Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 17:24:03
|
|
|
|
dobrovoljčica
|
Evo me spet. Sem kar mogla nardit kar sedaj cb in še vedno je +. Uf, se mi je oddahnilo. Držite pesti jutri. Pa pa
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 17:26:50
|
|
|
|
spelka12
|
Dobrovoljčica držimo pesti, da se tvoj + obdrži. Upam, da bosta tvoja dobra volja in tvoj optimizem nagrajena.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 17:31:39
|
|
|
|
Pikica26
|
Bravo, čestitke, Cati. Vem kakšen je ta občutek, ko ti test pokaže prav. No, jaz sem sedaj v 8t. Za tiste, ki ne veste, sem pred drugim IVF postopkom zanosila naravno. Danes sem bila na drugem UZ pri Rešu in moji mali pikici živahno bije srček in velika je že 1,5 cm. Punce moje, občutek je božanski, zato privoščim vsaki posebej, da to doživi čimprej! Navijam za vsako posebej!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 17:36:40
|
|
|
|
gold fish
|
Anime in Cati - čestitke za ..... Želim vama lepo in mirno nosečnost. Mismis- Dobrovoljčica - mislim nate in na tvojo pikico ..... Drži se..... Pikovit - zate še vedno močno stiskam pesti...... Sulfinija - drži se jutri..... Ostale, ki vas nisem omenjala...pogumno naprej in lep pozdrav vsem.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 17:37:40
|
|
|
|
gold fish
|
Dobrovoljčica - jaz imam še tudi nekaj Utrogestana......
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 17:41:55
|
|
|
|
sonček33
|
Gold fish ojla, kako si? je trebušček že kaj napet?
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 18:27:38
|
|
|
|
gold fish
|
soncek33- ja, trebušček je že fajn napet..., se že vidi dosti bolj kot prvič...pa je 12 t..... Sem ravno prej ugotavljala, ko sem stala pred omaro in probavala ene elegantne hlače, da mi žal niso več prav...pa tako rada jih imam...zdaj pa gruntam, kaj naj si nabavim oz. oblečem , ker grem drugi teden na 70letnico.... nosečniških si glih ne bi kupovala elegantnih . Imaš kaki predlog? Drugače sem pa kar OK, danes me malo boli spodaj ampak ni panike... Imam pa še en kao #problem# ..... kaj kupiti/dati nekomu za 70 let? Vsak predlog dobrodošel... kako si kaj ti?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 18:29:00
|
|
|
|
gold fish
|
Gloria - kje se mi pa ti skrivaš?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 18:32:15
|
|
|
|
sonček33
|
gold fish - kaj pa kakšna oblekca? pa debele žabe spodaj...jojkar predstavlajm si te, čeprav te ne poznam...žarečo.... joj, darila so problem...stalni, a ne jaz ti tukaj ne znam pomagat jaz sem ok, naredila strokovni izpit in zdaj DIHAM ...spet trenutno sem v pripravah na poroko in bolj malo prisotna... čakam april in špikanje...nov boj...pričakovanje....
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 18:36:38
|
|
|
|
Abra
|
Cati, super novica ti pa ves čas v ilegali Dobrovoljčica, držim pesti, da se vse dobro izteče Pikica26, čestitam za Kako pa to, da hodiš vseeno k Rešu na preglede?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 18:43:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonček33, to so pa sigurno najlepši trenutki, ko vse pripravljaš za poroko. Pa čimprej, da ti mine čas do aprila. Gold fish, mogoče kakšno lepo sliko. Od Polančeve so men zlo luškane, al pa kakšen bon za Wellnes, kopanje, masaža, pedikura, manikura, face lifting , mal heca. Ne vem al je moški al ženska (usnjena torbica, lepe broške, mini torbica za moškega če je seveda moški, tudi usnjene denarnice so vedno dobrodošle. Starejšim ljudem je za vse to kar sem naštela vedno žal dati denarja, si pa nekako to želijo imeti. Jst mislim, da boš zadela in bo vesel/a.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 18:48:19
|
|
|
|
žirafca
|
Gold fish, jst mam eno idejo za darilo ob 70 letnici. Karikaturo. Ni ravno poceni, smo pa mi mojemu očetu dali karikaturo celotne družine z vnuki, snahami in zeti vred. Je bil ful vesel Tukaj maš link http://www.karikature-mato.com/ . Je ful zanesljiv človek in hitro naredi. Drugače pa se javljam, da lahko obnovimo seznam. Do nedelje se bom še špikala s suprefactom, v ponedeljek imam UZ, potem pa po vsej verjetnosti Gonal. Že ta Suprefact se mi tko vleče, komaj čakam da dobim stop injekcijo. Lp, Žirafca in srečno vsem borkam!
