|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
21.2.2008 17:24:03   
dobrovoljčica
Evo me spet.
Sem kar mogla nardit kar sedaj cb in še vedno je +.
Uf, se mi je oddahnilo.
Držite pesti jutri.
Pa pa

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
21.2.2008 17:26:50   
spelka12
Dobrovoljčica držimo pesti, da se tvoj + obdrži. Upam, da bosta tvoja dobra volja in tvoj optimizem nagrajena.user posted image user posted image  

(odgovor članu dobrovoljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
21.2.2008 17:31:39   
Pikica26
Bravo, čestitke, Cati. user posted image user posted image user posted image user posted image
Vem kakšen je ta občutek, ko ti test pokaže prav.

No, jaz sem sedaj v 8t. Za tiste, ki ne veste, sem pred drugim IVF postopkom zanosila naravno. Danes sem bila na drugem UZ pri Rešu in moji mali pikici živahno bije srček in velika je že 1,5 cm. Punce moje, občutek je božanski, zato privoščim vsaki posebej, da to doživi čimprej! Navijam za vsako posebej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
21.2.2008 17:36:40   
gold fish
Anime in Cati - čestitke za user posted image ..... Želim vama lepo in mirno nosečnost.

Mismis-    user posted image
Dobrovoljčica - mislim nate in na tvojo pikico .....user posted image      user posted image    Drži se.....

Pikovit - zate še vedno močno stiskam pesti......

Sulfinija - drži se jutri.....user posted image

Ostale, ki vas nisem omenjala...pogumno naprej  in lep pozdrav vsem.

user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
21.2.2008 17:37:40   
gold fish
Dobrovoljčica - jaz imam še tudi nekaj Utrogestana......

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
21.2.2008 17:41:55   
sonček33
Gold fish ojla, kako si? je trebušček že kaj napet?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2181
21.2.2008 18:27:38   
gold fish
soncek33- ja, trebušček je že fajn napet..., se že vidi dosti bolj kot prvič...pa je 12 t.....
Sem ravno prej ugotavljala, ko sem stala pred omaro in probavala ene elegantne hlače, da mi žal niso več prav...pa tako rada jih imam...zdaj pa gruntam, kaj naj si nabavim oz. oblečem , ker grem drugi teden na 70letnico....  nosečniških si glih ne bi kupovala elegantnih user posted image . Imaš kaki predlog?
Drugače sem pa kar OK, danes me malo boli spodaj ampak ni panike...

Imam pa še en kao #problem# ..... kaj kupiti/dati  nekomu za 70 let? Vsak predlog dobrodošel...

kako si kaj ti?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
21.2.2008 18:29:00   
gold fish
Gloria - kje se mi pa ti skrivaš? 

Neposredna povezava do sporočila: 2183
21.2.2008 18:32:15   
sonček33
gold fish - kaj pa kakšna oblekca? pa debele žabe spodaj...jojkar predstavlajm si te, čeprav te ne poznam...žarečo....
joj, darila so problem...stalni, a ne
jaz ti tukaj ne znam pomagat
jaz sem ok, naredila strokovni izpit in zdaj DIHAM ...spet
trenutno sem v pripravah na poroko in bolj malo prisotna...
čakam april in špikanje...nov boj...pričakovanje....

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 2184
21.2.2008 18:36:38   
Abra
Cati, super novica user posted image user posted image ti pa ves čas v ilegali user posted image

Dobrovoljčica, držim pesti, da se vse dobro izteče user posted image user posted image user posted image

Pikica26, čestitam za user posted image Kako pa to, da hodiš vseeno k Rešu na preglede?

Neposredna povezava do sporočila: 2185
21.2.2008 18:43:13   
Anonimen
Sonček33, to so pa sigurno najlepši trenutki, ko vse pripravljaš za poroko.
Pa čimprej, da ti mine čas do aprila.

Gold fish, mogoče kakšno lepo sliko. Od Polančeve so men zlo luškane, al pa kakšen bon za Wellnes, kopanje, masaža, pedikura, manikura, face lifting user posted image , mal heca.
Ne vem al je moški al ženska (usnjena torbica, lepe broške, mini torbica za moškega če je seveda moški, tudi usnjene denarnice so vedno dobrodošle.
Starejšim ljudem je za vse to kar sem naštela vedno žal dati denarja, si pa nekako to želijo imeti. Jst mislim, da boš zadela in bo vesel/a.

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 2186
21.2.2008 18:48:19   
žirafca
Gold fish, jst mam eno idejo za darilo ob 70 letnici.
Karikaturo. Ni ravno poceni, smo pa mi mojemu očetu dali karikaturo celotne družine z vnuki, snahami in zeti vred. Je bil ful vesel Tukaj maš link http://www.karikature-mato.com/ . Je ful zanesljiv človek in hitro naredi.

Drugače pa se javljam, da lahko obnovimo seznam. Do nedelje se bom še špikala s suprefactom, v ponedeljek imam UZ, potem pa po vsej verjetnosti Gonal.
Že ta Suprefact se mi tko vleče, komaj čakam da dobim stop injekcijo.

