gruška
|
Manca, moj Tevž tud že cel teden smuča na Krvavcu s smučarsko šolo, jutri gre pa še moj možiček mal pogledat napredek ............... O.K., Manca, v torek 4.marca pridemo ob 11ih ..... Kam pa? Pa ni problema za parkirat - bomo prišle 4 z enim avtom (jaz mam 8 sedežev)........ Ja vozičke bo pa vse druga pripeljala.... ......... Ej Ninočka - ko si zadnjič rekla, da še dobr da ma februar 29 dni .... kdaj bomo pa mi praznovali, ker je Taja 30. ? NanaLiza - ja, sej ko nehaš dojiti se zmanjšajo, ampak Vanja ima takoooooooooo velike, da če jih da zdaj na pol ma še enkrat večje od mene ....... Pa super za kolke!!! Dajica - nč hudga če si me zamenjala, pr tolkih babncah ni to nič čudnega Pred dobro uro je pa moja nečakinja stara skor 2 leti doma padla in si porezala prstek, so ji en šivček naredili.... Sta z mamico nekaj ustvarjali na tleh, pa sta imeli stojalo za selotejp zraven in se je mala spotaknila in direkt na rezilo z mezinčkom zadela... auč....... sam ni skor nič jokala in je pridno stiskala skupaj, dokler ji niso zašili.... Moram vam pa še nekaj povedat: to sem že pisala, da je moj tast ful bolan in da so napovedi zdravnikov zelo, zelo slabe ........ Tašča se cele dneve ukvarja z njim in ga rihta... Sta imela 8 let enga mucka, ki je bil na tasta ful navezan in je hodil k njemu spat podnev in ponoč... Pa je mucek dva dni nazaj od starosti in bolezni umrl... Tašča je tko jokala, je rekla, da sploh ne ve kaj naj naredi, da ji doma vse umira... ...... se mi je tok zasmilila... Sva šla z mojim takoj v akcijo in zdaj čakava soboto, ko smo v enem zavetišču zmenjeni, da ji bomo mogoče enga kužka (če ne bo prej oddan, ker je rezerviran) podarili... da ji bo družbo delal in da bo pozabila na bolezen moža.... drugače bova mogla kje drugje ga poiskat... a katera ve za kakšnega manjšega mešančka, ki rabi dom? Še to se mormo zment, kdaj gremo naslednji teden v CJELE .... Scuba, Jooly, Tannaya - Barika, Ajtak.... Povejte kdaj in kje?! No, zdaj pa lahko noč!!! (joj, važn, da men telefon dela )
|