ribicau
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Naša je bla preveč pametna ..na telem linku: http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss_w_h_/026-6150807-6051649?url=search-alias%3Daps&field-keywords=robeez&Go.x=12&Go.y=9 so cene celo v funtih..tko da ...na robez : http://www.robeez.com/Department.aspx?DeptID=223&PriceCat=4&Lang=EN-UK&RefID=ftf_tredzFeb08_uk je pa ob naročilu dveh parov poštnina brezplačna pa so dražje. Majkl ma še zmeri vročino , danes je šel že drugič spat,..upam da nima angine, če do jutr vročina ne zgine gremo dohtarju Kuham ričet, kej je učer drago ob 0 30 se prikresal domou s celim kupom prekajenga mesa, ampak je bil še glih tok priseben da je vse lepo spakiral v vrečke in dal v skrinjo ...jutr pa prata, pojutrišnjem pa pasulj .... Dons grem sama u Mercator, pa nej se on z Majklom ukvarja, rabm mal da mam 2 ure gmaha pred obema. Tud men bi pasal mal odklopa....a veš kva mi je dons direktor zatežu, ta pa je idiot na kvadrat.....sem čist penasta me kliče zutrej ob 8ih na razgovor, pridem u pisarno in pravi on men, zdej se mormo pa nekej poment, baje da nekej kompliciraš (jest) zarad enih stvari in mormo zdej to razjasnt, kao kaj se grem jest..... Pol pa jest vprašam v kateri zadevi se pa sploh gre, pa on men nazaj pove naslov ene firme, jest pa prvič slišala.....u glavnem, mu povem, da sploh ne vem o čem govori, on pa men, nej ne lažem itd. Pol sem pa popizdla in sem rekla, naj pokliče tistga, ki je to reku oz. ki ima kej zraven! Pa pokliče še dve sodelavki in obe potrdita, da jest nimam nč zraven. Pol pa jest vprašam, če zdej lahko grem iz pisarne, pa pravi ne, se bomo zdej dokončno zmenil kaj in kako????? !!!! Ja matr, če jest nimam nč zraven, kva nej se pa menim....u glavnem, pol sem kr šla ven, k "smo" kao razčistl, da res nimam nč zraven in potem grem čez ene 2 uri spet v njegovo pisarno nekej iskat in se tip sploh ne opraviči in nč! Ej, pa to ni res. Najprej te postavi pred zid, ko da te bo ustrelu, pol pa vid, da se je zajebou, pa se niti ne opraviči....Ej, kva si folk to domišlja! Zakaj mislš, da ma Majkl vročino? A je kakšen zob, ušesa...? Sej prehlajen itd. ni nč a ne?
|