|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
19.2.2008 17:10:48   
K_a_t_i
Čao punce,
naš otrok spet spi (zjutraj je ob 10h mrknil in se je zbudil ob 12:45), zdej pa že spet eno uro smrči user posted image  Men neč jasno... ni njemu lastno tole.

Sva pa bila danes 1 urco zunaj, sem ga peljala na tobogan in hojsenco "konjička". Res nisem več mogla od daleč sončka gledat user posted image . Srčno upam, da nisem naredila dodatne škode.

Fino, da ste se mele lušten. Tinaaja, kwa je pa mela Brina oblečeno pri -10? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
19.2.2008 17:12:10   
amy26
super da ste se imele lepouser posted image  Ela je bila danes malo v varstvu pol sva šli pa tudi midve na en dolg giro po gozdu in na sončku, pa dopoldne sva se z mojimuser posted image  na balkonu sončila in imela tudi zunaj kosilouser posted image  prav super je bilo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
19.2.2008 17:17:19   
draja
Ooooooo živalice se javljajo user posted image . Super da ste se imeli takooooo lepo.

NFT itak da je vse ok in ni potrebna nobena posebna terapijauser posted image user posted image user posted image . Imamo čez en mesec kontrolo. Je pa ta NFT res super, ker izveš svega in svašta. Npr. Multi Tomya bomo kar pospravili, dokler ne bo zares hodila, ker mora najprej fajn obvladati stransko hojo (tko da Brina že ve kaj delauser posted image ). Pa ful je zanimivo, ker je opazila, da se Živa dost gunca, da se zabava, kar je tudi bolje, da se ne navadi preveč, tako da ji je treba preusmeriti pozornost. Pa npr.nisem vedela, da ni ok, če se usede tako, da ima nogice spodvihane pod sabo (kao sedi na kolenih), tko da to moramo tudi popravljati. Pa spet malo baby handlinga s tem, da zdaj za malo večje otročke, kar je sploh super vedeti.

Pa spet - nobenega učenja hoje za rokice ali ob raznoraznih vozičkih!!!! Ker otroci potem razvijejo grdo držo med hojo (npr. se držijo preveč naprej). In to ostane celo življenje.

Ima pa Živa malenkost "mehkejši" mišični tonus, kar se ji vleče verjetno že od težkega poroda, ampak nič kritičnega.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
19.2.2008 19:23:00   
tinaaja
Tinaaja, kwa je pa mela Brina oblečeno pri -10?

nic skrbet, imela in imam obleceno B njej primerno.. glede na to, da je imela v skoraj 11m samo skrlatinko, pa zgleda tudi za njo pravilno user posted image user posted image

Draja, se enkrat hvala za reminder glede hoje user posted image Res je, vse b svojem casu brez forsiranja.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
19.2.2008 19:51:31   
amy26
nic skrbet, imela in imam obleceno B njej primerno.. glede na to, da je imela v skoraj 11m samo skrlatinko, pa zgleda tudi za njo pravilno

tinnaja, se strinjam pod tem, tudi jaz včasih malo več oblečem otroka sploh za ven, ker tole vreme se skos spreminja, dokler je sonček je prijetno, vendar zdej ni dneva da ne piha in takrat je kar sveže, pri nas je drugi problem da razne prehlade, zamašen nosek to Ela pobere od Aleksa, on pa v varstvu.

oba otroka sem dala spat, tišina v obeh sobahuser posted image  

Draja, naša ima tudi navado da ko se igra na meni oz. ob meni ko jaz ležim ona sedi na kolenih, tako da jo bo treba tega odvaditi.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
19.2.2008 20:42:10   
Žabika

ona sedi na kolenih, tako da jo bo treba tega odvaditi.

Ni problem klečanje, ampak če sedi tako, da ima ritko med nogami. Takšno sedenje je tipično za hipotone otroke, popravlja pa se to tako, da se daje petke skupaj, tako da sedi na petkah.

