. Očitno se je kar navezal name

Opa, tole je pa nekam sumljivo Gruska zacni cekirat nejgov GSM

ko sva zadnjič s Tanayyo šopingirali sem ugotovila da res rabi shujševalno. Ta packa debela si je morala kupit - pazi to - puloverček XS  

kaj si me nasmejala s to izjavo...pa zraven jem cokoladne piskote in maham majhnim cifram v pozdrav

Ejga, zakaj me pa ti nisi spomnila, naj zamenjam kartico? Al pa Ninočka - ona je iz tega foha, pa ni nič omenila sim kartice ... ...
Sem omenila, najprej, ker se to tud nasim strankam konstanto dogaja (da te mal potolazim)

IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

Ninočka ti pa si faca,

Vem, vem

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Oj..
No,da ne boste mislil,da me je Drnovšek obsedel

sej vemo da te je, kaj se zdej ven vadis
pa seveda jaz une strehe ne znam dol dat(scuba, kako?)Sm klicala moža v službo,kajko se streha dol porine???tok sm prtiskala,da je kmal košara dol zletela....

OMG, uscala sem se skor zdele ...drugac ma pa ta kosara ful glup sistem, mors une gumbke obadva naenkrat potisnt in pol z nosom (ker pac nimamo 3 rok) potisnt rob strehe in gre...sem mela tud jst probleme

Ninočka, jaz imam Zbogom Afrika in Vrnitev v Barasoloi... Ti bom posodila, veš da...

Hvala, prnes na naslednje srecanje, a prav?

Ninočka - jaz bi tud šla v savno, pa ne upam zarad mleka ... všasih sem bla vsak teden zdaj pa  ........ mi je kar žal, da je nimam doma; ko sva zidala mi jo je arhitekt odsvetoval ... a zakaj sem ga poslušala? Nimam pojma ... ... Če bi jo hotla zdaj met, bi mogla neki predelat v hiši... mogoče nekoč....

Priporocam http://www.topshop.si/index.asp?tn=productview&pid=29793

Ej Ninočka - ko si zadnjič rekla, da še dobr da ma februar 29 dni .... kdaj bomo pa mi praznovali, ker je Taja 30. ?
Bo pa kr preskocila 4 mesecnico in bo kr 5 mesecni dojencek.  Ej, kdaj bodo pa uni praznovali, k se bodo letos rodili na 29.2.?

Še to se mormo zment, kdaj gremo naslednji teden v CJELE .... Scuba, Jooly, Tannaya - Barika, Ajtak.... Povejte kdaj in kje?!
A grem loht tud jst? Pa a me kera pelje, k se mi ne da pelat do CE?

nanaLiza, jst dojim samo iz 1. Pa cestitke Tevzu za 3 mesece user posted image user posted image user posted image

Barika, ja je ze vanja prav povedala - ker naj ne bi vec mela casa zanjga user posted image user posted image
Dajica, jst bi jo pa na tvojmu mestu peljala k P. Mi je mal po tistem, ko sem rodila, razlagala sestra od nase P, kako je sklicala ena mamica, da otrok ze ne vemkolk dni ni kakal, pa so rekli nic hudga. Pol pa ene 10 dneh ga pa pripeljejo na pregled, je bil pa cist shujsan dojencek, podocnjaki, teza mu je pa padla pod porodno. Mamica ga je tud dojila, pa zgleda nimela dost mleka oz. ga ni mela nic in sveda pol revcek ni mogu kakat.  Nocem te prestrasit, ker je pri dojenih otrocih tud normalno, da ne kakajo po vec dni, samo jst bi sla cist preventivno k zdravniku.

Joj, kolk sem se zdej narezala s tole BK user posted image user posted image user posted image

Zenske vse sem prebrala, vse prekomentirala (no ene stvari nisem, pa se razmisljam a cem al ne), pol bom pa lahko ze kaj novejsega in bolj aktualnega  napisala user posted image user posted image

Scuba, kako je pa kaj Brita filter? A se obnese?

