![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:51:22
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: venezuela nč, babe ...grem jest, morm po tamalo na trening, pa se še mal učit, ker zej že skos v ekran buljim, pa me oči že pečejo... pridm še vas kej po deveti pogledat...upam, da bo še ktera takrat gor. ..by po tamalo? lepo se mej, pa se se kaj oglasi kasneje. Ce ne se pa tipkamo jutri. Cau bau mlajšo sestrico/pubertetnico se tipkamo, zej pa res šibam... aha, no sej se mi je zdelo da govoris o sestrici, ker nisem nikjer zasledila, da bi ze imela kaksnega mulcka no, lepo se mej...cau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:52:34
|
|
|
|
tany83
|
Lepo se mej venezuela.... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:54:19
|
|
|
|
spps
|
tako je to ,danes sem se pa zraven compa zmatrala no,od smejanja
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:55:33
|
|
|
|
sončnica24
|
Ancica ti bi še sliko mela, ni dovolj če samo povem kaj je blo , ojoj te res pomlad razganja
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:56:51
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps tako je to ,danes sem se pa zraven compa zmatrala no,od smejanja Saj mene tudi vse boli, jutri bo pa verjetno še huje ko se vse skupaj malce umiri
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:59:05
|
|
|
|
_ancica_
|
punce moje...jst se bi tud mogla malo odlimat od tega hudica tukaj, ker imam kar nekaj stvari za narest danes...sva bla zadnje dni takoooo lena, da imam ful za pospravit, potem moram pa se ful enih dvd-jev zapect, ker imava poln racunalnik, pa se koledarje moram delat...bla bla bla...v glavnem imam velik dela se bom pa vsake tolk mal oglasila tukaj, da vidim o cem je beseda, pa da se malo nasmejem in potreniram smejalne misice se tipkamo se kasneje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 18:59:20
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 IZVIRNO SPOROČILO: spps tako je to ,danes sem se pa zraven compa zmatrala no,od smejanja Saj mene tudi vse boli, jutri bo pa verjetno še huje ko se vse skupaj malce umiri pol se pravi,da jutri ne sme bit nič drugače ,da se mišice ne razbolijo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:00:34
|
|
|
|
spps
|
a zdaj boste pa vse krenale tany bo pa ziher napisala,da si mora nek zajest naredit
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:01:49
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja no spps se ne bi nič pritoževala samo verjetno bom jutri zjutraj imela spet samogovore tako kot ponavadi, tako da razen če se pravi čas zbudim pa še z mojim malo , ker on full hitro odide ko še jaz sladko spim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:03:02
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a zdaj boste pa vse krenale tany bo pa ziher napisala,da si mora nek zajest naredit Jaz sem še tu nekje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:05:25
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps a zdaj boste pa vse krenale tany bo pa ziher napisala,da si mora nek zajest naredit ja kako si ugotovila.... ne sorry sam danes sem zaposlena... sej sem skoz tle nekje.... sam tezko vam sledim, k tolk napisete....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:05:37
|
|
|
|
sončnica24
|
Pa še kašno urco al pa malce več bom ker še mojega ne bo tako hitro potem pa noge brit , če ne bo moj mislo da mam namesto nog kaktuse
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:05:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ja no spps se ne bi nič pritoževala samo verjetno bom jutri zjutraj imela spet samogovore tako kot ponavadi, tako da razen če se pravi čas zbudim pa še z mojim malo , ker on full hitro odide ko še jaz sladko spim a ti boš dopoldne tu?sam dopoldan je taaak dooolgčas
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:06:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps a zdaj boste pa vse krenale tany bo pa ziher napisala,da si mora nek zajest naredit ja kako si ugotovila.... ne sorry sam danes sem zaposlena... sej sem skoz tle nekje.... sam tezko vam sledim, k tolk napisete.... mislila sem si,ker še nisi o hran danes nič napisala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:09:37
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja sam bi že cel teden naj bla samo dopoldan tukaj samo moj vedno neke okrog leče pa rihta tako da sem doma in mam cajt, jutri pa mama planirano da nekam grema, no seveda če ne bo nekaj vmes prišlo tako kot danes. Dopoldan pa je res full full dolg čas, sem že prejšnji teden študirala kje bi kako našla da bi popoldan klepetala pa ni nikjer nikogar , bo treba eno poiskat tako ki ma samo dopoldne čas da bo z nama čvekala ko naju popoldan ni
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:09:54
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps a zdaj boste pa vse krenale tany bo pa ziher napisala,da si mora nek zajest naredit ja kako si ugotovila.... ne sorry sam danes sem zaposlena... sej sem skoz tle nekje.... sam tezko vam sledim, k tolk napisete.... mislila sem si,ker še nisi o hran danes nič napisala saj nisem se nc jedla, pa je ze 2popoldan...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:10:43
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps a zdaj boste pa vse krenale tany bo pa ziher napisala,da si mora nek zajest naredit ja kako si ugotovila.... ne sorry sam danes sem zaposlena... sej sem skoz tle nekje.... sam tezko vam sledim, k tolk napisete.... mislila sem si,ker še nisi o hran danes nič napisala Saj to pa je tudi res, tany kaj danes se boš izstradala ali te ta smeh hrani
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:12:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Ja sam bi že cel teden naj bla samo dopoldan tukaj samo moj vedno neke okrog leče pa rihta tako da sem doma in mam cajt, jutri pa mama planirano da nekam grema, no seveda če ne bo nekaj vmes prišlo tako kot danes. Dopoldan pa je res full full dolg čas, sem že prejšnji teden študirala kje bi kako našla da bi popoldan klepetala pa ni nikjer nikogar , bo treba eno poiskat tako ki ma samo dopoldne čas da bo z nama čvekala ko naju popoldan ni pa saj jih je dopoldan,kr neki gor,sam nekak ne rata kake debate udarit-so še bolj pogrupirane in niti ne moreš s vsako spelajt pogovora
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:13:15
|
|
|
|
sončnica24
|
No tany potem pa hitro jest je možno da sta že dva in nisi več sama, bogo dete pa rabi hrano
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:13:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps a zdaj boste pa vse krenale tany bo pa ziher napisala,da si mora nek zajest naredit ja kako si ugotovila.... ne sorry sam danes sem zaposlena... sej sem skoz tle nekje.... sam tezko vam sledim, k tolk napisete.... mnda ja nisi na kaki dieti,ko sem ti včeraj napisala,da kr jest hodiš mislila sem si,ker še nisi o hran danes nič napisala saj nisem se nc jedla, pa je ze 2popoldan...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:14:55
|
|
|
|
tany83
|
Ne, sej si bom mal solate nardila...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:17:08
|
|
|
|
spps
|
ka mi je pa tole neka zaštrikalo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:17:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ne, sej si bom mal solate nardila... se ti ne splača,ker boš prehitr spet lačna
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:24:44
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja razen če si kašno makaronovo solato narediš od te se malce bolj naješ. Pa prosim ne o hrani ker bom jaz lačna
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 19.2.2008 19:26:28
|
|
|
|
tany83
|
Ne, ne... bom pol jedla vecerjo ko moj dragi pride, bom skuhala neki, ce zdaj prevec jem pol ne bom mogla jest...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.