|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
22.2.2008 16:02:53   
Anonimen
TANY... user posted image  user posted image  user posted image  ne bom kot kokos okol skakala user posted image  user posted image  user posted image  ti jo pa pihneš... To pa še nisem slišala. Je pa res da v DR ni medvedov, ampak imate kokose. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
22.2.2008 16:05:18   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

spps... itak da ga boš delala in jst čutim na vodi, da si user posted image . user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti čutiš na vodi?user posted image user posted image user posted image user posted image ja fajn,upam da te ne tišči tolk ko meneuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
22.2.2008 16:09:23   
Anonimen
kaj pa pol čakaš.... pejt hiter, da ne boš naredila kake škode.....user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

poleg tega pa sem glih prej šla, ampak imam še vseeno nekaj kaplic v mehurju, tako da preko tistih vse čutim user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 3428
22.2.2008 16:10:29   
tany83
user posted image user posted image user posted image ....
ancica... midva sesava tud veckrat na dan... se prah hitro nabere....user posted image user posted image user posted image , ce pa ne posesas pa ni fajn, da prah okol leta in se nabirauser posted image user posted image

ja gantar, tle medvedov ni, kokosk pa je veliko, me lahko zamenjajo, ce se ne oskubim user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
22.2.2008 16:15:00   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image   pol pa kar hitr bod britvico user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3430
22.2.2008 16:17:51   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

user posted image  user posted image  user posted image   pol pa kar hitr bod britvico user posted image  user posted image  user posted image

sej bom sla pocasi... sam se mi ne da prevec....user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
22.2.2008 16:20:26   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ancica... midva sesava tud veckrat na dan... se prah hitro nabere....user posted image user posted image user posted image , ce pa ne posesas pa ni fajn, da prah okol leta in se nabirauser posted image user posted image

ja gantar, tle medvedov ni, kokosk pa je veliko, me lahko zamenjajo, ce se ne oskubim user posted image user posted image user posted image

ja res je...ni dobro da pustis prahu da se nabira ... se ga je treba znebit po hitrem postopku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
22.2.2008 16:23:33   
spps
in punce kaj boste danes počele?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
22.2.2008 16:24:34   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ja res je...ni dobro da pustis prahu da se nabira ... se ga je treba znebit po hitrem postopku user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ..... user posted image ...

joj zenske, mene tolk jajcniki bolijo, bomo ponorela, ta presneta user posted image  se me ko klop drzi... jaz nevem, jo bom poslala na antarktiko da zmrzne hudic user posted image ....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
22.2.2008 16:26:19   
spps

user posted image user posted image user posted image ..... user posted image ...

joj zenske, mene tolk jajcniki bolijo, bomo ponorela, ta presneta user posted image  se me ko klop drzi... jaz nevem, jo bom poslala na antarktiko da zmrzne hudic user posted image ....

bo treba spet čarat začetuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
22.2.2008 16:26:43   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

in punce kaj boste danes počele?

Jaz...

prvo moram noge oskubit in mal visje tud user posted image user posted image user posted image ... je cel pragozd user posted image user posted image user posted image ..

viset na RR, dokler moj user posted image  ne pride...

sesat prah, ce se bo kej nabral user posted image user posted image user posted image ...

it mal ven iz bajte... user posted image ... itd... nobenih posebnih nacrtov.....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
22.2.2008 16:27:51   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps
bo treba spet čarat začetuser posted image user posted image user posted image

saj caram s palco vsak dan tam kamor je treba ma ni nic... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
22.2.2008 16:28:24   
_ancica_
tany...nikol ne ves, mogoce pa ni user posted image  user posted image ...sicer imam tudi jaz tak obcutek, da jo bom spet dobila ta mesec...sranje!

spps...danes bom pa...eh, kot ponavadi, malo cvekala, malo pospravljala, kuhala, na koncu pa se fajn posesala user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
22.2.2008 16:30:10   
spps
jaz pa se bom morala počas odstranit ,da še z malo kakšno rečema in se pocrkljama ,preden jo odpeljem k taščiuser posted image  pol bom pa verjetn spet tule gor,ker se mi ne da nikamoruser posted image user posted image user posted image ponavad krenem na kak čvek h kaki kolegici,ko sem sama,danes pa ne bo nič od tega,ker se mi neeee daaaaaaaaaa

