|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
20.2.2008 15:31:06   
_ancica_
o tany...si se doma...ja upam, da bo od zdaj naprej red tam s seznami user posted image
a sta se ze zmenila kam bosta sla danes?

spps...a ti si tud zmatrana...ja najboljs da gremo kr nazaj v postlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
20.2.2008 15:37:36   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

o tany...si se doma...ja upam, da bo od zdaj naprej red tam s seznami user posted image
a sta se ze zmenila kam bosta sla danes?

Ja se sem doma... ja najprej morava v Santiago, pol pa bomo videli kaj bo... sej nimam nc proti, ce tle mal posedim in poklepetam user posted image user posted image user posted image ...

ja kar se pa seznama tice, ce ne bo v redu bom metlo prjela pa red nardilauser posted image user posted image ... ocitno mam pms.....user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
20.2.2008 15:40:28   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela

dan punce. kako kaj? meni je že cel dan slabo, pa ful sm kr neki tečna-jutr mam izpit, pa me mal mori.user posted image ...pol sem pa še šla danes mal forum brat od našga faksa, pa ena prjav, da se je za ta predmet, k mam jst izpit jutr učila mesc pa pol po 8 ur na danuser posted image  fajn to, jst sem se v vseh 4 letih vse skup tolk učila... 

Ojla... ja no, sej ce ti je slabo, je pa mogoce to dober znak, a ne....user posted image ...

ja eni rabijo vec casa kot drugi, jaz se tud nikol nisem ucila nevemkolk, par dni pred izpitom, ene pa cel mesec, pa sem ga zmer naredla tm z 8ko....  tko da ne se sekirat.... ti si pametna punca... zaupaj vase in svoje znanje...user posted image

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
20.2.2008 15:42:15   
venezuela
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

dan punce. kako kaj? meni je že cel dan slabo, pa ful sm kr neki tečna-jutr mam izpit, pa me mal mori.user posted image ...pol sem pa še šla danes mal forum brat od našga faksa, pa ena prjav, da se je za ta predmet, k mam jst izpit jutr učila mesc pa pol po 8 ur na danuser posted image  fajn to, jst sem se v vseh 4 letih vse skup tolk učila... 

Ojla... ja no, sej ce ti je slabo, je pa mogoce to dober znak, a ne....user posted image ...

ja eni rabijo vec casa kot drugi, jaz se tud nikol nisem ucila nevemkolk, par dni pred izpitom, ene pa cel mesec, pa sem ga zmer naredla tm z 8ko....  tko da ne se sekirat.... ti si pametna punca... zaupaj vase in svoje znanje...user posted image

dobiš takoj za pijačo, če prideva poleti na dopust na karibeuser posted image user posted image

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
20.2.2008 15:44:20   
tany83

dobiš takoj za pijačo, če prideva poleti na dopust na karibeuser posted image user posted image

user posted image user posted image  thx.... vsekakor drzim pesti... user posted image ... jaz vrjamem vate...

aja, kaj pa studiras, ce ni skrivnost???

Neposredna povezava do sporočila: 3230
20.2.2008 15:46:06   
_ancica_
tany...ja ce ne bo nc boljse, potem ni druge kot da metlo v roke vzames in pocistis nesnago user posted image user posted image user posted image ce imas pa pms pa se boljse, bos bolj ucinkovita! user posted image user posted image

venezuela...ima tany prav,..ne se sekirat, eni se pac dlje casa ucijo, kar ni zagotovitev za boljso oceno. Jaz sem tudi imela eno sosolko, ki se je non stop ucila, pa j evedno dobila enako  oceno kot ostali oz vcasih se slabso. user posted image   Glede slabosti pa...mogoce se je pa kaj prijelo user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
20.2.2008 15:46:24   
venezuela
sej js se nism nikol neki pretiran učila...pa mam povprečje tam8.4...sam zadn dan pred izpitom, k me je že tko zmer ful strah, pa grem še jst pametna forum brat, pa se zarad takih sekirat....user posted image user posted image  sej bo, upam da bom mela kej sreče, ker ta izpit je čista loterija veš, nek bedast sistem obrkroževanja pa minus točk...ja, kaj se vse ne spomnejo tile prfoksi...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3232
20.2.2008 15:47:15   
venezuela
sem na pf

Neposredna povezava do sporočila: 3233
20.2.2008 15:49:45   
tany83

sem na pf

user posted image .. to pa ni zame....

