|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2008 - 2.del
21.2.2008 11:27:14   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Z user posted image sva tudi gledala mrk, saj nisva mogla spat!

Jaz sem se tudi zbudila eno tako uro da bi lahko kaj videla, ampak je bilo nebo oblačno in se ni videlo lune, pa sem kar nazaj spat šla. Nič pomembnega nisem zamudila.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
21.2.2008 11:42:49   
*medica*
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Sem pa včeraj na materinski šoli vprašala, kaj naj naredim, če rodim v avtu? Pa je rekla: po gasu, otročička dobro zavijte v deko, pokličite v porodnišnico da prihajate, če greste mimo zdravstvenega doma se pa kar tam ustavite, pa popkovino kar primiru pustimo. Upam, da ne bo imela kakšna taqkšno izkušnjo, ampak tudi to se dogaja.

no mislim da se meni kaj takega ne more zgoditi....ker sem na taki lokaciji..z ene strani mam ZD (5min) z druge strani pa B (5min) user posted image user posted image tko da edino se lahkko zdgodi to da če bi šla peš da bi nek na pločniku rodilauser posted image user posted image user posted image ampak se bom vseeno z avtom odpeljala in mislim da ravno takat ne bom rodilauser posted image user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
21.2.2008 11:50:11   
janet
Dober dan!!!!

No res ni šla nobena v rim. Saj se nam še ne mudi tko.
Moje spanje s presledki kot zmeraj do pol petih 3x na wc-ju, pol pa sem bedela do pol osmih, nato pa zaspala do pol enajstih.user posted image   Tako da zdaj sma naspana.
Imamo pa zopet ful lep sončen dan zunaj, upam da ko rodimo, da bomo tud imele lepe dneve za sprehode s svojimiuser posted image .
No danes je prišla nova, oz. zadnja odločba za bolniško, pa so mi jo podaljšali do 10.03.08, js pa nastopim porodno 28.02.08, js sploh ne vem a nimajo pregleda nad tem!?!?!?

Urši- glede imena, js bi tud dala tako kot sem mislila od vsega začetka, razen če bi blo v ožjem sorodstvu, saj pa tko ne veš ali boš do starih let taka prijateljica kot sedaj, pa tudi če boš, saj je vedela. Če ti je ime všeč- go for it!!!!user posted image user posted image user posted image

Gaya- ja a tečaj pišem, saj sploh nisem vedela kk napišem, ja treninge ma pri SK Fužinar, sam sma letos začele, tk da jo ima Majči, sem ful zadovoljna, čeprav se mi je prvo zdelo drago, sam kolikor ur in stvari imajo sploh ni drago, pa še rekreira se, če bi bla doma bi bla tk zaj čez tako suho zimo kr za rač. al pa televizijo, pa tud midva mava čas zase- še zaenkrat- pa tud če grema sam na kavico, lahk odklopiš pa veš da je v dobrih rokah, pa da se ima lepo. Mal me sam skrbi kak bo pol ko bo še baby, zarad vožnje na trening, ker moj je vsak drug teden popoldan v službi, jo pa vozim iz Prevalj v Ravne, no bomo že bom pol o tem razmišljala.

Bo že spet klobasa, raj zaključim, se še javim.

Lepo izkoristite ta čudovit user posted image dan!!!!!!!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
21.2.2008 11:56:13   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Je pa prav zanimivo kako ponoči razmišljam samo še o prihajajočem user posted image ...že sedaj se vse vrti okoli njega. Sanjam o njem, razmišljam o njem....a se vam tudi to dogaja?

Ja, tudi jaz veliko sanjam o dojenčku... pa zadnje čase tudi o porodu (ki pa je v sanjah vedno brez kakršnihkoli težav in kasnejših šivov user posted image )

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
21.2.2008 11:56:41   
ursi84

Ursi84: ne razumem zakaj ne smeš na sprehod? Saj imaš kmalu pdp in je čist vseeno če rodiš kakšen dan prej al kako? No jaz že komaj čakam, da se začne.user posted image

Ker mi je G zabičal POČITEK, zaradi mojega močnega zatekanjauser posted image user posted image user posted image

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
21.2.2008 11:58:43   
lucalu
ribica85 user posted image user posted image user posted image  čestitke za opravljene izpite!!!

