Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:31:06
|
|
|
|
_ancica_
|
o tany...si se doma...ja upam, da bo od zdaj naprej red tam s seznami a sta se ze zmenila kam bosta sla danes? spps...a ti si tud zmatrana...ja najboljs da gremo kr nazaj v postlo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:37:36
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ o tany...si se doma...ja upam, da bo od zdaj naprej red tam s seznami a sta se ze zmenila kam bosta sla danes? Ja se sem doma... ja najprej morava v Santiago, pol pa bomo videli kaj bo... sej nimam nc proti, ce tle mal posedim in poklepetam ... ja kar se pa seznama tice, ce ne bo v redu bom metlo prjela pa red nardila ... ocitno mam pms.....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:40:28
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela dan punce. kako kaj? meni je že cel dan slabo, pa ful sm kr neki tečna-jutr mam izpit, pa me mal mori. ...pol sem pa še šla danes mal forum brat od našga faksa, pa ena prjav, da se je za ta predmet, k mam jst izpit jutr učila mesc pa pol po 8 ur na dan fajn to, jst sem se v vseh 4 letih vse skup tolk učila... Ojla... ja no, sej ce ti je slabo, je pa mogoce to dober znak, a ne.... ... ja eni rabijo vec casa kot drugi, jaz se tud nikol nisem ucila nevemkolk, par dni pred izpitom, ene pa cel mesec, pa sem ga zmer naredla tm z 8ko.... tko da ne se sekirat.... ti si pametna punca... zaupaj vase in svoje znanje...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:42:15
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: venezuela dan punce. kako kaj? meni je že cel dan slabo, pa ful sm kr neki tečna-jutr mam izpit, pa me mal mori. ...pol sem pa še šla danes mal forum brat od našga faksa, pa ena prjav, da se je za ta predmet, k mam jst izpit jutr učila mesc pa pol po 8 ur na dan fajn to, jst sem se v vseh 4 letih vse skup tolk učila... Ojla... ja no, sej ce ti je slabo, je pa mogoce to dober znak, a ne.... ... ja eni rabijo vec casa kot drugi, jaz se tud nikol nisem ucila nevemkolk, par dni pred izpitom, ene pa cel mesec, pa sem ga zmer naredla tm z 8ko.... tko da ne se sekirat.... ti si pametna punca... zaupaj vase in svoje znanje... dobiš takoj za pijačo, če prideva poleti na dopust na karibe
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:44:20
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela dobiš takoj za pijačo, če prideva poleti na dopust na karibe thx.... vsekakor drzim pesti... ... jaz vrjamem vate... aja, kaj pa studiras, ce ni skrivnost???
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:46:06
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...ja ce ne bo nc boljse, potem ni druge kot da metlo v roke vzames in pocistis nesnago ce imas pa pms pa se boljse, bos bolj ucinkovita! venezuela...ima tany prav,..ne se sekirat, eni se pac dlje casa ucijo, kar ni zagotovitev za boljso oceno. Jaz sem tudi imela eno sosolko, ki se je non stop ucila, pa j evedno dobila enako oceno kot ostali oz vcasih se slabso. Glede slabosti pa...mogoce se je pa kaj prijelo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:46:24
|
|
|
|
venezuela
|
sej js se nism nikol neki pretiran učila...pa mam povprečje tam8.4...sam zadn dan pred izpitom, k me je že tko zmer ful strah, pa grem še jst pametna forum brat, pa se zarad takih sekirat.... sej bo, upam da bom mela kej sreče, ker ta izpit je čista loterija veš, nek bedast sistem obrkroževanja pa minus točk...ja, kaj se vse ne spomnejo tile prfoksi...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:47:15
|
|
|
|
venezuela
|
sem na pf
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:49:45
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela sem na pf .. to pa ni zame....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:50:20
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela ker ta izpit je čista loterija veš, nek bedast sistem obrkroževanja pa minus točk...ja, kaj se vse ne spomnejo tile prfoksi... ja, poznam ta nacin ocenjevanja...mors met kar mal srece vcasih jst ti je zelim veliko jutri, znanje pa ze imas, tako da nic se bat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:50:49
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...ja ce ne bo nc boljse, potem ni druge kot da metlo v roke vzames in pocistis nesnago ce imas pa pms pa se boljse, bos bolj ucinkovita! Ja, ko mam jaz pms, boljs da letis proc od mene, k sem sitna ko .... tko, da nej se me pazi una...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:52:42
