Mijavček
|
jest sem pa na prvi uč mislila, da sprašuje, če smo tud me čutile potres No tkole, jest sem zdej updejtana; Najprej ANIME in Shuka , noroooo a? Čestitam, sem ful vesela te novice Anadejka, jaz se te še spomnim izpred par let in re, res iz srca navijam, da bo zdej to to Tud Sisy se spomnim, ful lepo da si se oglasila. Uživej! Sayuri, fuul lep buši, mmmm, pa ful lepa majčka tud ! En lep pozdarvček tud drugim srečkam , gold-fish, lejla, dobrovoljčica, sonček 75 in ostale, upam, da se dobor počutite. No, poseben pozdravček tud Sulfiniji, ki je mogoče lih ta trenutek na mizi, ... milsim nate Aja, pa cati in pikica 26, welcome back in vse naj naj Banga, upam, da punkcija ni preveč bolela, pa sporoč kako je blo! Anja 31, danes pa ET, no to je eno posebno doživetje. Zdej pa verjetno že pr nas, med trepetalkami. Mismis, ti pa razturi na izpitu, prav? nate še sploh velik mislim. Arneja pa kajsica, kako je šlo na UZ danes? POzdravček tud Dakcu, pa Lari, pa Spelki pa Daisy pa sploh vsem, ki sem jih mogoče ponesreč spustila. Zdej pa upam, da bom on-line, pa se beremo!
|