(odgovor članu ribica85)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
21.2.2008 11:58:55   
Katy13
Ne vem, če ej aktera včeraj opazila, da je na Kanalu A dokumentarna oddaja Moški, ki je zanosil. Me je prav firbec matral kaj so zopet Američani pogruntali. Pa sem se odločila in pogledala le začetek oddaje, da sem videla o čem je fora. Pa da povem še va, če aktero zanima, če ne pa naj preskoči tale post. user posted image

V bistvu je imel ta moški svojega dvojčka, ki mu je rasel v njegovem trebuhu. Zdravniki so mislili, da je tumor, ko pa so ga operirali, so ugotovili, da v njem že 36 let raste njegov dvojček. Ne moreš verjeti kaj vse je možno user posted image  Sreča je ta, da je to zelo redko.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
21.2.2008 12:03:59   
Katy13
ribica85 - user posted image  za opravljene izpite.

Se moram pa pohvalit, da sem včeraj končno prevedla članke, sedaj pa še samo to dodam v seminarsko in seminarsko uredim. Sldenje imam v planu danes. V ponedeljek grem do profesorice, da se zmeniva še za empirični del in upam, da bo to čim prej gotovo.

Ne vem, če sem vam povedala, da sva z user posted image  predvčerajšnim končno sestavila voziček.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
21.2.2008 12:09:23   
Vilma
Vse sem pobrklalauser posted image  Urši bo dala ime svojemu fantku Nejc in ne Dinki! To bo od hormonov. user posted image
No tudi jaz imam izbrano ime za našo punčko tako kot ima še ena marčevka. user posted image  Sam še nismo 100% prepričani v izbiro, zato raje ne povem. Mal bi pa tudi rada, da vsaj ime skrivnost ostane. user posted image

Jagoga kdaj prideš v Postojno?  Bi lahko šli na en kofe. user posted image  Al sva zmenjeni 21.3. v porodnišnici user posted image
Katy tisto oddajo na kanalu A sem gledala včeraj. Samo zadnje pol ure, tako da tistega moškega nisem videla. So pa kazali dve mamici, noseči z dvojčki. En od dvojčkov je bil pri obeh transfuzija drugemu. Pri eni mamici so problem uspešno rešili in ima danes zdravi punčki, drugi pa sta oba fantka umrla. Pri tem primeru je pa mene stisnilo, sem jokala kot dež.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
21.2.2008 12:16:54   
perp

Meni je bil film tudi všeč, če ima katera še kakšen dober predlog za kateri dober film naj kar pove. Jaz sem zadnjič gledala Gone baby gone, ki je tudi uredu, ti da misliti, v kakšnih razmerjih otroci odraščajo in kmalu padeš v dilemo, kako bi se odločil, če bi imel možnost razsodbe. Poglejte ga!

živjo punce,
Ja jaz sem lih včeraj gledala film Things we lost in the fire - igra Halle Berry in je ful všečn, malo žalosten film. Tak realen.
JA zgleda, da smo polno luno preživele, mogoče je pa še kakšna ki se še ni javila. Ja Tejke že dolgo ni bilo na klepetu. Le kje je? 

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
21.2.2008 12:18:09   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: janet

No danes je prišla nova, oz. zadnja odločba za bolniško, pa so mi jo podaljšali do 10.03.08, js pa nastopim porodno 28.02.08, js sploh ne vem a nimajo pregleda nad tem!?!?!?

Ma glupi so, če mene vprašaš, niti brat ne znajo, o tem da so ti podaljševal bolniško po 14 dni pa ni problema. Saj meni so pa na prvi in zadnji odločbi (je bila samo ena za en mesec) napisali, da imam bolniško odobreno do 20.02. in z 21.02.  sem sposobna za delo, kaj niso mogli napisati, da nastopim porodniški dopust. Imajo ene čudne fore in izraze. Kar pomeni, če sem do sedaj mogla ležat, z današnjim dnem pa lahko grem plezat na Triglav, juhuuser posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
21.2.2008 12:26:06   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Jagoga kdaj prideš v Postojno?  Bi lahko šli na en kofe. user posted image  Al sva zmenjeni 21.3. v porodnišnici user posted image

Vilma, jaz pridem na pregled v torek 26.02.2008, ampak sem že nekaterim obljubila, da jih bom na ta dan obiskala, pa na šiht bi mogla iti kaj pogledat. Bom videla, kako si bom organizirala dan. Sem pa mislila iti še nekaj malega nakupit v Baby center ali pa v Pikapolonco, lahko bi se za kakšno hitro pijačko zmenile. V porodnišnico bom pa jaz prišla rodit 24.03.2008 (takšen je plan).

