Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 9:15:22
|
|
|
|
Drnula
|
ful informacij - hvala Ana - Neca je danes čist priklopljena name, prava hobotnica, skoz se me drži in sili k meni. Sam da se je kaj ne loteva in ne bo zbolela
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 18:15:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ola Mi imamo pa novi zobek . Končno po štirih mesecih. Tari je včeraj zvečer pokukal zgornji drugi sekalec (desni), zdaj rine ven še levi. So kar muke, se mi je pa zdelo da bosta prva ta dva, ker je že dolgo imela čisto belo. KT zabeleži: Tara 3. zobek (drugi sekalec zgoraj desno)- 19.02.2008 Drugače pa je novega še to, da Tara od včeraj tudi stoji sama (sicer je že enkrat prej delala poskuse, ampak je potem odnehala, ker je bilo na vseh štirih bolj luštno), pa pokazat zna prosim prosim. Sva se navadile na Novalac. Sicer sem se do dveh dni nazaj še trudila, zdaj pamislim, da nima smisla več vstrajat, ker ji ne paše več. Ji pa dajem mleko zvečer in zjutraj upam, da je to dovolj, ker čez dan mi poje kar nekaj mlečnih izdelkov. Vas moram malo prebrat pa se potem še kaj tipkamo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 18:24:39
|
|
|
|
KT
|
Poslušte punce, dejmo se no skup vzet - spet sem nas na drugi strani iskala, pa saj to več nikamo ne pelje . Ne se dat punce, držmo skupaj - kaj šele bo, ko se bomo porazgubile po službah. Aja, pa kje sta durosh in nikolaja? Kati prosim, če jih obvestiš, da jih močno pogrešamo in naj se kaj javita. Pa še to, glede na to kok smo "zgovorne" je najbolj, da se že zdaj začnemo pogovarjat o pikniku junija A bomo v osrednji Slo ostale, al gremo proti morju, no vsaj do Postojne gledat novo hiško, al gremo proti Špeli (prav želim si že Špelo spoznat na 4 oči), al gremo na Gorenjsko....Dejmo predloge, ni več veliko časa , nič čakat takoj srečko kupit.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 20:18:03
|
|
|
|
nky 23
|
no pa smo spet na drugi strani
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 20:27:42
|
|
|
|
FLASK_A
|
Joj, tale luna ga pa biksa. Sem čudna ko nevem kaj. Sem klicala da mi knjige podaljšajo, pa je bil na oni strani tudi nesramen, mi je kr telefon dol spustil, ko sem rekla, če mi lahko revije podaljša (so mi prejšnji teden rekli, da lahko- on pa ni hotu) Upam, da bo kmalu mimo... Mirne sanje vsem.
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 20:38:52
|
|
|
|
N _ B
|
Lista pogrešanih: Durosh & Nikolaja Palčica & Aljaž - sva govorili ta teden in vas vse lepo pozdravlja. Obljublja, da se oglasi, čim najde čas. julci & Zala Hanna1 & Hana Melaverde & Val Andreja 75 & Gal & Maj Zrak & Enei NRMM & Maša - jo zasledim na RR, ampak sem ne zaide. Ji bo treba zemljevid s potjo poslat. lidijad & Ajda Petraa & Tim Ronja & Ronja babajči & Ema Pogrešani v zadnjem mesecu: zabica26 & Žan Luka neja24062007 & Neja - pogojno. Po dolgem času se je danes pofočkala. Bibyka & Jan - enako kot neja24062007 lenkav & Vid - enako kot neja24062007 in Bibyka januška78 & Manca - upam, da bo zdaj več z nami, ko ima karte za Florido flask_a & Jaka - je tolk okupirana s poroko, da na nas kar malo pozablja Mentos & Hana - upam, da je s pikico Hano vse ok. Mentos, javi se! N&B & Jaka (sebe) pa najbolj da kar v popis inventarja vključim
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 21:16:39
|
|
|
|
Kati81
|
N&B to si se pa dobr spomnla. Durosh in Nikolaja sta super, sem ju ravno danes videla, Nikolaja je pravi cukr. Jutri prideta k meni pa bom rekla naj se mal javi. Verjetno je islila da k je bla tok časa brez izpita za avto, skor en let bolj natančno 10 mesecev, ji je pač pretekel in punca ni opazla, no kaj sem že hotla napisat, aha verjetno je mislila da tud po RRju ne sme vozit, no od pondelka ima spet izpit tko da upam, da se javi.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 21:18:03
|
|
|
|
Kati81
|
N&B & Jaka (sebe) pa najbolj da kar v popis inventarja vključim JA pa mene tud zraven!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 21:21:10
|
|
|
|
Kati81
|
Kar se pa naše FLASK_E tiče, mislim da preveč nevestice obiskuje! Je čist v poroko padla, jo bo treba tud kej pofrcat!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 21:23:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Kar se pa naše FLASK_E tiče, mislim da preveč nevestice obiskuje! Je čist v poroko padla, jo bo treba tud kej pofrcat! Ojej, se bom mogla še tukej mal pokazat vidim
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 21:27:04
|
|
|
|
januška78
|