A si zasluzim stojece ovacije k sem vse prebrala? user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
22.2.2008 15:04:10   
barika
ninocka  user posted image [img]http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a070.gif/img]user posted image user posted image user posted image
ka nej rečem, faca si

jaz imam pa 3 zvezdiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
22.2.2008 15:06:06   
barika
Barika, ja je ze vanja prav povedala - ker naj ne bi vec mela casa zanjga

če maš za 2 troka pa RR čas, ga boš pa ja še za njega mela, kr povej muuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
22.2.2008 15:12:40   
scubadiver
Bravo Ninocka cestitam da si nas prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brita filter je super. Ko zdej prekuham vodo ni niti sledu o vodnem kamnu  user posted image user posted image user posted image . Prej je bla pa od enkrat čist bela voda in prav stena iz kamna se je gor nardila. Sem ribala k bumbar tiste piskre.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
22.2.2008 15:14:23   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: barika

jaz imam pa 3 zvezdiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čveka user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
22.2.2008 15:50:05   
Oranža

Bravo Ninocka cestitam da si nas prebrala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud jstuser posted image user posted image  v stojeuser posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
22.2.2008 15:51:48   
Dajica
Mislim, kdo komu čveka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3260
22.2.2008 16:09:30   
Dajica
Dajica, jst bi jo pa na tvojmu mestu peljala k P. Mi je mal po tistem, ko sem rodila, razlagala sestra od nase P, kako je sklicala ena mamica, da otrok ze ne vemkolk dni ni kakal, pa so rekli nic hudga. Pol pa ene 10 dneh ga pa pripeljejo na pregled, je bil pa cist shujsan dojencek, podocnjaki, teza mu je pa padla pod porodno. Mamica ga je tud dojila, pa zgleda nimela dost mleka oz. ga ni mela nic in sveda pol revcek ni mogu kakat. Nocem te prestrasit, ker je pri dojenih otrocih tud normalno, da ne kakajo po vec dni, samo jst bi sla cist preventivno k zdravniku.
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Ninocka-kar se tice mleka, ga imam kar dovolj. Vem, da pije, ker jo slisim goltati in se ji cela celjust premika, pa na koncu ji se malo vn iz ust pritece mleko. Pa ko konca, si stisnem dojko in se ven sprica, tko da se ostane nekaj mleka. Pa tud cez noc ko ne je na 3 ure, se mi mleko full nabere, da imam napete dojke. Pa tud drugace se full rada smeji, pa igra, gleda naokoli... Pomoje ce jaz ne bi imela mleka, bi bila tud ona lacna, pa bi jokala in bila tecka...tko pa ni. Jaz mislim, da to ni vzrok. No sej itak imamo kmalu pregled, pa bom povprasala kako in kaj. HVALA vseeno za odgovor in pomoc.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
22.2.2008 16:14:48   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica

Mislim, kdo komu čveka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej zato je pa zraven smeško ki se po tleh valja od smeha user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
22.2.2008 16:19:47   
Dajica
Sej vem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3263
22.2.2008 16:50:56   
Tanayya29
sem tukaj...
mamo full krizo s hranjejenm...jokava oba zraven men je tok hudo....sem popustila in mu dala navadn novalac in je pojedu čez 200.če bo reakcija bom zagotovo vedla da je km,če ne naj gre pa v k**** allernova...sem full iz sebe,tamal se dere ko noče jest,lačen je pa za znort...

pa še cele dneve sva sama....
jaz grem v idrijo,da se mal spočijem in me neha psihirat vse to....

lp

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
22.2.2008 17:11:48   
scubadiver
Ojej uboga Tanayya in Taj, prav smilita se mi. Upam da ne bo reakcije na NOvalac in da se bo lahko mali Taj v miru do sitega najedel. Vama pošiljam en objem, če boš pa lahko, se pa iz idrije kaj javi. Drži se user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
22.2.2008 17:17:52   
Tanayya29
Hvala scuba,veš kk mi je težko,res!Sj veš!
Bom,če bom lahko..

pa pa

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

Neposredna povezava do sporočila: 3266
22.2.2008 17:24:20   
tintin
Tanayya: boga ti in Tajuser posted image user posted image user posted image Upam, da ne bo reakcije. 