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
21.2.2008 12:31:32   
Katy13

Katy tisto oddajo na kanalu A sem gledala včeraj. Samo zadnje pol ure, tako da tistega moškega nisem videla. So pa kazali dve mamici, noseči z dvojčki. En od dvojčkov je bil pri obeh transfuzija drugemu. Pri eni mamici so problem uspešno rešili in ima danes zdravi punčki, drugi pa sta oba fantka umrla. Pri tem primeru je pa mene stisnilo, sem jokala kot dež.

Vilma jaz nisem gledala potem naprej oddaje. Sem pogledale le začetek, da sem videla kaj je za ena finta, potem pa sem mislila, da bo celo uro o tem, pa nisem več gledala.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
21.2.2008 13:21:31   
*medica*
jest sem tud gledala to oddajo na akanalu...zanimiva..pa tud na koncu žalostna..za tega desca se mi je zdelo čudno da bi bil noseč ampak je potrdilo moje sume..ker sem gledala eno podobno oddajo na discavery-ju sem se pa zjokala pr nadaljevanju oddaje..tiste dve mamici..ena pozitivna zgodba druga negativna..pr obeh sem jokala..pa cel cajt božala bušija in si govorila hvala bogu da je vse ok..

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
21.2.2008 14:20:27   
Nasy
Katy, hvala za obnovo, k sem gledala bolj na koncu, pa še to ne vse. Sem gledala une angelčke pol, kako so jih krotili.
No, zdej greva pa mal na zrak. Ful je lepo zunaj. Me je mama klicala, če je že kaj novega, da čakajo, kdaj bojo lahko začeli z nazdravljanjemuser posted image Uf, ma kaj so vsi tko neučakani. Po mejlu tud že dobivam vprašanja, če sem še doma, če sem v enem kosu še ..user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
21.2.2008 14:56:17   
gaya24
Hojla!

Js sem spet popoldanska...sem danes spala ko polh, kar do 11.15, pa čeprav je polna luna.

Ena je napisala, da so jim v MŠ rekli, da se trebuh spusti okol 37t, men je pa mal prej user posted image rekel, da mam nekam nizko trebuh, sem šla gledat in se mi res zdi nižje. Sem pa danes user posted image točno 35t. A mislite, da lahk zato kaj prej rodim, če se mi je že spustil?

ribica85
: Čestitke za izpite. Glede teže user posted image se pa ne sekiraj. Moja kolegica je par tednov nazaj rodila v 36t1d in je mali imel 3340g! Sem ji rekla, da še dobro, da je prej rodila, ker če bi na PDP, bi mali verjetno mel res krepko čez 4kg. Vsak otrok je drgačen in boljše, da so težji kot pa da bi zaostajali. No, vsaj moja g. tako pravi.

Prej ste se menle o filmih...Js sem zadnjič gledla American Gangster in mi je bil ful fajn, sam je res ful dolg, je že ena napisala. Drugač pa Oceanovih 13 mi je tud blo ful fajn, pa petelinji zajtrk. Dans bom pa gledla Gone baby gone.

janet: No fajn, da si jo vpisala v klub, že zato, da ima neko obveznost in ni sam pred rač.(tako kot me)user posted image

Zdej grem pa na kosilo. Imamo zelenjavno juho in palačinke. Njami

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
21.2.2008 15:39:41   
Arabela
Hojla!

