|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: majčice 08_2.del
20.2.2008 11:04:14   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Jaz tega ne delam več, ker se mi ne da grem na brazilsko pa je en mesec mir. Tudi na Vrhniki baje obstaja ena kozmetičarka ki to obvlada sam moram poklicat da vidim če je res, pa če katero zanima vam potem sporočim...

brazilska tam spodaj? brrrr. kaj to pomeni da si potem tako kot dojenček, brez ene dlačice? pa ne to malo preveč boli? jaz si ne bi upala. jaz se z voskom samo do kolen, to je maksimum. sicer pa nisem tolko kosmata. moja metoda, dobra stara britvica.
spodaj mi pa frizurco dela moj dragi, pa se tega sploh ne brani. edino mene žgečka, pa se smejem kot pečena repa. zadnjič mi je že nohte na nogah postrigel. ni kaj, me razvaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
20.2.2008 11:07:14   
Naty*
**** pardon, zasluge za predlog čepenja nad ogledalom sem pomotoma pripisala Estrelli* namesto tebi user posted image . Men brazilska nekak ne potegne, ker mam občutek da mal preveč boli user posted image .

edina baraba, zdej ga pa še tko nerviraš, da pride tolk blizu pa nč ne sme pol user posted image ! Za v petek je 12.50 čist kul. Če pride Estrella* po stari cesti lahko na Petrolovi pumpi, drugač ji je pa lažje na MOL-u. Če nimaš prevoza lahk pridem po tebe, pa greva pol peš od naše hiše tja. Je pa res čist blizu user posted image . Drinka po predavanjih pa seveda velja user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
20.2.2008 11:11:39   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

fantek je imel: 57 cm in 4,8 kg. BOGICAuser posted image .

Bog plisss jaz mi nekaj manjšega in krajšega. user posted image user posted image

joj, to pa je dimenzijauser posted image . jaz bi tudi manjše pa krajše. no, sej sam da je z njim vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
20.2.2008 11:17:54   
Anonimen
sesil

Tud na brazilski ti pust črtico al pa kar ti pač paše... sam fajn mi je k ti tam okrog anusa tud vse popuca... Pa mene nič ne boli... Je pa res da mi tudi kozmetičarka vedno reče da je takih malo. Pa tud malo dlak imam...

Naty

Ni problema itak ni to moja pogruntavščina, tudi meni so to povedali un mislim da veliko žensk tako dela..

Notranjke

Me pa zanima a potem boste jutri prišle na Vrhniko al ne?

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3529
20.2.2008 11:29:34   
barbaw
Mater ste naklofale od jutra. Se moram prebit skozi dve strani. Ni čudno, da ne folgam polnit baterij v miški in tipkovnici. user posted image

Narava si spet naspidirana?! user posted image  Vreme je pa pri nas sončno. user posted image

Čmrlika ti je oproščeno. user posted image  včasih koga po krivem obsodimo. user posted image  Samo, da je s teboj, tvojim user posted image  in prstom vse dobro. Malo nas daje materinski instinkt. user posted image

edinaos če bi bilo toliko odvisno od gibanja pri porodu bi meni Jaka ven padel. user posted image  Je pa dobro, če si formi, ker se kasneje prej skupaj pobereš in lahko kljub pomankanju spanja skrbiš za user posted image  brez večjih težav. Tista ženskica od sodelvca od ... bi bila boga, če bi po naravni poti rodila. Je bil pa res velik user posted image . Sicer ko nosiš čez rok to na UZ gledajo, tako da takrat je možno predvidet dogajanje.  Dokler čutiš svojo princesko je vse ok. Niso vsi otročki enako živahni. Eni več spijo eni manj. Mislim, da mene spet čaka tisto ta drugo.

