|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - februar/marec
21.2.2008 20:56:49   
Anonimen
Ja je kriza, če ženske ne poznaš al pa da nima rada to pa ono...
Tud denar in šopek je ok.
Kaj pa kovček za na potovanje? Misliš, da ga že ima, al pa neseseri? (ups ne vem če sem prav napisala tazadnjo)user posted image

(odgovor članu gold fish)
  Neposredna povezava do sporočila: 2201
21.2.2008 20:57:34   
gold fish
Soncek33 - oblekco bi si pa morala spet it kupit.....oblekla pa bi jo glih 1x .... imam samo poletne variante.... na oblekce računam pol poleti, ko bo buši že res velik...... 
......pa veš kaj bo še fajn poleti ...... ne bomo si rabile zavezovati čevljev, ker bomo lahko samo v natikačihuser posted image

Tiste, ki ste imele hiperstimulacijo....kaj je možno, da je pri meni še vedno prisotna?  meni ni logično, da imam taki trebuhuser posted image  tako na čase....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
21.2.2008 20:59:58   
gold fish
za kovček ne vem...samo po moje če ga nima, si ga bo sposodila pri ta mladih...če bo res šla na pot...
Mislim pa da ga ima, ker je hodila včasih z otroci na zimovanja, pa poleti z njimi na morje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
21.2.2008 21:03:18   
Anonimen
user posted image , ni več idej. user posted image

Gledam v tvojem albumu, če si že kaj slikala bušija, pa je prazen. Nas boš kaj razveselila? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2204
21.2.2008 21:06:51   
lara light
Dobrovoljčica, user posted image ....držim pesti, da bo vse dobro vsaj z drugim. Si dobila prometrium??? JAZ GA IMAM IN TI GA TAKOJ LAHKO POŠLJEM, JAVI NA ZS!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Lara, ti bo kaj hudo za motorjem, zdaj ko se začenjajo topli dnevi? Ti kar jogo treniraj, baje je dobra tudi za neplodnost.

Priznam, je.user posted image   A zdej mam druge stvari po glavi in za vse nimam časa. Tko, da je fajn, da je šel od hiše, dokler je bil še v garanciji...niti dve leti ni bil star.
Joga je super zame. Zelo sem čustvena in občutljiva in zato se moram predihat in spucat. user posted image

Pikovitek, v petek grem ven...do jutra, po tvojem nasvetuuser posted image , če prideš, bi te rada vidla na eni kavici...dej javi na zs, kdaj boš tu, velja?

Banga user posted image
Sayuri kako si lepauser posted image
Animeuser posted image user posted image test!!
Mismis, za jutriuser posted image

Cati, superuser posted image user posted image

Sulfinijauser posted image

Ribica glede trebuha mislim, da ni standardov, vsaka je svoj primerek...samo sprosti se in uživaj

Pozdravček ostalim, lpuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
21.2.2008 21:13:38   
Anonimen
Oj Lara. Si le lahko švignila na RR. Te pogrešam na čveku. Pa saj boš kmalu spet na izi in bomo več čvekale a ne?user posted image

(odgovor članu lara light)
  Neposredna povezava do sporočila: 2206
21.2.2008 21:26:39   
pikovit
Lara najprej mi je žal za tvoj motorinček,ampak če si se tako odločila tako mora biti.Tako kot si rekla,boš vložila kam drugam.Kar pa se tiče žuranja pa do jutra.Še kakšnega več spij pa bo brez zadržkovuser posted image Skratka uživaj do konca in naprej.Daj si duška,kot je treba,saj si ga verjetno že dolgo nisi.

Dakec nisem še šla spat,sam sem surfala po netu in iskala novo TV,ker je crknuuser posted image

Goldfish vidim da imaš problemčke z trebuščkom in hlačami.Moja kolegica,si je nevezala elastiko na gumbi in luknjouser posted image ,pa dolg pulover čez pa je bilo za nekaj časa.Za darilo ti pa jaz tudi ne znam ful svetovat.Mogoče kaj zlatnine.

