Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:29:45
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... sobota bom kaml tle... in mi vsi navijamo, da se pokaze ... tany, sej ti mas tud ta poseben dar!!!!! ups, zdej sme pa dobila... mislim in ti je blo treba prav z rdeco povdarit, da me je sram zdaj .... .. drgac sem se tega od tebe nalezla....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:31:20
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 tany83 dober nekterem ko boste nazdravlal . No, če se je pa kej prjelo, pa še tok večji razlog. Pol bi se vama pa kr pridružla. Verejtno kira druga tud, ne punce? Lahko se pridruzis....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:32:54
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 ... sobota bom kaml tle... in mi vsi navijamo, da se pokaze ... tany, sej ti mas tud ta poseben dar!!!!! ups, zdej sme pa dobila... mislim in ti je blo treba prav z rdeco povdarit, da me je sram zdaj .... .. drgac sem se tega od tebe nalezla.... sorry za tisto rdeco...ampak si me pa v dobro voljo sprvla s tem...a ni fajn kako ena drugo v dobro voljo spravljava s takimi neumnostmi
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:34:01
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 tany83 dober nekterem ko boste nazdravlal . No, če se je pa kej prjelo, pa še tok večji razlog. Pol bi se vama pa kr pridružla. Verejtno kira druga tud, ne punce? Lahko se pridruzis.... imam obcutek, da bo Kuba postala raj za slovenske nosecke
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:39:29
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ sorry za tisto rdeco...ampak si me pa v dobro voljo sprvla s tem...a ni fajn kako ena drugo v dobro voljo spravljava s takimi neumnostmi No OK, pol ti pa odpustim ... ja ce to pripomore k lazjemu cakanju na rezultate v bolju : ..... je super, da nas te napakce sproscajo in mal pozabimo na spikanje.....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:50:12
|
|
|
|
spps
|
eto mene spet nazaj ,dans mi nekak ne rata obsedet pred compom a zdaj te se pa mal umirile? ste se prej preveč namatrale? no,za ancico in tany to ne velja,ker sta polne energije
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:57:04
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps no,za ancico in tany to ne velja,ker sta polne energije .... a, se ti zdi?????
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 19:57:55
|
|
|
|
_ancica_
|
spps...zdej smo se malo umirile, prej je bilo pa noro, sem skakala iz enega foruma na drugega, da se mi je ze kar mesat zacelo tany...treba se je malo nasmejat, potem ni tako tezko cakat na rezultat vsak mesec
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 20:04:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps no,za ancico in tany to ne velja,ker sta polne energije .... a, se ti zdi????? ne,da se mi zdi-to je dejstvo,tak ko moja žeja
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 20:04:56
|
|
|
|
neyka7
|
Upam, da vsama zase izve za svoj POZITIVNI rezultat . Punce dejte še kako pametno povedat
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 20:05:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps...zdej smo se malo umirile, prej je bilo pa noro, sem skakala iz enega foruma na drugega, da se mi je ze kar mesat zacelo tany...treba se je malo nasmejat, potem ni tako tezko cakat na rezultat vsak mesec vidim,da ste bile tu celo bolj aktivne kot na drugem forumu pa prsti ne najdejo pravega zaporedja....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 20:05:52
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...treba se je malo nasmejat, potem ni tako tezko cakat na rezultat vsak mesec vem, vem... ... smeh je pol zdravja.... pa kot si rekla, lazje je cakat ce se mal nasmejis....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 20:07:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 Upam, da vsama zase izve za svoj POZITIVNI rezultat . Punce dejte še kako pametno povedat no -pa začni pr men,ancici in tany bo danes težko kaj pametnega iz sebe spravit pol pa beseda nanese na kak kaktus,pa nas bodo zablokirali na tej temi
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 20:09:05
|
|
|
|
neyka7
|
hmm ja sem misla da bi kira od vas začela, pa jaz pol nadaljujem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 20:09:42
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps...zdej smo se malo umirile, prej je bilo pa noro, sem skakala iz enega foruma na drugega, da se mi je ze kar mesat zacelo tany...treba se je malo nasmejat, potem ni tako tezko cakat na rezultat vsak mesec vidim,da ste bile tu celo bolj aktivne kot na drugem forumu pa prsti ne najdejo pravega zaporedja.... aha...predvsem prsti nama danes nagajajo...je bilo kar nekaj smeha na ta racun z obeh strani
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 20:11:49
|
|
|
|
spps
|
verjetno še polna luna vpliva neyka,kar pogumno
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 20:14:38
|
|
|
|
spps
|
kje približno je seznam? da ga mal naprej prestavimo za kamuflažo
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 20:15:57
|
|
|
|
neyka7
|
no, pa se pogovarjajmo . za začetek-kok ste mlade? No, to me pa res zanima . Punce kar pogumno s številkami
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 20:16:17
|
|
|
|
_ancica_
|
ja sej res...seznam se je kr zgubu nekje, ker ni nobene nove potrjene nosecke hitro ga dat na konec, da bo mal vec motivacije
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 20:17:02
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 no, pa se pogovarjajmo . za začetek-kok ste mlade? No, to me pa res zanima . Punce kar pogumno s številkami ok...jst sm mlada 29
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 20:17:57
|
|
|
|
neyka7
|
_ancica_ seznam dej naprej v soboto, k bo spps sporočila, da je rozika , no, pa kira druga tud naj sporoči.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 20:18:33
|
|
|
|
neyka7
|
OK, jz sem pa mlada 59
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 20:19:58
|
|
|
|
neyka7
|
ne, ne punce hecam se...sej vem da ste zdele kr debel pogledale, če se ja nisem zmotla . mal se hecam . Jaz jih štejem pa 23...čez 3 mesece bom leto starejša...logično . Uff, kiro pametno sem zdej napisala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 20:20:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 OK, jz sem pa mlada 59
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 21.2.2008 20:20:54
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7 OK, jz sem pa mlada 59 kaj letnik al tolk let mas????
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?