|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
21.2.2008 20:38:55   
DEBELUŠKA30
Pozdravljene punce,
jest sem šla pa danes s tavečjo na bazen user posted image  (po dolgem času, prej sem hodila vsako sredo po službi v savno in bazen), prvič odkar sem zanosila user posted image , a kako mi je to manjkalo, možek je pa "tamičkeno" čuval...

Dopoldne me je obiskala ena frendica, ki se že lep čas nisva videli, pa pove da je noseča, takoj pa v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa mi ni blo nič jasno, pa pravi da jo je fant pustil (ker to ni zanjga-otrokuser posted image ), na koncu pa je še rekel, da to ni njegov otrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , res je čist "preč", sploh ne more verjet...
Prok user posted image  ti dec..., sploh nisem vedla, kaj naj ji rečem...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
21.2.2008 20:53:48   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Quinny spedi

Tanaya..una dva siva gumbka, ki jih imaš na vsaki stani košare, morta bit v vodoravnem položaju..in oba hkrati dol pritisneš...pol lohk pa strehco dol spustiš..enkrat rata..pol znašuser posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
21.2.2008 20:59:36   
manca
Debeluška30, kam pa hodiš na bazen?
Da je pa fant pustil nosečo tvojo kolegico je pa res za user posted image user posted image user posted image

Midve sva bile pa z Majo danes cel dan same doma...je šel mož z mojo sestrico smučat na Krvavec. In ne boste verjele, toda senzor temperature, ki je postavljen v senci pri pasji uti je pokazal 15 stopinj...koliko je bilo vroče šele na soncu. Na Krvavcu je bilo pa tudi zelo zelo toplo.

Barika, moj mož je pozabil oddat zate na pošto, tako da bo moral jutri odnesti to do nabiralnika in pričakuj pošto v soboto

V začetku marca lahko organiziramo srečanje pri nas doma...samo ne sme biti četrtek, saj je takrat tašča dopoldne doma in potem bi jo ve zaparkirale in revica nebi mogla it v službouser posted image . Pa da vam povem še to, da doma nimamo velikega voznega parka oz. parkiriščauser posted image user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
21.2.2008 21:01:47   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: barika
... in sem dosegla, da ne bo igral več nene glupe igrce

Kja pa igra zaeno igrco? mene bo tud moj zdej dol vrgu s compa, ker ma igrce user posted image

ajtak
, jst si zelim met 3 otroke, ta tretja bo puncka (to vem), samo je pa moj zdej neki zacel, da noce se enega. Sem ga zadnjic vprasala zakaj ne (sem mislila, da zarad Rubna, ker je bil dokaj naporen dojencek, zdej se je ze ful uneslo), pa je rekel, da ne zarad  tega, ampak ker me on nima nic vec user posted image user posted image user posted image se mi je prav zasmilil, revcek user posted image user posted image
martita, mi smo meli slikanje kolkov pri nasi P in ne v postojni
nicolina - poletni dopust - standard - Lucija, kopanje v Kanegri. Za prvomajske pa upam, da gremo letos v savudrijo, ce bosta mojadva bajtico vzela...
dajica, cestitke za zaroko user posted image user posted image user posted image user posted image Ful te je lepo presentil user posted image user posted image user posted image A vam povem kako je mene zprosil? ______________________  prazno je zato, ker se se ni zgodilo user posted image user posted image user posted image

Evo, me ze meceuser posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
21.2.2008 21:05:30   
Nana Liza
Debeluška30 - v taki situaciji je zelo težko svetovati. Fantu bo lahko še žal čez nekaj let, razen če ni nek hladen nedružinski karakter. user posted image   SI sploh ne predstavljam biti sama.user posted image A tebe še kaj reže na rani? Mene je začelo en tedennazaj in na vsake toliko časa čutim tako rezočo bolečino. A si s čim mažeš?

5 moški .com - zelo dobra predstava, vredna ogleda.

sonček - jest tudi dojim povsod. Če sem na zelo javnem mestu (beri gosstilna ali kakšen lokal, shoping centri) pač gledam, da je to vse nekako pokrito s pleničko. Enkrat probaš in ne boš več imela občutka, da te nekdo gleda.

vanja - men se zdi pa glede velikosti, da ko nehaš dfojiti se ti za pol zmanjšajo. Pol bo pa glih prov.user posted image

savna - ni dobro pri dojenju. Ko bomo imeli hišo si jo tudi želi.user posted image