Mismis user posted image za jutri.Naj bo 10ka

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
21.2.2008 21:28:43   
pikovit
Soncek33 kako kaj priprave na poroko?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
21.2.2008 21:33:10   
Anonimen
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 20. 02.
Kikaa - špikanje
Tia-na - špikanje
Banga - UZ
Četrtek 21. 02.
Linda25 - UZ
Sulfinija - operacija
Špelka12 - UZ
Petek, 22. 02.
Arneja - UZ
Kajsica - UZ
Banga - punkcija
Anja31 - ET
Sobota, 23. 02.
Anadejka - UZ
Nedelja, 24. 02.
Gita14 - ET
Mihi78 - ET
Špelka12 - UZ
Ponedeljek, 25.02.
tejki - UZ
cukica gre po drogo
Žirafica - UZ
03.03.
Linda25 - UZ

25.02.
naše nosečke
dobrovoljčica - UZ

29.02.
naše nosečke
Goldfish - 2 UZ + NS
Lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Pikovit greje user posted image user posted image  - TEST 26.02.2008
Mijavček greje user posted image user posted image  - TEST 03.03.2008
Črni tulipan grejeuser posted image user posted image  - TEST 04.03.2008

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Lara Light - user posted image
Tejki  - user posted image
mismis  - user posted image  

user posted image  KANDIDATKE ZA user posted image    V JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor (javi se)
  • Rmeli nadaljuje v februarju (javi se)
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Gonal, 19.2. do sestre Blanke
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj, 7.2. začetek špikanja 
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki,
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 14.2. začetek postopka
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje, (javi se)
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki, (javi se)
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M, (javi se)
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj (javi se)
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • tejka (6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact,
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš)
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler))
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) 
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš)
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič (2 ICSI, dr. Reš/PO) 12.2 razgovor
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1.
  • Mijavček (32let), (3.IVF;LJ) 
  • Shuka (32 let), (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš)
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact (javi se)
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur

• oktavija (1.IVF/ICSI;MB,dr.Vlaisavljević) 14.5. posvet, 11:20h
  • Anabanana(spontan ciklus;PO;Reš,Merlo) 31.1.UZ, 1.2.UZ + stopka
  • Žirafca(ICSI;LJ) začetek 9.2.2008
  • dobrovoljčica (IVF, dr. REš/PO) 
  • banga (?, ?) predvidoma špikanje 9.2., 1.2.Menopur ?
  • Ajedat (2 ICSI, dr. Reš/PO) 3.2. punkcija, ET 6.2.
  • Zvezdica: 7.02. sestanek pri Rešu
  • Ozone začetek špikanja 16.2 pri Rešu
  • Anja31 (I. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
    • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
    • dajamaja, 3.4. pregled
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor, marec 25.2.gresta po špikice, 6.3. se začne pikat.
    • BAMBI75 (4IVF/ICSI) 10. 3. začne z Diphereline
    • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
    • Pija76 ponovno v boj
    • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
    • ušula spomladi v nov boj
    • Sulfinija (4.IVF;LJ) 22.2. po zdravila
    • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
    • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
    • mami26 (LJ), začetek aprila začne
    • kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • konina (IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
    • sonček75 (IVF;LJ)
    • ledenka naj se aprila res začne
    • paki dobrodošla
    user posted image user posted image    
    koala user posted image , *medica*user posted image , Špelka user posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloska user posted image , maja24 user posted image , dakica, sayuri user posted image , Pamela, blanč,  Stormy user posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Abra,Pikovit,Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_Puser posted image ,
    Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image ,Goldfishuser posted image ,Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebabyuser posted image

user posted image  NOSEČKE december/januar user posted image

user posted image   Johnie,user posted image
    user posted image Pikica26, pregled 07.02.
    user posted image sonček 75

user posted image DejanSenka
    user posted image  NOVE NOSEČKE februar user posted image

user posted image Dobrovoljčica (25.02.)

user posted image Lejla007 (29.02.)

user posted image Shuka (03.03.)

user posted image Anime (06.03.)

user posted image   Cati       

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

(odgovor članu pikovit)
      Neposredna povezava do sporočila: 2209
    21.2.2008 21:39:44   
    Anonimen
    user posted image

Petek, 22. 02.