Lp, Žirafca in srečno vsem borkam!user posted image

Me je 2,5 letni sin trepljal po prsih in spraševal: Mamica a mas tuki dojencka?

Neposredna povezava do sporočila: 2187
21.2.2008 18:55:25   
sayuri
cati čestitke user posted image user posted image user posted image
Joj koliko nosečk zadnje dni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žirafca)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
21.2.2008 19:11:34   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: dakec

Pikovit, boleče joškice, špikanje, bradavišče,....... user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
21.2.2008 19:12:11   
pikovit
Dakec,takole ti mene tolažiš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
21.2.2008 19:19:38   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

da se vam kot bivša so-trpinka malo javim...in naj vam povem da mi je ful v čast da sem še vedno na vašem seznamčku,ful lepouser posted image  in da za vsako posebej ful držim pesti...še posebej pa zate draga Pikovituser posted image

Ni je lepšega kot ena mala,lepa,dišeča štručka...naj vas ta sreča čimpreje doletiuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
21.2.2008 19:37:49   
cati
Punce hvlaza čestitke.
Se pa opravičujem da nisem vamprej povedala samo sem se odmaknila od vsega.
Ja ni lepšega ko ti rečejo user posted image  ste. Jaz sem kr user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
21.2.2008 20:28:49   
banga
No, jaz sem na frišno postrižena, pobarvana in lepo sfenana in sem sama sebi kar všeč user posted image tako, da bojazen da bi se me celica ustrašla zaradi narastka je sedaj odveč user posted image user posted image
Linda - danes sem bila pa čisto med zadnjimi, ker sem zaspala in sem prišla šele ob 7.45 in je bila skoraj prazna čakalnica že, ker je baje Ribičeva začela ful zgodaj delat. Kdaj si bila pa ti tam? Sicer sem bila pa oblečena v črno krilo in črn pulover z enimi kukr kamnčkiuser posted image  gor, pa dolge rjave lase imam- sedaj kot omenjeno brez scufanih konicuser posted image  
Cati - bravo bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sulfinija - za jutri sem že v nizkem štartu za user posted image
Anja 31- dobrodošla in veliko sreče user posted image user posted image
Dobrovoljčica - jaz še nisem nehala user posted image za tvojo bebicouser posted image

Mismis - kdaj imaš jutri izpit, da vem pesti držat?

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
21.2.2008 20:33:01   
Pikica26

Pikica26, čestitam za user posted image Kako pa to, da hodiš vseeno k Rešu na preglede?

Abra, glede na to, da sem bila že v drugem postopku (en teden sem si že dajala Dipherelin, pa M ni bilo, test pa je pokazal +) me je Reš obravnaval kot da bi zanosila po postopku. V tem primeru en ali dva UZ, dokler se ne vidi srček, naredi Reš, nato pa te prepusti osebnemu ginekologu.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
21.2.2008 20:34:39   
banga

Banga, glej da boš lepa za jutri user posted image  user posted image user posted image

Mati mila, manikire pa res še nisem nardila, hvala dakec da si me spomnila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
21.2.2008 20:36:59   
Anonimen
Banga, lepo da si se uredila za tvoje otročke. Ko sem šla jst po njih v bolnico sem si kupila novo rdečo spalno srajčko. user posted image  Pa sem bla prav fletna.
Jutri pa ti želim lep dan. Vem da boš od sreče zgledala takole user posted image

Pikovit, a si že šla spat?

(odgovor članu banga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2196
21.2.2008 20:39:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: banga

Banga, glej da boš lepa za jutri user posted image  user posted image user posted image

Mati mila, manikire pa res še nisem nardila, hvala dakec da si me spomnila user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu banga)
  Neposredna povezava do sporočila: 2197
21.2.2008 20:41:47   
Anonimen
Pikica26, sedaj se spomnim tvoje zgodbice, sem ful vesela za user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2198
21.2.2008 20:48:56   
banga
Punce moje lepo spite, jutri pa poročam o izidu, vam pošiljam še en user posted image za mirno noč, Dakec žal bo pa manikura mogla počakat, ker moja pasja mrcina hoče na sprehod user posted image user posted image  Mismis bom pa jutri kar cel dan zate držala pesti, da ne boš potem name huda, če bo samo 6 padlauser posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
21.2.2008 20:50:31   
gold fish
Dakec in žirafca - hvala za predloge....    Gre za žensko, .....problem pa je v tem, da se vidimo samo par krat na leto...
Ideja za masažo je bila...odpade, mi smo hoteli varianto..gondola na Pohorje , kopanje v Bolfenku in kosilo...za njo, pa še za kolegico...pa se ne kopa rada... spet odpadeuser posted image
Žirafca tiste karikature so OK, jih bomo uporabili pri kakem bližnjem sorodniku....

...za celo zadevo smo izvedli včerajuser posted image ...je pa že drugi teden...tako, da je malo na knap vse skupaj.....

Če ne bomo našli nič pametnega...bomo ji dali kar denar in en lep šopekuser posted image ...   bi rada šla na romanje v Francijo....pa bo magari neke vrste prispevek.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?