Neposredna povezava do sporočila: 3234
20.2.2008 15:50:20   
_ancica_
ker ta izpit je čista loterija veš, nek bedast sistem obrkroževanja pa minus točk...ja, kaj se vse ne spomnejo tile prfoksi...user posted image

ja, poznam ta nacin ocenjevanja...mors met kar mal srece vcasih user posted image jst ti je zelim veliko jutri, znanje pa ze imas, tako da nic se bat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3235
20.2.2008 15:50:49   
tany83

tany...ja ce ne bo nc boljse, potem ni druge kot da metlo v roke vzames in pocistis nesnago user posted image user posted image user posted image ce imas pa pms pa se boljse, bos bolj ucinkovita! user posted image user posted image

Ja, ko mam jaz pms, boljs da letis proc od mene, k sem sitna ko user posted image .... tko, da nej se me pazi una...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
20.2.2008 15:52:42   
tany83
Joj, ta moj kaktus... ga mal biksa on... gre prat avto pol ga pa 2 uri ni... ocitno ga res fajn drgne....user posted image ...

ce ne pride kmalu, bo njegov kaktus ratal, ko uni tulipan na sliki od soncnice user posted image user posted image user posted image ... pa mu nobena kaplijca vode ne bo vec pomagalauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
20.2.2008 15:54:23   
_ancica_

Ja, ko mam jaz pms, boljs da letis proc od mene, k sem sitna ko user posted image .... tko, da nej se me pazi una...user posted image user posted image user posted image

sej prou tako te rabmo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
20.2.2008 15:55:44   
venezuela

sem na pf

na pravni. kaj si pa ti študirala? sam faks pa snov mi je ful všeč...res je selekcija po 1 letniku, sam me to veseli...edino za pripravništvo bo bl problem pa že zej prošnje pošilam okol...veze, druga več očitno nič danes ne šteje...pa veš kak je, družboslovcu nas je full..noj je kemijo doštudiru pa je takoj pripravništvo dubu in službo za nedol. čas pa še služba mu je magisteri plačala, ki ga zej končuje...user posted image user posted image
jst bom pa mogla sama plačat, če bom hotla še naprej it....

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
20.2.2008 15:56:00   
tany83

sej prou tako te rabmo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja saj jaz se bom jezila, vi boste pa ploskale zdraven....user posted image user posted image user posted image .... sam, da bm jaz izpadla crna ovca poluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
20.2.2008 15:57:25   
_ancica_

Joj, ta moj kaktus... ga mal biksa on... gre prat avto pol ga pa 2 uri ni... ocitno ga res fajn drgne....user posted image ...

ce ne pride kmalu, bo njegov kaktus ratal, ko uni tulipan na sliki od soncnice user posted image user posted image user posted image ... pa mu nobena kaplijca vode ne bo vec pomagalauser posted image

tvoj pa  kr naprej pere tist avto user posted image user posted image user posted image Upam, da bo kaml nazaj, da bosta lahko se kam sla. Sicer je pa se zgodaj. Mam filing da je ura vsaj ze 12...sem prezgodaj vsata, zdej mi pa vse hodi narobe user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
20.2.2008 15:58:39   
venezuela

enako....user posted image user posted image  od mene takrat tud kr vsi bežijo...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
20.2.2008 15:58:47   
tany83

sem na pf

na pravni. kaj si pa ti študirala? sam faks pa snov mi je ful všeč...res je selekcija po 1 letniku, sam me to veseli...edino za pripravništvo bo bl problem pa že zej prošnje pošilam okol...veze, druga več očitno nič danes ne šteje...pa veš kak je, družboslovcu nas je full..noj je kemijo doštudiru pa je takoj pripravništvo dubu in službo za nedol. čas pa še služba mu je magisteri plačala, ki ga zej končuje...user posted image user posted image

Jaz slovenistiko.... ki mi zdej en kuuser posted image  tle pomaga, pa itak nisem dostudirala in ne diplomirala, ker me je moj katus sem zvlekel....user posted image ... no, ja glede na user posted image to da zviva tle niti ni melo pomena studirat naprej k mi studij nic ne pomaga... mi je blo pa fuuul zakon studirat, ker sem nora na literaturo in mi je zelo razsiril poglede faks....

