ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Srecanje danes - mene verjetno ne bo, sem narobe Grusko prebrala, ker sem zmenjena naslednji teden z RRjevkami. Mogoce pa uletim, samo ni mi jasno, kam se boste(bomo) dale v santani, ko ni nic placa, pa vednoje zasedeno. Jst dtam se 1x nisme mogla it na kavo, ker ni blo nikol nic fraj...Pa v Santani mi majo drugac najboljse kave Aja, ce pridem, bom prisla s kolegico. Ninočka, tole pa nič ne drži..... Si bila pridna in si prišla, nas je blo 6 mamic pa 6 vozičkov, pa še moja Pika, pa smo se mele kam dat ..... Sem pol ure prej čakala tam, da sem mizo rezervirala ......Pa tud s kolegico nisi prišla.... Edino kar je res je to: DA IMAJO V SANTANI NAJBOLJŠO KAVO Matr, sem prava laznivka Zdaj pa, da vam še to povem: če nisem s kavo polita, je pa kaj drugega, kadar se dobimo... Sej ne vem a naj se smejim al naj me bo sram... A ve veste zakaj men danes ni delal mobi... Zato, ker bi danes, ko so mi zamenjal operaterja, mogla jaz sama zamenjat sim kartico (ki sem jo nosila s sabo v torbi), pa tega nism vedla, ker mi pač una na Tušu tega ni povedala, jaz sama pa pač nism vedla (kako naj pa to vem, če sem že 10 let na mobitelu z isto sim kartico.... )..... Kako nisi vedla? Pa sem te to najprej vprasala in si mi rekla Ja No ves za drugic IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Nana Liza in Vanja zelo sem vesela da smo se spoznali. Krasni sta . Upam, da se kmalu spet vidimo. Jst tudi Gruška, ti pa si ena faca . No ja, sej vprašanje če bi se jaz spomnila da moram zamenjati SIM kartico . ME je pa tvoj še enkrat klical. Očitno se je kar navezal name Opa, tole je pa nekam sumljivo Gruska zacni cekirat nejgov GSM ko sva zadnjič s Tanayyo šopingirali sem ugotovila da res rabi shujševalno. Ta packa debela si je morala kupit - pazi to - puloverček XS kaj si me nasmejala s to izjavo...pa zraven jem cokoladne piskote in maham majhnim cifram v pozdrav IZVIRNO SPOROČILO: gruška Ejga, zakaj me pa ti nisi spomnila, naj zamenjam kartico? Al pa Ninočka - ona je iz tega foha, pa ni nič omenila sim kartice ... ... Sem omenila, najprej, ker se to tud nasim strankam konstanto dogaja (da te mal potolazim) IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea Ninočka ti pa si faca, Vem, vem IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Oj.. No,da ne boste mislil,da me je Drnovšek obsedel sej vemo da te je, kaj se zdej ven vadis pa seveda jaz une strehe ne znam dol dat(scuba, kako?)Sm klicala moža v službo,kajko se streha dol porine???tok sm prtiskala,da je kmal košara dol zletela.... OMG, uscala sem se skor zdele ...drugac ma pa ta kosara ful glup sistem, mors une gumbke obadva naenkrat potisnt in pol z nosom (ker pac nimamo 3 rok) potisnt rob strehe in gre...sem mela tud jst probleme IZVIRNO SPOROČILO: gruška Ninočka, jaz imam Zbogom Afrika in Vrnitev v Barasoloi... Ti bom posodila, veš da... Hvala, prnes na naslednje srecanje, a prav? Ninočka - jaz bi tud šla v savno, pa ne upam zarad mleka ... všasih sem bla vsak teden zdaj pa ........ mi je kar žal, da je nimam doma; ko sva zidala mi jo je arhitekt odsvetoval ... a zakaj sem ga poslušala? Nimam pojma ... ... Če bi jo hotla zdaj met, bi mogla neki predelat v hiši... mogoče nekoč.... Priporocam http://www.topshop.si/index.asp?tn=productview&pid=29793 Ej Ninočka - ko si zadnjič rekla, da še dobr da ma februar 29 dni .... kdaj bomo pa mi praznovali, ker je Taja 30. ? Bo pa kr preskocila 4 mesecnico in bo kr 5 mesecni dojencek. Ej, kdaj bodo pa uni praznovali, k se bodo letos rodili na 29.2.? Še to se mormo zment, kdaj gremo naslednji teden v CJELE .... Scuba, Jooly, Tannaya - Barika, Ajtak.... Povejte kdaj in kje?! A grem loht tud jst? Pa a me kera pelje, k se mi ne da pelat do CE? nanaLiza, jst dojim samo iz 1. Pa cestitke Tevzu za 3 mesece Barika, ja je ze vanja prav povedala - ker naj ne bi vec mela casa zanjga Dajica, jst bi jo pa na tvojmu mestu peljala k P. Mi je mal po tistem, ko sem rodila, razlagala sestra od nase P, kako je sklicala ena mamica, da otrok ze ne vemkolk dni ni kakal, pa so rekli nic hudga. Pol pa ene 10 dneh ga pa pripeljejo na pregled, je bil pa cist shujsan dojencek, podocnjaki, teza mu je pa padla pod porodno. Mamica ga je tud dojila, pa zgleda nimela dost mleka oz. ga ni mela nic in sveda pol revcek ni mogu kakat. Nocem te prestrasit, ker je pri dojenih otrocih tud normalno, da ne kakajo po vec dni, samo jst bi sla cist preventivno k zdravniku. Joj, kolk sem se zdej narezala s tole BK Zenske vse sem prebrala, vse prekomentirala (no ene stvari nisem, pa se razmisljam a cem al ne), pol bom pa lahko ze kaj novejsega in bolj aktualnega napisala Scuba, kako je pa kaj Brita filter? A se obnese? A si zasluzim stojece ovacije k sem vse prebrala?