Dober večer, N&B ful dobr si se spomnila. Obljubim, da bom sedaj pogosteje tlele gor. Danes sem že cel dan malo čudna, se me nekaj prehlad loteva in sem, ko je Manca spala še jaz počivala. Upam, da bo jutri že bolje, pijem na litre čajčka in s taveliko žlico med jem. Bi res rada šla jutri na telovadbo, ker je tako fino pol še čvekat z mamicami. Padme tudi jaz sem naročila nahrbtnik pri gospodu, ki je napisal članek o nahrbtnikih. Kati kako si ti pridna, ko takole vsako stvar preštudiraš. Zdaj točno vem kakšna očala bi kupila za Manco. No pa še ena novica: danes sva kupila avto.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 21:29:19
|
|
|
|
januška78
|
Čvekice oziroma trenutno bolj ne-čvekice ali se ta teden kaj dobimo na kofetu?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 21:42:30
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: januška78 No pa še ena novica: danes sva kupila avto. A zato vabiš na kavico? Se hecam.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 21:46:13
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B IZVIRNO SPOROČILO: januška78 No pa še ena novica: danes sva kupila avto. A zato vabiš na kavico? Se hecam. Ja seveda.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 21:47:19
|
|
|
|
Kati81
|
U Januška kar avto? Kakšen pa? A za vaju al za MAnco?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 21:47:54
|
|
|
|
N _ B
|
januška: sem se hecala. Da ne boš zamerila. Kaj sta pa kupila, če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 21:48:56
|
|
|
|
N _ B
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 A za vaju al za MAnco?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 21:53:18
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 U Januška kar avto? Kakšen pa? A za vaju al za MAnco? Bo kar za vse tri, pa še koga bi spravili not.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 21:56:48
|
|
|
|
januška78
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B januška: sem se hecala. Da ne boš zamerila. Kaj sta pa kupila, če ni skrivnost? Vem, da si se hecala. Se pa jaz zato nisem, tako da punce kar javte se za srečanje, jaz častim. Kupila sva pa v bistvu avto, ki sva ga že vozila, je bil to moj službeni pa sva ga imela možnost sedaj po treh letih odkupit - je pa Mazda 6 karavan izvedbe.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 21:57:01
|
|
|
|
Kati81
|
No čestitke pa srečno vožnjo z njim vsem trem!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 22:03:54
|
|
|
|
Kati81
|
FLASK_A imas sms!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 22:05:06
|
|
|
|
n€na
|
čer, Midve z Zalo sva pa odšle na počitnice v Savinjsko k babici in dediju in ostalemu sorodstvu in nama je taaaako lepo, da se niti na RR nimava časa oglasiti. Komaj da sem sedaj našla malo časa da vas vsaj malo preberem in čestitam: Tari za 3 zobek in Januški zaželi srečno vožnjo z novim avtom , drugače pa imamo tudi mi zelo pestre noči saj se zbujamo vsako uro in upam da bo tale lunca kaj kmalu nimila in našim bogim kmalu namenila mirne noči in veliko spanca.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 22:18:15
|
|
|
|
KT
|
Aha, aha, samo malo se je bilo treba razjezit, pa se že premika - BRAVO junijke Januška kdaj gremo en giro? Čestitke za avto Tara bravo zobki pa kar rastejo N & B tole si pa zastavla - a vidiš, sam po mizi je treba udarit . Da me ne boste resno vzele punce - sam sem res vesela, da se spet malo dogaja tu gor . Tiste vražje julijke so že pri 5. delu, me pa zadnje par mesecev že tale drugi del žvečimo
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 22:19:02
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Lista pogrešanih: Durosh & Nikolaja Palčica & Aljaž - sva govorili ta teden in vas vse lepo pozdravlja. Obljublja, da se oglasi, čim najde čas. julci & Zala Hanna1 & Hana Melaverde & Val Andreja 75 & Gal & Maj Zrak & Enei NRMM & Maša - jo zasledim na RR, ampak sem ne zaide. Ji bo treba zemljevid s potjo poslat. lidijad & Ajda Petraa & Tim Ronja & Ronja babajči & Ema ciaooo joj, jaz sem pa sedaj ostala ful presenečena, da se naju še spominjate sej berem vas dokaj pogosto ampak časa za odpisovat zmanjkuje midva zjutraj vstaneva in greva takoj ven, kosilo, popoldansko spanje in že je večer, ko ponavadi kuham za drugi dan ali pa likam...mah, sej veste kako se je življenje spremenilo midva v glavnem nič novega, razen to, da imamo še en zobek (v bistvu sta nam takrat dva hkrati pokukala), smo bolj lene sorte ker se še ne plazimo, se še vedno dojimo, jemo vse po spisku in ponoči se še vedno zbudimo ob 4h...ma ni hudo čestitke vsem za novosti in napredke, je za vse bolne, pa za vse nenaspane mame se še kaj oglasim... ln
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 20.2.2008 22:19:49
|
|
|
|
Kati81
|
KT ma veš me smo bolj polgljobljene v naša sporočila, tko da rabmo mal več časa.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?