|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
19.2.2008 7:16:43   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Jutro!
Danes se vidimo.user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
19.2.2008 7:18:00   
erna14

Jutro!
Danes se vidimo.user posted image

joj skoda k ne morm pridtuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
19.2.2008 7:20:16   
tejčica
Punce, kolk je pri vas čez dan mrzlo? A rabim dat Taji žabe pod hlače?

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
19.2.2008 7:22:25   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

evo neki za sline cedit,tole je najvecji bazen na svetu

user posted image

A tle se danes dobimo?user posted image  Pol ne rabim o žabah razmišljat.user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
19.2.2008 7:25:00   
thaiss
JUTRO!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
19.2.2008 7:26:20   
erna14

Punce, kolk je pri vas čez dan mrzlo? A rabim dat Taji žabe pod hlače?

ti ji kar daj,ker kljub soncu zna bit zlo mrzlo

tejcica-k koncate v zoo-ju vas cakam z koktejlckom pod tisto ta prvo palmo,a bo ureduuser posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
19.2.2008 7:28:37   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

JUTRO!!!

rana ura zlata ura,jutro

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
19.2.2008 7:35:28   
amy26
A tle se danes dobimo? Pol ne rabim o žabah razmišljat.

hud bazen, jst bi tudiuser posted image

pa dobro jutro

kavica je skuhana, no pa še za ostale eno dobro user posted image  Ela se na spalnici igra pri očku, no on je očitno zaspal, Aleks pa še kar spiuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
19.2.2008 7:39:28   
amy26
amy-v torek(naslednji)greva z tamalmu v nm sama ce si za kak kofe povej,se lahko ustavim,greva pa okol 12-13.

Erna, ti se kar oglasi sploh če greš sama, takrat sva z Elo sami doma tako da bom vesela če se boš res oglasilauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
19.2.2008 7:50:17   
tinaaja
Jutro user posted image

sem vceraj kar z B sla spat user posted image

dvodelna pižama: kako se to obnese??? Potem je verjetno treba spodaj oblečt bodi!? Za kdaj naj bi bilo potem to primerno?

imam dve doma, jih je B dobila, pa tud ne vem cist, kdaj jim bom uporabila user posted image verjetno res bodi spdaj.

Pitje - no me veseli, da nisva edini na decilitru user posted image

Sezam - user posted image za Zigatove podvige user posted image

Draja user posted image za korake.. pri nas je tud tale multi ze bil v akciji, ampak mislim, da bo se trajalo, da B ornk pogrunta hojo naprej.. v stran ob opori se nekak gre.. vse ob svojem casu user posted image

Meaa, bravo za izpit user posted image

Lejci, ZOO, notri pri kravah na zacetku.. Takoj desno na vhodu nekje.. 

Juhu tejcico bomo spoznalu user posted image

Na sliki se vid moj flat.. Ta drug kompleks na sliki, cist na vrhu user posted image user posted image user posted image Lahko pol k men zvijemo na lunch user posted image user posted image user posted image

anja, kako Mac? B pozdravlja B v M user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
19.2.2008 7:57:21   
A-N-J-A
anja, kako Mac? B pozdravlja B v M

Zelo v redu,sicer mal še smrdi,ampak bo tud to miniluser posted image .Pa Eli je tud zlo všečuser posted image .
B pozdravlja B nazaj.

tejčica-bo treba res kar žabe oblečtuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
19.2.2008 8:01:34   
tinaaja
Vreme danes ...

Torek
19.02.2008 user posted image -1°C 9°C user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
19.2.2008 8:30:55   
Lejci
Jutro,

Spet ena boljša noč, dojila  se je samo 1x, ene 3x je pila čaj - to je napredek, da sprejme flašo. Včasih ni šans, samo ziza. Mogoče je nabirala energijo za zoo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Lejci, ZOO, notri pri kravah na zacetku.. Takoj desno na vhodu nekje.. 