Arneja - UZ
    Kajsica - UZ
    Banga - punkcija
    Anja31 - ET

Tko, pa se začne navijanje.

Pikovit, Še nimaš novega TV? Pol ti pa verjamem, da te p......

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 2210
    21.2.2008 21:47:36   
    žirafca
    Dakec ti si hitra!!!!!!!!!!!!!user posted image

Me je 2,5 letni sin trepljal po prsih in spraševal: Mamica a mas tuki dojencka?

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2211
    21.2.2008 22:01:53   
    Anonimen
    Žirafca, zaradi hitrosti sem te pa mal preimenovala. user posted image  Oprosti, bom next time popravila.

No zdej grem pa user posted image , pol pa user posted image . Nočko vsem.

(odgovor članu žirafca)
      Neposredna povezava do sporočila: 2212
    21.2.2008 22:10:48   
    mismis
    Dober večer vsem skupaj...

ko pa jaz pridem iz pasje male šole pa skoraj nobene ni več gor...

Pikovit, kaj je zdej, a se k user posted image k je revež ves bolan. Kako pa kej otroce?
    Jutri ne bo 10-ka, če bo 6-ka bo kar super, samo da se mi ni potrebno več tega učiti. Sem skromna, a ne?

Banga, si lepa kaj? Jutri pa osebni dokument na punkcijo vzami, da te bodo sploh spoznal...
    Izpit pa imam ob 16.30, tako da bom dopoldne še ujela, kako je šla tvoja punkcija čez, bom čekirala, tako da čimprej javi.

Lara, lepo da si se javila, hvala za pestke za ju3

Dakec,Goldfish, Sayuri, Daisy, Dajamaja, Cati, vsi Sončki in pa tudi vse ostale želim vam prav lepo in lahko noč. Pa eno bolho za pomoč

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2213
    21.2.2008 22:12:10   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: dakec

user posted image

Petek, 22. 02.

Arneja - UZ
    Kajsica - UZ
    Banga - punkcija
    Anja31 - ET

temu navijanju se pa tudi jaz pridužujem, GO GO POWER RANGER

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2214
    21.2.2008 22:20:42   
    pikovit
    Mismis sam da je 6kauser posted image ,ti čist verjamemuser posted image .Nič kaj dosti se ne stiskam.Ne bi bila še jaz bolana.To smrkanje in kašlane mi gre prav na nerve.Sploh zato,ker sem alergik.Tako da skoz neki smrkam in kiham.Ne hvala ne bila bolana.Dete za enkrat nič ne pravi.Se pa počasi bliža hudičevka jo že čutim na vodiuser posted image .Pa kaj češ.Kako si že napisala.Maratonci trče sljedeči krug.Bomo videli,je rekel slep.Jutri pa ti želim najmanj 6tko.Držim pesti.Pa javi nam.Kdaj ga pa maš?

Banga user posted image  za jutr.

Evo iz skrinje sem vzela ribe(brancine),nardila krompirjevo solato,še juho jutr in bo petkovo kosilo nared.Punce zdaj pa lahko noč in se jutri beremo.

Aja še to dons sem si odprla uniona,ker ta dobrga pira ni več.Ne vem kaj je to.Mi paše pivo k pr norcihuser posted image

Lahko noč moje pupe

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2215
    21.2.2008 22:23:15   
    žirafca
    user posted image Ne se sekirat, dakec, samo da bo ratal!

Me je 2,5 letni sin trepljal po prsih in spraševal: Mamica a mas tuki dojencka?