Spet sem utrujena ko user posted image .. kakršnikoli sprehodi so pri meni že zdavnaj odpadli... komaj čakam da bom spet pokretna in vozičkala...user posted image user posted image user posted image

Kar se imena tiče, mi še nimamo čisto izbranega, ožji izbor in ko bo ati videl bebco bo vedel kako ji je ime... je tudi v prvo palilo.... ker ko je videl malo ji ni moglo biti drugače ime kot Katarina...user posted image user posted image

Zdaj grem pa še malce počivat, spat pa tako ne morem...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
21.2.2008 15:40:08   
Arabela
Aja, pa jutri zjutraj imam še zadnji pregled, upam da bo tudi UZ zraven...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
21.2.2008 16:10:01   
Dinki

Vse sem pobrklalauser posted image  Urši bo dala ime svojemu fantku Nejc in ne Dinki! To bo od hormonov. user posted image
No tudi jaz imam izbrano ime za našo punčko tako kot ima še ena marčevka. user posted image  Sam še nismo 100% prepričani v izbiro, zato raje ne povem. Mal bi pa tudi rada, da vsaj ime skrivnost ostane. user posted image

user posted image user posted image  nč hudga Vilma, sej sem takoj dojela, da si se zmotila user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
21.2.2008 16:14:01   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Vilma jaz nisem gledala potem naprej oddaje. Sem pogledale le začetek, da sem videla kaj je za ena finta, potem pa sem mislila, da bo celo uro o tem, pa nisem več gledala.

Joj, ta oddaja...kr neki....začetek je bil res (jaz ne morem drugač rečt) ampak prav za bruhat, česa vsega je sposobna narava....sem tudi jaz že hotela nehat gledat, pol se je pa zgodba odvila čist v drugo smer in je blo za pogledat...sicer popolnoma tragično za en par in pa na veliko srečo za drug par.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
21.2.2008 16:23:03   
Dinki
jaz sem ravno nazaj iz potepanja, ampak ne iz potepanja iz narave, ampak iz City parka. Sem šla kupit eno darilo za kolegico, ki naju je v soboto povabila na RD, jih ima 30, pa sem mogla še sebi mal kaj kupit user posted image ....ste včeraj debatirale v čem boste šle domov iz P pa sem si kupila danes en spodnji del trenerke (ni za user posted image , ampak mi je cool) pa še en kapucarček sem si kupla, ki ga zdaj sicer ne zapnem, ampak pol ga menda bom user posted image ...pa pol mi bodo še te "treking" stvari prav prišle za naše sprehode. Zdej sem pa čist zmatrana user posted image ....sam moram še kaj jest, si bom naredila skledo šobske solate user posted image ...mi je zadnjič zadišala in sem si kupila vse sestavine.

Dan je pa prečudovit, prava pomlad user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
21.2.2008 16:27:20   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: gaya24

Ena je napisala, da so jim v MŠ rekli, da se trebuh spusti okol 37t, men je pa mal prej user posted image rekel, da mam nekam nizko trebuh, sem šla gledat in se mi res zdi nižje. Sem pa danes user posted image točno 35t. A mislite, da lahk zato kaj prej rodim, če se mi je že spustil?

gaya jaz ga imam tudi že dalj časa čisto nizko, pa nič ne kaže na to, da bom šla kaj prej rodit... no, vsaj zaenkrat še ne. user posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
21.2.2008 16:32:24   
mergetka
Ojla, user posted image !

Sem iz pregleda. Vse je super, mali je ful migal na CTG-ju,
velik naj bi bil okrok 2600, 2700 g, mami je tudi v redi... user posted image ,
sam mal več mora piti, so rekli.

Glede filmov, sem zadnjič gledala Naša mala miss in je za pogledat.

Lep sončen pozdrav!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
21.2.2008 16:39:06   
Katy13
mergetka - čestitam za uspešen pregled. user posted image   A mogoče veš težo tvojega user posted image  okoli 32. tedna? Namreč imam PDP en dan pred tabo. user posted image

Sedaj grem pa an sprehod, grem k staršem.

Se tipkamo kasneje.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
21.2.2008 16:45:13   
mergetka
Joj , Katy, nimam pojma, takrat sem bila na pregledu zaradi sladkorne in sem vprašala dr., pa se ja mal pohecala in mi povedala  v razponu  1 kile. Tko, da mi je dala vedeti, da so te mere bolj kot ne slabi približki.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.