Aurora meni britje tudi še uspeva. Me rit ne ovira. user posted image  Trebuh pa ima obseg 95 tako, da ni panike. Potem pa se bo moj frizerja igral. user posted image  V prvi nosečnosti sploh ni bilo panike do konca. Edino on me je bril preden sem šla rodit, da me v P ne bi rabili. Je delo dobro opravil. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
20.2.2008 11:32:32   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Jana ti si pisala par postov nazaj, da se je tvoj Nejček umiril, da te ne brca več toliko?user posted image Mene tudi moja skoraj več ne brca, samo vsake toliko me čisto nežno poboža-popraska. Potem pa, sem vsak dan proti večeru že panična, ker jo že cel dan ne čutim, potem pa jo malo z AS razdraživa in se javi za par sekund? In spet nekam odideuser posted image , mi je bilo ljubše prej, ko je fuul brcala. Mogoče pa to pomeni, da otrok spremeni lego oz. da se premakne?user posted image

ja točno tako...men čez dan ne brca sploh več, mogoče čutim sam valovanje trebuha...zvečer dobim tam pa tam kako brco, drgač pa čutim sam da neki se dogaja notr, ne vem pa kaj. Tud jst bi rajš mela, da me še naprej brca in boksa, tak sem vsaj vedla da je aktiven in ok, zdej pa kr paničarim neki.

ok punce mal čudno vprašanje pa vseen: a ma kera probleme z zlato žilo oz hemeroidi? jst sem včeri začutla ko me je neki bolel, pa vidim/začutim da mi je žilo ven porinal. Pa sem jo kr nazaj not porinla, zdej pa čakam kaj bo ko grem naslednjič na wc.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
20.2.2008 11:46:57   
Estrella*
Aja najprej tole...mi je včeri G reku, da je treba obvezno vsak dan zdej čutit. Ko sm ga pa vprašala, če je kaka norma kolikokrat (sm slišala da 10x) je pa reku, da ne, ampak je pa obvezno vsak dan! V nasprotnem primeru obvezno poklicat. To je dobr vedet ane .

Ko sem bila pri Merlu so bile pred mano še 3user posted image  in vsaka ko je prišla ven je za njo vpil; obvozno ga morate čutiti vsak dan. Sem mislila, da je že vse posnel na diktafon in vsako rundo spusti ko gre user posted image ven.

Kar se tiče psov; valjda, da so razlogi , zakaj se nekdo boji, pa vendar pri majhnih otrocih je največkrat to, da starši govorijo take stvari(seveda vse z dobrim namenom) samo otrok to drugače interpretira. Se pa strinjam, da so za "nevzgojene kužke" odgovorni lastniki , ki ponavadi na svojih kompleksih vzgajajo ali nevzgajajo psa in rezultat je popadljiv , neobvladljiv pes, ki ga ponavadi še priveže ne, da je ja bolj strašen in pomemben.
Pes, ki je zdrav, vzgojen in ima normalnega lastnika, ki ga obvladuje (ne pes lastnika) v več kot 99% ni nevaren.
Jaz mam svojo na povodcu, vendar grem vsak dan v gmajno oz. na mesto, kjer se lahko zdivja brez da bi kakšnega motila.

Naty: Bo potrebno napet vse sila za tvojega user posted image , da ga boš pokmndirala. Sicer imaš že 10 letne izkušnje s psom, ki so nekako na ravni 1- 2 letnikauser posted image
Pridem iz smeri Godoviča po stari cesti , saj črz rovte ne pelje avtocesta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
20.2.2008 11:54:17   
Estrella*
Gled brcik: jaz jih čutim zelo neredno oz. par ur full, pol pa mir. Je pa res, da je ponoči tako dejavnauser posted image Jaz se s štetjem ne mislim obrenenjevat, se mi ne zdi smiselno, ker potem sem preveč živčna, če ni vse v mejah.

Naty, edinaos: velja za 12.50 na petrolu. Naty, tebe pa lahko pobereva pred hišo, da ne boš preveč pešačla, saj veš nevarnost predčasne deložacije.