Hana se je pa odločila, da čez dan ne bo nič jedla, ponoči bi pa na 2 uri. Katastrofa! Ne vem kaj ji je, ampak ji bom probala njene zamisli čimprej iz glave zbit.

kapice: danes je bilo kar nekaj majhnih otrok brez kap v mestu ob 2h, ko je bilo po moje 15 stopinj. A imate obalanke še otroke s kapami, če seveda ne piha burja? Žabice pri vas očitno niso več del dnevne oprave.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
19.2.2008 20:49:37   
thaiss
Čer,

Matia je že omagal!!! V ZOOju sva se imela super, družba user posted image
Kavica z Erno je bla user posted image , sam za tako prijeten čvek se je splačalouser posted image user posted image

Žiga bravo za "popek"user posted image user posted image user posted image
Živa super da je na NFT vse tko kot mora bituser posted image

Žabika Matia je bil danes v zooju na sončku brez kapice, če pa ni burje je tudi ob morčku brez!! Je pa res da ima čupo ki ga grejeuser posted image

Tejčica a ste že doma al še kar Tajo po toboganih loviš?user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
19.2.2008 20:50:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

a veste da jaz pogresam jjasno,slumpo,majciko,soncek78,vms,dolgolaska....

Uh, vidim da sem med pogrešanimi - lepo to, da se spomnite na naju z Juretom. Jaz vas vsak dan ali pa vsaj na 2 dni redno preberem, ampak imam tko zvečer bolj malo časa za pisanje zadnje čase. Imam plan končno diplomirati, ampak ni in ni prave energije.

Jure je čedalje bolj priden otrok. Spat hodi ob 20 uri in spi tja do 8 ure zjutraj - zbujamo se pa še, ampak odkar ni več zizanja mu smo popravim dudo in zaspi nazaj. Jemo tudi že nekaj - smo celo banano osvojili od sadja, pa zelo rad ima skutke, jogurte, pudinge pa kozje mleko je njami njami. Kobaca kot nor in je ratal hiter, da ga moraš imeti non-stop na očeh, pa stoji in hodi že, če se ima kam prijet - kakšen stol, kavč in mamine hlače so zakon.

Bomo pa odslej 16.2. praznovali njegov drugi roj. dan - zakaj? Ker so pozabili zapreti vrata na stopnišču, ki vodijo v klet in je padel po njih. Hvala bogu ni padel na levo, ker potem bi poletel do konca stopnišča in si raje ne upam pomisliti kako bi bilo... Že tako je bilo dovolj hudo. No, dobil je eno buško. Ampak za vsak slučaj smo šli na urgenco, kjer so ga pregledali, slikali glavo. Danes ima samo še malo rumeno tam kjer se je udaril. Ja, ene 10 angelčkov ga je čuvalo. Drugače smo pa zdravi. Imamo pa že 8 zobkov.

user posted image

user posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2983
19.2.2008 20:53:10   
thaiss
ojoj jjasna, kar zmrazilo me je...en košek user posted image user posted image user posted image  za Jureta!!!

ANJA čakam fotko B v M!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
19.2.2008 21:02:45   
tinaaja
ojoj jjasna, kar zmrazilo me je...en košek za Jureta!!!

mene tud. samo, da je vse ok user posted image lepo da se javis in nam poves, kaj kaj dogaja.. Ti a se vedno cakas mene al je ze akcija user posted image user posted image user posted image ker od mene zgleda ne bo nic user posted image no vsaj tko kaze... oz nic ne kaze na user posted image ggrrr

Kapica ... b je bila pol tud brez al pa mal kapuco cez .. V zoo je bilo prakticno brez vetra, ko pa sva peljali ajo ven, pa je tukaj kar nekaj pihalo, tko da jo je hit dobila nazaj.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
19.2.2008 21:12:05   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

ona sedi na kolenih, tako da jo bo treba tega odvaditi.

Ni problem klečanje, ampak če sedi tako, da ima ritko med nogami. Takšno sedenje je tipično za hipotone otroke, popravlja pa se to tako, da se daje petke skupaj, tako da sedi na petkah.

no nam je rekla, da jo moramo zasukati tako, da sedi na ritki in nogice naprej.

Jjasna lepo da si se javila in HVALA BOGU da se je Juretov padec srečno končal! Joj,mi je kar slabo, če pomislim, kako si se morala počutiti v tistem trenutku.

Oblačenje folk naredi največjo napako, ker se prehitro sleče. Saj na sončku je ok, ko pa prideš v senco, pa če še malo zapiha, so pa temperature še zmeraj zimske. Pa tudi eno je, če hodiš po sončku, drugo pa če sediš nepremično v vozičku. Mi še vedno furamo kombinezon ali bundico, čez noge pa ima itak vedno zimsko vrečo. Pa še nikoli ni bila potna, prej mrzla.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
19.2.2008 21:13:49   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

ojoj jjasna, kar zmrazilo me je...en košek user posted image user posted image user posted image  za Jureta!!!

