Darca_k
|
Evo mene po dolgem času. Najprej in vsem tistim, ki ste praznovali... Pa seveda Tjaši, Davidu, Maju... Pri nas je sedaj res pravi tempo odkar hodim v službo. Zjutraj se vstajamo ob 6:00, potem dirkanje do vrtca, pa nazaj v službo, pa spet po Maja pa domov.... Zvečer pa sem prejšnji teden ob uspavanju zaspala prej kot Maj... Finta je namreč v tem, da sem še vedno sama 'šofer', ker moj še ne vozi, torej mi ne more pomagat pri dostavi v in iz vrtca, potem pa ful lovim minute v službi. Dobro, da je šef zaenkrat še kar razumljiv. Danes smo že imeli akcijo. Zjutraj, ko bi namreč morala na sestanek mi zazvoni telefon, da je Maj že 2x bruhal in da ga naj pridem iskat... Skratka ludnica. Moj ni mogel na fizioterapijo, pa še sam ga ni mogel pazit, pa sem oba dostavila prababici, da sta ga skupaj pazila... Sedaj mu ni nič videti, le nosek ima malo poln... Tako da bomo jutri ponovno poskusili do dvanajstih... Jasna, ne skrbi. Verjamem, da se bo našlo kaj boljšega. Boljše, da si prej ugotovila, kot pa takrat, ko bi blo prepozno... Malecka_Mateja, saj veš prvi koraki so 'najhujši' potem pa zadeve kar zlaufajo... Mene čaka še pregled na tvojem naslovu hahaha. Torej še malo pa bo marec tukaj . Močno namreč računam, da se bomo takrat rešili vseh virusev. Kolumbo se strinjam s tabo - tisti delfinček je meni tudi brez zveze. Helimaša, oprosti NISEM še poslala kremice (sem nabavila že dve, vendar mi ni uspelo še priti do pošte). A še vedno velja, ali sem že prepozna? Prosim javi, se bom jutri potrudila... OK sedaj pa grem malo likat, pa pospravit, pa pripraviti se za sestanek, ki ga vodim jutri zjutraj... Lahko noč!
|