Naty: glede britja pred špeglom nisi nič pobrklala, ker se jaz tako brijem in sem tudi napisala, le čepim ne. Mam velik špegu, ki ga prislonim k zidu , se vsedam predenj in opravim. Moram priznat, d prizor res ni všečen na uč, a zagotavlja 100% uspeh in zadovoljstvouser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
20.2.2008 12:15:31   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
pa z leti postnejo tudi bolj ubogljivi-si mislim.

Hmmm, upamuser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
20.2.2008 12:15:59   
TamaraJ
Ojla mamice in mamice to be..

No, zdej imam pa res že krizo. To se mi že nekaj mesecev ni zgodilo, da v službi nebi imela časa, da vas vsaj pozdravim. Vse je še bilj nujno kot včeraj in vse se najbolj mudi in meni se že kar malo meša. In tole je prisilno vzeta pavzicauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tamara: seveda bom imela čas v petek po predavanju. Torej, jaz sem zraven! Malega bom pustila pri svakinji v Godoviču. Bi bilo pa faj, da bi seenkrat dobili nekje z našimi škrati, nekje tam, ker se bi imeli oni za igrat mi pa mir za klepetuser posted image  

Jaz sem za, itak. Me ''v miru'' kavico spijemo, mali frajerji pa skurijo odvečno energijo, da bo spanje slajšeuser posted image . Za petek pa superuser posted image . Jaz in Kasso vas počakave v Avia Pubu. No, oglasi se na notranjke in se zmenimo natančneje. Kdaj ve končate in kdaj se s Kasso dobive ipd.

Čmrlika..user posted image user posted image user posted image  za trojkouser posted image . Res gre hitro. In zdaj ko imaš trojko spredaj se mi zdi, da sem še bolj za vamiuser posted image

Aurora... moja se hvala bogu ustavi, ko leti fleksi za njo. Enkrat je laufala in očitno ugotovila, da to ni to. In me zdaj kar lepo počaka. Mi pa uide fleksi kar pogosto iz roke. Najprej mirno hodi, potem pa zagleda miško in skoči. Jaz pa ne držim močno. Ja pa zoprno, kadar jo fleksi po buči, ker tako skače. No, ampak se kar navajamouser posted image . Bo pa Dee Dee za naslednjič vedela. nekateri psi si zapomnijo in so potem bolj pazljivi. Upam, da je tvoja med njimi..

Valentina... user posted image user posted image user posted image  za pregled in super, da je cukr ok. Bolje zoprn pregled in dobri rezultati, kot pa da ti nosečnost zamori še sladkorna

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 3535
20.2.2008 12:18:29   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Vse je še bilj nujno kot včeraj in vse se najbolj mudi in meni se že kar malo meša. In tole je prisilno vzeta pavzicauser posted image

mislim, da jim je v sluzbi vedno bolj jasno, da bos kmalu odsla na porodnisko in te hocejo max ponucat user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
20.2.2008 12:25:12   
80kaja
živjo punce....
sem vas prišla le na hitro pozdravit....vidim, da ste sončku primerno razpoloženeuser posted image
zanima me, če je bila včeraj katera od vas v MŠ v ljubljani zvečer?
pozdrvaček od kaje

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
20.2.2008 12:38:56   
aurora28
Danes bom probala malo eksperimentirati in si bom na muci naredila frizurco user posted image user posted image user posted image .
Jaz tudi ne mislim komplicirati in šteti brce, najbolj mi je pomembno, da ga čutim vsak dan po večkrat. Dejstvo je, da so si otroci med seboj različni in nekateri full nabijajo ponoči, medtem ko drugi ne. Tak, da Jana ne se sekirat, ker je vse ok. user posted image

Moj user posted image je ponoči prvič kolovratu in mislim, da se je obračal, ker me je pod prsnico bolelo in danes čutim brce nekako drugače razporejene. Vse mi deluje kot, da zdaj leži prečno. user posted image

Naty a obstaja prav olje za masiranje presredka user posted image

Danes kuham rižoto s piščančjimi prsi in zelenjavo: korenček, grah, paprika, paradižnik, peteršilj zraven pa bom postregla še rdečo peso. Mnjami kako bo dobro. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
20.2.2008 12:44:41   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz mam svojo na povodcu, vendar grem vsak dan v gmajno oz. na mesto, kjer se lahko zdivja brez da bi kakšnega motila.