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2216
    21.2.2008 22:25:51   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mismis sam da je 6kauser posted image ,ti čist verjamemuser posted image .Nič kaj dosti se ne stiskam.Ne bi bila še jaz bolana.To smrkanje in kašlane mi gre prav na nerve.Sploh zato,ker sem alergik.Tako da skoz neki smrkam in kiham.Ne hvala ne bila bolana.Dete za enkrat nič ne pravi.Se pa počasi bliža hudičevka jo že čutim na vodiuser posted image .Pa kaj češ.Kako si že napisala.Maratonci trče sljedeči krug.Bomo videli,je rekel slep.Jutri pa ti želim najmanj 6tko.Držim pesti.Pa javi nam.Kdaj ga pa maš?

Banga user posted image  za jutr.

Evo iz skrinje sem vzela ribe(brancine),nardila krompirjevo solato,še juho jutr in bo petkovo kosilo nared.Punce zdaj pa lahko noč in se jutri beremo.

Aja še to dons sem si odprla uniona,ker ta dobrga pira ni več.Ne vem kaj je to.Mi paše pivo k pr norcihuser posted image

Lahko noč moje pupe

Pikovit jutri imam izpit ob 16.30 , tako da se še dopoldne tipkamo
    Ribe, krompirjeva solata,...še bučke manjkajo,tole mi je pa nekaj znano, ali nisva midve v torek nekaj govorile o tem.
    Pa ljuba duša ne kliči tečke, že tako rada sama pride, saj vidiš moj primer. Če ne bova pa v naslednjem postopku spet skupaj. Lepo je biti s tabo v postopku user posted image

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 2217
    21.2.2008 23:05:36   
    Pija76
    Punce sem iz piva, kaj sta sedla!

Pikica in Cati user posted image user posted image , res vama privoščim.

Novinski sta pa Anja in Žirafica a ne? DOBRODOŠLI!

Mismis jutri izpit naredi, katerega imaš?

Pikovit men je pasal pivo k pr norci ko sem bila user posted image , ampak jaz itak nisem verodostojen podatek verjetn user posted image

Dobrovoljčica jaz ima Dabroston če rabiš, kokr češ

Ribica kaj pa kaka masaža? Drugač jaz priporočam ene hlače, pa mal bolj ohlapno jopico, bluzo al pa lep polover.

Lara a je že kaj manj gužve?

Abra in Dajamaja upam, da sta Ok, lep vikend vama že kar zdaj zaželim.

Upam, da Čarna lepo greje svoja otročka, in da sta pridna po mamici.

Dajzi itak na projektu ane?

Dakec ti si pa modelka, dobre smailije nalimaš. Upam, da si OK, in da se že pripravljaš na štart.

Pozabila sem katero, ampak brez zamerte, aja Sonček33 pa si le prišla na plano, drugače pa navijam za vsako izmed nas!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 2218
    21.2.2008 23:31:41   
    gold fish
    IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ne vem kaj je to.Mi paše pivo k pr norcihuser posted image

Pikovit - meni tudi paše, pa ga drugače ne maram...zdaj bi ga pa kar nonstop pila...... 
    Sicer pa ti je že Pija napisala, da se to pojavlja pri user posted image ....   

Mismis - držim pesti za jutri......, naj bo vsaj 6...  privoščim ti pa seveda 10.....user posted image

Dakec - nič hudega, če ni idej...bom že nekaj skombinirala...sicer pa je to moževa žlahta, pa se niti ne sekiram preveč, če bo darilo bolj tak....user posted image   Aja, Dakec glede slik...sem že večkrat bila na tem, da dam gor , pa si pol vedno premislim.... Če pa bo katera fejst firbčna, pa bomo že nekak uredili.....

Drugače bom pa drug teden oblekla hlače pač neke (žal ne mojih najljubših), pa nekaj malo daljšega čez.... bodo sedaj vsi #pametovali#, ker me prvič vidijo spet user posted image  in seveda bom pod drobnogledomuser posted image user posted image , pa bom že preživela tistih nekaj ur....... 

Sedaj pa tudi jaz šibam user posted image  ..... no ja, brez dude.....

user posted image

(odgovor članu pikovit)
    Neposredna povezava do sporočila: 2219
    22.2.2008 8:13:21   
    Linda25
    Dobro jutro punce,

kako to, da nobene ni? Ura je že 8. pa še nič napisanega.