Super!!! Ines obožuje tistega ogromnega bika ali vola al kar pač je user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
19.2.2008 8:39:32   
tinaaja
za dobro jutro

Njen in njegov dnevik

NJEN DNEVNIK: V soboto zvečer se mi je zazdel nekam čuden. Dobila sva se v bifeju in popila pijačo. Pomislila sem, da sem jaz kriva za njegovo razpoloženje, ker sem bila celo popoldne v shopingu s prijateljico in malo zamudila na zmenek, ampak on ni nič rekel. Pogovor se je zatikal, pa sem mu predlagala, da greva na kako bolj mirno mesto, da bi se v miru pogovorila. Šla sva v restavracijo, ampak on se je še naprej čudno obnašal.   Z mislimi je bil nekje odsoten. Vprašala sem ga, kaj mu je, pa mi je samo odgovoril, da to nima veze z mano. Odgovor mi ni zvenel ravno prepričljiv. Ko sva se z avtom vračala domov, sem mu rekla, da ga imam rada, ampak on ni nič odgovoril, samo roko je položil na moje rame. Nisem si znala razložiti njegovega obnašanja, saj ni rekel nazaj, da me ima rad. Nič ni rekel. Postajala sem vedno bolj zaskrbljena. Ko sva prišla, sem pomislila, da me mogoče hoče zapustiti. Poskušala sem navezati pogovor, a on je samo prižgal TV in odsotno gledal program, kot da mi hoče povedati,  da je med nama konec.   Na koncu sem odnehala in rekla, da grem spat. Nekaj minut kasneje je prišel tudi on. Na moje presenečenje se je odzval na moje božanje in se ljubil z mano. Ampak še vedno je bil nekoliko raztresen. Hotela sem se soočiti s situacijo in se pogovoriti, ampak on je samo zaspal. Začela sem jokati in jokala sem dokler nisem zaspala. Ne vem več, kaj storiti. Prepričana sem, da ima drugo ! Moje življenje je popolna katastrofa !       NJEGOV DNEVNIK: Jesenice so danes izgubile  ! Ampak seks je bil pa dober !

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
19.2.2008 8:50:43   
skačica
hej!

Samo javim, da tudi midve uletiva v ZOO. Verjetno v pojačani zasedbi- prideta še moja najmlajša sestra in najstarejši nečakec Jon. Ampaj verjetno bomo prišli malo kasneje- okrog 10.30-11. Kje vas bomo najdle????

Lahko pusti ena na ZS cifro, ker od pikce si je nisem shranilauser posted image , drajina mi pa tud nič prav ne pride danes.

Se gremo pakirat, ker gremo prej še k moji mami.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
19.2.2008 8:56:00   
A-N-J-A
Super!!! Ines obožuje tistega ogromnega bika ali vola al kar pač je
Lejči ne pri biku,not v ZOO-ju pri prašičkih oz.kravahuser posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
19.2.2008 8:57:57   
tinaaja
ahko pusti ena na ZS cifro, ker od pikce si je nisem shranila , drajina mi pa tud nič prav ne pride danes.

mas

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
19.2.2008 9:24:43   
Dajadada
Punce uživajte danes. Bi se vam prav z veseljem pridružila, ampak se mi ne da dvakrat v lj, pa še popoldan imam zobarja, pa ful nekih opravkov, tako da bom šla samo za dve urce v služboč. Včeraj sem kar user posted image v avtu na poti v službo. Pa ne da bi prvič pustila nejca v varstvu, ampak občutek, da se je zaključilo najlepše leto v mojem življenju. V službi je bilo pa o.k., saj sem vedela, da me nič hudega ne čaka. Šef je itak na smučanju, tako da me je sodelavka updejtala z vsemi novostmi in čenčamiuser posted image .

Darilo: vam v kratkem pripopam fotko. Boste vidle kok je luštn.