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
22.2.2008 16:30:39   
spps

tany...nikol ne ves, mogoce pa ni user posted image  user posted image ...sicer imam tudi jaz tak obcutek, da jo bom spet dobila ta mesec...sranje!

spps...danes bom pa...eh, kot ponavadi, malo cvekala, malo pospravljala, kuhala, na koncu pa se fajn posesala user posted image

tisto na koncu je najbolj pomembnouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
22.2.2008 16:34:33   
spps
upam,da bo pol kera kje na vidiku,da mi ne bo treba prehitro it spatuser posted image user posted image user posted image
tany,ti uživaj,če se danes ne tipkamo
gantar-potrudi se večkrat,da si kaj natipkamouser posted image user posted image user posted image
ancica,ti se pa le kaj še kasnej javiuser posted image user posted image user posted image user posted image

papa zaenkratuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
22.2.2008 16:38:10   
_ancica_
spps...lep dan ti zelim, pa se kasneje spet tipkamo user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
22.2.2008 16:46:46   
tany83
ja spps... lepo se mej, ce ne tipkamo vec... nevem kdaj misli moj domov pridet.... user posted image  

papa zaenkrat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
22.2.2008 16:56:34   
tany83

Ah nevem... se mi ne da vec s to user posted image  ukvarjat... ce pride pride, ce je ne bo pa se boljs user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
22.2.2008 17:27:10   
_ancica_

Ah nevem... se mi ne da vec s to user posted image  ukvarjat... ce pride pride, ce je ne bo pa se boljs user posted image user posted image user posted image

ja sej mas prou, mene tud trenutno bolj skrbi kaj bo v ponedeljek zdravnik rekel, kot pa al bo ta mesec user posted image al pa user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
22.2.2008 17:45:16   
tany83
Jaz upam, da ti ne bo nic takega rekel zdravnik v pon in, da je vse v redu.... user posted image user posted image user posted image ....

Jaz sem oskubla moje noge in vse kar zdraven spada, mojega katusa, pa se kar ni... zdaj pa ze jezna user posted image ratujem...

nic najboljs da zacnem kosilo kuhat.... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
22.2.2008 17:50:42   
_ancica_
upam, da tvoj kaktus kmalu pride.
Jaz grem pa malo pospravit. Pa pojest moram kaj, ker se nic nisem. Potem bom pa sla pomoje kar malo pred tv. Sem spet za en drek spala ponoci. Jutri pa zacneva s pakiranjem in pripravami za selitev, tako da moram bit spocita. Drug teden bo pa tudi pestro tukaj. V ponedeljek k zdravniku, potem pa nikol ne ves...lahko da me bo narocil se za kak drug dan...potem pa se pakiranje...joooj, se mi bo kr zmesal pomoje user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
22.2.2008 17:55:05   
tany83
 me je klical zdaj, da bo cez 20 min doma... user posted image

Dober tek, pa pripravi si kaj dobrega za pod zob.... user posted image

ja, pol bos mela pa res pestro drug teden ti...
zdaj se bosta kmal odselila... super...a ne??? user posted image user posted image user posted image ...

Nic jaz grem mal pred TV si hladit zivcke.... user posted image

Lepo se mej... mogoce se se kaj tipkamo, ker po moje bom kar doma ostala, un kaktus pa nej grem kamor hoce.....

papa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
22.2.2008 18:03:48   
_ancica_
upam, da ne bo spet kam odjadral tale tvoj kaktus...kot na primer v avtopralnico ali kaj podobnega user posted image
Zelim vama lep dan skupaj...ce se ne tipkamo vec danes, pa potem drug teden enkrat. Se bom probala se kaj jutri oglasit.
Me pa malo skrbi kako bo konec drugega tedna, ker ne bova nakaj casa imela interneta user posted image vas bom ful pogresala!

noc, grem zdaj v kuhno...cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
22.2.2008 18:04:44   
spps
alo,jaz sem že domauser posted image user posted image user posted image user posted image  

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.