Držim pesti za vse
    Arneja - UZ
    Kajsica - UZ
    Banga - punkcija
    Anja31 - ET.

Banga,
    jaz sem bila 5. na vrsti. Mislim, da sva se morali videti. Ob 7.30 uri je Ribičeva začela z delom. Okrog 8. ure sem šla na oddelek sIII po  zdravila.

Imela sem pa črno daljšo jakno, črne hlače in črn puli ter eno olivno jaknico, kot reklc. Lase imam srednje dolge, pobarvane v karamenlo barvo. Verjetno se ne boš spomnila.

Držim pesti, da bo punkcija neboleča in da bo celica lepa in zrela.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2220
    22.2.2008 8:22:30   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Aja, Dakec glede slik...sem že večkrat bila na tem, da dam gor , pa si pol vedno premislim.... Če pa bo katera fejst firbčna, pa bomo že nekak uredili.....

Jst fejst firbčna user posted image Jst fejst firbčna user posted image Jst fejst firbčna user posted image Jst fejst firbčna user posted image

A ja, dobro jutro pupike.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2221
    22.2.2008 8:29:52   
    Anonimen
    IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Dakec ti si pa modelka, dobre smailije nalimaš. Upam, da si OK, in da se že pripravljaš na štart.

Za enkrat sem še na izi user posted image . Ko bom pa pošto dobila pol pa user posted image

user posted image

(odgovor članu Pija76)
      Neposredna povezava do sporočila: 2222
    22.2.2008 8:34:20   
    Anonimen
    Kje ste? Pikovit dela test, Pija se trezni od piva, Gold fish si ureja album, Abra se prebuja, Sulfinija je šla na mizo, Mismis vadi poštevanko, Lara si poje: je treba delat če hočeš kej imet, ..... no ja kmal boste tu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 2223
    22.2.2008 8:40:26   
    mihi78
    Jutro!
    Še 2 dni pa grem pouser posted image ! JUHU!!!
    Sva se večeraj pogovarjali z nečakinjo, ki ima 8 let, in sva zelo navezani, če le imava čas tičiva skupaj pa vsak vikend pride k nama prespat. V glavnem, ko sem ji rekla, da grem po dojenčka je modro komentirala: "Moje življenje ne bo nikoli več enako." user posted image Sicer ima bratca (star 1,5 let) pa že to je bil šok, je po enem tednu rekla, da zdaj bi ga pa lahko počasi nazaj nesliuser posted image Ampak sem jo hitro pomirila in ji zatrdila, da bo zame vedno number 1. Četudi bom v bolniški pa morala počivat, verjetno se bom odločila za to varianto, ker res ne želim tvegat, sem imela že 3 ss, se ji bom poskušala 100% posvetit, ker je res nezahteven pa že dokaj samostojen otrok.
    Malo me sicer skrbi, ker če bom šla v bolniško sem skoraj sigurna, da mi bodo prekinili pogodbo (za določen čas). Po drugi strani pa se tolažim s tem, da ne bom prva pa da so tudi drugi nekak preživeli. Res bi naredila vse, da že končno držim user posted image v rokah.
    Ponoči sem sanjala pozitiven test! Saj se mi že čist meša. Želim vam lep dan in vas vse user posted image ! Novim nosečkam pa še enuser posted image za povrh!

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 2224
    22.2.2008 8:44:43   
    ANIME
    Dobrovoljčica - držim pesti danes za drugo pikico!!!!

Cati - čestitke ... midve sva pa čisto skupaj z datumi user posted image

Mismis - držim pesti za dananšnji izpit!

Dobrodošlica novinkam!

Jaz bom šla kri dat v ponedeljek (danes sem bila prelena in se mi ni dalo). Zvečer sem prekmalu zaspala, potem sem se pa zbudila in celo noč imela tako čudno ... skratka precej nenaspana sem.

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
    03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

Neposredna povezava do sporočila: 2225
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?