Tudi mene. user posted image

Evo, Žiga je šele zdej omagal. Nekje se mu je moralo poznat, da je čez dan spal 4 ure user posted image .
Naredila sem nakup stoletja - kupla sem ušesni termometer in sem zelooo zadovoljna user posted image . Zdaj bomo lahko temperaturo merili tudi v spanju in ne bo mu treba nič več nič rint v ritko (se mi je vedno smilu user posted image ).
Zdej grem pa pojest, pogledat Housa in spat. Drage moje, lepo spite! Nočko.

ps. Tinaaja user posted image  Sem mogla, no.... Ker je res blo +15 user posted image . No hard feelings, please user posted image .

Sam me pa vseen še vedno zanima kaj hudiča pol oblačte otrokom pri -10? Tole resno.... Men se ne zdi, da je pri - in +10 lahko ista oprava. Al kako? No sej, bom raj nehala, da me kdo tle dol ne vrže.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 19.2.2008 21:16:16 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
19.2.2008 21:19:24   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Oblačenje folk naredi največjo napako, ker se prehitro sleče. Saj na sončku je ok, ko pa prideš v senco, pa če še malo zapiha, so pa temperature še zmeraj zimske. Pa tudi eno je, če hodiš po sončku, drugo pa če sediš nepremično v vozičku. Mi še vedno furamo kombinezon ali bundico, čez noge pa ima itak vedno zimsko vrečo. Pa še nikoli ni bila potna, prej mrzla.

se strinjamuser posted image

KATI upam da boste zadovolji z ušesnim t, mi smo bliuser posted image  in smo ga takoj vrnili... vsako merjenje je pokazalo drugačno Tuser posted image ..v L 37.3  v D 39.2.. na čelu 35....

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
19.2.2008 21:26:20   
K_a_t_i
KATI upam da boste zadovolji z ušesnim t, mi smo bliuser posted image  in smo ga takoj vrnili... vsako merjenje je pokazalo drugačno Tuser posted image ..v L 37.3  v D 39.2.. na čelu 35....

Sej T je v vsakem ušesku drugačna - sam ne za 1,9C user posted image .
Mi mamo tega http://www.ideo.si/?k=art&kat=104&art=2087 in kaže kul user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
19.2.2008 21:28:45   
Žabika

Sam me pa vseen še vedno zanima kaj hudiča pol oblačte otrokom pri -10? Tole resno.... Men se ne zdi, da je pri - in +10 lahko ista oprava. Al kako? No sej, bom raj nehala, da me kdo tle dol ne vrže.

Jaz jo danes nisem zadelala v vrečo! Super se je počutila in komaj čakam, da jo dam za nekaj časa dol z vozička. Jaz se pri Hani ravnam najbolj po sebi in ne po drugih otrocih. Je pa vroča punca, a nikoli prepotena.
Glede dolgega oblačenja pozimi in dolgega slačenja poleti - jaz mislim, da je to zelo zelo individualna zadeva. En se takoj prehladi, en pa nikoli.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
19.2.2008 21:31:37   
tinaaja
Jaz imam usesnega tud za eno veliko varko. ko je imela vrocino, sem jo merila samo pod pazduho.

kati - ni isto, ce ima otrok pod kombinezonom ful zadev in tople, ali pa tanek bombaz... ko sem sla od doma ni blo toplo in sem fliknila gor kombinezon. ce bi sla ob 13 ven, bi ji dala gor budno in podlozene hlace.. tko pa je bil pac kombinezon, spodaj pa bombaz.. je pa res, da B zmeraj raje vec napravim pa slecem po potrebi, kot pa manj. pa spet - kot zgleda ji pase

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
19.2.2008 21:36:38   
Naomi
... Svit se je pa u bikinkah sprehaju, sam zg. del je dal dol, mu je blo vroce baje user posted image ...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
19.2.2008 21:39:51   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

... Svit se je pa u bikinkah sprehaju, sam zg. del je dal dol, mu je blo vroce baje user posted image ...

