l.daisy
|
hej helou... uuuffff, ste spet načvekale... torej, moje poročilo s pregleda: kri, voda ok, železo se mi je popravilo , kile (najbrž) v mejah normale (ni nič komentirala), pritisk malo nizek, ampak sprejemljiv... dobila napotnico za ponoven Coombsov test krvi in injekcijo v 28. tednu (sem RH-), jutri imam UZ - kontrolo rasti... na test sladkorne grem naslednjič, ni mi treba biti tešč (se upoštevajo vrednosti, o katerih je pisala aleksandra_silvija)... bolniška uradno do konca (čeprav sem že dobila odločbo), vprašala sem kaj je zdaj to za eno s , da moram biti doma v mirovanju... pa je bila jezna, je rekla, da ne ve sploh kaj naj še napiše, da jo bojo upoštevali... še vedno priporoča zmerno aktivnost tudi na svežem zraku (kadar ni bolečin v spodnjem delu trebuha)... na novo predpisala uživanje kalcijevih tablet, magnezij in neo vin ostajata... glede 3D/4D: po pregledu sem šla še dol v UZ ambulanto se naročit za jutri in vprašat za 4D pregled... pregled delajo tam nekje 27.,28.,29. teden, poveš pri katerem ginekologu želiš pregled, cena je res 50 €, dobiš DVD... (okvirno sva dogovorjeni za 10.03. popoldan - sem vprašala a popoldan, pa je bil njen odgovor seveda, saj gre za samoplačniški pregled - glede na njen odgovor sklepam, da so ti pregledi samo popoldan)... pa še za samo napravo UZ sem vprašala, ali je spet nov, pa kako, če so že prej imeli najbolj modernega (vem, ker sem bila pregledana na njem že v 7. tednu), pa je rekla, da so jih zdaj nekaj časa imeli na testiranju različne UZje, da ta zdaj je pa dejansko tisti, za katerega so se odločili.... evo, upam, da nisem kaj pozabila...