Bubilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Margit IZVIRNO SPOROČILO: atena777 Jaz sem na koncu z živci. Gor me drži samo še RR in besede pediatrinje, da bo boljš. Čeprav sem že alergična na stavek: saj to je normalno. Ja kako luba duša je normalno, da smo mesec dni že vsi bolani, pol familije na antibiotikih, pa še kr trobelzajo, da je to normalno. Jest ne morem delat, pa šiht tud ni nekej samoumevnega. Sej bo. Atena mogoče to ni ravno tolažba, ampak ti moram povedati da smo bili mi bolni pol leta skupaj, ko je Maša začela hodit v vrtec. Septembra ko je šla Maša v vrtec so se bolezni začele. Jaz sem bila prvič pri zdravniku 15.9. zadnjič pa 25.1. Za tamaledva pa sploh več ne štejem kolikokrat smo bili. Vsak teden za enega. MAtic je prvič zdrav 10 dni skupaj no toliko časa je brez antibiotika. Zdaj je že več kot en mesec doma, na priporočilo zdravnikov. In hvala bogu je zaenkrat veliko bolje. Pa ona niti ni bila tako grozno bolana (bolj lažje oblike vsega skupaj je imela) jaz in Matic pa sva pokasirala vse bacile, viroze, bakterije, .... Nekateri otroci so bolj dovzetni za vse skupaj. Na infekcijski mi je pediatrinja rekla, da ko pridejo v vrtec morajo preboleti od 8-9 infektov. Res je zdaj tudi zelo neprijazen čas za vključevanje v vrtec. Naj ti povem, da ko je moja mami začela delati v vrtcu je bil moj oče non stop bolan. Vse mu je prinesla. Ko pa se je enkrat prekužil, pa ni več zbolel, oz. mu ni nosila novih bolezni domov. Vem, da ti vse to nič ne pomaga, da si izčrpana. Verjemi, jaz te zastopim. Ker sem bila na istem ali pa še slabšem, ker sem imela po dva bolna doma, pa še sama čist adijo. Upam,da se ti bolezni čim prej zaključijo. Prihajajo veliko lepši dnevi in s tem tudi veliko manj bolezni. Držim pesti, da se to grozno obdobje konča, za vas in tudi za vse ostale bolančke. Kajti resnično vas razumem. Margit, vem da si najbolj od vseh tolažla Ateno, ampak mene se je to čist preveč dotaknilo. Hvala ti za tale post poln tolažbe.
< Sporočilo je popravil Bubilu -- 21.2.2008 19:25:40 >