Naty: Bo potrebno napet vse sila za tvojega user posted image , da ga boš pokmndirala. Sicer imaš že 10 letne izkušnje s psom, ki so nekako na ravni 1- 2 letnikauser posted image
Pridem iz smeri Godoviča po stari cesti , saj črz rovte ne pelje avtocesta.

Ja prva sreča je to, da mamo eni blizu gmajno, da se naši user posted image  lahko zlaufajo, brez da bi kdo grdo gledal, druga sreča je pa to, da mamo zarad njih mal predstave, kako zgleda vzgajanje user posted image . Bi rekla, da je moja kužka kr lepo vzgojena, jo pa včasih zmoti, če kdo prikriči mimo nje. In ne vem, kako bi blo, če bi bla spuščena pa bi se ustrašila. Kot sm rekla, mene je ugriznil pes, ko sem bila stara 9 let. Samo stala sem zraven in ga božala, ko je naenkrat skočil in me ugriznil v predel senc. Dobila sem 17 šivov. Lastnik je bil čist šokiran, ker je bil kuža (nemški ovčar) navajen otrok, pol pa kr naenkrat napadel. Strah do psov mi ni ostal, mi je pa ostalo to, da ne glede na to, da je tvoj kuža družinski član, ima še vedno svojo glavo.
Avtocesta čez Rovte pa res ŠE ne pelje user posted image . Ne vem zakaj sm misla, da prideš z ljubljanske strani user posted image . Se pa priporočam za avtoštop pred hišo, sej edina ve, kje morta nardit ovinek do mene user posted image .
Britje pred (ali nad) špeglom pa definitivno ni všečno, res je user posted image . Ampak če je to edini način, se tud to prenese, bolj kot pa goščava user posted image .

Tamara js sm pa glih prej študirala, če so te na šihtu čist z delom zasuli, al zakaj se nč ne oglasiš user posted image . Ti si kr privošč pavzo, sej boš user posted image  čist preveč utrudla!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 3539
20.2.2008 12:47:58   
barbaw
Meni se zdi, da obstaja olje za m asiranje presredka, bo pa Naty več vedela o tem. user posted image

Jana hemeroidi so zelo nadležna in znajo bit boleča stvar. Jaz sem jih imela po porodu. Jaz sem v lekarni kupila kremo, ki mi je zelo pomagala. Imena se ne spomnim, vendar sem tudi jaz šla tja in povedala v čem je bil problem in sem jo dobila. Čakat nima smisla, da izginejo da se ne boš načakala. Priporočajo pa da zaužiješ več vlaknastih snovi.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
20.2.2008 12:51:43   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jana hemeroidi so zelo nadležna in znajo bit boleča stvar. Jaz sem jih imela po porodu. Jaz sem v lekarni kupila kremo, ki mi je zelo pomagala. Imena se ne spomnim,...

Najbrž si imela Modolex...obstajajo tudi svečke za notranje hemoroide. Lahko si tudi narediš sam svečke iz navadnega masla in si pred spanjem daš ene dve v danko, da se počasi celi, ter da zjutraj greš lažje na blato (tisti trd čep se zmehča)...

Imela sem kar hude probleme, zdaj sem prešaltala na varianto, da vsako dopoldne pojem šalico mislija s mlekom in grem vsak dan, a je še vedno trdo...tako da bom kmalu spet prešalatala na prašek Mucofalk, ki se ga dobi v lekarni in je edina stvar, ki mi pomaga, da je blato mehko..... (proktolog mi je to priporočal, še posebno v nosečnosti).