Punce, kdaj imate ve čas še brati romane?user posted image Jest že RR včasih ne dohajam, pa je Tevž čist priden fantek.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3205
21.2.2008 21:08:09   
Nana Liza
Aja, danes smo imeli slikanje kolkov in so bp. user posted image  

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
21.2.2008 21:22:44   
tintin
"Gorenjke" - drug teden bo baje še lepo vreme, se dobimo kaj v KR in gremo na kak sprehod in kakšen kafe. Skratka vabim na sprehod po mestu, če je katera za:) Odkar je moja kolegica v porodnišnici (baje naj bi ji danes sprožil - še čakamo novico...) sem malo osamljenauser posted image
Sicer pa grem zdaj delat, razmislite torejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3207
21.2.2008 21:27:11   
manca
ok Tintin, komot lahko prideva midve zravenuser posted image . Samo bova kar v tanovi mareliuser posted image , saj imava ta prvi voziček za drug teren

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
21.2.2008 21:28:50   
Dajica
Čer!
Kaji sem dala danes 2x full sladkane kamilice in se je zvecer malo pokakala. user posted image Ni bilo explozije, kot sem jo pricakovala, ampak samo malo rjavega v plenicki. Ampak bolje to, kot pa cisto nic. Hvala vam vsem za pestke. Mogoce bo pa jutri se ostanek kakice, tko da pestk se ne spustit.

vanja-no, lepo da sta oba s Timonom zadovoljna z bodoco nevestico user posted image Tudi ostalim se Kaja zahvaljuje za komplimente.
sonchek-tudi mi imamo tak most za user posted image , sem ga dobila od sestre, ki ga je imela za svoja otroka. Imas full luskano hcerkico Neli. user posted image

gruška-sorci k sem te zamenjala s sonchkom, k sem rekla, da je ona rekla o tisti, ki ni kakala 14 dni.

Lezalnik-jaz ga uporabljam le, ce kam greva na obisk, kot npr. danes na rd od stare mame, pa da je ne nosimo skoz po rokah, jo dam v lezalnik. Doma pa jo imam na kavcu (ga imamo skoz raztegnjenega), na igralni povrsini (pod lokom) ali pa v posteljici. Tko da ima moznost telovaditi kolikor ji pase.

Sva bili pa 2 uri na sprehodu in sem se srecala se z dvema kolegicama z vozicki, tko da smo skupaj setkale pa cvekale. Pol pa se rd in sem kar zmatrana...

Neposredna povezava do sporočila: 3209
21.2.2008 21:37:44   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Vanja, a čva mal razdelit, pa bova obe mele kej od tega user posted image user posted image user posted image user posted image ........

Ma jst šenkam vseuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

vanja - men se zdi pa glede velikosti, da ko nehaš dfojiti se ti za pol zmanjšajo. Pol bo pa glih prov.user posted image

ja, sam takrat jih pa v javnosti ne bom več razkazovala user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne šala.....ja res je....mah bo že....vsakmu kej fali...
zdej pa grem še mal miškota priklopit kr neki noče zaspat dons, pa forezniki bodo...se začne Miamiuser posted image user posted image .
Nočko

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
21.2.2008 21:46:53   
gruška
Manca, moj Tevž tud že cel teden smuča na Krvavcu s smučarsko šolo, jutri gre pa še moj možiček mal pogledat napredek user posted image ...............
O.K., Manca, v torek 4.marca pridemo ob 11ih user posted image user posted image user posted image ..... Kam pa? Pa ni problema za parkirat - bomo prišle 4 z enim avtom (jaz mam 8 sedežev)........ Ja vozičke bo pa vse druga pripeljala.... user posted image .........

Ej Ninočka - ko si zadnjič rekla, da še dobr da ma februar 29 dni .... kdaj bomo pa mi praznovali, ker je Taja 30. user posted image ?

NanaLiza - ja, sej ko nehaš dojiti se zmanjšajo, ampak Vanja ima takoooooooooo velike, da če jih da zdaj na pol ma še enkrat večje od mene user posted image user posted image user posted image .......
Pa super za kolke!!! user posted image user posted image user posted image

Dajica - nč hudga če si me zamenjala, pr tolkih babncah ni to nič čudnega user posted image

Pred dobro uro je pa moja nečakinja stara skor 2 leti doma padla in si porezala prstek, so ji en šivček naredili.... Sta z mamico nekaj ustvarjali na tleh, pa sta imeli stojalo za selotejp zraven in se je mala spotaknila in direkt na rezilo z mezinčkom zadela... auč....... sam ni skor nič jokala in je pridno stiskala skupaj, dokler ji niso zašili....