Neposredna povezava do sporočila: 3243
20.2.2008 16:00:59   
tany83

tvoj pa  kr naprej pere tist avto user posted image user posted image user posted image Upam, da bo kaml nazaj, da bosta lahko se kam sla. Sicer je pa se zgodaj. Mam filing da je ura vsaj ze 12...sem prezgodaj vsata, zdej mi pa vse hodi narobe user posted image

ja ga drgne kot da bi porcheja mel....user posted image user posted image user posted image .... sej je se zgodi komaj 11 je tle.... saj vem saj midva sva tud se kar zgodi vstala... tm okrog 8ih....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
20.2.2008 16:02:36   
_ancica_

ja saj jaz se bom jezila, vi boste pa ploskale zdraven....user posted image user posted image user posted image .... sam, da bm jaz izpadla crna ovca poluser posted image user posted image user posted image

ja ti mas trenutno pms, tko da si taprava za to delo...jst pridem pa na vrstu kmalu za tabo...sej n evem, mogoce me pa ze prijema...mam obcutek, da bi lahko kr pretepla enga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
20.2.2008 16:04:22   
venezuela
sej če bi jst z mojim faksom kam šla, tud ne bi mela kej delat...razn v EU članicah...
pa naredi kakšen tečaj doli, ne vem, kaj pri vas pride v upoštev in kaj te veseli...ali pa odpreta s tvojim kakšen wellnes center ali pa slovensko restavracijo...user posted image user posted image user posted image če bi kej izvirnga najdla pa da bi blo folku dol všeč, bi zmagala...sej tko se pa dons tud najlažje do denarja pride...user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
20.2.2008 16:06:49   
_ancica_

sem na pf

Jaz slovenistiko.... ki mi zdej en kuuser posted image  tle pomaga, pa itak nisem dostudirala in ne diplomirala, ker me je moj katus sem zvlekel....user posted image ... no, ja glede na user posted image to da zviva tle niti ni melo pomena studirat naprej k mi studij nic ne pomaga... mi je blo pa fuuul zakon studirat, ker sem nora na literaturo in mi je zelo razsiril poglede faks....

jst tud nisem dokoncala mojga studija v Ljubljani...mi niti ni ne vem kok zal, ker me ni preprical. Sem pa studirala krajinsko arhitekturo. Prvi letnik mi je bil fajn, potem pa vsako leto manj, na koncu mi je pa ze visel za studij in potem sem sla raje v Kanado s svojim user posted image user posted image user posted image Je pa res da ti da faks nekaj...in to je splosna razgledanost, ce se temu lahko tako rece.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
20.2.2008 16:07:09   
tany83

\ja ti mas trenutno pms, tko da si taprava za to delo...jst pridem pa na vrstu kmalu za tabo...sej n evem, mogoce me pa ze prijema...mam obcutek, da bi lahko kr pretepla enga user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ... boga una tam, ce se enkrat pobrka seznam user posted image user posted image user posted image ...

joj, kolk mi je zadisalo po goveji juhi.... jo bi kar jedla... tako domaci govejo juhco....

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
20.2.2008 16:09:58   
tany83

sej če bi jst z mojim faksom kam šla, tud ne bi mela kej delat...razn v EU članicah...
pa naredi kakšen tečaj doli, ne vem, kaj pri vas pride v upoštev in kaj te veseli...ali pa odpreta s tvojim kakšen wellnes center ali pa slovensko restavracijo...user posted image user posted image user posted image če bi kej izvirnga najdla pa da bi blo folku dol všeč, bi zmagala...sej tko se pa dons tud najlažje do denarja pride...user posted image

ja, saj bi lahko sla v kak tecaj, sam morem se mal spanscino izpilit... drgac pa moj pravi, da ko bova mela user posted image  bom mogla bit doma, ker tle ni vtcev in on noce, da njegovega otroka noben drug ne pazi ampak mati, se prav jaz... tko, da bomo videli kaj bo...
sicer pa moj misli met svojo firmo... in pocasi dela na tem... za zacetek bova mela renta car, ce nama rata... bomo videli... sicer zdaj dobro sluzi tle kamor je, sam on si zeli met neki svojega....

Neposredna povezava do sporočila: 3249
20.2.2008 16:10:14   
venezuela

\ja ti mas trenutno pms, tko da si taprava za to delo...jst pridem pa na vrstu kmalu za tabo...sej n evem, mogoce me pa ze prijema...mam obcutek, da bi lahko kr pretepla enga user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ... boga una tam, ce se enkrat pobrka seznam user posted image user posted image user posted image ...

joj, kolk mi je zadisalo po goveji juhi.... jo bi kar jedla... tako domaci govejo juhco....

a si od zunaj zavohala govejo juhouser posted image  a tm domačini poznajo govejo župco...user posted image ? ja ni ga bolšga od goveje župce, pražnga krompirja, govedine pa hrena...najmi

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

odločitev za otroka

Koliko časa ste bili v resni vezi, ko ste se odločili, da začnete delati na projektu "otrok"?

manj kot mesec dni (3%)

1- 6 mesecev (6%)

7- 12 mesecev (6%)

1- 2 leti (12%)

2- 4 leta (28%)

več kot 4 leta (44%)

Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!