|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
19.2.2008 18:51:22   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: venezuela

nč, babe ...grem jest, morm po tamalo na trening, pa se še mal učit, ker zej že skos v ekran buljim, pa me oči že pečejo...
pridm še vas kej po deveti pogledat...upam, da bo še ktera takrat gor.user posted image ..byuser posted image

po tamalo?

lepo se mej, pa se se kaj oglasi kasneje. Ce ne se pa tipkamo jutri. Cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

mlajšo sestrico/pubertetnicouser posted image user posted image  se tipkamo, zej pa res šibam...user posted image

aha, no sej se mi je zdelo da govoris o sestrici, ker nisem nikjer zasledila, da bi ze imela kaksnega mulcka user posted image

no, lepo se mej...cau

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
19.2.2008 18:52:34   
tany83
Lepo se mej venezuela....

papa user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
19.2.2008 18:54:19   
spps
tako je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,danes sem se pa zraven compa zmatralauser posted image user posted image user posted image user posted image
no,od smejanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
19.2.2008 18:55:33   
sončnica24
Ancica ti bi še sliko mela, ni dovolj če samo povem kaj je blouser posted image , ojoj te res pomlad razganja

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
19.2.2008 18:56:51   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: spps

tako je touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,danes sem se pa zraven compa zmatralauser posted image user posted image user posted image user posted image
no,od smejanjauser posted image user posted image user posted image user posted image

Saj mene tudi vse boli, jutri bo pa verjetno še huje ko se vse skupaj malce umiriuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
19.2.2008 18:59:05   
_ancica_
punce moje...jst se bi tud mogla malo odlimat od tega hudica tukaj, ker imam kar nekaj stvari za narest danes...sva bla zadnje dni takoooo lena, da imam ful za pospravit, potem moram pa se ful enih dvd-jev zapect, ker imava poln racunalnik, pa se koledarje moram delat...bla bla bla...v glavnem imam velik dela user posted image

se bom pa vsake tolk mal oglasila tukaj, da vidim o cem je beseda, pa da se malo nasmejem in potreniram smejalne misice user posted image user posted image user posted image

se tipkamo se kasneje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
19.2.2008 18:59:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Saj mene tudi vse boli, jutri bo pa verjetno še huje ko se vse skupaj malce umiriuser posted image

pol se pravi,da jutri ne sme bit nič drugačeuser posted image user posted image user posted image ,da se mišice ne razbolijouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
19.2.2008 19:00:34   
spps
a zdaj boste pa vse krenaleuser posted image
tany bo  pa ziher napisala,da si  mora nek zajest naredituser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
19.2.2008 19:01:49   
sončnica24
Ja no spps se ne bi nič pritoževala samo verjetno bom jutri zjutraj imela spet samogovore tako kot ponavadi, tako da razen če se pravi čas zbudim pa še z mojim malo user posted image , ker on full hitro odide ko še jaz sladko spim

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
19.2.2008 19:03:02   
sončnica24

tany bo  pa ziher napisala,da si  mora nek zajest naredituser posted image user posted image user posted image

Jaz sem še tu nekjeuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
19.2.2008 19:05:25   
tany83

ja kako si ugotovila....user posted image

ne sorry sam danes sem zaposlena... sej sem skoz tle nekje.... sam tezko vam sledim, k tolk napisete....user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
19.2.2008 19:05:37   
sončnica24
Pa še kašno urco al pa malce več bom ker še mojega ne bo tako hitro potem pa noge brituser posted image , če ne bo moj mislo da mam namesto nog kaktuseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3087
19.2.2008 19:05:42   
spps

Ja no spps se ne bi nič pritoževala samo verjetno bom jutri zjutraj imela spet samogovore tako kot ponavadi, tako da razen če se pravi čas zbudim pa še z mojim malo user posted image , ker on full hitro odide ko še jaz sladko spim

a ti boš dopoldne tu?sam dopoldan je taaak dooolgčasuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3088
19.2.2008 19:06:29   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

ne sorry sam danes sem zaposlena... sej sem skoz tle nekje.... sam tezko vam sledim, k tolk napisete....user posted image

mislila sem si,ker še nisi o hran danes nič napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
19.2.2008 19:09:37   
sončnica24
Ja sam bi že cel teden naj bla samo dopoldan tukaj samo moj vedno neke okrog leče pa rihta tako da sem doma in mam cajt, jutri pa mama planirano da nekam grema, no seveda če ne bo nekaj vmes prišlo tako kot danes. Dopoldan pa je res full full dolg čas, sem že prejšnji teden študirala kje bi kako našla da bi popoldan klepetala pa ni nikjer nikogaruser posted image , bo treba eno poiskat tako ki ma samo dopoldne čas da bo z nama čvekala ko naju popoldan niuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
19.2.2008 19:09:54   
tany83

mislila sem si,ker še nisi o hran danes nič napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image

saj nisem se nc jedla, pa je ze 2popoldan...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
19.2.2008 19:10:43   
sončnica24

Saj to pa je tudi res, tany kaj danes se boš izstradala ali te ta smeh hraniuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
19.2.2008 19:12:34   
spps

Ja sam bi že cel teden naj bla samo dopoldan tukaj samo moj vedno neke okrog leče pa rihta tako da sem doma in mam cajt, jutri pa mama planirano da nekam grema, no seveda če ne bo nekaj vmes prišlo tako kot danes. Dopoldan pa je res full full dolg čas, sem že prejšnji teden študirala kje bi kako našla da bi popoldan klepetala pa ni nikjer nikogaruser posted image , bo treba eno poiskat tako ki ma samo dopoldne čas da bo z nama čvekala ko naju popoldan niuser posted image

pa saj jih je dopoldan,kr neki gor,sam nekak ne rata kake debate udarit-so še bolj pogrupirane in niti ne moreš s vsako spelajt pogovorauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3093
19.2.2008 19:13:15   
sončnica24
No tany potem pa hitro jest je možno da sta že dva in nisi več sama, bogo dete pa rabi hranouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3094
19.2.2008 19:13:29   
spps

mnda ja nisi na kaki dieti,ko sem ti včeraj napisala,da kr jest hodišuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

saj nisem se nc jedla, pa je ze 2popoldan...user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
19.2.2008 19:14:55   
tany83
Ne, sej si bom mal solate nardila...

Neposredna povezava do sporočila: 3096
19.2.2008 19:17:08   
spps
ka mi je pa tole neka zaštrikalouser posted image
user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
19.2.2008 19:17:49   
spps

Ne, sej si bom mal solate nardila...

se ti ne splača,ker boš prehitr spet lačnauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
19.2.2008 19:24:44   
sončnica24
Ja razen če si kašno makaronovo solato narediš od te se malce bolj naješ. Pa prosim ne o hrani ker bom jaz lačnauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
19.2.2008 19:26:28   
tany83
Ne, ne... bom pol jedla vecerjo ko moj dragi pride, bom skuhala neki, ce zdaj prevec jem pol ne bom mogla jest...

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.