Moram vam pa še nekaj povedat: to sem že pisala, da je moj tast ful bolan in da so napovedi zdravnikov zelo, zelo slabe user posted image user posted image user posted image  ........ Tašča se cele dneve ukvarja z njim in ga rihta... Sta imela 8 let enga mucka, ki je bil na tasta ful navezan in je hodil k njemu spat podnev in ponoč... Pa je mucek dva dni nazaj od starosti in bolezni umrl... Tašča je tko jokala, je rekla, da sploh ne ve kaj naj naredi, da ji doma vse umira... user posted image ...... se mi je tok zasmilila... Sva šla z mojim takoj v akcijo in zdaj čakava soboto, ko smo v enem zavetišču zmenjeni, da ji bomo mogoče enga kužka (če ne bo prej oddan, ker je rezerviran) podarili... da ji bo družbo delal in da bo pozabila na bolezen moža.... drugače bova mogla kje drugje ga poiskat... a katera ve za kakšnega manjšega mešančka, ki rabi dom?

Še to se mormo zment, kdaj gremo naslednji teden v CJELE .... Scuba, Jooly, Tannaya - Barika, Ajtak.... Povejte kdaj in kje?!

No, zdaj pa lahko noč!!!

(joj, važn, da men telefon dela user posted image )

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
21.2.2008 22:07:45   
nicolina
Dober večer,
joj babe, kolk ste spet naklofale. user posted image  Pa sem en popoldan sem se potepala. Smo bli pr tašči na kosilu in še pr enih prijateljih.
Dajica, ful je luškana tvoja Kaja. user posted image
Debeluška, to s tvojo kolegico je pa res grozno, si ne predstavljam biti sama user posted image user posted image , sej sploh ne vem kaj bi ji svetovala.
Nana Liza user posted image  za slikanje kolkov, mi pa sploh še datuma nismo dobili. user posted image
Gruška, držim pestke za tvojega tasta in močno upam, da boste dobili tega kužka, ali pa našli kakšnega. Ne vem pa za nobenega, žal. user posted image

Grem še mal pred TV...

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
21.2.2008 22:34:57   
tintin
manca, drži, se bova zmenile.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
21.2.2008 22:48:17   
DEBELUŠKA30
Manca, bomo pa pri sosedih parkirale user posted image ! Al pa kar iz Kranja peš oz z vozički prišle?
V bazen pa hodim v Železnike (ja tiste, ki so bile poplavljene) zdej že ene 3-4 leta, v glavnem sem hodila z eno kolegico, ker je za otroke kar malo premrzlo, je treba skoz "migat", pa še če si z otrokom ne moreš v savno!
Z Emmo pa sva hodili na bazen tu v Škofji Loki (CSD) 1 X tedensko. Je pa tak manjši bazen, pa fulll je topla voda, pa topel prostor! Sam so letos nekaj "mutili" pa ga je občina prevzela, zdaj pa ne vem kako je?

NanaLiza, ja mene rana občasno še vedno "zaboli-zareže oz. zapeče". Ta teden sem začela s trebušnjaki, pa mi je po dveh dneh tak čudno bilo spodaj pri rani, pa sem raje nehala in bom počakala, da bo 3 mesece mimo. Mazala do sedaj nisem (si nisem upala), ampak zdaj pa bom!

TinTin, jest sem tud za sprehod user posted image !

Dajica user posted image user posted image user posted image , superrrrrrr, res sem vesela za tvojo pikico. Takoj zjutraj ji daj še enkrat kamilice-sladke na tšč, pa še ena za srečo user posted image , kaj ena kar tri user posted image user posted image user posted image !

Gruška, dejte še nam povedat, kaj je s telefoni user posted image

Zdaj pa lahko noč .................

Neposredna povezava do sporočila: 3214
21.2.2008 22:57:05   
gruška
Debeluška, bom kr sama sebe citirala od včeraj:

Zdaj pa, da vam še to povem: če nisem s kavo polita, je pa kaj drugega, kadar se dobimo... user posted image  Sej ne vem a naj se smejim al naj me bo sram... A ve veste zakaj men danes ni delal mobi... Zato, ker bi danes, ko so mi zamenjal operaterja, mogla jaz sama zamenjat sim kartico (ki sem jo nosila s sabo v torbi), pa tega nism vedla, ker mi pač una na Tušu tega ni povedala, jaz sama pa pač nism vedla (kako naj pa to vem, če sem že 10 let na mobitelu z isto sim kartico....user posted image )..... U glavnem, ste ble zraven, ko sem z mojim govorila, pa je on petkrat klical na Tuš, pa spraševal zakaj me še niso priklopil... na koncu so ga pa le vprašali, če sem zamenjala sim kartico... Ja, ni kaj.... cel življenje se učimo... Me je pa prej klical en kolega, ki ma poznane na Tušu, pa je rekel, da sem baje prava "zvezda" danes na Tušu... pa naj se smejijo na moj račun, če se nimajo čemu drugemu....user posted image user posted image user posted image user posted image ..........