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
22.2.2008 19:03:56   
gruška

Scuba, da nisi spet kaj vpila na njo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    (punce, ne me resno jemat, to je interna fora....)....
Sm pa opazla, da si očitno več na "tanoumu", včasih si se večkrat na dan oglasila ....user posted image

No, zdej so pa rogljički pečeni... ful diši.......

Nočko!!!!

Vpila na koga Gruška? Tale je pa tko interna da je še jest ne štekam user posted image

Ta novga sem pa danes po treh dnevih prižgala, tko da sem tm še mnogo manj. Sem cele dneve zunaj, zato se manj oglašam user posted image

Na koga si vpila? Ja na ubogo Lano, ki se te boji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , si pisala, da si bla kr v šoku tok je jokala.... Zato sem napisala, da je interna... Ker sm bla že priča, kako Lana joka .... user posted image user posted image .........

NanaLiza, čestitke Tevžu user posted image user posted image user posted image .... pa bravo za spanje user posted image user posted image user posted image ...Jaz dojim sicer iz obeh, ampak iz ene pa res mal več kot iz druge...

Dajica - saj preden se bosta poročila, bo buška zginla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...

Nicolina - mi smo se pa peljali skozi Semič, ko smo šli v Zadar ... Tud jaz pridem, če se zmenimo ...

Ninočka, a ti res priporočaš Total Sauno iz Top shopa al me mal  user posted image  .... Ker men se zdi ta sauna nateg stoletja ... a se motim????
Loh greš z mano v Celje, te jaz peljem...

Tannaya - držim pesti.... user posted image Lahko me pokličeš, če boš rabila se potožit... user posted image

No pa še to: a morte verjet, da po TušMobilu kroži mail kakšno glupo uporabnico imajo, ki je pozabila sim kartico zamenjat...user posted image ... Mislm, zdej mi pa ni več smešn....

Neposredna povezava do sporočila: 3268
22.2.2008 19:32:46   
nicolina
Ojla,
vrnila sem se iz šoping,a je prav pasalo.
Kupila sem si nove športne copate in tako lepo športno torbico (nike), da bom lažje letala okoli z vozičkom. user posted image  Sem ful vesela.
Tud v BC so mi zamenjali kengerujčka in sem vzela prenosno posteljico (upam, da se bo obnesla), Tinu samo eno kapico in plenice, to sem morala vzet za 53 EUR, tolk je stal kengerujček.

Gruška, a čez Semič ste se peljali, drugič se moraš ustavit in seveda si lepo vabljena, še posebej pa moja nevestica...user posted image , pa ostale tud seveda...
Tanayya en velik user posted image user posted image user posted image  za tebe in Taja, močno držim pestke, da ne bo reakcije. Če boš imela možnost, se nam kaj javi...
Dajica, ti pišem ZS, zdej gremo Tina kopat.

Se beremo...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
22.2.2008 19:36:53   
tintin
Debeluška in Manca - kdaj bi vama ustrezalo za sprehod? Lahko naredimo krog, kakršnega delam običajno jaz in je prav fajn. Start je izpred Spara na Planini (Kr), nato do mesta, čez Prešernov gaj in po drugi poti nazaj. Je za kako uro brez postankovuser posted image Meni je vseeno kater dan, samo naj bo sonce.
user posted image Sicer pa trenutno navijamo in čakamo na user posted image . Kolegica, ki so ji porod sprožili v nekaj manj kot 36t. je šla ob pol petih v porodno. Upam, da bo kmal cartala! user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
22.2.2008 20:57:34   
scubadiver

Na koga si vpila? Ja na ubogo Lano, ki se te boji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , si pisala, da si bla kr v šoku tok je jokala.... Zato sem napisala, da je interna... Ker sm bla že priča, kako Lana joka .... user posted image user posted image .........

Haha če bi bila ti moja soseda bi po mojem včeraj in danes klicala na CSD da mučim otroka, ker se Lanuška tko dere user posted image . Zato pa sem tam spraševala za toplomer - al je termometer - da bi ji izmerila vročino, sam na tega ki ga imam se čisto nič ne zanesem. Zdej že pančka, tko da ne bom probala s tistim starim za pod pazduho. Mogoče jutri če bo še naprej tako nemirna.
Kako si pa zvedla da na Tušmobilu kroži mail? oprosti, ampak nasmejala sem se pa prav na ves glas user posted image

Nicolina super za šoping. Jaz bi tud morala iz po kakšne hlače pa se mi nikakor ne da user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
22.2.2008 21:02:12   
sonchek
hoj,hoj...
..Tintin..tudi jaz navijam za tvojo kolegico in njenega novorojenčka..dajmo..dihi,dihi...