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 18:55:25
|
|
|
|
sayuri
|
cati čestitke Joj koliko nosečk zadnje dni
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 19:11:34
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Pikovit, boleče joškice, špikanje, bradavišče,.......
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 19:12:11
|
|
|
|
pikovit
|
Dakec,takole ti mene tolažiš
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 19:19:38
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy da se vam kot bivša so-trpinka malo javim...in naj vam povem da mi je ful v čast da sem še vedno na vašem seznamčku,ful lepo in da za vsako posebej ful držim pesti...še posebej pa zate draga Pikovit Ni je lepšega kot ena mala,lepa,dišeča štručka...naj vas ta sreča čimpreje doleti
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 19:37:49
|
|
|
|
cati
|
Punce hvlaza čestitke. Se pa opravičujem da nisem vamprej povedala samo sem se odmaknila od vsega. Ja ni lepšega ko ti rečejo ste. Jaz sem kr
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 20:28:49
|
|
|
|
banga
|
No, jaz sem na frišno postrižena, pobarvana in lepo sfenana in sem sama sebi kar všeč tako, da bojazen da bi se me celica ustrašla zaradi narastka je sedaj odveč Linda - danes sem bila pa čisto med zadnjimi, ker sem zaspala in sem prišla šele ob 7.45 in je bila skoraj prazna čakalnica že, ker je baje Ribičeva začela ful zgodaj delat. Kdaj si bila pa ti tam? Sicer sem bila pa oblečena v črno krilo in črn pulover z enimi kukr kamnčki gor, pa dolge rjave lase imam- sedaj kot omenjeno brez scufanih konic Cati - bravo bravo Sulfinija - za jutri sem že v nizkem štartu za Anja 31- dobrodošla in veliko sreče Dobrovoljčica - jaz še nisem nehala za tvojo bebico Mismis - kdaj imaš jutri izpit, da vem pesti držat?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 20:33:01
|
|
|
|
Pikica26
|
Pikica26, čestitam za Kako pa to, da hodiš vseeno k Rešu na preglede? Abra, glede na to, da sem bila že v drugem postopku (en teden sem si že dajala Dipherelin, pa M ni bilo, test pa je pokazal +) me je Reš obravnaval kot da bi zanosila po postopku. V tem primeru en ali dva UZ, dokler se ne vidi srček, naredi Reš, nato pa te prepusti osebnemu ginekologu.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 20:34:39
|
|
|
|
banga
|
IZVIRNO SPOROČILO: dakec Banga, glej da boš lepa za jutri Mati mila, manikire pa res še nisem nardila, hvala dakec da si me spomnila
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 20:36:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Banga, lepo da si se uredila za tvoje otročke. Ko sem šla jst po njih v bolnico sem si kupila novo rdečo spalno srajčko. Pa sem bla prav fletna. Jutri pa ti želim lep dan. Vem da boš od sreče zgledala takole Pikovit, a si že šla spat?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 20:39:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: banga IZVIRNO SPOROČILO: dakec Banga, glej da boš lepa za jutri Mati mila, manikire pa res še nisem nardila, hvala dakec da si me spomnila
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 20:41:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikica26, sedaj se spomnim tvoje zgodbice, sem ful vesela za
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 20:48:56
|
|
|
|
banga
|
Punce moje lepo spite, jutri pa poročam o izidu, vam pošiljam še en za mirno noč, Dakec žal bo pa manikura mogla počakat, ker moja pasja mrcina hoče na sprehod Mismis bom pa jutri kar cel dan zate držala pesti, da ne boš potem name huda, če bo samo 6 padla
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI - februar/marec 21.2.2008 20:50:31
|
|
|
|
gold fish
|
Dakec in žirafca - hvala za predloge.... Gre za žensko, .....problem pa je v tem, da se vidimo samo par krat na leto... Ideja za masažo je bila...odpade, mi smo hoteli varianto..gondola na Pohorje , kopanje v Bolfenku in kosilo...za njo, pa še za kolegico...pa se ne kopa rada... spet odpade Žirafca tiste karikature so OK, jih bomo uporabili pri kakem bližnjem sorodniku.... ...za celo zadevo smo izvedli včeraj ...je pa že drugi teden...tako, da je malo na knap vse skupaj..... Če ne bomo našli nič pametnega...bomo ji dali kar denar in en lep šopek ... bi rada šla na romanje v Francijo....pa bo magari neke vrste prispevek.....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?