|
|
|
|
tany83
|
Joj, ta moj kaktus... ga mal biksa on... gre prat avto pol ga pa 2 uri ni... ocitno ga res fajn drgne.... ... ce ne pride kmalu, bo njegov kaktus ratal, ko uni tulipan na sliki od soncnice ... pa mu nobena kaplijca vode ne bo vec pomagala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:54:23
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...ja ce ne bo nc boljse, potem ni druge kot da metlo v roke vzames in pocistis nesnago ce imas pa pms pa se boljse, bos bolj ucinkovita! Ja, ko mam jaz pms, boljs da letis proc od mene, k sem sitna ko .... tko, da nej se me pazi una... sej prou tako te rabmo!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:55:44
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: venezuela sem na pf .. to pa ni zame.... na pravni. kaj si pa ti študirala? sam faks pa snov mi je ful všeč...res je selekcija po 1 letniku, sam me to veseli...edino za pripravništvo bo bl problem pa že zej prošnje pošilam okol...veze, druga več očitno nič danes ne šteje...pa veš kak je, družboslovcu nas je full..noj je kemijo doštudiru pa je takoj pripravništvo dubu in službo za nedol. čas pa še služba mu je magisteri plačala, ki ga zej končuje... jst bom pa mogla sama plačat, če bom hotla še naprej it....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:56:00
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...ja ce ne bo nc boljse, potem ni druge kot da metlo v roke vzames in pocistis nesnago ce imas pa pms pa se boljse, bos bolj ucinkovita! Ja, ko mam jaz pms, boljs da letis proc od mene, k sem sitna ko .... tko, da nej se me pazi una... sej prou tako te rabmo!!! ja saj jaz se bom jezila, vi boste pa ploskale zdraven.... .... sam, da bm jaz izpadla crna ovca pol
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:57:25
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Joj, ta moj kaktus... ga mal biksa on... gre prat avto pol ga pa 2 uri ni... ocitno ga res fajn drgne.... ... ce ne pride kmalu, bo njegov kaktus ratal, ko uni tulipan na sliki od soncnice ... pa mu nobena kaplijca vode ne bo vec pomagala tvoj pa kr naprej pere tist avto Upam, da bo kaml nazaj, da bosta lahko se kam sla. Sicer je pa se zgodaj. Mam filing da je ura vsaj ze 12...sem prezgodaj vsata, zdej mi pa vse hodi narobe
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:58:39
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...ja ce ne bo nc boljse, potem ni druge kot da metlo v roke vzames in pocistis nesnago ce imas pa pms pa se boljse, bos bolj ucinkovita! Ja, ko mam jaz pms, boljs da letis proc od mene, k sem sitna ko .... tko, da nej se me pazi una... enako.... od mene takrat tud kr vsi bežijo...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 15:58:47
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: venezuela sem na pf .. to pa ni zame.... na pravni. kaj si pa ti študirala? sam faks pa snov mi je ful všeč...res je selekcija po 1 letniku, sam me to veseli...edino za pripravništvo bo bl problem pa že zej prošnje pošilam okol...veze, druga več očitno nič danes ne šteje...pa veš kak je, družboslovcu nas je full..noj je kemijo doštudiru pa je takoj pripravništvo dubu in službo za nedol. čas pa še služba mu je magisteri plačala, ki ga zej končuje... jst bom pa mogla sama plačat, če bom hotla še naprej it.... Jaz slovenistiko.... ki mi zdej en ku tle pomaga, pa itak nisem dostudirala in ne diplomirala, ker me je moj katus sem zvlekel.... ... no, ja glede na to da zviva tle niti ni melo pomena studirat naprej k mi studij nic ne pomaga... mi je blo pa fuuul zakon studirat, ker sem nora na literaturo in mi je zelo razsiril poglede faks....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 16:00:59
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Joj, ta moj kaktus... ga mal biksa on... gre prat avto pol ga pa 2 uri ni... ocitno ga res fajn drgne.... ... ce ne pride kmalu, bo njegov kaktus ratal, ko uni tulipan na sliki od soncnice ... pa mu nobena kaplijca vode ne bo vec pomagala tvoj pa kr naprej pere tist avto Upam, da bo kaml nazaj, da bosta lahko se kam sla. Sicer je pa se zgodaj. Mam filing da je ura vsaj ze 12...sem prezgodaj vsata, zdej mi pa vse hodi narobe ja ga drgne kot da bi porcheja mel.... .... sej je se zgodi komaj 11 je tle.... saj vem saj midva sva tud se kar zgodi vstala... tm okrog 8ih....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 16:02:36