spodi pa tangice al kako? user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
19.2.2008 21:42:51   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Mi mamo tega http://www.ideo.si/?k=art&kat=104&art=2087 in kaže kul user posted image

mi smo imeli enga iz BC in je kazal tudi več kot 1,9C razlike.........user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
19.2.2008 21:47:18   
tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

mi smo imeli enga iz BC in je kazal tudi več kot 1,9C razlike.........user posted image

a tega.. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165128

meritev na čelu je sploh zanesljiva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
19.2.2008 21:47:56   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

spodi pa tangice al kako? user posted image

ja, sam uspred so ble mal ''sirse'', pa versaČe zlatna naocala user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
19.2.2008 21:54:14   
tinaaja
A katera ve kaj je z Barci in zanom?

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
19.2.2008 21:54:21   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
a tega.. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165128

ja user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
19.2.2008 22:10:51   
skačica
čer!

Iza spi, jaz pa končno prišla do računalnika. Punce, lušno je blo danes, kar nekaj novih mamic sem spoznala, ampak ker sem imela tole našo smotano tanajmlajšo(ki se obnaša kot bi bila najstarejšauser posted image ) smo potem prehitr mogle it. Drugič pridem sama z Izo pa mogoče z mamico od Jona rajši sabo vzamem, če ne bo v službi.

Pol smo šle še v službo, tam nič novega, ker nihče nima časa se z mojim problemom ukvarjat, ker je drugih dost tko da na tem področju nič novega. Mah, sej je vseen.

tinaaja- zakaj nič ne kaže z novo user posted image ??? Kaj še nimaš M? Jaz tud ne, tko da bomo tud mal mogli počakat, računamo da bi na tem projektuuser posted image (to je zdej v naši firmi obvezen izraz pri vsaki stvari) začeli delat tam nekje poleti. Če bomo tok časa delali kot prvič pol bom imela spet marčka, ampak šele leta 2010user posted image

oblačila- no, jaz imam Izo vedno oblečeno v bundo, spodaj pleten puloverček in bodi, hlače, spodaj pa žabice, termo nogavičke in čevlje. Če je pa hladneje pol pa pajaca, ampak to more bit res mrzlo. Mah ne vem, po občutku jo oblečem, mal bolj kot sebe, ker ona je le pri miru, jaz pa hodim in rinem voziček.

termometer- imamo dva ušesna. Enega smo kupil v Sparu za 20 eurov in sem mislila, da ni dovolj dober, zato smo šli v lekarno in kupil še Omronovega za 50 eurovuser posted image , ki pa kar naprej kaže različno. Točno tako kot je thaiss napisala, tisti iz Spara je pa bolj točen. Mater. Merjenje T v ritki meni ne sede in nismo nikoli prakticirali.

draja- super za Živo, vidiš da gre lepo po redu, tko kot njej paše. A da ni fajn, da hodi ob poganjalčku???? Naša ga pa kar naprej sem in tja vlači in zraven prav lepo hodi naprej. Bomo ukinli, čeprav tud Ft-ke različno govorijo. Mene je nazadnje ravno to spraševala, če že hodi kaj ob opori naprej,,,,

Nič, grem še mal brskat po netu, recimo pogledat razpisana prosta del. mestauser posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
19.2.2008 22:17:36   
sezam
Žabika - jaz sem mu že oblekla dvodelno pižamo. Spodaj sem m dala body in pa zgornji del pižame mu dam za hlačke in je bil zaenkrat še vedno zjutraj zatlačen user posted image

draja - user posted image user posted image  Živa Našemu Žigu je pa tale multi Tomy še prehiter, je potem skoz na kolenih user posted image  Pa user posted image  za nespasiran riž.

ZOO - kok mi skomine delate user posted image  Bom drugič kar dopust vzela, da se vam pridružim user posted image user posted image  Pa še obalke so bile danes zraven, pa skačica Super, da ste uživale. A bo kaka slikca? user posted image

jjasna - ojoj, tudi mene je kar zmrazilo. Še dobro, da se je tako izteklo user posted image user posted image

kati - jaz ima isti termometer, sam se ne zanesem nanj. Se mi zdi, da vsakič drugač pokaže user posted image

barči - kje si? Kako je z Žanom?

Mi smo šli pa danes vsi 4-je v šoping in kupili Ani kolo za RD user posted image . Tortica je tudi že naročena user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?