U glavnem cel dan mi ni delal mobi, pa smo mele na čveku debato tud o tem, zakaj me ne priklopijo...  Ja, ni kej, priznam ... kriva sem ... user posted image user posted image user posted image

Sm še pokonc, ker sm prej pozabila dat rogljičke za zjutraj pečt, pa zdaj čakam, da se spečejo.... Še 9 minut....

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
21.2.2008 23:00:53   
scubadiver
Gruška-Celje - drug teden jaz ne morem v v sredo (ni še čist sigurno) v četrtek naj bi imel moj dopust (tud še ne verjamem) petek imamo pediatra (to bo pa sigurno)

Tanayya pa ti je že Sonchek povedala, sem prepozna user posted image
Debeluška ful maš luškan nov avatar user posted image  TOle s tvojo prijateljico je pa res grozno. Bogica user posted image
Dajica upam da se bo zdej Kaji odprlo in bo spravila ven kar jo tišči. Za začetek pa je user posted image

Ninocka jaz imam tud obe knjigi doma, amapk vidim da ti je tud Gruška obljubila.

Je bla pa LAna tako sitna danes popoldne. Sploh ne vem kaj ji je bilo. Kar naprej je jokala. Sem bla kr mal v šoku, ker tega nisem navajena, glede na to da je sicer tko zelo pridna. sem se bala kako bo s spanjem. Zaenkrat je kar ok. Je solidno hitro zaspala in je zaenkrat mir. Upam, da bo trajalo...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
21.2.2008 23:04:53   
manca
Debeluška30, ne priporočam sprehod iz Kranja proti nam ker ni vedno pločnika in je veliko norcev na cesti. Pa a ti sploh veš kje sm jaz doma...čist tko ker bi se ti kar precej navozičkala iz Kranjauser posted image . No sej bom itak nekaj dni prej razložila na ZS vsaki ki bo prišla

Jaz sem pa tale večer raje na gmailu presedela in pregledovala cel kup mailov namesto da bi šla likat...likanje pa kar čaka. Mi je včeraj moj rekel, da če kar spakira vse kar je za zlikat in pelje moji mami v ljuser posted image ...sem mu rekla da lahko, samo naj potem on sam listek zanjo napiše in naj se sam podpiše.user posted image Ma bo že...važn da sem vsaj spet perilo obesila zvečer.

Gruška a tvojega Tevža na Krvavcu uči en Luka iz Cerkelj..dobijo jutri diplome kajne? On je od moje kolegice fant pa se je par minut nazaj hvalila da je spisala danes diplome za učenceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3217
21.2.2008 23:05:21   
gruška
Scuba, da nisi spet kaj vpila na njo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    (punce, ne me resno jemat, to je interna fora....)....
Sm pa opazla, da si očitno več na "tanoumu", včasih si se večkrat na dan oglasila ....user posted image

No, zdej so pa rogljički pečeni... ful diši.......

Nočko!!!!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
21.2.2008 23:16:55   
scubadiver

Scuba, da nisi spet kaj vpila na njo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    (punce, ne me resno jemat, to je interna fora....)....
Sm pa opazla, da si očitno več na "tanoumu", včasih si se večkrat na dan oglasila ....user posted image

No, zdej so pa rogljički pečeni... ful diši.......

Nočko!!!!

Vpila na koga Gruška? Tale je pa tko interna da je še jest ne štekam user posted image

Ta novga sem pa danes po treh dnevih prižgala, tko da sem tm še mnogo manj. Sem cele dneve zunaj, zato se manj oglašam user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
21.2.2008 23:17:24   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Vanja, a čva mal razdelit, pa bova obe mele kej od tega user posted image user posted image user posted image user posted image ........

Ma jst šenkam vseuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

ja, sam takrat jih pa v javnosti ne bom več razkazovala user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne šala.....ja res je....mah bo že....vsakmu kej fali...
zdej pa grem še mal miškota priklopit kr neki noče zaspat dons, pa forezniki bodo...se začne Miamiuser posted image user posted image .
Nočko

Ma jaz glih vsega ne šenkam no, vse nad C košarco pa - takoj.  Dam še kako kilo za povrhuser posted image Če nisem prevsiljiva, koliko košaro pa nosiš? Jaz normalno nosim 90E ali 95D, zdaj pa 100F, pa še mi vse ven maha, kadar so dojke ful polne.user posted image user posted image user posted image Kje kupuješ modrce, kopalke - jaz še zmer nimam pojma, kam naj se sploh spravim kopalke kupit letosuser posted image ?

