dskubin
|
kapice: danes je bilo kar nekaj majhnih otrok brez kap v mestu ob 2h, ko je bilo po moje 15 stopinj. A imate obalanke še otroke s kapami, če seveda ne piha burja? Žabice pri vas očitno niso več del dnevne oprave. Ta teden so ble tudi na obali oštre temperature (vsaj zjutraj in zvečer - takrat mi hodimo ven, najlepši del dneva mi Draž prespi ) in jaz mam Diti kar v pajacu (pa brez vreče v vozičku), k mi je pač to najlažje gor navlečt. Drugače pa kape ne mara in jo moram n- krat s tal pobirat, ko obupam, je brez nje (verjetno večino časa). No, ko piha burja, ji kar kapuco od pajaca namontiram, pol se nekaj časa trudi, preden ji uspe dol dat. Drugače pa ji žabice kr dajem, sploh če gremo ven, ker mi itak povsod po tleh lazi in se mi ne zdi tako toplo po tleh, da bi jo imela brez (sploh, ker smo tudi po 2 uri v San Simonu na kamenčkih in je punca ves ta čas na tleh). jjasna - sem kar s cmokom v grlu brala, samo, da se je dobro končalo. ZOO - super, da ste se imeli fajn, drugič se mogoče tudi mi pridružimo. Mogoče jo bomo celo odnesli brez teh noric, še ene dva dni počakamo, pol pa smo ven iz te inkubacijske dobe. Cela štala - mislim, vsak dan čakat, če bo kaj llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllljjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjhvv č mmmmmmmmmmmm mmmmmmdn v fhjjv nb hdidxičxkxkjxi j jjnnnnnnnnnnn, ^ n}}}[,f m mm,m . ..čl l,lc ,a.ayžćaŽĐA000000,PLMMMMJ.,J.jkkkkywakjjlllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllloo00000000 00000000000000 00000000000000000000000000000000000 ,mmmmm c89u8888888ikkkkkkka,k.oirecoefiodjiofov<yyymmmmm7, l lk cjcjjc xxxxxxxxžđ1jmmmmmmmmmmmmmmmgjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj0122212 Evo, še sporočilo od Diti - vse za 5 minut miru.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 20.2.2008 8:59:59 >