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...ja ce ne bo nc boljse, potem ni druge kot da metlo v roke vzames in pocistis nesnago ce imas pa pms pa se boljse, bos bolj ucinkovita! Ja, ko mam jaz pms, boljs da letis proc od mene, k sem sitna ko .... tko, da nej se me pazi una... sej prou tako te rabmo!!! ja saj jaz se bom jezila, vi boste pa ploskale zdraven.... .... sam, da bm jaz izpadla crna ovca pol ja ti mas trenutno pms, tko da si taprava za to delo...jst pridem pa na vrstu kmalu za tabo...sej n evem, mogoce me pa ze prijema...mam obcutek, da bi lahko kr pretepla enga
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 16:04:22
|
|
|
|
venezuela
|
sej če bi jst z mojim faksom kam šla, tud ne bi mela kej delat...razn v EU članicah... pa naredi kakšen tečaj doli, ne vem, kaj pri vas pride v upoštev in kaj te veseli...ali pa odpreta s tvojim kakšen wellnes center ali pa slovensko restavracijo... če bi kej izvirnga najdla pa da bi blo folku dol všeč, bi zmagala...sej tko se pa dons tud najlažje do denarja pride...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 16:06:49
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: venezuela sem na pf .. to pa ni zame.... na pravni. kaj si pa ti študirala? sam faks pa snov mi je ful všeč...res je selekcija po 1 letniku, sam me to veseli...edino za pripravništvo bo bl problem pa že zej prošnje pošilam okol...veze, druga več očitno nič danes ne šteje...pa veš kak je, družboslovcu nas je full..noj je kemijo doštudiru pa je takoj pripravništvo dubu in službo za nedol. čas pa še služba mu je magisteri plačala, ki ga zej končuje... jst bom pa mogla sama plačat, če bom hotla še naprej it.... Jaz slovenistiko.... ki mi zdej en ku tle pomaga, pa itak nisem dostudirala in ne diplomirala, ker me je moj katus sem zvlekel.... ... no, ja glede na to da zviva tle niti ni melo pomena studirat naprej k mi studij nic ne pomaga... mi je blo pa fuuul zakon studirat, ker sem nora na literaturo in mi je zelo razsiril poglede faks.... jst tud nisem dokoncala mojga studija v Ljubljani...mi niti ni ne vem kok zal, ker me ni preprical. Sem pa studirala krajinsko arhitekturo. Prvi letnik mi je bil fajn, potem pa vsako leto manj, na koncu mi je pa ze visel za studij in potem sem sla raje v Kanado s svojim Je pa res da ti da faks nekaj...in to je splosna razgledanost, ce se temu lahko tako rece.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 16:07:09
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ \ja ti mas trenutno pms, tko da si taprava za to delo...jst pridem pa na vrstu kmalu za tabo...sej n evem, mogoce me pa ze prijema...mam obcutek, da bi lahko kr pretepla enga ... boga una tam, ce se enkrat pobrka seznam ... joj, kolk mi je zadisalo po goveji juhi.... jo bi kar jedla... tako domaci govejo juhco....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 16:09:58
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela sej če bi jst z mojim faksom kam šla, tud ne bi mela kej delat...razn v EU članicah... pa naredi kakšen tečaj doli, ne vem, kaj pri vas pride v upoštev in kaj te veseli...ali pa odpreta s tvojim kakšen wellnes center ali pa slovensko restavracijo... če bi kej izvirnga najdla pa da bi blo folku dol všeč, bi zmagala...sej tko se pa dons tud najlažje do denarja pride... ja, saj bi lahko sla v kak tecaj, sam morem se mal spanscino izpilit... drgac pa moj pravi, da ko bova mela bom mogla bit doma, ker tle ni vtcev in on noce, da njegovega otroka noben drug ne pazi ampak mati, se prav jaz... tko, da bomo videli kaj bo... sicer pa moj misli met svojo firmo... in pocasi dela na tem... za zacetek bova mela renta car, ce nama rata... bomo videli... sicer zdaj dobro sluzi tle kamor je, sam on si zeli met neki svojega....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 20.2.2008 16:10:14
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ \ja ti mas trenutno pms, tko da si taprava za to delo...jst pridem pa na vrstu kmalu za tabo...sej n evem, mogoce me pa ze prijema...mam obcutek, da bi lahko kr pretepla enga ... boga una tam, ce se enkrat pobrka seznam ... joj, kolk mi je zadisalo po goveji juhi.... jo bi kar jedla... tako domaci govejo juhco.... a si od zunaj zavohala govejo juho a tm domačini poznajo govejo župco... ? ja ni ga bolšga od goveje župce, pražnga krompirja, govedine pa hrena...najmi
|
Partner in porodM_mojcaJe bil vaš partner z vami pri porodu?Da (
82%)
Ne (
18%)
Število vseh glasov: 230Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!