|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
21.2.2008 19:29:45   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image user posted image user posted image ... sobota bom kaml tle... in mi vsi navijamo, da se pokaze user posted image user posted image ...

tany, sej ti mas tud ta poseben dar!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ups, zdej sme pa dobila... mislim in ti je blo treba prav z rdeco povdarit, da me je sram zdaj user posted image .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. drgac sem se tega od tebe nalezla....user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
21.2.2008 19:31:20   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7

tany83 dober nekterem ko boste nazdravlaluser posted image . No, če se je pa kej prjelo, pa še tok večji razlog. Pol bi se vama pa kr pridružla. Verejtno kira druga tud, ne punce? user posted image

Lahko se pridruzis.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
21.2.2008 19:32:54   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image ... sobota bom kaml tle... in mi vsi navijamo, da se pokaze user posted image user posted image ...

tany, sej ti mas tud ta poseben dar!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  ups, zdej sme pa dobila... mislim in ti je blo treba prav z rdeco povdarit, da me je sram zdaj user posted image .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. drgac sem se tega od tebe nalezla....user posted image user posted image user posted image

sorry za tisto rdeco...ampak si me pa v dobro voljo sprvla s tem...a ni fajn kako ena drugo v dobro voljo spravljava s takimi neumnostmi user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
21.2.2008 19:34:01   
_ancica_

tany83 dober nekterem ko boste nazdravlaluser posted image . No, če se je pa kej prjelo, pa še tok večji razlog. Pol bi se vama pa kr pridružla. Verejtno kira druga tud, ne punce? user posted image

Lahko se pridruzis.... user posted image user posted image user posted image

imam obcutek, da bo Kuba postala raj za slovenske nosecke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
21.2.2008 19:39:29   
tany83

sorry za tisto rdeco...ampak si me pa v dobro voljo sprvla s tem...a ni fajn kako ena drugo v dobro voljo spravljava s takimi neumnostmi user posted image

No OK, pol ti pa odpustim user posted image user posted image user posted image ... ja ce to pripomore k lazjemu cakanju na rezultate v bolju user posted image :user posted image ..... je super, da nas te napakce sproscajo in mal pozabimo na spikanje..... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
21.2.2008 19:50:12   
spps
eto mene spet nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image ,dans mi nekak ne rata obsedet pred compomuser posted image user posted image user posted image
a zdaj te se pa mal umirile?user posted image user posted image user posted image ste se prej preveč namatrale?
no,za ancico in tany to ne velja,ker sta polne energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
21.2.2008 19:57:04   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps
no,za ancico in tany to ne velja,ker sta polne energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image .... a, se ti zdi?????

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
21.2.2008 19:57:55   
_ancica_
spps...zdej smo se malo umirile, prej je bilo pa noro, sem skakala iz enega foruma na drugega, da se mi je ze kar mesat zacelo user posted image

tany...treba se je malo nasmejat, potem ni tako tezko cakat na rezultat vsak mesec user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
21.2.2008 20:04:19   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image .... a, se ti zdi?????

ne,da se mi zdi-to je dejstvo,tak ko moja žejauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
21.2.2008 20:04:56   
neyka7
Upam, da vsama zase izve za svoj POZITIVNI rezultatuser posted image .
Punce dejte še kako pametno povedatuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
21.2.2008 20:05:20   
spps

spps...zdej smo se malo umirile, prej je bilo pa noro, sem skakala iz enega foruma na drugega, da se mi je ze kar mesat zacelo user posted image

tany...treba se je malo nasmejat, potem ni tako tezko cakat na rezultat vsak mesec user posted image

vidim,da ste bile tu celo bolj aktivne kot na drugem forumuuser posted image user posted image user posted image
pa prsti ne najdejo pravega zaporedja....user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
21.2.2008 20:05:52   
tany83

vem, vem... user posted image user posted image user posted image ... smeh je pol zdravja.... pa kot si rekla, lazje je cakat ce se mal nasmejis....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
21.2.2008 20:07:23   
spps

Upam, da vsama zase izve za svoj POZITIVNI rezultatuser posted image .
Punce dejte še kako pametno povedatuser posted image

no -pa začniuser posted image user posted image user posted image pr men,ancici in tany bo danes težko kaj pametnega iz sebe spravituser posted image user posted image user posted image pol pa beseda nanese na kak kaktus,pa nas bodo zablokirali na tej temiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
21.2.2008 20:09:05   
neyka7
hmmuser posted image user posted image  ja sem misla da bi kira od vas začela, pa jaz pol nadaljujemuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
21.2.2008 20:09:42   
_ancica_

vidim,da ste bile tu celo bolj aktivne kot na drugem forumuuser posted image user posted image user posted image
pa prsti ne najdejo pravega zaporedja....user posted image user posted image user posted image

aha...predvsem prsti nama danes nagajajo...je bilo kar nekaj smeha na ta racun z obeh strani user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
21.2.2008 20:11:49   
spps
verjetno še polna luna vplivauser posted image user posted image user posted image user posted image
neyka,kar pogumnouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
21.2.2008 20:14:38   
spps
kje približno je seznam?user posted image user posted image user posted image user posted image  da ga mal naprej prestavimouser posted image user posted image user posted image  za kamuflažo

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
21.2.2008 20:15:57   
neyka7
no, pa se pogovarjajmouser posted image . za začetek-kok ste mlade? No, to me pa res zanimauser posted image . Punce kar pogumno s številkamiuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
21.2.2008 20:16:17   
_ancica_
ja sej res...seznam se je kr zgubu nekje, ker ni nobene nove potrjene nosecke user posted image hitro ga dat na konec, da bo mal vec motivacije user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
21.2.2008 20:17:02   
_ancica_

no, pa se pogovarjajmouser posted image . za začetek-kok ste mlade? No, to me pa res zanimauser posted image . Punce kar pogumno s številkamiuser posted image

ok...jst sm mlada 29 user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
21.2.2008 20:17:57   
neyka7
_ancica_ seznam dej naprej v soboto, k bo spps sporočila, da je rozikauser posted image , no, pa kira druga tud naj sporoči.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
21.2.2008 20:18:33   
neyka7
OK, jz sem pa mlada 59user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
21.2.2008 20:19:58   
neyka7
ne, ne punce hecam se...sej vem da ste zdele kr debel pogledale, če se ja nisem zmotlauser posted image . mal se hecamuser posted image . Jaz jih štejem pa 23...čez 3 mesece bom leto starejša...logičnouser posted image . Uff, kiro pametno sem zdej napisalauser posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
21.2.2008 20:20:14   
spps

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
21.2.2008 20:20:54   
tany83

kaj letnik al tolk let mas????

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?