Za mano je user posted image dan, logoped, razvojna, vpis v 1. razred, pol sem se šla še v Kr k mojemu dobremu prjatlu, ki je tam župnik, menit se za krst, domov sem prišla ob 18h, tamau je bil čist podivjan, jokal je ko zmaj do 22h, jaz pa ful slabo vest, ker sem ves dan samo brenčala ko osa naokol, ga podojila in brzela dalje. Več kto očitno je, da mu ni vseen, če mami ni. Zej pa samo še v komo padam!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
21.2.2008 23:30:13   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Ma jaz glih vsega ne šenkam no, vse nad C košarco pa - takoj.  Dam še kako kilo za povrhuser posted image Če nisem prevsiljiva, koliko košaro pa nosiš? Jaz normalno nosim 90E ali 95D, zdaj pa 100F, pa še mi vse ven maha, kadar so dojke ful polne.user posted image user posted image user posted image Kje kupuješ modrce, kopalke - jaz še zmer nimam pojma, kam naj se sploh spravim kopalke kupit letosuser posted image ?

ja ja kile pa tud jst pošenkam oziroma jošk brez kake dodatne kile ne dam!!user posted image user posted image user posted image , sicer pa Gruška in jooly bi kakšno kilco kr rable ker sta čist suhcaneuser posted image
Mamuška jst mam trenutno 95E, prej sem mela pa 90D. Za kopalke pa tud jst študiram kje jih dobit. Po moje najboljš dat jih delatuser posted image , čeprav bi jst res še kej rada zgubila prej(kile). Modrce tele nosečniške sem pa kupla v Alisi v žabnici, imajo pa tud na spletu štacuno tko da se ti ni treba glih tja vozit. Hm mogoče imajo pa kopalke tud...ne vem...morm mal počekirat...prej sem pa modrce kupovala od triumpfa, ker so edini ki imajo fajn oporo in ojačane naramnice. Pa ti?
Mah bo že....enkrat bomo tud me spet suhe pa lepeuser posted image user posted image user posted image
Grem vodoravno.....
Nočko.

< Sporočilo je popravil vanja.v -- 21.2.2008 23:31:12 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
22.2.2008 8:07:19   
Nana Liza
Njaprej en kofe, da me katera ne prehiti :-)
user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
22.2.2008 8:18:18   
Nana Liza
Moram se pohvalit, da je naš Tevž spal danes od 20h zvečer do 3:30 pa potem še do 7h. Zdaj pa spet spi. user posted image Zdaj pa ne vem, ali je to od lune, ali pa se je nalezel od Scubine Lane, ko sta zadnjič sedela (beri spala) skupaj. user posted image Jest sem pa mislila, da mi jih bo raznesel oz. jo -eno (beri dalje).user posted image

user posted image Zanima me, tiste ki jih dojite ali jih z obeh strani ali same z ene? Pri nas je bil na začetku tak naval mleka, da se je mali najedel že z ene in še sedaj mu je dosti. Če ga vmes preklopim, pa potem neha jesti. user posted image

Debeluška - men je rekla patronažna, da naj se mažem po rani z bepantenom. Še čist na začetku, ko se je celilo. Sedaj se pa res nisem mazala že 1 mesec in mogoče je to od tega, ker me koža veže.user posted image Po prvem sem se pa mazala s toburex (ali nekaj takega) prti brazgotinam, samo tudi nisem bila pri ta pridnih, sej zgint pa tudi ne more.user posted image Trebušnjake pa tudi moram bolj redno izvajat, samo imam občutek, da tudi da mi ni preveč dobro po  njih.

Neposredna povezava do sporočila: 3223
22.2.2008 8:36:41   
Laubica
Dobro jutro-NANALIZA-jaz dojim vedno samo z ene -pa BRAVO za spanje-moj zgleda ne bo niikoli spal več kot 3 ure skupajuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 3224
22.2.2008 8:41:01   
Nana Liza
Laubica jest sem tudi tako mislila, sedaj pa kar iznenada podaljšuje v roku 14 dni.

Sem pa skor čist pozabila. Tevž danes praznuje 3 mesece, zato časti! user posted image

user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?