Da ne pozabim, ste mi naredili tak gušt s tistimi jagodami, da sem si jih kupila in ravnokar pojedla sadno kupo (jagode, banana, sladoled Leone in smetana) user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 20.2.2008 12:53:10 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
20.2.2008 12:52:22   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Naty a obstaja prav olje za masiranje presredka user posted image

Ja js sm ga kupla z bonom od DM je pa od Welede. Verjetno obstaja še kako drugo olje, ampak js vem za tega. Pa še prav lepo diši (ko da je važno)user posted image . Ma js pravim...škodit ne more.

IZVIRNO SPOROČILO: 80kaja
vidim, da ste sončku primerno razpoloženeuser posted image

Sonček???? Kje, pri nas ga pa dons niiiii user posted image !!!

Vprašanje: a ma kera izkušnje z naročanjem prek babycentrove spletne strani? Previjalne od Lip Poljčane na sonček.si nimajo več, pa bo šele konec marca, zdej sem naročila pa na BC. Pa niso še niti prevzel naročila, pa je že tri dni mimo user posted image ...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
20.2.2008 12:55:55   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

ok punce mal čudno vprašanje pa vseen: a ma kera probleme z zlato žilo oz hemeroidi? jst sem včeri začutla ko me je neki bolel, pa vidim/začutim da mi je žilo ven porinal. Pa sem jo kr nazaj not porinla, zdej pa čakam kaj bo ko grem naslednjič na wc.user posted image

Sm ti že odgovorila, pa se je nekje zgubilo user posted image .... Js rešujem situacijo z veliiiko Donata, magnezijevimi tabletami, kivijem in belo kavo. Poleg tega pa uporabljam pri odvajanju kremo Eulatin NN. Res olajša vso zadevo. Najpomembnejša je res prehrana, ampak pomembno je pa tudi, da ne krvaviš vedno ko greš na wc. Tale krema pomaga pri tem.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
20.2.2008 13:00:16   
kasso
Naty, imaš pa srečo, če ti vse to pomaga... mah, jaz spet krvavim vsakič ko grem na wc...... razen, ko pijem tisti Mucofalk in je blato mehko, je ok.
Je pa res, da če ješ veliko vlaknin, moraš tudi ogromno pit, ker se le te vežejo na vodo in naredijo mehkejše blato...v nasprotnem primeru pa nastane trdo kot kamen, če npr. ješ otrobe in nič piješ....
Zelo pomaga tudi laneno seme!!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
20.2.2008 13:06:30   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Kaj ste pomislile, da vaše kužate daje luna. Počasi bo polna.

ne samo luna. tudi ženit se bodo začeliuser posted image . naši mački že veselo kličejo k ženitvi. mjav...

Jaz imam dve sterilizirani mačkici... Pa potrebni mačkoni ravno tako hodijo pod okno pet in švrkat okoli hišeuser posted image

Sem se pa spomnila prigode na začetku, ko sem dobila Sharko. Smo šli do zelenjavarja in sem rekla Timiju, naj podrži fleksi. In on se je odločil, da jo bo privezal za neko kovinsko tablo (nefiksirano). Ni jo znal zavezat... vendar ravno toliko jo je pripel, da je vse potegnila za sabo. In seveda je tisto železje ropotalo za njo in je še bolj prestrašano divjala okoli. Hvala bogu ni bilo ljudi okoli, ker bi lahko koga poškodovala. Je bil pa tam ravno avto dveh italijanskih upokojencev, mali zglancan Uno in tisto železje je kresnilo ob vrata avta in naredilo lepo razo. Komaj sem jo ujela in jo odvezala. Potem mi je še ušla (medtem, ko sem jo reševala železja se se mi je snela iz ovratnice)... Z tistima dvema upokojencema sem se poskušala nekaj zmenit (da moramo urediti s policijo itd...) vendar se je ata nasmehnil, zamahnil z roko in sta se odpeljala naprej. Jaz sem stala tam kot tele. Valjda sem kriva in škodo moram poravnat... Potem sta prišla psica in Timi poklapano nazaj... Mea culpa pogled... Jah, kriva sem bila jaz, ker bi morala predvidevat kaj takšnega. Ampak sem bila vesela, da ni bil kdo poškodovan.