Pitje: 2-3 deci na dan plus 1 dojenje - bebe ali planinski čaj, voda s  kapljico soka...mešanice soka pol pol z vodo bi pa spil kokr bi dobiluser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
19.2.2008 9:26:34   
Pikca
jutro

anja, kako Mac? B pozdravlja B v M
Zelo v redu,sicer mal še smrdi,ampak bo tud to minil .Pa Eli je tud zlo všeč .
kaj je to za eno čudo? no, sej bom dons vidla, a ne?

grem probat Jerneju še mal rižolinota uturit, da ne bo pol spet Brini malce pojedeluser posted image

se vidimo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
19.2.2008 9:28:51   
tinaaja
Pikca, imam zalogo.. danes imam trojno porcijo ananasa :) + kasice

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
19.2.2008 9:47:01   
K_a_t_i
Punce, mejte se FUUUL LEPO!!!! Pa za mojga Žigca prosim eno fotko unih malih pujskov kamor greš lahko not jih božat. Hvala!!!
Draja, bravo za Živjo!!! Zdej pa je vsak dan nekaj novega, a ne? user posted image

Joj, kasneje še kej... Žiga je brez vročine - tko da - akcija! user posted image

Sam tole MORAM povedat - včasih Žigu kako "krepko" razložmo. In ker je zdej "in" popke kazat in gledat, smo mu rekli, da je una luknjica na žogi (kjer se napumpa) popek. In zdej mu rečeš "kje ma žoga popek" in celo prevrti in pokaže luknjico user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
19.2.2008 10:01:19   
draja
Punce uživajte danes 100 na uro!!!! Zelo mi je žal, da ne bom spoznala naših vrlih obalankuser posted image .

Žiga bravo za "popek"user posted image . Pa super, da si brez vročine!

Barči kje si???????? Kako je z Žanom? Mislim na vaju.

Ines čestitke za nov zobek!
Jernej ti si pa že veliiiiiik fantek, da že sam papašuser posted image user posted image .

Dajadada verjamem, da so ti občutki ob začetku službe grozni. In ja,verjamem, da ni grozno začeti spet delati, ampak je predvsem grozno zaključiti eno čudovito obdobje. Ampak saj bo, hitro se bosta navadila in še naprej uživala skupaj. Še dobro, da delaš samo 4 ure.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
19.2.2008 14:30:16   
Lejci
Evo mene doma. Mala spi, sita in umita user posted image  Že v avtu je mrknla, ma kar zasmrčala je zadaj user posted image

Moram rečt, da sem se mela ful lepo, še lepš pa bi blo, če bi dejansko lahko kej več poklepetala s puncami. Moj nasvet - uživajte, dokler vam otročki še ne hodijo, ker pol je ... konec. Včeraj mi je v CP-ju naredila celo štalo s kričanjem, ker ji nisem pustila iz vozička. Adijo kave. Sej bi jo pustila (zunaj mislim), ampak bi se ona najedla kamnovuser posted image , česar me je v bistvu najbolj strah. 

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Sam tole MORAM povedat - včasih Žigu kako "krepko" razložmo. In ker je zdej "in" popke kazat in gledat, smo mu rekli, da je una luknjica na žogi (kjer se napumpa) popek. In zdej mu rečeš "kje ma žoga popek" in celo prevrti in pokaže luknjico user posted image .

Carsko, sem se prav narežala.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
19.2.2008 16:19:00   
erna14
no midva sva danes prezivela zelo lep dan,zjutraj sva sla v vtrec po vrtcu sva se z thaiss in matio dobila v merkatorju na terasi,joj je blo tok lepo odzunaj sedet na sonckuuser posted image ,mal bl sva bile razocarane nad zadevami ki sva jih pile ampak.........(neka vroca cokolada z nevem kaj vsemuser posted image  in kava z cudnimi zadevami...user posted image ),no potem sva sla pa se na 2 urni sprehod,zakon res je blo lustn,zdaj pa ze kuhamo makaroncke za kosilouser posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
19.2.2008 16:26:21   
tinaaja
Evo, Zoo user posted image user posted image user posted image Kako zoo vpliva na B???

user posted image

Sej ne.. je komi zaspala, je vse tok zanimivo user posted image

Obalki in pripadajoci otroci - sem ful vesela,d a ste prisli user posted image user posted image .. PA lejci in Ines smo spoznali user posted image Aja pa ninocko pa Rubna tud user posted image  
No, kako Ines in Vid sibata pa sploh raje ne bi ... kapo dol!

Draja, kako je bilo na NFT?

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?