skačica
|
čer! Iza spi, jaz pa končno prišla do računalnika. Punce, lušno je blo danes, kar nekaj novih mamic sem spoznala, ampak ker sem imela tole našo smotano tanajmlajšo(ki se obnaša kot bi bila najstarejša ) smo potem prehitr mogle it. Drugič pridem sama z Izo pa mogoče z mamico od Jona rajši sabo vzamem, če ne bo v službi. Pol smo šle še v službo, tam nič novega, ker nihče nima časa se z mojim problemom ukvarjat, ker je drugih dost tko da na tem področju nič novega. Mah, sej je vseen. tinaaja- zakaj nič ne kaže z novo ??? Kaj še nimaš M? Jaz tud ne, tko da bomo tud mal mogli počakat, računamo da bi na tem projektu (to je zdej v naši firmi obvezen izraz pri vsaki stvari) začeli delat tam nekje poleti. Če bomo tok časa delali kot prvič pol bom imela spet marčka, ampak šele leta 2010 oblačila- no, jaz imam Izo vedno oblečeno v bundo, spodaj pleten puloverček in bodi, hlače, spodaj pa žabice, termo nogavičke in čevlje. Če je pa hladneje pol pa pajaca, ampak to more bit res mrzlo. Mah ne vem, po občutku jo oblečem, mal bolj kot sebe, ker ona je le pri miru, jaz pa hodim in rinem voziček. termometer- imamo dva ušesna. Enega smo kupil v Sparu za 20 eurov in sem mislila, da ni dovolj dober, zato smo šli v lekarno in kupil še Omronovega za 50 eurov , ki pa kar naprej kaže različno. Točno tako kot je thaiss napisala, tisti iz Spara je pa bolj točen. Mater. Merjenje T v ritki meni ne sede in nismo nikoli prakticirali. draja- super za Živo, vidiš da gre lepo po redu, tko kot njej paše. A da ni fajn, da hodi ob poganjalčku???? Naša ga pa kar naprej sem in tja vlači in zraven prav lepo hodi naprej. Bomo ukinli, čeprav tud Ft-ke različno govorijo. Mene je nazadnje ravno to spraševala, če že hodi kaj ob opori naprej,,,, Nič, grem še mal brskat po netu, recimo pogledat razpisana prosta del. mesta
|