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Pod tale post se pa 100% podpišem. Tud moja user posted image  je vedno na povodcu, razen tam kje sigurno ni nikogar. Mene je ugriznil pes pri devetih letih, ki je bil ful noro prijazen...do takrat. Pes je še vedno pes in če mu še tako zaupaš, mu ne moreš brat misli. Tud sama ne bom učila otroka, da so vsi psi prijazni, ker to dejansko ni res. Včasih se zgodi, da kuža kakega človeka zaradi nam neznanih razlogov ne prenese. In kaj če je to ravno otrok?

Ja, se popolnoma strinjam. Tudi najbolj prijazen kuža lahko na koga drugače odreagira. jaz se tudi ne u+igram. In kot je napisala Kasso... ne moreš živali 100% zaupat. Seveda pa otroka ne smeš strašit, ker potem nima sproščenega odnosa do živali.
Valentina... sem prebrala še tisto o čistilkah... ja, nekatere pač ne razmišljajo. Še posebno mi ni jasno, kaj marmor dela v ZD-jih. Tudi v Logatcu so ga položili in Cerknici.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Novica dneva z moje strani: KONČNO DOČAKALI NAŠ AVTO user posted image  

Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jutro

jaz vas enostavno ne dohajam. se spomnim kako smo se trudile priti na 100 stran, pa je ni hotelo biti, evo, zdej pa že 2 del pa krepko čez 100 stran brez problemov.user posted image
za petek je meni vseeno kdaj gremo na drink, lahko pred predavanjem, lahko po predavanju. važno je da gremo.

sesil... na notranjkah se bomo dogovorila natančneje. Oglasi se tam glede kakavčka po predavanju.

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Notranjke

Me pa zanima a potem boste jutri prišle na Vrhniko al ne?

Joj, jaz ne morem vsega komentiratuser posted image . Grem na notranjke, da se zmenimo

IZVIRNO SPOROČILO: narava

Vse je še bilj nujno kot včeraj in vse se najbolj mudi in meni se že kar malo meša. In tole je prisilno vzeta pavzicauser posted image

mislim, da jim je v sluzbi vedno bolj jasno, da bos kmalu odsla na porodnisko in te hocejo max ponucat user posted image

Barabeuser posted image user posted image user posted image  user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
20.2.2008 13:11:44   
jana81
ok hvala punce...
sicer jst ne krvavim, pa tud trdega blata nimam (razen kak dan v tednu), sam men je čudn ker mi je to žilo ven porinal, boli me sicer ne za znoret, ni pa prijetno..zdej uporabljam od palome vlažilni wc papir.ker po moje če bi mela navadnega,bi si ranla vse skup, pol pa bi bolelo. pazim pa tud pri prehrani.Za modolex sem že slišala,in če mi bo kr naprej tale žila ven skakala, si ga bom kupla.

mi tud mamo sonček , sam piha ko pr....vam ga pošiljam en vagon, sam brez vetra.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
20.2.2008 13:18:24   
barbaw
Mi imamo sončka brez vetra. Je v soboto in nedeljo pihalo kot pr norcih, tako da danes ne rabimo vetra. user posted image

Vagoni še iz našega konca odpotujejo natanko čez 2 minuti. Ču-ču

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
20.2.2008 13:18:35   
kasso

Bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo user posted image user posted image user posted image Mi tudi user posted image   ga gremo zdaj iskat, tako da vas pozdravljam user posted image
papa

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
20.2.2008 13:23:58   
barbaw
Pa fajn se vozite Kasso. user posted image  Glejta, da z Estrello ne bosta pozabili nazdravit za nov avto. Pri nas samo za enega nismo nazdravili pa je tast imel prometno.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
20.2.2008 13:40:45   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Bravo user posted image user posted image user posted image Mi tudi user posted image   ga gremo zdaj iskat, tako da vas pozdravljam user posted image
papa

Bravo za avtomobilčke user posted image user posted image user posted image . Če pa se kljub temu kaj zalomi... te pridem pa iskatuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.