..joj k se spomnim kako je bilo pri nas k sem rojevala..in tisti prvi trenutki s našo princesko- NEPOZABNO!!!..kr solze mi pridejo na oči..še vedno..

Dajica...probaj zjutraj na tešče spiti pomarančni sok (svež-stisnjen)..naša je šla danes kakat..lohk je naključje- lohk je pa to pomagalo..bom probala spet, pa ti poročam..

Tannaya..tudi jaz močno upam, da ne bo nobene reakcije..in držim pesti..joj sej zdej se pa res more najest revček, če je že tako lačen...user posted image

evo..mi smo se tudi skopali..in že spimo..zdej grem pa še jaz za njo..
Nočko mamice in njihovi sončki!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
22.2.2008 21:13:15   
tintin
Tudi jaz se prav pogosto spomnim poroda. Joj, je bilo lepo. Solze sreče. Bolečino človek res pozabi, no sicer jaz res nisem vzorčni primer za neke bolečine, ker sem bila vsega skup (od prvega popadka do rojstva) v porodni manj kot dve uri.user posted image Takoj podpišem še za en tak porod! user posted image
Skratka še vedno čakamo na tole mojo kolegico...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
22.2.2008 21:13:49   
gruška
Ah Scuba, moj pozna enga na Tušu, pa sta dons spet govorila (službeno), pa mu je povedal... da se baje ful norca delajo... Mislm glupo... sej se znam tud jaz na svoj račun smejat, pa sem se smejala in povedala naglas kaj je bilo, ampak da se pa iz tega norca delajo user posted image ..... Mislm... Pravjo, da to je pa ja logično, da zamenjaš kartico... ja zakaj mi pa una uslužbenka ni sama povedala, da moram čez en teden ob vklopu zamenjat user posted image user posted image user posted image ... pač imam že 10 let eno cifro in mi ni padl na pamet, da moram zamenjat, če pa cifra ostane, a štekaš... Sej se ne sekiram, očitno nimajo drugega za počet, kot norca se delat...

Zdaj vem zakaj si spraševala za toplomer... upam, da nima vročine... jaz sem z našim čist zadovoljna - manj kot ga rabmo, raj ga imamo user posted image ....

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
22.2.2008 21:30:15   
scubadiver
Gruška to bi se po mojem vsakmu lahko zgodilo da ne bi pomislil na kartico. Se čist strinjam s tabo, da bi te lahko tudi kdo spomnil, al pa vsaj takrat ko je tvoj klical na Tuš mobil da bi kdo vprašal. Zdej je pa najlažje bit pameten user posted image . Ti ki imaš več izkušenj.. kakšni bi bili znaki vročine? Lana namreč iz smeha pade v ful jok in neutolažjivo na ves glas joka (zraven ušesa je sploh ne morem imeti) pa se potem v naročju pomiri po kakšnih 10 minutah, pa je pol ure ok, pa spet napad joka, pa se vmes smeje, pa spet jok.. Pa je sita, previta, žejna ni.. Sploh nisem navajena da je taka tečka.. Včeraj ponoči pa je spala normalno z enim bujenjem, danes pa je tudi pridno zaspala ob osmih. Mah kaj pa vem, sej po mojem nima vročine. Ker tud ko jo božam pa lupčkam se mi ne zdi vroča ne po obrazu, ne po telesu... Mogoče je samo luna daje..

Tintin tud jaz zadnjih par dni razmišljam več o porodu, ker bo ena moja znanka vsak čas rodila. So jo že zadržali v Postojni. In tudi meni še vedno kar solzice sreče pridejo na oči. To so bili res tako krasni trenutki, ki se jih prav z veseljem spomnijam. In prvi trenutek ko sem dobila Lano k sebi.
Navijam tudi jaz za tvojo prijateljico. Upam, da bo čimhitreje zibala svoj zakladek user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?